Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı riza calli

Reklam filmi süper ötesi bişey. 5 ay sonra vodafone geciyorum.

Çevrimdışı siyah-1903

ben dün vodafone'a geçtim bugün de 5TL'lik çaktım, şimdi eşime ve babama da yaptırma planlarım var..
ayrıca aklınızda olsun red'e geçerseniz, aileden 3 kişiye kadar %30 indirim de alabiliyosunuz normal fiyat üzerinden  :ok:
resmen reklam yaptık  :iblush:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı TURKahvesi

Reklam Filmi Harika....

link için teşekkür ettim Samet

sayende izledim reklamı

reklam mükemmel olmuş

ne yalan söyleyeyim gözlerim doldu tüylerim diken diken.

helal olsun BJK başkanı ve yönetimine böylesine bir global değeri ana sponsorumuz yaptıkları için

Vodafone işi biliyor cidden.

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy abi senin attığını sonra gördüm benim iletiyi silebilir misin  :)

Reklam süper olmuş.. 3hat ile

bjk3 ve bjk1 e kayıt oldum...

Çevrimdışı kaanzor

Hattımda cihaz bağlı ben geçemiyorum neyse öğlen çıkıp 3. kontörlü httımıda alıyım dursun çekmecede  :lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sabah sabah duygulandırdınız, böyle reklam mı yapılır oğlum?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vodafone para vermiyor diyenler televizyonlarda ve internette dönen reklamlardan ve bunun kulübe olan payından bi haber sanırım. Muhteşem bir işbirliği ve gittikçe de büyüyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

şimdi bu reklam bütün kanallarda çıkacak mı ...duygulandım da biraz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy abi senin attığını sonra gördüm benim iletiyi silebilir misin  :)
sıkıntı yok @Abdullah hallettim :)

Çevrimdışı Fatih

Yeni spor salonu yapilacak.. Icerisinde 8 spor dali oynanabilecek
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı zatoichi1903

15 yıllık hattımı 2 hafta once vodafone a taşıdım, cok da iyi yaptım.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Teknik bir aksaklık değilse eğer forumla biraz fazla oynuyormuşuz gibime geliyor son zamanlarda. Naçizhane önerim bu tip güncellemeleri daha az yoğunluğun olduğu zamanlarda gerçekleştirirsek, ulaşmaya çalışanlar sıkıntı yaşamazlar. Sadece naçizhane bir öneri ve görüş lütfen kimse üstüne alınmasın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kaanzor

Çevrimdışı AŞO

Reklam filmi müthiş olmuş tebrikler valla  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

@Fatih salon kaç bin kişilik ve nerede olacak?Umarım 2015 yılında 15 binden az hedeflemiyorlardır,biz asıl parayı salondan kırarız iyi yerde ve  iyi planla.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Reklam mükemmel olmuş Vodafone kalitesini gösteriyor yıllardan sonra ilk kez böyle profesyönel işler görüyoruz artık gerisi taraftarda hesap aç bağış yapalım olayını dile getirenlerin en azından gidip 1 Tl'lik pakete üye olmaları gerekiyor.

Çevrimdışı Deniz

Ben 3 hatla bugün vodafoneye geldim.

yalnız lukoil meselesi kafamı kurcalıyor ben shellden başka bir yerden asla yakıt almam  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

reklam sözün bittiği yer olmuş , Taraftar - futbolcular-teknik direktör-sponsor .  Hepsi harmanlanmış bir bütün olmuş