Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Suan canli yayin cok guzel.. Emekciler senin onunde is yapiyorlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eyvallah onur ALLAH ömür verirse o günleride görürüz inşallah :ok:

INSALLAH ABİ.

Çevrimdışı ahmet türker

abi enteresan adamdır mabet. Mucit macit  :kop: çok zeki bir adam. Tam mühendis kafası.  :evillol: Yanlız yanındayken stattan konuşmak mümkün değil, börtü böcek orman 3 5 tane marş falan bir bakıyorsunuz hiç bir şey konuşmamışsınız stattan. Bir saatlik yol boyunca telefonda oynadığı oyunu anlattı bana, bir baktım mabet inmiş ben evdeyim.  :evillol: :evillol: :evillol: Bir beklentisi olmadan bizlerle paylaştığı bilgiler her türlü övgüyü hak ediyor.
tabi ki kardeşim ,bir müzik enstrümanını iyi bir şekilde icra etmenin en az 4 yıl aldığını, hele önündeki notalarla icra etmenin ne kadar zor olduğunu bilseydiniz bütün müzisyenlerin önünde saygi ile eğilirdiniz. vasıflı insan olmak hiç te kolay değildir sevgili kardeşim. :) :)

Çevrimdışı Efe

eski acikta 2 kiris ve ust yatay kirisi hafta ici betonlanacak belki yarinda olabilir biterse :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ZEKI

evet fotogaraflar 28 adet  ama ben buraya ekleyemedim twittera yukluyorum bitisi atar

Çevrimdışı WarrChief

aktif yayın bulunamadı diyor?:D

he tamam düzeldi simdi

Çevrimdışı FARUK

fotoğraflar için @ZEKI  abiye teşekkürler  :claps:
eline sağlık abi  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

büyük ihtimal olur saat ikiden
Herkese günaydınlar..

Yarın bende maça gitmeden önce stada gidip bakacağım.. Emekcilere ALLAH yardım etsin hava soguk..

Yarın maca arabayla gidecek varmı eşlik edeyim dostlar.
büyük ihtimal olur yarın saat ikiden sonra gazilerde oluruz oralardaysan yanımıza gelirsin

Çevrimdışı Serkan7738

@ZEKI Abicim fotoğraflar için teşekkürler numaralıdaki son katı bi türlü anlayamadım testereler üstüne çıkınca çatı katı gibi olacak heralde

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI  eline sağlık.... (demeye çabalıyorum yarım saattir site bi gidiyor bi geliyor. 80 li yılların elektrik idaresi gibi)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI  eline sağlık.... (demeye çabalıyorum yarım saattir site bi gidiyor bi geliyor. 80 li yılların elektrik idaresi gibi)
:D malesef öyle geçişi daha tam sağlıklı yapamadık bir kaç güne düzelecek şimdilik idare etmenizi rica ediyorum

Çevrimdışı Karabay

@ZEKI abi çok sağol.  Numaralının ortasındaki o çıkıntı neki

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI abi keşke 80 yıllardardaki istanbulu olsaydı elektirikler kesilseydi :tabe:

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abi çok sağol.  Numaralının ortasındaki o çıkıntı neki

basın için tribüne çıkış kapısı olacak orada seyirci yırtıkları gibi

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin dört gündür kuzeye bakıyorum görebildiğim sadece beton :)

4. gün kuzeye bakın demiştim, her gün (Beşiktaş) değil.
Ayrıca daha 4 gün olmadı ki  :uyucam:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Karabay

basın için tribüne çıkış kapısı olacak orada seyirci yırtıkları gibi
bunuda farklı yaptık diyon yani :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Geçenlerde @bjk_mabet bir resim paylaşmıştı büyük iihtimalle yeni açık dış kolonlar bunlar.

Resimde soldaki kolonda bir oyuk kısım var sebebini bilen varmı?

abi geçen gün sormuştum bu soruyu resimi bulamamıştım sağolsun arkadaş bulmuş bu çıkıntının sebebi ne   :alala:
@Efe @Necmi @bjk_mabet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar meraba foruma ilk kurulduğunda üye olmuştum fakat hiç yazmadım hep yazdıklarınızı okudum :) mabedin paylaştığı loca fotoğraflarına baktım ve inönü stadındaki eski localarla aynı olduğunu gördüm neden hiçbir değişiklik yapılmamış anlamış değilim eski loca dizaynının aynısını yapmışlar koltuklar mini bar hepsi eskisinin aynısı bukadar modern bir stada bence daha iyisi olabilirdi.
:hosgeldin o loca fotoları sadece bir firmanın yaptığı numune loca başka numunelerde olacakmış bizim Başkan numune falan derken locaları bitirtir gibime geliyor :D

Çevrimdışı Karabay

abi geçen gün sormuştum bu soruyu resimi bulamamıştım sağolsun arkadaş bulmuş bu çıkıntının sebebi ne   :alala:
@Efe @Necmi @bjk_mabet
çatinin su oluklari için

Çevrimiçi Necmi

@Efe @Necmi @bjk_mabet
ben çıkıntı görmüyorum hangi çıkıntıdan bahsediyorsun