Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Caner

Şu eski açık üstünün prekastları da ivme kazansa artık tam olacak.

Çevrimdışı Efe

saydam mi olacak ?

orasını daha bilmiyoruz ama eski çatı gibi bi kaplama olmayacak kaplamanın sert olacağı söyleniyor biraz daha beklemek gerekecek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

Bence şu anki tablanin demirlenmesi ve betonlanmasi ayrica kolonlarin demirlenip betonlanmasi, sonra iskelelerin yapilmasi ve gene son tablanin yapilmasi kolonlari falan demirlenmesi bence aralik ortasini falan gecer tablalarin bitmesi. Hatta aralik sonunu bulur cunku perde betonlarda var daha. Sadece tribun kismi ocak ortasi anca biter.

Ayrıca bu gün maca gidip takimimizi yalniz birakmayan tum arkadaslara cok tesekkur ederim. Su bir gercekki 15milyonluk istanbul 20bin kisilik stadi dolduramiyorsa sezon sonuna kadar malesef haketmiyor mac oynanmasini. En azindan ankarada oynanir ve daha canli taraftar ve en azindan kasamiz dolar. Ve bu gunku taraftar azligi istanbulun utancidir maalesef...

Çevrimdışı manyak1903

Konu Dışı
Beşiktaş - Kasımpaşa maçına dair duygu,düşünce ve yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
http://besiktasarena.com/mac-gunu/10-hafta-besiktas-kasimpasa/
Aynı zamanda bu başlığa ulaşmak için, sitenin üst bölümüne yeni eklenen < Maç Günü >  butonunu da kullanabilirsiniz..Her hafta, yeni maç demek ; )

Dahası maç yok ama futbol ile ilgili ,Beşiktaşla ilgili yazmak mı istiyorsunuz.Onun da başlığını yaptık
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/

Futbolcularımızla ilgili yorumlarınızın daha kalıcı olmasını istiyorsanız da, tek tek her ismin altına "Takımımız" bölümünden yorumda bulunabilirsiniz.
http://besiktasarena.com/takim-kadromuz/
Stat mı onun yeri şu an bulunduğumuz yer , , , Stat mı onun yeri şu an bulunduğumuz yer , , , Stat mı onun yeri şu an bulunduğumuz yer

Başta başlığı daha sonra okuyacak arkadaşlara ve şu anda başlıkla ilgisiz yorumları silerken görevli arkadaşlarımıza kolaylık sağlamak için hepimiz göreve.Ne görevi başlıklara  :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 22:22:22 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı selçukaras

:aman:
iyi aksamlar dostum nasilsin. Numarali eski acik birlesiminin ilk kat tablasi tahmini ne zaman atilacak ve simdiki kamyonlarin girdigi yer degisibce araclar sahaya nereden girecekler. Cuknku baskan canli yayinda bi kac haftada ayni kat seviyesine ulasacak demisti de.

Birde rampadaki elektrik su dogal gaz hatlarinin yapimi ne durumda acaba.  Tesekkurler

Çevrimdışı bjk_mabet

hoşgeldin mabet acaba çatı kaplamasının üretimine başlandımı? :ebebe:
bu hafta çatı ile ilgili malzemeler gelicek 2 tır kadar...

Çevrimdışı ALBATROS

galibiyetten sonra güzel oldu bu  :claps:

Çevrimdışı bjk_mabet

iyi aksamlar dostum nasilsin. Numarali eski acik birlesiminin ilk kat tablasi tahmini ne zaman atilacak ve simdiki kamyonlarin girdigi yer degisibce araclar sahaya nereden girecekler. Cuknku baskan canli yayinda bi kac haftada ayni kat seviyesine ulasacak demisti de.

Birde rampadaki elektrik su dogal gaz hatlarinin yapimi ne durumda acaba.  Tesekkurler
iki gündür stat dan çok bi bilgim yok .
rampanın orası için çalışmalar hala sürüyor.

Çevrimdışı TØLGA

yok artik :D görebilcezmi yoksa gene bilmememiz  görmememiz gereken biseymi olcak :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ekesicil

yazan oldumu bilmiyorum ama su akilli stadyum olayini almanyada Leverkusen basladi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

vuuuu bu önemli bir bilgi :D peki çalışmalar hemen malzemeler gelince ufaktan başlar mı ne diyorsun @bjk_mabet
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

yazan oldumu bilmiyorum ama su akilli stadyum olayini almanyada Leverkusen basladi
doğrudur yazan olmuştur mutlaka Türkiye de bir ilk olacak bu zaten :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

vuuuu bu önemli bir bilgi :D peki çalışmalar hemen malzemeler gelince ufaktan başlar mı ne diyorsun @bjk_mabet
gelen malzemelerin ne olduğunu bilmiyorum :busted_cop: ama kapalıdan başlar :D

Çevrimdışı Efe

bi fışkırtıcı geçti şimdi saha ortasından eski açık testerelere gelmiş olmasın  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gelen malzemelerin ne olduğunu bilmiyorum :busted_cop: ama kapalıdan başlar :D

kesin sütun çatı arası çelik kolonlardır ilk onlar takılacak gibi görünüyor :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK