Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

Açılış maçında şöyle takım getirme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Feyyazın, metinin, cordoba'nın, zago'nun nouma'nın oynadığı bir maç gibi bir etkinlik olsa çok çok daha anlamlı olurdu. Barcelona ne, çakacaklar bize bi de durup dururken ne gerek varsa.
+ Sergen. Sifo. Rıza. Ertuğrul.  İlhan.  Recep. Ernst. Yusuf. Süreyya. + hatırlayamadigim birsürü kişi.
İnönü'nün son maçı kadar duygusal olmazsa neyim. Tribünler dolar taşar

Çevrimdışı ilhan

bu riski almak için bir hafta öncesinde kolay bir hazırlık maçı yapıp, sahayı test ettik deriz , ilk maç galibiyet diyebilelim sonrası ne olursa artık : )
Ayrıca biz de barçaya 3 atmış takımız : )
Evet haklısın yaa, biz 3 attığımızda Barça kotümüydü sanki, gelsin yine atarız.

Çevrimdışı Deniz

Başkanın çatı için dediği şeyler muhtemelen mabetin dediği tırların getireceği bazı aparatların montajıdır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ibrahimktkc

Mabet üstada laf yok zaten:) benim anlamadığım imalat denince aklıma gelen fabrikadaki işlemler. Peki o zaman gelen parçalar ne:/ yani başkan imalat derken stattaki işlemleri kastetmedi

@aktar_ismail kartları nerden buldun iyide oldu dağıtman
@AŞO dostumuz lukoil merkezinde çalışıyor sağolsun getirdi toplam 50'ye yakın dağıttık.

Çevrimdışı Tolga

açılış maçının barcelona ile olması çok büyük olay olur umarım da olur  :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Germe aparatları ve döşeme çok farklı.Başkan belki membranlar üretilmeye başlanıyor demiş de olabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

Bu arada bundan önce yazdım daha derli toplu bir şekilde yeni bir şey yazayım.

10 bin tane 500 liralık "sadece bu sezonluk" kombine satılsın ve de bu kombinelilerin de "önceden" maça gelirken bilet alacağı açıklansın.

Biletleri nasıl mı alacaklar, şu paso saçmalığında taraftara ayrımcılık yapmak yerine, adam gibi kombinesi olana 10 lira ucuz bilet satsınlar.
Hatta yine kombinesi olanlara 2 maçlık bilet satsınlar(yanında birini getirirken faydalanır)

10 bin miktar aşılmasın.Çünkü nerede oynayacağımız belli olmuyor , oluyorsa da 20 binlik oluyor.

500 lira x 10.000 = 5.000.000 TL ek bir gelir elde edilir. -vergisi neyse o
ayrıca "dürüst" "seba gibi" davranıldığı için taraftar tepki koymaz.

Daha sonra da maça gelirken bu kişiler de bilet alır.12 lig maçı kaldı + avrupa inşallah çok ilerleyeceğiz

12lig maçı 25 liradan olsa = 300 lira yapıyor.

500+300 = 800 bir kombine parası.Ha normal bilet mi satacaksın kombineliye 25 olmayana 35 sat.Önemli olan doldurmak.

Bu saatten sonra birlik beraberliğe , dolu tribüne ihtiyaç var ve az çok işleri hızlandıracak bir gelir olur.10 bin değil 5 bin daha satsan 2.500 M TL

şu saçmalığı insanlara yapmadan, buradaki paso'nun kombineliye olduğunu düşünün

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ibrahimktkc

Germe aparatları ve döşeme çok farklı.Başkan belki membranlar üretilmeye başlanıyor demiş de olabilir..
:alala: :alala:

bjk_mabet e nasıl bir şeker yedirdiysen maç boyu hiç sesi çıkmadı @aktar_ismail ona verdiğin şekerin içinde şap falanmı vardı :alala:
Yüksek doz aldı ondandır, leblebi yer gibi yedi maşallah :)

Çevrimdışı manyak1903

Çatının tepesi eski statdaki yeni açığın üstündeki malzemeden mi olacak? Görünüm olarak en azından ?
bence görünüm olarak ,örtü şeklinde olursa 1'e yakın ,sert bir madde olursa 2 ye yakın.Ben 1'deki gibi şeffaf olmayan ama sert bir malzemeye sevinirim.
1

2

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı manyak1903

yarın kamera değişir mi 4. gün  :naughty:
demin birkaç yorumdan anladığım kesin değişiyor.hem de hareketli.bakarsın aktar abinin şekerlerinden dolayı öyle yazmış da olabilirler  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de onu soracaktım neydi o yediğimden beri kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var :D

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı manyak1903

zencefilli miydi abi şekerler ? : )

Çevrimdışı Engin

bizim egerki ihale sartlarıyla değil yani pazarlıksız olsa stadın maliyeti 150milyona cıkardı,, fakat biz bunu 100e indirdik

fakat 250milyonumuz olsaydı cok daha farklı olurdu işler mesela soyle acalım,,malzeme kalitesi değişirdi,, daha cok cesit arasında seçim yapılırdı,  daha farklı catı daha farklı kolltuk daha farklı mimari gibi gibi seylerle maliyeti etkileyen seyler değişirdi:)) ben memnunum stadımızdan ama daha iyisi tabiki olurdu fakat ne gerek var bize macı kazandırıcak atmosferi saglasın gerisi cokta onemli değil:)) politik oldu tabiki onemli ama artık yapılan bir olusumu bu sekilde değerlendirmek simdilik gereksiz derim hocam
Açıklama için teşekkür ederim ama bu kunuda sana katılmıyorum. Hatırlıyorsan başkanımız inşaat başlamadan maliyetinin belli olduğunu ama  bu bizim işimiz stadı biz daha düşük maliyetle yapacağız demişti bunu sakın kalitesiz yapılacak anlamında düşünme bu forumdan öğrendiğim kadarıyla bence stadımız birinci sınıf malzemeyle birinci sınıf  olarak inşaa ediliyor aksi düşünülemez bile mesela cincon bedavaya aldığı sıtadın çatısını bile yapamamışken (istendiği gibi) bizim sadece çatıya 17.000.000 eur ayırmamız bile her şeyi gösteriyor başka bir örneğe gerek bile yok ama söyle söyleyeyim bir çift birinci kalite ayakkabının maliyeti bellidir ayakkabıyı 1.000-1500 TL etiketli bir yerden alabilirsin ama git Gedikpaşaya anlaş iyi bir ustayla aynı ayakkabıyı 100-150 TL ye  al. Umarım anlatabilmişimdir 'İş bilenin kılıç kuşananındır'
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 00:50:09 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

zencefilli miydi abi şekerler ? : )

İçeriği:
  TARÇIN:Gaz sökücü, ishal kesici, göğüs yumuşatıcı olarak kullanılır. İçimi hoş bir çaydır. Gribal enfeksiyonlarda etkilidir.

ZENCEFİL:Özellikle hamilelik döneminde meydana gelen bulantılarda balla karıştırılarak kullanılır. Öksürük ve balgam kesicidir. Soğuk algınlığında ve iştah açıcı olarak kullanılır.
 ZERDEÇAL:Güçlü bir antioksidandır. Vücudu yaşlandıran ve hastalıklara neden olan okside edici maddelerin verdiği zararlara karşı savaşır. Hepatit, sarılık ve karaciğer rahatsızlıkları için kullanılır.
 YENİBAHAR:Koku verici, gaz giderici ve uyarıcı özellikleri vardır.

HAVLICAN:Öksürük ve balgam sökücüdür. Soğuk algınlığı ve iştah açıcı olarak kullanılır. Ortaçağda aşıklar cinsel uyarıcı olarak kullanmışlardır.
  KARANFİL:Sakinleştirici, kusma önleyici ve mikrop öldürücü özellikleri vardır.

HİNT CEVİZİ:Koku verici ve bağırsaklardaki gazı rahatlatıcı özelliği vardır.

Çevrimdışı Necmi

Konu Dışı:
Tekrar alltaki link girebilir misiniz yarın hocası not verecekmişte konuları begenseniz g+ basarak face hesabından giriş yaparak
http://yemeginbilgesi.blogspot.com.tr/

:ok: her yerde paylaşılmıştır @ALI RIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

Şekerleri yedikten sonra bakıyorum da obitaş müthiş çalışıyor yav :D Eline sağlık @Ekrem

Çevrimdışı Ardau

Konu dışı : @aktar_ismail abi maçtaydım gelemedim yanınıza hem kartları hem şekeri kaçırdık, en önemlisi muhabbeti kaçırdık, maça 15 20 dk kala girince   :s20: ne zaman yanınıza gelemesem (bkz. Ankara) bir şeyler kaçırıyorum.

29 Aralık Tribün kabası için biraz hayal gibi duruyor. ocak 15 ten sonraya bekliyorum ben. Yeni açıkta çok tabla işi kalmadı ama, daha testeresi var, sütunlar, yatay kiriş var ki daha hiç başlanmadı ona. Obitaş'ın tabla kadar testereleri de hızlı yapması gerek.
Eski-açık numaralı birleşimi el freni oldu iyice. şu numaralı yolu açılsa da hızlansa artık.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle