Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681108 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sbrhrzmn

vallaha asma değil de şu stadın çatısında dolanan olmalı.360 o oluyor sanırım.Ortada olması hiçbir şey ifade etmiyor bana.Tabii yine tekli tahtadan iyidir  :evillol:

ben 360ada okeyim :D

Çevrimdışı erzurum1903

Hoşgeldin  dadaş.  :hosgeldin
: h.b. kardeş sağol uzaklarda olunca birde mustafanın fotolar olmayınca çekilmiyor ya.

Çevrimdışı bjk_mabet

arkadaşlar sadece loca resimlerini ve yeni açık koltuk dizilimini paylaşıcaktım...
çatı ve koltuk dizaynalı elime geçti ...yeni açığı paylaşma iznim var sadece şimdilik...
site çökmesi ve geçikmeden dolayı özür dilerim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar sadece loca resimlerini ve yeni açık koltuk dizilimini paylaşıcaktım...
çatı ve koltuk dizaynalı elime geçti ...yeni açığı paylaşma iznim var sadece şimdilik...

herneyse en azından bir tribününkini öğrenmiş olduk :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

alın buda videolu zehir o zmn ne diyelim 
koltuk dizaynalı ve çatı bilgisi yok ama burada:)

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam senide işinden gücünden ettik buralara kadar yorduk  :evillol:
@Oktay kardesim su iki gundur yasadiklarimi bir allah bir de bizimkiler biliyor pazar gunu konusuruz :kop:

Çevrimdışı Efe

yeni açık olayı harika olmuş maketteki gibi kapalıda ne olacak o merak konusu sağol :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı como07

alt kat beyaz üst kat siyah arada piksel var

Çevrimdışı WarrChief

tskkurler mabet verdiğin bilgiler için @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açıkta çıkış kapıları yok mU _? koltuklar maşallah her tarafı kaplamış @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet çatı olayını tahmini ne zaman paylaşırsın merak konusu herkes için başta ben :acim:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

Yeni açıkta çıkış kapıları yok mU _? koltuklar maşallah her tarafı kaplamış @bjk_mabet

numaralıdada 3-4 sırada giriş cıkıs kapısı yok mesela  yeniacıkta full yok zaten amac o değilmiydi oradaki cıkıslar katın baslangıcnda yapılıyor yoksa orayada basardık locaları

Çevrimdışı Melekcik

Loca yok yeni açıkta çıkışlar orada
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı cagdas44

Alt katta yok direkt bu localara denk gelen yerden çıkıyorlar en azından obitaş kapı yapmadı :)

Çevrimdışı onurt

Tamamı siyah koltuk hayalimiz de böylece sona ermiş oldu.  :by2:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Bence güzel paylaşım oldu koltuk dizaynı anca bitince görebilirdik sayende şimdi gördük teşekkürler mabet. Diğer tarafları gören birisi olarak yorumun nedir çatı ve dizayn için ?  :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

zaten hem beyaz hem siyah koltuk siparişi verilmişti tamamen siyah olması imkansızdı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açıgı altı biliyoruz üst diyorum mabet resmine göre diyorum çıkış kapısı yok mu diye...! 

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

: h.b. kardeş sağol uzaklarda olunca birde mustafanın fotolar olmayınca çekilmiyor ya.
Dadaş ismini ve yaşını bilmiyorum.Benden yaşlıysan üslubumdan dolayı affet.Mustafanın  sitesi yenileniyor.Belki şuanda bitmiştir çalışmalar.Başka arkadaşlarda var fotoğraf çeken.Az araştır twittırda,face'de.Ama uzaktasın beee.Hemde  epey  uzakta.Haklısın.Ne diyem.

Çevrimdışı Melekcik

Renk böyle değildir sade desen dir.veye buradan belli olmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı okan

Mabet paylaşımın için teşekkürler. Localardaki cam çerçevelerin son hali mi? ince profil daha iyi olur gibi geldi. Değişiklik söz konusu mu?

Çevrimdışı cagdas44

yeni açıgı altı biliyoruz üst diyorum mabet resmine göre diyorum çıkış kapısı yok mu diye...! 

Mabetin attığı foto yeni açık alt sadece

Çevrimdışı cisse557

Bjk yazısı hangi renk koltukla yazılacak?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet çatı olayını tahmini ne zaman paylaşırsın merak konusu herkes için başta ben :acim:
çatı projesi 3 dk önce elime geçti :)