Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Eski açıka ateş yanmaya başladi beton var galiba

Çevrimdışı Efe

ekremin fotolarda obitaş perdeler içinde baya çalışmış ve beton dökülmüş bugün son tabla içinde hazırlıklar çok hızlı gdiyor kolonlar bir bir betonlanıyor perdeler atılıyor kalıplar çakılıyor şu 7 gün baya hareketli olacak numaralıda 3.tabla bitti sıra 9 testere kirişi ve sütunlarda şimdilik diğer 5 tane testereyi daha altlarda olduğu için söylemiyorum  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açıka ateş yanmaya başladi beton var galiba

eski açıkta testere kirişler hazır 2 adet onları betonlayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Tavan gerilip yukarı çıktıktan sonra kaplama aşaması sırasında içeride vince ihtiyaç kalmıyorsa çimlere de başlanabilir...

Şubat: Kaba + çatı aparatlarının bitişi
Mart: Çatı germe başlangıcı
Nisan-Mayıs: Çatı kaplama+çim işleri

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Şu rampa planlamasını yapan vatandaş kimse bence kovulmalı...O bölüm taa yeni açıktaki rampa dururken bile son haline getirilip hazırlanabilirdi...

Çevrimdışı Geovani

@aktar_ismail şekerler için teşekkürler en fazla @Oktay yedi heralde en son biz arabayla geçerken temde atletle koşuyordu  :D bende yedim baya millete veriyorum yok ben yemem diyor :D
@Ekrem ellerine sağlık kardeşim
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta 2 testere kiriş daha bitti ay sonuna kadar 2 testere ve kalan sütunları bitirirlerse harika olacak tüm iş yükü numaralı dönüş ve numaralı sütunlara kayacak aralık başı itibariyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi ocak 15 olmadan obitaş teslim eder çeker gider  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı FARUK

sağol abi @Geovani . Herkese iyi geceler.

ekrem eline sağlık abi çok iyi oldu maçın üzerine :ok:

Çevrimdışı Necmi

zil takar oynarım bitirecekte ben bitirmesinmi derim :D

Çevrimdışı Efe

abi iyi gidiyorlar çok bişey kalmadı önlerinde otopark hariç tabi 50 gün sonra farklı şeyler konuşuyor olabiliriz obitaş için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

aerka taraf korkulacak birsey yok kat çık tabla ör başka bir hilesi yok iç taraf beni ilgilendirmiyor dışa bakarım  :kop: :kop:
Obitaş bu senenin şampiyonudur

Lukoil kartlarınızı Lukoil istasyonlarından alabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

abi sıcakken yazmadım , bir de zaten o kadar silinmiş üzerine gitmeye gerek yok dedim.Ancak aklımdakini söylemeden edemeyeceğim.Konu hala mabet ekseninde kalmış.ben ona üzülüyorum.

1.si hatanın büyüğü mabette değil ,sitenin twitter hesabından mabet çok önemli bilgiler açıklayacak diye yazan kişide.sorunun kaynağı orası çünkü.olayı en çok büyüten kaynak.çok önemli bilgiler.

2.si mabetin dikkatsizliği diyelim çok genel düşünemedi.belki twitter da yazılan mesajdan bile haberi yoktu.bomba yazdı ardından burası ziyaretçi akınına uğrayacak dedi.mabetin o gün yazdığı mesajlara bakınca mabetin bir şey yaptığı yok zaten bundan başka.Düşünemedi derken de ziyaretçi akını olacak yazıp akşama herkesin canlı yayında gördüğü locaların başka halini yayınlaması oldu.başka bilgi yazdıysa da silindiği için çoğu kişi görmedi zaten.

yani bundan ders çıkarılmadığını görüyorum.hala mabet etrafında dönüyor.belki de sitenin o gün o ilgiyi almasından memnunluk olabilir, o yüzden de çok fazla insanların doğal haline karışılmadı ve olayın büyümesine engel olunmadı.benim görüşüm budur.mabetle alakalı bir durum görmüyorum ben.

şuraya akşam 23:00 bekleyin desem beni kimse takmaz, hatta gerçekten önemli bir bilgi paylaşacak  olsam ve twittera size yazdırsam ,akşama çok önemli  bilgiler beşiktaş arenada diye beni bile takarlar üstüne bunu diyecek olan kişinin mabet olduğunu düşün etkiyi düşün.yani olayı mabette bırakmayın derim naçizane.

mabette bırakmayın derken mabet ekseninde düşünmeyin.buna bir cevap da beklemiyorum ,kendi içinizde cevabı/çözümü bulup bunun bir daha olmamasını sağlayın yeterlidir.
gün boyu beklentinizi yüksek tutmayın dedim bunda forumun hit almasının ne ilgisi var sence böyle bir hiti istermiyiz kaldıki tam geçiş dönemimiz ve sunucuda bir sürü sıkıntımız varken o gece sunucu gitti geldi ve korkunç ağırlaştı yöneticilerin çoğu arkada siteyi ayakta tutmaya çalışırken konuyu bile takip edemedi ve o gecenin sonucu olarak akşam sunucumuzun yetersiz olduğunu düşünerek çok daha yüksek kapasiteli bir sunucuya geçtik ve her geçiş bir maliyet demektir. biz bu işten paramı kazanıyoruz tam tersi bayağı bir para harcıyoruz sıfır gelir çokca gider ama bundan şikayet ettiğimi düşünmeyin ben bunları zaten göze aldım evet burda bir çok insan büyük emekler veriyor bu tip hit yükselmeside emeklerinin karşılığı elbette mutlu olacaklar ne kadar hit o kadar index yükselmesi buda o kadar daha fazla Beşiktaşlıya ulaşmak demektir, buda manevi bir tatmin oluyor olayın akışını takip etseydin bunun site yönetimiyle bir ilgisinin olmadığınıda anlardın zaten açıklamanın ne üzerine olduğunu biliyorduk çokta bir kaygımız olsaydı gerçekten bomba bir iki bilgi koyardık ortaya kendimizi aklardık ama bunun sonucu hem mabeti riske atmış olurduk hemde gerçekte site amacından sapar ve kendimizi düşünür olurduk burda kimin ne düşündüğü ve ne tepki koyduğunun bir önemi yok önemli olan zamansız ve Beşiktaşımızı zora sokacak bir bilginin burdan çıkmasıdırki buna kesinlikle izin vermemeliyiz o gece iki önemli bilgi zaten geldi biri çatı projesinin son halinin geldiği bilgisiydi ki bunu daha kimse bilmiyordu geleli bir saat olmamıştı hatta bir iki görsel sızdırılabilirdi ama konu o aşamaya gelince artık hiç bir şey sızdırılamazdı burasının yapım amacı stadımızla ilgili bilgileri Beşiktaş taraftarına elimizden geldikçe ulaştırabilmek bundada ne kadar başarılı olunduğu forum üyelerinin taktiridir sonuçta her bilgiye çok zor ulaşıyoruz birde şöyle düşünün bjk_mabet olmasaydı ve diğer resim çeken arkadaşlar olmasaydı acaba stadla ilgili ne kadar bilgiye ve görsele ulaşılabilirdi bunların hepsi sizin için okuduğunuz bir kaç satır ve baktığınız bir kaç resim ama birde bunların buraya taşınabilmesi için kaç kişinin ne kadar emek verdiğini bir düşünün hem para harcıyorlar hem işlerinden özel hayatlarından uykularından feda ediyorlar siz kandırıldığınızı düşünüyorsunuz neden bir gece oturup bilgisayar başında zaman geçirdiğiniz içinmi iyide kimse size bunu yapmanız için baskı yapmıyor beklediğinizi bulamıyorsanız çok basit girmezsiniz olur biter burası bir forum herkes istediği gibi yazar yazdıkları suç teşkil etmediği sürece bizide ilgilendirmez o gece bir kaç kişi olayı büyüttüde büyüttü uyardık tınmadılar daha ne yapabiliriz mesajlarınımı silseydik mabetin yazısını kendilerine göre yorumladılar mabetin zaten üslubu böyle yaptığında yanlış bir şey yoktu bizim ne yapmamız gerekiyordu en fazla uyarırız ki bunu yaptık yüksek beklenti içinde olmayın dedik mabette uyardı çatı kapasite çim gibi konularla ilgili bir bilgi veremiyeceğini söyledi daha nasıl bir bilgi beklendiki ortada yanlış bir durum yoktu ha forumun reklamını yapmaksa yapacağız elbette bunun için birilerinden izinmi almamız gerekiyor yada yapmamamızmı gerekiyor reklamın kötüsü olmaz kaldıki reklam olsa bile bunun bize ne tür bir getirisi var neyle itham edildiğimizi anlamadım tamam reklam yaptık karşılığında hit aldık eee ne kazandık bundan bana maliyeti yeni bir sunucu oldu kazancı ne oldu bence konuştuğunuzun nereye gittiğine bir bakın derim @manyak1903

Çevrimdışı Necmi

Lukoil kartlarınızı Lukoil istasyonlarından alabilirsiniz.
aktivasyonunuda yaptım @aktar_ismail yanlız bildiğim lukoil istasyonu yok yakıtı nerden alacağız :D

Çevrimdışı Necmi

abi iyi gidiyorlar çok bişey kalmadı önlerinde otopark hariç tabi 50 gün sonra farklı şeyler konuşuyor olabiliriz obitaş için :icool:
@Efe tribün kısmında doğru metraj olarak çok bir şey kalmadı ama o testereler iki aylık iş bunuda kabul etmek lazım aralığın ortasında nerde bitiyor bitse bitse tabla biter gerçekçi bilgi vermek gerekir az söylediğinde bitmeyince gene burda uzun tartışmalar çıkar gerek yok normali söyleyelim erken biterse alkışlayalım obitaş iyi çalışıyor ama gerçek dışı bilgiyle hedef tahtası yapmış oluruz gerçek olan şubatı bile göreceği daha erkene çekilebilirse bu başarıdır şubat başı bitmesi gereken süredir daha sonraya kalırsa püskürürüz kaldıki şubatta bitirseler 360 günde bitirmiş olacaklar ki daha otopark var ve bunlar 160 günde bitirmeyi tahüt etti 240 günlük gecikmeyi herhalde rampa yapmadı yani obitaş için farklı bir şey konuşmuş olmayız gerçekler acıdır biberde acıdır o zaman obitaş biberdir ve bizi fena yaktı işte gerçek bu aralıkta yeni bir anket açalım çatı başlayınca yeni açıkmı önce bitecek çatımı diye :D

Çevrimdışı Necmi

resim fanatikten daire içinde Beşiktaş arena :D

Çevrimdışı ZEKI

resim fanatikten daire içinde Beşiktaş arena :D
Gunaydin yagmurla bereketle basladik haftaya,
24 kasım Ogretmenler gunu nedeniylede basta Ataturk olmak uzere tum ögretmenlerimizin gununu kutlariz.

Mabet resimde bile kaybolmayi basarmis  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Otopark kısmını napıcaz? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy