Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BRK

Bizim baskan cok korkak davraniyor, medya o kadar yalan haber yapti besiktas icin, ama yalanlamaktan baska bir sey yapmadi, bakin aziz yildirim nasil tvye cikip hepsini tek tek oturtuyor.

Çevrimdışı Deniz

Bizim baskan cok korkak davraniyor, medya o kadar yalan haber yapti besiktas icin, ama yalanlamaktan baska bir sey yapmadi, bakin aziz yildirim nasil tvye cikip hepsini tek tek oturtuyor.
Hocam bence bağırıp çağırmaması daha iyi aziz yıldırım gibi karaktersizin yaptıklarını doğru bulmuyorum.Yapması gereken şey Seba gibi bize yamuk yapana dersini sakince vermek.Kim aleyhimize yalan bir haber yapıyorsa pazartesi çağıracaksın kulüp binasına diyeceksin ki 2 ay seni tesislere sokmuyorum.Bak bakalım sana nasıl yalvarıyor bir daha yapabiliyor mu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

48.000 için eski açık ın küçük olması dahil mi yoksa büyültülürse mi toplam 48.000 olabilir ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Salih A.

Abi yalan haber yapabilirler zaten hep yapıyorlar ama böyle ünlem işaretli "yola geldiniz " gibi haberler yaptılar mı tam sinir oluyorum.Fatih doğan olacak herifin haberi sanırım bu.Sokmayacan 2 ay tesise nasıl yalvarıyor sana
kavşak herifler Fikret başkanın başbakan yardımcısına yaptığı nezaket ziyaretini alıp nerelere getiriyorlar bunlara itibar bile etmemek gerekir. çok iyi bildiğim bir konu var ki klüp vip ve locaların tamamını satmadı üstelik talep olduğu halde satmadı seçici davrandı 40 civarı locamız var hali hazırda satılmayan ilaveten vip leri düşününce klüp stat parasının ciddi bir rakamını buradan çıkarır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı BRK

Hocam bence bağırıp çağırmaması daha iyi aziz yıldırım gibi karaktersizin yaptıklarını doğru bulmuyorum.Yapması gereken şey Seba gibi bize yamuk yapana dersini sakince vermek.Kim aleyhimize yalan bir haber yapıyorsa pazartesi çağıracaksın kulüp binasına diyeceksin ki 2 ay seni tesislere sokmuyorum.Bak bakalım sana nasıl yalvarıyor bir daha yapabiliyor mu.
tamam iste yani demek istedigim hic birsey yapmiyor... bari dedigim gibi yasak versin onlara..

Çevrimdışı pelops

Aylik kazandigim paranin %10 her ay kombine forma vb gibi şeylerle kulube gidiyor.

Senede milyon dolar kazanan firma sahipleri belliki kulubun sikistigi su gunlerde bir guzellik yapmıyor. 

Elin oglu cebinden futbolcu transfer eder bizdekiler vay efendim stad niye yavas gidiyor.
Kardeşim sen görevini yap başkalarını karıştırma.(Tüm Beşiktaşlı dostlarımız gibi)

Elalemin kendi cebinden topçu alması iyi bişey değil ki.

Çevrimdışı Deniz

@saliharik elde kalan localara kesin talip çıkar abi.Daha almayan çok zengin var.Bence kaba bittiğinde elimizde loca kalmaz hele bir de takım iyi giderse  :sevinc
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

@saliharik elde kalan localara kesin talip çıkar abi.Daha almayan çok zengin var.Bence kaba bittiğinde elimizde loca kalmaz hele bir de takım iyi giderse  :sevinc
aynen deniz 40 tane loca 3 yıllık satıştan çok ciddi bir gelir ayrıca firmalara verilecek oln lounge larıda düşünün birde geçen muhabbeti geçmişti taraftara kızıyorduk fakat tarihinde ilk defa bu klüp sezon başlayalı henüz daha 3 hafta olmasına rağmen 110 bin forma sattık sene sonuna kadar çok daha iyi rakamlara ulaşacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı onrbrk

Malezya'da kaybolan uçağı uzaylılar kaçırmış  :lol: Yurt dışında delinin biri böyle bir haber yapmış,bizimkilerde bu haberi ana sayfaya taşıyor..Bizim medya için haber olsun yeter,doğru yada yanlış olması mühim değil ki,yeterki sayfa dolsun mantığındalar,böyle haberler yapıldıktan sonra,Fikret Orman kredi çekememiş,devletten para istemeye gitmiş,stadı yapacak gücü kalmamış..vs haberler bana çok doğal geliyor...

http://www.milliyet.com.tr/kayip-ucakla-ilgili-akil-almaz/dunya/detay/1939664/default.htm

Bizimkiler okadar aç kalmışlar ki!!! Yemek için kilitleri kırıp,dolapları parçalamışlar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27196876.asp

Yani sözün özü,bu işler böyle gelmiş böyle gider,kafalar değişmedikten sonra ne söylesek boş...Onun için biz sadece başkanın söylediklerine güvenip,stadımızı takip edelim...
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 14:05:23 onrbrk ]

Çevrimdışı Caner

Dün aslında mabet çok güzel haberler bıraktı da gitti, 48.000 olabilir dedi, çimin hibrit olacağı kesinleşti. Bence bunlar çok güzel ve önemli haberler. Emirates stadındaki çimden olacak, hayal bile edemiyorum. Artık tek çatı kaldı. Onla da ilgili biraz bilgi edinsek daha ne :) O da olur inş yakın zamanda.

Çevrimdışı Efe

@Efe ne senin kadar görebilirler ne de seniin kadar anlayabilirler. Stat gurusu oldun sen  :claps:
sağolun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Stat gerekirse 5 yıl sürsün
Nemrut'a el açma,firavuna diz çökme

Çevrimdışı arda

Dün aslında mabet çok güzel haberler bıraktı da gitti, 48.000 olabilir dedi, çimin hibrit olacağı kesinleşti. Bence bunlar çok güzel ve önemli haberler. Emirates stadındaki çimden olacak, hayal bile edemiyorum. Artık tek çatı kaldı. Onla da ilgili biraz bilgi edinsek daha ne :) O da olur inş yakın zamanda.

Aynen süper haberler.. Birde yeni stadla beraber şu Beşiktaşın seen biziim canımıız.. olayını rafa kaldırsak 10 numara olacak
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ugurkartalizma

Yalnız pazartesiden sonra beton atıldımı deli gibi,inanılmaz değişim olcak.Çok iyi demir örmüşler betonlanacak tonla yer var  :claps: :claps: :D

Çevrimdışı doctore

her şey yolunda gidiyor ya, yine üzerimize oyunlar oynanmaya başladı  :s20: çarşı davası bir yandan, bütün hükümet gazetelerinde çıkan karalama haberler diğer yandan... bunun devamı her zamanki gibi sahada gelir. ( hakemler, provokatörler vs. ) birşey yapmalı ... :akuma: :akuma: :s20: :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:37:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de kesinlikle devletin el atmasını istemiyorum yalnız şu var ki Fikret Orman'ın söylemini çevirmesi çok zor olmaz. Yani başkan zor durumda kalmaz önceki açıklamalardan dolayı. Şöyle bir açıklama bile yeterli olur.

Beşiktaş kulübü 1 yıldır tek kuruş almadan stadı bu duruma getirmiştir. Diğer kulüpler stadı için tek kuruş harcamamıştır. Sayın vıdıvıdıvıdı bunun adaletli olmadığını düşündüler ve yardım ettiler. Biz de hay hay dedik gibi gibi.

Zor değil ancak ben istemiyorum çünkü adi medya bu çok kötü kullanacak.

Kartal Yuvalarına maket tuğla üretsinler stadın tuğlası gibi çıkarsınlar 50 liradan satışa. O sürekli hesap açın yardım edin diyen taraftar klavye taraftarı mı görelim. Daha önce kapanan maçta Rize maçı için çıkan sembolik bileti almaya gittiğimde 20 liralık bileti 10,000 kişinin bile almadığını söyledi Kartal Yuvası sahibi. O yzüden çok lafta kalıyor burada yazılanlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:39:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var gerekn para gerçekten yüksek meblağ. Yani 3-5 ile olacak iş değil. Nereden baksak daha 60-70 milyon dolara gerekecek stada.  Kombine ile olacka iş değil. 30 bin kombine var ortalamasını 2,000 liradan alsak bile herkesin aldığını düşünsek bile ki mümkün değil , 30 milyon dolar ediyor anca. Daha farklı çözüm gerekiyor kredi olmuyorsa sermaye arttırımı ya da gayrimenkul satışı gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Benim anlamadığım başkan neden sürekli bi tarihte ısrar ediyor ki? Ağustos, Ocak falan. Keşke en baştan ne zaman açılacak diye soranlara açıldığı zaman görürsünüz deseydi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bizim taraftardan hiç bişey olmaz.

Ben dahil,biz dahil..

Bu forumda Beşiktaş Dergisi Aboneliği kampnayası başlatsanız 10 adam bulamazsınız..

Bu kadar iddaa ediyorum..

Ama herkes aşkından yanar tutuşuyor,..

bir dergi 10 lira..

Hadi en kötü besiktasarenadan başlayalım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ben dahil,biz dahil..

Bu forumda Beşiktaş Dergisi Aboneliği kampnayası başlatsanız 10 adam bulamazsınız..

bir dergi 10 lira..

:claps: :claps:

Ben dahil,biz dahil..

bir dergi 10 lira..

:claps: mutlaka bu tür etkinlikler yapmalıyız.

Çevrimdışı Caner

Bir de şu var gerekn para gerçekten yüksek meblağ. Yani 3-5 ile olacak iş değil. Nereden baksak daha 60-70 milyon dolara gerekecek stada.  Kombine ile olacka iş değil. 30 bin kombine var ortalamasını 2,000 liradan alsak bile herkesin aldığını düşünsek bile ki mümkün değil , 30 milyon dolar ediyor anca. Daha farklı çözüm gerekiyor kredi olmuyorsa sermaye arttırımı ya da gayrimenkul satışı gibi.

Ben işkembeden sallamak istemiyorum ama her yerde dönen haberler "60-70 milyon TÜRK Lirası" şeklindeydi sabahın haberi öncesi.  Milyon dolar değildi yani. Araştırıcam bulursam atıcam, aynı sabah bu haberi daha önce 70 milyon TL kredi diye yapmıştı şimdi milyon dolara çevirdi. Eğer bu şekildeyse kombine ve kalan loca satışlarıyla mümkün.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:48:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim anlamadığım başkan neden sürekli bi tarihte ısrar ediyor ki? Ağustos, Ocak falan. Keşke en baştan ne zaman açılacak diye soranlara açıldığı zaman görürsünüz deseydi.

Hedef göstermezsen ne kombine alan çıkar ne de loca  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:51:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben işkembeden sallamak istemiyorum ama her yerde dönen haberler "60-70 milyon TÜRK Lirası" şeklindeydi sabahın haberi öncesi.  Milyon dolar değildi yani. Araştırıcam bulursam atıcam, aynı sabah bu haberi daha önce 70 milyon TL kredi diye yapmıştı şimdi milyon dolara çevirdi. Eğer bu şekildeyse kombine ve kalan loca satışlarıyla mümkün.

Ben haberlerden değiş şuradan yola çıktım. Stadyum toplam maliyeti 120 milyon dolar civarı olacak deniyor. Henüz harcanan 50 milyon dolar bile olsa..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı arda

Ben dahil,biz dahil..

bir dergi 10 lira..

:ok:  :ok: :ok: :ok:

Sahadaki emekçi kardeşlerimize baklava ikramı da düşünülebilinir.  :cook:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan