Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Teknik bir aksaklık değilse eğer forumla biraz fazla oynuyormuşuz gibime geliyor son zamanlarda. Naçizhane önerim bu tip güncellemeleri daha az yoğunluğun olduğu zamanlarda gerçekleştirirsek, ulaşmaya çalışanlar sıkıntı yaşamazlar. Sadece naçizhane bir öneri ve görüş lütfen kimse üstüne alınmasın :)
az yoğun olan zamanı söyle yedi yirmidört aktif :D @Serhat Akkaya forum oturana kadar bunları idare edeceğiz hem sunucu değiştirdik hem tema değiştirdik ve bir sürü eklenti yuklemek ayar yapmak zorundayız ve bunuda bağlantıyı kesmeden yapmaya çalışıyoruz ve şu ana kadar hiç bir bilgi kaybına uğratmadan yapmaya çalıştık aslında bu kadar büyük bir forum çok hızlı ve sorunsuz bir geçiş yaptı bu desteği verenlerde çalıştıkları  için ancak kendileri için müsait olan zamanlarda yapabiliyor

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Fatih

@Fatih efendim? :)
Forza neyse de seni burada gorecegimi dusunmemistim hic 😃 umarim umarim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bazı şeyler de bizde bitiyor açıkçası arkadaşlar..

Malesef ki herkesi memnun edecek bir otorite bulmak imkansız.Ama yapmamız gereken çoğunluğu memnun etmek.Biz de onun üstünde çalışıyoruz..

Mesela bakın maç günleri bu başlığa yazanlar oluyor.@ALI RIZA mesajları silince de "maç günü zaten gerginiz mesaj mı silinir" diye tepki çekiyor.Silmeyince de "niye silmiyorsun stad konuşuluyor burda" diyen oluyor :).

Mesela bugün stadımızda sponsorumuz lansman yaptı.Yani aslında bu lansman direk stadla ilgili.Stada maddi kaynak yaratmakla ilgili.Ama yine yukarda bazı arkadaşlar bu mesajlar bile burda olmasın diyor :).Açıkçası herkesin kendine göre haklı nedenleri var,herkesi memnun etmek mümkün de değil.Herkes kendine göre haklı nedenlerle buraya bilgilerini yazıyor.

Son 1 haftadır canlı yayın varla yok arasında birşey.Yani saha içinden sadece Yasaklı Link[/member] nin fotoları ve @bjk_mabet sayesinde bilgi alabiliyoruz.Arada da yeni inönü foto atarsa onun kritiğini yapabiliyoruz.Ama canlı yayın kameraları taşındıktan sonra eminim burda stadla ilgili daha çok bilgi paylaşılacak ve konu dışı minimuma inecek.Konu dışı yazana ceza vermek açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor burada yazan her Beşiktaşlının yazdıkları değerlidir hakaret ve küfür olmadıktan sonra birilerine ceza vermek yakışıkalmaz.Bu başlıkta stad dışı konuşmalara @ALI RIZA  izin vermiyor ama bazen gözden kaçan şeyler oluyor bu da zamanla minimuma inecektir  :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

reklam filmimiz gerçekten de harika olmuş vodafone nun kalitesi böyle organizasyonlarda baya ortaya çıkıyor :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Seni mi kıracam abi lukoil görünce gidip kartımı alıp benzinimi de alırım  :D
Alacaksın tabiki, bir bakmışsın shell'den daha iyi çıkmış, hem Beşiktaş'a hem sana katkısı olur hem de %4 indirimli alırsın.
Vodafone Arena hızlı bitsin isteyenler haydi destek zamanı

Çevrimdışı Factatum

Proaktif sponsorluğun nasıl olduğunu çok net şekilde gösteriyor, Vodafone.

Şahsen ben Beşiktaş'ı Vodafone'a, Vodafone'u Beşiktaş'a çok yakıştırıyorum. Stad projesine finansal sponsor olmanın ötesinde, bizim sosyal medya yüzümüz oldular.

Hele Stad tamamlansın, Vodafone kim bilir nasıl projeler üretecek? Şimdi biz Beşiktaşlılar'ın destek çıkması gerekiyor bu projeye.  :claps:

Çevrimdışı Efe

Bugun aksam ustu bi foto almak lazim 4 gibi falan obitasin tablasina bakmam gerekiyor fikir acisindan ordan gecenlere duyrulur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Forza neyse de seni burada gorecegimi dusunmemistim hic 😃 umarim umarim

forzadan koptuk ve bir karadenizli olarak inşaat beni çekti :D tam benlik alan:D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

Bugun aksam ustu bi foto almak lazim 4 gibi falan obitasin tablasina bakmam gerekiyor fikir acisindan ordan gecenlere duyrulur :icool:
Aynen ben de hızlarını merak ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

8-10 bin kisilik.. Yerini soylemedi baskan. Sadece suan proje asamasinda dedi.. Kuvvetle muhtemel stat bitmeden de baslanmaz..

Ne yapin edin stadi iceriden gorun derim arkadaslar.. Fotograflar ve disaridan gormek cok yaniltiyor.. Iceride cok efsanevi bi arena var.. Stat acilmadan da öleyim demeyin.. 😃
Salonda da aza talim,demek ki yine inşaat alanı sıkıntılı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Olimpos1903

Dün sponsorluklardan az para mı aldık ne diyordum da  :bawling:  Vodafone bana KAPAK yapma gereği duymuş çok sağolsun  :D ellerine sağlık :sevinc
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 12:48:13 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı AvrupaKartalı

canli yayin kamerası neden olmuyor? kameranın yerinimi degistiriyorlar acaba :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Fatih

@Fatih peki bu spor dallarını belirtti mi başkanımız.
@Özgür abi yanlis hatirlamiyorsam eger basketbol, hentbol, voleybol, boks, gures, atletizm ve jimnastik sporlari...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

canli yayin kamerası neden olmuyor? kameranın yerinimi degistiriyorlar acaba :)
bende açılıyor bir sorun yok yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Necmi

dostlar forumun anasayfasına ve forumun alt kısmına footer alanına vodafone reklamı koyduk ordan formu doldurursanız size ulaşıp uygun tarife paketleri sunuyorlar Vodafone'la ortak kampanya yürüten reklam ajansından teklif geldi.
Bizde Beşiktaş'a faydası olacak bir reklamı koyabiliriz dedik şu an için Vodafone'un Beşiktaş ile ilgili bu tarz bir reklam için cevabını bekliyoruz.
Eğer destek olup formu doldurursanız forumumuzun Sponsorumuz açısından ciddiye alınmasını sağlayabilirsiniz burdan iyi geri dönüş forum geleceği açısındanda önemli kulüple aramızdaki bağıda sağlayabilir.burdan gelecek gelirde forum giderlerine kalanıda ihtiyacı olan ve ekonomik gücü olmayan arkadaşlara forma bilet gibi kullanarak kulübe paranın geri dönüş yapmasını sağlayacağız
para biriktikçe anons ederiz bir forma iki forma alınacak anonsu yaparız ihtiyacı olan özelden ulaşır bu reklamın hem foruma hem sponsorumuza hemde Beşiktaşımıza faydası olacaktır.

Çevrimdışı yavvuzz

Benim hattım vodafone fakat kurumsal olduğu için geçemedim. Eşimin kini BJK5 yaptım , galiba bir yaşında oğluma bir vodafone hat alma zamanı geldi. Büyüyünce kullanır. :D Reklam çok güzel olmuş .

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

dostlar forumun anasayfasına ve forumun alt kısmına footer alanına vodafone reklamı koyduk ordan formu doldurursanız size ulaşıp uygun tarife paketleri sunuyorlar Vodafone'la ortak kampanya yürüten reklam ajansından teklif geldi.
Bizde Beşiktaş'a faydası olacak bir reklamı koyabiliriz dedik şu an için Vodafone'un Beşiktaş ile ilgili bu tarz bir reklam için cevabını bekliyoruz.
Eğer destek olup formu doldurursanız forumumuzun Sponsorumuz açısından ciddiye alınmasını sağlayabilirsiniz burdan iyi geri dönüş forum geleceği açısındanda önemli kulüple aramızdaki bağıda sağlayabilir.burdan gelecek gelirde forum giderlerine kalanıda ihtiyacı olan ve ekonomik gücü olmayan arkadaşlara forma bilet gibi kullanarak kulübe paranın geri dönüş yapmasını sağlayacağız
para biriktikçe anons ederiz bir forma iki forma alınacak anonsu yaparız ihtiyacı olan özelden ulaşır bu reklamın hem foruma hem sponsorumuza hemde Beşiktaşımıza faydası olacaktır.

Tamamdır @Necmi abi, lütfen herkes formu doldursun beyler bayanlar  :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Benim hattım vodafone fakat kurumsal olduğu için geçemedim. Eşimin kini BJK5 yaptım , galiba bir yaşında oğluma bir vodafone hat alma zamanı geldi. Büyüyünce kullanır. :D Reklam çok güzel olmuş .
:D Bende bu oy son önümüzdeki ay geçiş yapacağım zaten artık gereklide olacak staddaki teknolojiyi kullanmak için en azından Beşiktaşa destek veren sponsora bizimde destek vermemiz gerekirki gelecekte yeni sponsorlarada Beşiktaşımızı tercih etmeleri için iyi neden sunalım

Çevrimdışı Deniz

Dolduruldu  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Takıntıdan başka birşey değil bu @Deniz  .
Tüm akaryakıt şirketleri Tüpraş gibi rafinerilerden alıyorlar bu akaryakıtları yani hepsi aynı rafinerinden çıkıyor. Biri diğerinden çok farklı değil sadece katkı maddeleri farklı. Temizlik ve saflık olarak hepsi aynı temizlikte. Yani anlayacağın olay tamamen psikolojik  :tabe:
@aktar_ismail sen yakında lukoil istasyonu açmayıda düşünürsün diye korkmaya başladım :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@aktar_ismail sen yakında lukoil istasyonu açmayıda düşünürsün diye korkmaya başladım :evillol: :evillol: :evillol:
obitas petrol sanayi ltd.sti.sanayi manayi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

özellikle mentions atarak yazmak istedim ki mesaj atlanmasın geri sayfalarda kalacak malum başlık stadyum başlığı ama stadyumdan başka her şey konuşuluyor. ve bu bazen abartmanında ötesinde oluyor. dün akşam en son okuduğumdan bu yana 35 sayfa civarı ilerlemiş ilk 2 sayfayı okuyayım dedim tek bir bilgi yok stadyumla alakalı. son 2-3 sayfaya bakayım dedim orada da bir bilgi yok stadyumla alakalı  :akuma: sadece benim durumumda olanlar için yazıyorum çok kötü bir durum. zaten zamanımızı işlerimizden dolayı pek fazla foruma ayırarak geçiremiyoruz o geçireceğimiz zamanda da başlıkta bilgi bulamıyoruz.İnanın bana çok kötü bir durum bu yaşadığımız. hani bu @ALI RIZA  nın silmesiyle olacak şeyde değil. Kısacası başlık başlıktan başka her şey benziyor en tepeye koyduğunuz muhabbet cafe linki bile buna çare olamıyorsa sizinde belki yapacağınız bir şey yok ama bende içimde kalmasın hissettiklerimi yazmak adına bu satırları karaladım. hani bir lukoildir bir vodafone karakartaldır bunların bile sayfası varken bu başlıkta yazılması bence hiç hoş değil.

dip not: benim gibi arkadaşlar diğer arkadaşlara diyoruz ki: TAKİP EDEMİYORUZ!!!!

Yakp bu konuyla alakalı ne desen haklısın.

Bununla alakalı çok kısa süre içerisinde çözümler gelecek..

Sana ve diğer rahatsız olan üyelere şu sözü verebilirim , Vodafone Arena stadyum konusunda sadece Vodafone Arena konuşulacak..

@Yakup
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 13:14:39 Volkan ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net