Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Buraya tıklayarak bilgilerinizi bırakabilirsiniz.sadece 30 saniye alıyor  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail   bende lukoilden mazot alıcam şayet iyi çıkmaz  motoru elime verirse arabayı direk senin tamircinin önüne çekicem faturayıda sana yollasın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı arda

Yurtdışında yaşayanlar için vodofone hattından bir numara çekilemez değil mi?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yavvuzz

Tamamdır @Necmi abi, lütfen herkes formu doldursun beyler bayanlar  :busted_cop:
Tamamdır , doldurduk . Boş zannetmesinler forumumuzu  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Yurtdışında yaşayanlar için vodofone hattından bir numara çekilemez değil mi?
Nasıl yani abi?Ben amerikada vodafone kullandım bir süre ama AT&T üstünden kullanıyordu sonra verizona geçtim ama kullanılıyor.ingiltere zaten vodafonenin anavatanı :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Kendi firmamda kullanılan ve kendiminde kullandıgım iki hattı dahil bjk 5 yaptım :) 7 hat ayda 35 tl benden Kartalıma Helali hoş olsun bi hattım daha olsun onuda yaparım :)

Burasıda benim oturduğum Aparatman Dairemde Şanlı bayrağımız Taşındığım günden beri dalgalanıyor. :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı arda

Nasıl yani abi?Ben amerikada vodafone kullandım bir süre ama AT&T üstünden kullanıyordu sonra verizona geçtim ama kullanılıyor.ingiltere zaten vodafonenin anavatanı :)

Ben Avustralyadan aldım ilk vodafoneu ordan geçtim UKe giffgaff vardı orda en temizi ama şimdi kolombiyaya gidecem orda vodafone var şimdi ordan vodafone hat alsam BJK5 felan olayının alakası yok ordaki hatla bildiğim kadarıyla daha önce avustralya hattım için istanbulda görüştüğümde yok bizim vodafone başka onlar başka demişlerdi, gerçi dükkan felan gibi biyerdi uzman görüşü değildi, ondan bilemedim. Formu doldurdum bakalım ararlarsa soracam :D reklam süper!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TURKahvesi

yalnız bir şey söyleyeyim mi arkadaşlar

yeni stadımızda ben davullarında tribünlerde yer almasını istiyorum

bugünkü reklamda davulun sesi ile koro halinde söylenirken apayrı bir şekilde mest oldum

mutlaka ama mutlaka yeni stadımızda davulların sesini duymak istiyorum

hani tam bir karnaval havasında geçsin  maçlarımız

şöyle yeni veya eski açıkta ön taraflarında sıralanmış işini bilen 10 davuulcu olsun varya mükemmel olur

ne dersiniz arkadaşlar olur mu sizce

hem stadımız ambians bakımından (çatı ile birlikte özellikle) davulların ve gırtlağımızdan çıkacak seslerimiz ile birlikte mükemmel olur

bunu hayal etmek bile tüylerimi diken diken ediyor  :super:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Türkiyede sponsorluğu yeniden yazıyor :D renklilerin işi zor bu standartlarda sponsoru bulmak zorundalar da ben n.h bulurlar diyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

Vodafone Türkiyede sponsorluğu yeniden yazıyor :D renklilerin işi zor bu standartlarda sponsoru bulmak zorundalar da ben n.h bulurlar diyorum :evillol: :evillol:
+1

Çevrimdışı onurt

@Necmi abi @ALI RIZA @Altuğ

özellikle mentions atarak yazmak istedim ki mesaj atlanmasın geri sayfalarda kalacak malum başlık stadyum başlığı ama stadyumdan başka her şey konuşuluyor. ve bu bazen abartmanında ötesinde oluyor. dün akşam en son okuduğumdan bu yana 35 sayfa civarı ilerlemiş ilk 2 sayfayı okuyayım dedim tek bir bilgi yok stadyumla alakalı. son 2-3 sayfaya bakayım dedim orada da bir bilgi yok stadyumla alakalı  :akuma: sadece benim durumumda olanlar için yazıyorum çok kötü bir durum. zaten zamanımızı işlerimizden dolayı pek fazla foruma ayırarak geçiremiyoruz o geçireceğimiz zamanda da başlıkta bilgi bulamıyoruz.İnanın bana çok kötü bir durum bu yaşadığımız. hani bu @ALI RIZA  nın silmesiyle olacak şeyde değil. Kısacası başlık başlıktan başka her şey benziyor en tepeye koyduğunuz muhabbet cafe linki bile buna çare olamıyorsa sizinde belki yapacağınız bir şey yok ama bende içimde kalmasın hissettiklerimi yazmak adına bu satırları karaladım. hani bir lukoildir bir vodafone karakartaldır bunların bile sayfası varken bu başlıkta yazılması bence hiç hoş değil.

dip not: benim gibi arkadaşlar diğer arkadaşlara diyoruz ki: TAKİP EDEMİYORUZ!!!!

tamamen katılıyorum.
bu konuda kanı kaynayan genç arkadaşların dikkat etmeleri lazım. silmekle olmaz.
özel sohbetlerini whatsupdan, facebookdan vs yapabilirler. bu genç kartalları çok sevmekle birlikte, bulabildiğimiz az vakitte stad ve Beşiktaşla ilgili konuları takip etmemize engel olmamalarını rica ediyoruz.
dün yurt sohbetine kadar gitmiş. lütfen bu konuda anlayış gösterin, silmekle olmaz, sizin yazarken imtina etmeniz gerekir, binlerce kişi takip ediyor sonuçta.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Önümüzdeki ay gidecem, bakalım orda da sorarım olmadı, çok saçma gelmişti Vodafone aynı şirket alla allaa yani her Mc Donalds da aynı menü aynı kapmanya geçmiyo gerçi ama bu Vodafone hamburger satmıyo ki teknoloji satıyo neden olmasın  :alala:

Çevrimdışı Fatih

Ben Avustralyadan aldım ilk vodafoneu ordan geçtim UKe giffgaff vardı orda en temizi ama şimdi kolombiyaya gidecem orda vodafone var şimdi ordan vodafone hat alsam BJK5 felan olayının alakası yok ordaki hatla bildiğim kadarıyla daha önce avustralya hattım için istanbulda görüştüğümde yok bizim vodafone başka onlar başka demişlerdi, gerçi dükkan felan gibi biyerdi uzman görüşü değildi, ondan bilemedim. Formu doldurdum bakalım ararlarsa soracam :D reklam süper!!
Bugun bu soru soruldu... Avrupa'daki Besiktaslilar kampanyaya nasil katilacak diye... Hic dusunmemisler  :lol: :lol: Bu sorudan sonra ilgilenilecekmis bu konuyla ilgili...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

bugünkü reklamda davulun sesi ile koro halinde söylenirken apayrı bir şekilde mest oldum

şöyle yeni veya eski açıkta ön taraflarında sıralanmış işini bilen 10 davuulcu olsun varya mükemmel olur

hem stadımız ambians bakımından (çatı ile birlikte özellikle) davulların ve gırtlağımızdan çıkacak seslerimiz ile birlikte mükemmel olur

davul sokmak yasak değilmi :alala:

Çevrimdışı Deniz

Aslında teknik olarak evet ayrı vodafone bunlar.Hepsinin sahibi aynı ama hepsinin işleyişi ve çalışma prensibi ülkeden ülkeye değişiyor.Ben Vodafone Kırmızı pasaport kullandım,ama arkadaşım buna geçmedi orda hattı bile çalışmadı vodafone.Global yapıya kendini almazsan sadece ülke sınırlarında kalıyorsun.Tabi kırmızı pasaport olayı da çok pahalıya gelince ben Verizon a geçmiştim orası ayrı  :lol:

Çevrimdışı arda

Bugun bu soru soruldu... Avrupa'daki Besiktaslilar kampanyaya nasil katilacak diye... Hic dusunmemisler  :lol: :lol: Bu sorudan sonra ilgilenilecekmis bu konuyla ilgili...

Helal olsun o zaman, aynen Beşiktaşlı herheryde Beşiktaşlı, süper haber çok sağol Fatih

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın arkadaşlar (ben yeni uyandım) çalışmalar ne alemde Efe kameradan bişeyler görebiliyomusun yeni açık tabla bu geceye yetişirmi acaba

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kendi firmamda kullanılan ve kendiminde kullandıgım iki hattı dahil bjk 5 yaptım :) 7 hat ayda 35 tl benden Kartalıma Helali hoş olsun bi hattım daha olsun onuda yaparım :)

Burasıda benim oturduğum Aparatman Dairemde Şanlı bayrağımız Taşındığım günden beri dalgalanıyor. :)

helalin var kardesim  :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı F1RAt

Allah senden razi olsun kardesim.

Çevrimdışı Deniz

Yeni stadda davul olsa o akustikle fena inler keşke olsa  :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena Çatı İnşaatı @ademsarica 'ya teşekkürler.

Çevrimdışı F1RAt

Supersin Necmi abi. Demek neymis? Boyu degil islevi onemliymis.  :lol: Sizin stadiniz kucuk diyenlere gelsin.

Çevrimiçi murat

Turkcell çalışanı olarak, kişisel hatlarımı Vodafone'a taşıma kararı aldım. Böyle bir dönemde sadece sponsor olarak değil, Beşiktaş ruhunu hissettiğini gerek reklam gerek sosyal medyada göstermesiyle derinden etkilediler. Harika bir reklam olmuş  :super:

http://www.vodafone.com.tr/KaraKartal/neden-katilmaliyim.html

[/quote]
türkcellden bir iki sefer aradılar neden geçiş yaptınız diye BEŞİKTAŞlıyım dedim saygı duyarız dediler.bu tip firmalardan arandığınızda özellikle belirtin BEŞİKTAŞlı olduğunuzu.

@aktar_ismail   bende lukoilden mazot alıcam şayet iyi çıkmaz  motoru elime verirse arabayı direk senin tamircinin önüne çekicem faturayıda sana yollasın :evillol: :evillol:

Tamam anlaştık  :tabe: