Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

@Fatih salon kaç bin kişilik ve nerede olacak?Umarım 2015 yılında 15 binden az hedeflemiyorlardır,biz asıl parayı salondan kırarız iyi yerde ve  iyi planla.

8-10 bin kisilik.. Yerini soylemedi baskan. Sadece suan proje asamasinda dedi.. Kuvvetle muhtemel stat bitmeden de baslanmaz..

Ne yapin edin stadi iceriden gorun derim arkadaslar.. Fotograflar ve disaridan gormek cok yaniltiyor.. Iceride cok efsanevi bi arena var.. Stat acilmadan da öleyim demeyin.. 😃
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

1-3-5'lik vodafone kampanyasindan 1 sene de BJK'nin kasasina girecek para 20 milyon tl olarak kaba taslak hesaplanmis...

Çevrimdışı ilhan

Ben 3 hatla bugün vodafoneye geldim.

yalnız lukoil meselesi kafamı kurcalıyor ben shellden başka bir yerden asla yakıt almam  :alala:
Aynen kardeş yaa, Vodafone tamamda Shell'den vazgeçemiyorum bende

Ben 3 hatla bugün vodafoneye geldim.

yalnız lukoil meselesi kafamı kurcalıyor ben shellden başka bir yerden asla yakıt almam  :alala:

Takıntıdan başka birşey değil bu @Deniz  .
Tüm akaryakıt şirketleri Tüpraş gibi rafinerilerden alıyorlar bu akaryakıtları yani hepsi aynı rafinerinden çıkıyor. Biri diğerinden çok farklı değil sadece katkı maddeleri farklı. Temizlik ve saflık olarak hepsi aynı temizlikte. Yani anlayacağın olay tamamen psikolojik  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

1-3-5'lik vodafone kampanyasindan 1 sene de BJK'nin kasasina girecek para 20 milyon tl olarak kaba taslak hesaplanmis...
Ne 20si onu 40 yapsınlar ben 3 hatla geldim  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ACAB1903

reklamı arka arkaya 20 kere izledim herhalde  :D

Çevrimdışı Fatih

Ne 20si onu 40 yapsınlar ben 3 hatla geldim  :bandit:
Benim dedigim rakam 1 milyon taraftarla saglanabilecek tutar.. 2 milyon taraftar bulunursa 40'ta olur 😜

Çevrimdışı ilhan

Tüm akaryakıt şirketleri Tüpraş gibi rafinerilerden alıyorlar bu akaryakıtları yani hepsi aynı rafinerinden çıkıyor. Biri diğerinden çok farklı değil sadece katkı maddeleri farklı. Temizlik ve saflık olarak hepsi aynı temizlikte. Yani anlayacağın olay tamamen psikolojik  :tabe:
Bir tek Shell dışarıdan getiriyor diye biliyorum

Çevrimdışı Kemal

Keşke heryerde olan bir akaryakıt firmasıyla ortaklık oluşsaydı, taşranın çoğunda yok bu firma. Ama Vodafona Karakartal'a tam destek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burdan veya twitterdan bi kampanya mı başlatsak herkes 1903 e gönderdiği mesajın fotoğrafını çekip atsın ne kadar destek o kadar katkı. #Yükselbesiktas hastaginin altında da başlatılabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Turkcell çalışanı olarak, kişisel hatlarımı Vodafone'a taşıma kararı aldım. Böyle bir dönemde sadece sponsor olarak değil, Beşiktaş ruhunu hissettiğini gerek reklam gerek sosyal medyada göstermesiyle derinden etkilediler. Harika bir reklam olmuş  :super:

http://www.vodafone.com.tr/KaraKartal/neden-katilmaliyim.html

Çevrimdışı Efe

Reklam harika olmus gercekten vodafone bizi ucuracak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hunter1987

@Necmi abi @ALI RIZA @Altuğ

özellikle mentions atarak yazmak istedim ki mesaj atlanmasın geri sayfalarda kalacak malum başlık stadyum başlığı ama stadyumdan başka her şey konuşuluyor. ve bu bazen abartmanında ötesinde oluyor. dün akşam en son okuduğumdan bu yana 35 sayfa civarı ilerlemiş ilk 2 sayfayı okuyayım dedim tek bir bilgi yok stadyumla alakalı. son 2-3 sayfaya bakayım dedim orada da bir bilgi yok stadyumla alakalı  :akuma: sadece benim durumumda olanlar için yazıyorum çok kötü bir durum. zaten zamanımızı işlerimizden dolayı pek fazla foruma ayırarak geçiremiyoruz o geçireceğimiz zamanda da başlıkta bilgi bulamıyoruz.İnanın bana çok kötü bir durum bu yaşadığımız. hani bu @ALI RIZA  nın silmesiyle olacak şeyde değil. Kısacası başlık başlıktan başka her şey benziyor en tepeye koyduğunuz muhabbet cafe linki bile buna çare olamıyorsa sizinde belki yapacağınız bir şey yok ama bende içimde kalmasın hissettiklerimi yazmak adına bu satırları karaladım. hani bir lukoildir bir vodafone karakartaldır bunların bile sayfası varken bu başlıkta yazılması bence hiç hoş değil.

dip not: benim gibi arkadaşlar diğer arkadaşlara diyoruz ki: TAKİP EDEMİYORUZ!!!!

bende forumun suskun üyelerindenim.abimin dediklerine harfi harfine katiliyorum. bir sayfada 10 mesaj varsa bunun 1 veya 2 si stad ile ilgili oluyor. cok ilgili olsamda zaman kitligi yüzünden tüm sayfalarida okuyamiyorum.
acaba foruma bir "chat penceresi" eklense nasil olur? böylelikle sohbetimizi ordan gerceklestiririz. stadla ilgili resim bilgi veya soru paylasmak isteyen de burayi kullanir.

saygilarimla
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Deniz

Abi aslında öyle değil pek durum tamam yakıt aynı yakıt ama temizliği önemli.Adamlar su vs koyuyor sonra araca pislik kaçıyor.2 senedir bu arabaya biniyorum 1 kez mecburiyetten shell hariç bir yerden yakıt aldım içine pislik kaçmış pişman oldum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okan

arkadaşlar lukoil tamamdır. BJK5 kampanyasını da birazdan halledecem. müthiş kampanyalar.. tebrik ediyorum..

Çevrimdışı canU

beyler mustafanın sitesi neden kapalı bilen var mı?

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

bende forumun suskun üyelerindenim.abimin dediklerine harfi harfine katiliyorum. bir sayfada 10 mesaj varsa bunun 1 veya 2 si stad ile ilgili oluyor. cok ilgili olsamda zaman kitligi yüzünden tüm sayfalarida okuyamiyorum.
acaba foruma bir "chat penceresi" eklense nasil olur? böylelikle sohbetimizi ordan gerceklestiririz. stadla ilgili resim bilgi veya soru paylasmak isteyen de burayi kullanir.

saygilarimla

Söylediklerine ek olarak benim naçizane önerim de, bu durumla alakalı gerekli alt yapıyı hazırladıktan sonra Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) başlığı açılmalı ve orada mesaj silme veya ısrarla hatalı mesaj yazmaya devam eden üyelere belki bir gün belki bir kaç saatlik mesaj atma yasağı uygulanabilir.

Çevrimdışı Deniz

Teknik bir aksaklık değilse eğer forumla biraz fazla oynuyormuşuz gibime geliyor son zamanlarda. Naçizhane önerim bu tip güncellemeleri daha az yoğunluğun olduğu zamanlarda gerçekleştirirsek, ulaşmaya çalışanlar sıkıntı yaşamazlar. Sadece naçizhane bir öneri ve görüş lütfen kimse üstüne alınmasın :)
Bizden kaynaklı bir durum değildi şu an sıkıntı yok  :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Yeni spor salonu yapilacak.. Icerisinde 8 spor dali oynanabilecek

@Fatih peki bu spor dallarını belirtti mi başkanımız.

Abi aslında öyle değil pek durum tamam yakıt aynı yakıt ama temizliği önemli.Adamlar su vs koyuyor sonra araca pislik kaçıyor.2 senedir bu arabaya biniyorum 1 kez mecburiyetten shell hariç bir yerden yakıt aldım içine pislik kaçmış pişman oldum..

Benim için hayatta öncelik Beşiktaş'tır. Kim Beşiktaş'a yardımcı olursa benim için birinci sırada yer alır. Lukoil ve Vodafone benim için şu an vazgeçilmezdir.

Çevrimdışı yldrmaydn

başkanın konuşma detayları var mı bir kaynakta? merak ettim neler anlattı başkan..

vodafone'un sponsorluğunun önemi her geçen gün daha da belirginleşiyor. gs de tt sponsorluğu aldı forma ve stada. ama stat için 1 reklamdan başka birşey yapılmadı. bir de birkaç gazete ilanı vs. ama vodafone daha stat yapılmadan reklamlar afişler broşürler vs. yani türk telekom gibi tabela sponsorluğu değil resmen ortaklık yapıldı. bu anlaşma bize çok şey katacaktır. bu karakartal paketlerinden de başkanın hedefi en az 20 sanırım. 20 milyon da az para değil. hiçbir şey yapmadan 20 milyon kazanmak çok iyi olur. bunlar akıllı işler. belki çok iyi gider 50-60 milyon tl gelir. böyle gelir kalemlerine çok ihtiyacımız var.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı AvrupaKartalı

abi bu nasıl reklam videosu öyle, tüylerim diken diken oldu. helal olsun vodafone'a. büyük takima böyle reklam yapilir, acayip gaza geldim, yurtdisinda yasiyorum, imkanim olsada bende bu kampanyaya katilabilsem. sadece kendimi degil cevremdeki herkesi bu kampanyaya katilmak icin ikna ederdim :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

Benim için hayatta öncelik Beşiktaş'tır. Kim Beşiktaş'a yardımcı olursa benim için birinci sırada yer alır. Lukoil ve Vodafone benim için şu an vazgeçilmezdir.
Seni mi kıracam abi lukoil görünce gidip kartımı alıp benzinimi de alırım  :D