Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7

eline sağlık ve yine bütün fotoğraf koyanlara.
vay bunlar hoşuma gitti,yakın halleri.Dün gece uzaktan ucunu görmüştüm : D

aslında burası 2.kat bundan sonrasını devasa bir şey yapacaksın.şu amerikan futbolu sahaları gibi  :evillol: arkadaki yola kadar mesela  :ebebe:
izin mizin onları düşünmeden hayal.zaten gerçek olmasını düşününce yetkililere  :ranting2:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 17:18:53 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Alparslan

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7

Yeni açık arka taraf stad görünüşü

Obitaş tablada gerçekten hızlı. Aralığın ilk haftası tamamen biter diye tahmin ediyordum. Ama bu hızla çalışırlarsa ay bitmeden tabla işide bitebilir belki.

Çevrimdışı adnan49

Obıtas tablada çok iyi birde temiz iş yapıyorlar sonuçta iki güzide firma binbir fedakarlıkla stadı yapıyorlar karşılaştırmak doğru değil ama çiçekler biraz pasaklı :) birde  bir kaç haftadir durgunlar  neden acaba

Konu dışı birşey sormak istiyorum arkadaşlar kasımpaşa maçı için satılan bilet 5.800 muş buna kombineler dahil mi ?

Çevrimdışı Ersan

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu; Cenk, Serdar, Ersan, Motta, Necip, Kerim, Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Demba Ba
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Ersan

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu; Cenk, Serdar, Ersan, Motta, Necip, Kerim, Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Demba Ba

abi Biliç iyi insan, on numara karakter, delikanlı bir adam vs. vs. vs. ama şu kadroda Necip'in ne işi var Allah aşkına Atınç'a güvensene be kardeşim sen. adamın mevkisi stoper. Necip'e güvendik şans verdik yapamadı. Bir de Atınç'a şans ver gücü kuvveti yerinde boyu uzun olsa da ayaklarına hakim pozisyon bilgisi olan çevik, hızlı çok parlak bir çocuk. çok yazık ya Biliç'e bu tür tercihleri gerçekten hiç yakıştıramıyorum. Görünen köy kılavuz istemez yani Necip stoperde olmaz bunun için o takımın t.direktörü olmaya gerek yok. malzeme belli kumaş belli ortaya çıkan elbise belli nasıl dikersen dik olmuyor Necip.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı onurt

abi sıcakken yazmadım , bir de zaten o kadar silinmiş üzerine gitmeye gerek yok dedim.Ancak aklımdakini söylemeden edemeyeceğim.Konu hala mabet ekseninde kalmış.ben ona üzülüyorum.

1.si hatanın büyüğü mabette değil ,sitenin twitter hesabından mabet çok önemli bilgiler açıklayacak diye yazan kişide.sorunun kaynağı orası çünkü.olayı en çok büyüten kaynak.çok önemli bilgiler.

2.si mabetin dikkatsizliği diyelim çok genel düşünemedi.belki twitter da yazılan mesajdan bile haberi yoktu.bomba yazdı ardından burası ziyaretçi akınına uğrayacak dedi.mabetin o gün yazdığı mesajlara bakınca mabetin bir şey yaptığı yok zaten bundan başka.Düşünemedi derken de ziyaretçi akını olacak yazıp akşama herkesin canlı yayında gördüğü locaların başka halini yayınlaması oldu.başka bilgi yazdıysa da silindiği için çoğu kişi görmedi zaten.

yani bundan ders çıkarılmadığını görüyorum.hala mabet etrafında dönüyor.belki de sitenin o gün o ilgiyi almasından memnunluk olabilir, o yüzden de çok fazla insanların doğal haline karışılmadı ve olayın büyümesine engel olunmadı.benim görüşüm budur.mabetle alakalı bir durum görmüyorum ben.

şuraya akşam 23:00 bekleyin desem beni kimse takmaz, hatta gerçekten önemli bir bilgi paylaşacak  olsam ve twittera size yazdırsam ,akşama çok önemli  bilgiler beşiktaş arenada diye beni bile takarlar üstüne bunu diyecek olan kişinin mabet olduğunu düşün etkiyi düşün.yani olayı mabette bırakmayın derim naçizane.

mabette bırakmayın derken mabet ekseninde düşünmeyin.buna bir cevap da beklemiyorum ,kendi içinizde cevabı/çözümü bulup bunun bir daha olmamasını sağlayın yeterlidir.

Katılıyorum. Mabet eksenine kaydırmadan sorunun gerçek sebebini görmeliyiz.
O gece loca fotolarından sonra, insanlar hayal kırıklığını (benim gördüklerim diyelim çünkü çok geç saate kadar takip etmedim) saygı çerçevesinde belirtirken bazıları hala siteyi kaç kişinin görüntülediğini sayıyordu.
Mabet forumdan önce da vardı ve bu stat inşaatını merak eden tüm Beşiktaşlıların dafelarca hayır duasını aldı. Şimdi sorunu Mabet eksenine kaydırarak gerçek problemi gizlemeyelim çünkü mabet herkes için özel, herkesin sevgi ve saygı besleği bir insan. Bir daha böyle birşey yaşanmaması için bu önemli.

Mabet hepimiz için abi, kardeş gibi oldu. Kimse kızamaz ona. Allah ondan ve tüm statta emeği geçenlerden bir kez daha razı olsun.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

Obıtas tablada çok iyi birde temiz iş yapıyorlar sonuçta iki güzide firma binbir fedakarlıkla stadı yapıyorlar karşılaştırmak doğru değil ama çiçekler biraz pasaklı :) birde  bir kaç haftadir durgunlar  neden acaba

Konu dışı birşey sormak istiyorum arkadaşlar kasımpaşa maçı için satılan bilet 5.800 muş buna kombineler dahil mi ?
merhaba dostum :) kombinenin bir önemi yok.  Kombinesi olanlarda bilet almak zorunda diye biliyorum.

Çevrimdışı Olimpos1903

Arkadaşlar şu anda Turgay Demir de söyledi Bizim stadın arkasına yapılan otopark çok büyük gelir sağlayacak.Dolmabahçe'ye ziyaretine yılda milyonlarca insan geliyor,muhtemelen forumda konuşulmuştur ama neredeyse en çok geliri geiren şeylerden bir de bu olacak :D oleyy :sevinc
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı If Else

16 - 23 Kasım | 1 Haftalık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Evde ki netten siteye girince account suspended hatası alıyorum nasıl düzeltirim acil cvpp
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı como07

Katılıyorum. Mabet eksenine kaydırmadan sorunun gerçek sebebini görmeliyiz.
O gece loca fotolarından sonra, insanlar hayal kırıklığını (benim gördüklerim diyelim çünkü çok geç saate kadar takip etmedim) saygı çerçevesinde belirtirken bazıları hala siteyi kaç kişinin görüntülediğini sayıyordu.
Mabet forumdan önce da vardı ve bu stat inşaatını merak eden tüm Beşiktaşlıların dafelarca hayır duasını aldı. Şimdi sorunu Mabet eksenine kaydırarak gerçek problemi gizlemeyelim çünkü mabet herkes için özel, herkesin sevgi ve saygı besleği bir insan. Bir daha böyle birşey yaşanmaması için bu önemli.

Mabet hepimiz için abi, kardeş gibi oldu. Kimse kızamaz ona. Allah ondan ve tüm statta emeği geçenlerden bir kez daha razı olsun.
+++++++1903  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Arkadaşlar   amaç zaten tüm Beşiktaşlıların bilgilendirilmesi değil mi? Ne kadar çok  Beşiktaşlıya ulaşırsa bilgiler o kadar iyi olur diye düşünüyorum.Sitenin tık alması sizi neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım.Burda çalışan herkes en ufak bilgiyi bir beşiktaşlıya ulaştırınca mutlu oluyor. Ali rıza 2000 km öteden siteye bağlanıp emek sarediyor.efe bursadan deniz adanadan..

Burda amaç Beşiktaş.Bu iş para için yapılmıyor.Aksini düşünen varsa yazsın öğrenelim..

Çevrimdışı 34BJK64

16 - 23 Kasım | 1 Haftalık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

1 Haftalık değişim bile çok güzel. Ben yine de 29 Aralığa yetişeceğini düşünmüyorum. Ocak sonu daha gerçekçi bir hedef.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Altuğ

Evde ki netten siteye girince account suspended hatası alıyorum nasıl düzeltirim acil cvpp

Tarayıcınızın cache dosyalarını temizleyiniz. Sorun ortadan kalkacaktır. Bu tarz sorularınızı Forum ile ilgili Öneri ve Şikayetler bölümünden sormanızı rica ederim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

abi Biliç iyi insan, on numara karakter, delikanlı bir adam vs. vs. vs. ama şu kadroda Necip'in ne işi var Allah aşkına Atınç'a güvensene be kardeşim sen. adamın mevkisi stoper. Necip'e güvendik şans verdik yapamadı. Bir de Atınç'a şans ver gücü kuvveti yerinde boyu uzun olsa da ayaklarına hakim pozisyon bilgisi olan çevik, hızlı çok parlak bir çocuk. çok yazık ya Biliç'e bu tür tercihleri gerçekten hiç yakıştıramıyorum. Görünen köy kılavuz istemez yani Necip stoperde olmaz bunun için o takımın t.direktörü olmaya gerek yok. malzeme belli kumaş belli ortaya çıkan elbise belli nasıl dikersen dik olmuyor Necip.
Necip, 1 gol cikardi 1 asist yapti... Gorev adami vesselam...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cagdas44

Biz Necip'in hatalarına göre karar veriyoruz ama Atınç'ın neden alınmadığını bilmiyoruz, adamlar antrenmanda özel bir göğüs bandı kullanıyor fizik kondüsyon bilgileri için bu bilgileri görmeden yeterli demek zor

Çevrimdışı Efe

Bu aydan daha 1 haftamız var isler gayet iyi gidiyor kasım ayi yagmurlu gecmesine ragmen cok iyi duzeyde ilerleme olacak ay bitiminde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni inonu fotosu şunu diyor resmen

Stad bitiyor laa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Su 1 haftada yeni acikta tribun tablalarin kaliplamasi bitecek betonlanmasi son tablanin aralik ilk hafta icinde olacak gibi gorunuyor bu hafta guzel gececek tam 7 gun var obitas icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

Çatının tepesi eski statdaki yeni açığın üstündeki malzemeden mi olacak? Görünüm olarak en azından ?

Çevrimdışı Efe

Çatının tepesi eski statdaki yeni açığın üstündeki malzemeden mi olacak? Görünüm olarak en azından ?
kesinlikle hayir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

vallahi çok güzel bir stadımız olacak sevgili Beşiktaşlılar

en çok merak edilen tek nokta çatı

bakalım çatı projesi ne derece ahenk,güzellik katacak

şu arap mimarin stadımızın yeni şeklini vereceği proje videosu da gelsin artık

son olarak SİYAHHHHHH  :D