Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hava muhalefeti nedeniyle bugün resim çekemedim arkadaşlar bilginize

Çevrimdışı WarrChief

Açıklama için teşekkür ederim ama bu kunuda sana katılmıyorum. Hatırlıyorsan başkanımız inşaat başlamadan maliyetinin belli olduğunu ama  bu bizim işimiz stadı biz daha düşük maliyetle yapacağız demişti bunu sakın kalitesiz yapılacak anlamında düşünme bu forumdan öğrendiğim kadarıyla bence stadımız birinci sınıf malzemeyle birinci sınıf  olarak inşaa ediliyor aksi düşünülemez bile mesela cincon bedavaya aldığı sıtadın çatısını bile yapamamışken (istendiği gibi) bizim sadece çatıya 17.000.000 eur ayırmamız bile her şeyi gösteriyor başka bir örneğe gerek bile yok ama söyle söyleyeyim bir çift birinci kalite ayakkabının maliyeti bellidir ayakkabıyı 1.000-1500 TL etiketli bir yerden alabilirsin ama git Gedikpaşaya anlaş iyi bir ustayla aynı ayakkabıyı 100-150 TL ye  al. Umarım anlatabilmişimdir 'İş bilenin kılıç kuşananındır'

iillaki abi ama simdi bunu yapaıbiliceğin sektorler var yapamayacagın yerler var:)) bence insaat sektorunde inanılmaz farklar saglanamaz, kalitesiz değil tabiki ama birinci sınıfta değildir  bi dunya stad yapılıyor dunyada takip ediyorum asagı yukarı stadların maliyetlerinden birseyler olusuyor kafada:))  biz baskanda soyledi tek malzeme farklılıgı olacak tek diğer mimarilerden farklı olacak sey yani konusulacak konu catı olackatır dedii, bibakıyoruzki inanılmaz paraya mal oluyor yani demekki her yerde bu fark yaratılabilirdi:)) biz çatıyı sectik)) zaten  bizim bütcemize gore en iyisi yapılıyor simdi değerlendirme yapmayım ama fazla para dagıtacak durumda olsak o stadı her türlü sekizyüz metre yukarıda cıkartırdık:))) yani biz birazcıkta sartları belirleyen taraf olamayısımızın bir baska boyutuda budur:))
@Engin

Çevrimdışı Efe

Mabetin fotolara gore eski acik donuste son kalan 2 alt testere kiris hazir tablasinida hazirliyorlar arac girisi hazi perde atildiktan sonra arac girisi oldugu gibi ortaya cikacak numarali sutunlarin demir iskeletleri yerine konuyor baya bi calisma var gordugum kadariyla :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg103427#msg103427 date=1416819718]
[/quote]
sıkıntı yol mustafa kamera geliyor ordan bakariz artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg103427#msg103427 date=1416819718]
[/quote]

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Admalbs

Günaydın. Bir hafta sizi takip ettim hergün sayfa sayfa konuşmaları okudum ve sonunda üye oldum  :lol:

Şimdi çıldırtıçam sizleri :busted_cop:

Çıldırt bizi, delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım!  :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın. Bir hafta sizi takip ettim hergün sayfa sayfa konuşmaları okudum ve sonunda üye oldum  :lol:
hoşgeldin...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Serkan7738

Şimdi çıldırtıçam sizleri :busted_cop:

Dur daha Dem BABA çılgınlığını üstümüzden atamadık  :super: :super:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kapalıya kurulacak hareketli kamera akşama yayına geçmesi planlaniyor

Hareketli kamera mı :)  :sevinc :sevinc :sevinc heyecanla bekliyoruz :)

Çevrimdışı WarrChief

en cok istediğimiz seye kavusuyoruz bakalım kaç saniye aralıklarıyla donecek goruntu kalitesi nasıl oalcak,işin kotu tarafı gece hayata geciyor olusu çnk aksam birsey goremeyiz tahminim:D
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 11:20:42 WarrChief ]

Çevrimdışı aa.aslan

mabet haber için teşekkürler akşamı bekliyoruz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Salih A.

hemide hareketlisinden  :super: :super: :super: :super:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Bilalca

Bu güzel haber için teşekkürler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sıkıntı yol mustafa kamera geliyor ordan bakariz artik :D
@Efe nin bayramı bugün :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bilalca

:hosgeldin iz

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy dünkü maçta @aktar_ismail ismail lukoil kartını bana verdi akşam müsayit olursan gel vereyim üzerimde kalmasın.. ismail tebbih etti özellikle bundan sonra mazotu lukoilden alıcan şayet baban bişey derse onada herşey BEŞİKTAŞ için dersin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

Bu ne be kardeşim dünden beri bu kadar güzel haber bünyeye fazla geliyor. Harbiden kafayı yiycez. Teşekkürler.

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş Dergisi forumu resmen tanımıştır  :evillol: