Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676421 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 23:25:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yani meali  @Mehmet bir çikolata birde genc bir kardesimize gururlan thsirtü alip resmini burada paylaşıyor  :evillol:
başım gözüm üstüne 3 aralıkta bitmezse ki bitmeyecek gibi görünüyor bir gurur LAN bir de sana ve @Efe abiye hatta bir de @Abdullah  ' a damak çikolata  :ok:

Çevrimdışı Efe

başım gözüm üstüne 3 aralıkta bitmezse ki bitmeyecek gibi görünüyor bir gurur LAN bir de sana ve @Efe abiye hatta bir de @Abdullah  ' a damak çikolata  :ok:

bitedebilir ama obitaş bu yeni kameradan takibe devam son 1 hafta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

TRT1'i açın arkadaşlar stadyuma geldi konu

Çevrimdışı Efe

fikret orman:stada bu sezon içinde dönmek istiyoruz diyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

beko beşiktaşın ana sponsoru ama barcelonanında sponsoru diyor fikret başkan ve açaılış maçını işaret ediyor :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

İlk maç Barcelona olabilir dedi başkan.

Çevrimdışı Türkay

Demin Başkan stat açılışına bekonun bağlantısıyla Barcelona gelebilir dedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Açılış ya Chelsea ya Barcelona ile olacaktır :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Barcelona gelsin kesinlikle, stadda ilk olarak Neymar, Messi, Suarez oynasın bundan büyük reklam mı olur :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı izorlu85

Obitaş tablaları 29 aralığa yetişrir ama 2. kat testere kirişleri ve çatı kolonlarından kaç tane yetişmez  onu bilemem.. Keza çiçekler de numaralı eski açık birleşiminden çıkabilirler  mi çıkarlarsa bile orada da testere kirişleri ve  kolonlar yetişmez diyorum???  :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Açılış ya Chelsea ya Barcelona ile olacaktır :ok:

Açılışın Chelsea  ile olacağını düşünüyorum  iki klüp arasında oyuncu anlaşması felan yapıldı dostluklar iyi bence onunla yapılır gibi geliyor bana..
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 23:39:48 izorlu85 ]

Çevrimdışı Deniz

Yalnız barça ürkütüyor.5-0 açmayalım stadı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Efe

atamazlar veli başkan atiba başkan var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Barca li topcular o kadar da essek degildir.dusunurler heralde adamlarin stat acilisi kasmayalim derler.hos zaten mac kafa kafaya gider de....neyse
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Barca li topcular o kadar da essek degildir.dusunurler heralde adamlarin stat acilisi kasmayalim derler.hos zaten mac kafa kafaya gider de....neyse
Brezilyaya 3 milyon dolar verdik geldi 4ledi gitti  :kop: :kop:.Adamlar buldu mu hiç acımaz açılışmış hazırlık maçıymış demez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Caner

Açılış maçında şöyle takım getirme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Feyyazın, metinin, cordoba'nın, zago'nun nouma'nın oynadığı bir maç gibi bir etkinlik olsa çok çok daha anlamlı olurdu. Barcelona ne, çakacaklar bize bi de durup dururken ne gerek varsa.

Çevrimdışı Necmi

Gol sevinçleri bile bir enteresan oldu  :evillol:
bjk_mabet e nasıl bir şeker yedirdiysen maç boyu hiç sesi çıkmadı @aktar_ismail ona verdiğin şekerin içinde şap falanmı vardı :alala:

Çevrimdışı ibrahimktkc

İyi geceler herkese. Farkettinizmi bilmiyorum ama başkan çatının 15 gün sonra başlayacağını söyledi. Ersin düzen yineleyince soruyu, imalat 15 gün sonra başlayacak dedi :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı:
Tekrar alltaki link girebilir misiniz yarın hocası not verecekmişte konuları begenseniz g+ basarak face hesabından giriş yaparak
http://yemeginbilgesi.blogspot.com.tr/

Çevrimdışı manyak1903

bu riski almak için bir hafta öncesinde kolay bir hazırlık maçı yapıp, sahayı test ettik deriz , ilk maç galibiyet diyebilelim sonrası ne olursa artık : )
Ayrıca biz de barçaya 3 atmış takımız : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

İyi geceler herkese. Farkettinizmi bilmiyorum ama başkan çatının 15 gün sonra başlayacağını söyledi. Ersin düzen yineleyince soruyu, imalat 15 gün sonra başlayacak dedi :alala:
demin mabet bu hafta çatı ile ilgili malzeme gelecek demişti.önce mabet dedi bir kere tamam mı : )

:construction:
bu hafta çatı ile ilgili malzemeler gelicek 2 tır kadar...

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası