Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tedd

Vodafone CEO'su Gökhan ÖĞÜT: "Taraftar Beşiktaş'ın arkasındaki en büyük güç. Biz de taraftarları kanatlandırmak istiyoruz. Yeni programın adı "topluluk programı".
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı tedd

Başkan: "1 milyon kişinin Vodafone Karakartal'a geçmesi demek Beşiktaşımızın yıllık 20 milyon eur civarı gelir elde etmesi demek."

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

Calismalar numarali tabla ve yeni acik tablada suruyor numarali donus bolumunde kolonlar dikiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tedd

Vodafone Karakartal sponsorluk silsilesindeki 3. etapımız.

4 kapsamlı yol:

1. etap: Agustos 2013 (sponsorluk açıldı) - İlk etapta vodafone iletişim gücünü kattı.
    Vodafone logo için bir anket yaptık. Ve yeni logo seçildi.
   Aynı dönemde "Temelinde Aşk Var" etkinliği yapıldı.
   Alınan mesajlar Arena'nın temeline gömüldü. Sosyal medyaya yönelik bir film yapıldı.
   Ardından 1500 resimden oluşan büyük kartal resmi VA duvarında yer aldı.
   Ardından reklam filmi oluşturuldu.
   Stadyumdan 24 saat yayın yapıyoruz. 2.5 milyon kere bu canlı yayın izlendi.

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tedd

Vodafone Sosyal Medya'da Vodafone Arena'nın ne kadar büyük bir ilgi aldığını anlatıyor.
Stad Abi'nin ilginç bir karakter olarak sosyal medyada yer alıyor.

2. Etap başlangıcı
Forma lansmanı İngiltere'de yapıldı.
Vodafone olarak en bu noktadaki en önemli katkımız 1200 mağazamızda Beşiktaş formalarını alabiliyorsunuz.
Türkiye'nin 81 ilinde taraftar Beşiktaş forması alabiliyor.

Çevrimdışı erzurum1903

bir taraftar olarak elimden geldiğince destek olmaya özen gösteririm kredi kartım bjk bonus, kart 1903 almıştım, yıllık tüm formalardan 1 er tane alırım aksesuar falan filan, yani elimden geldiği kadar her yerde beşiktaşı kollar, faydam dokunacaksa alternatiflerinden daha fazla olsa da bütçemi sarmıyorsa beşiktaş derim, lakin dünkü haber doğru ise ve kulüp birilerinin eline geçer benim beşiktaşlılığım zarar görür, ben halkın takımı beşiktaş'ı seviyorum rus ya da arap milyarderin takımı beşiktaş'ı değil, ha çok zor durumda kulüp biliyorum kurtuluşu yoksa bazı varlıklarının satışını yapıp bazıları şubelerini kapatabilir, yeter ki halkın takımı olarak kalsın

Çevrimdışı tedd

Vodafone yetkilisi harbi Beşiktaşlı herhalde.
Program adını yanlış duyuruyor 10 dakikadır:)
Vodafone Karakartal program adı ama Beşiktaş Karakartal deyip duruyor.
Bir kişi de halen uyarmadı:)

Çevrimdışı Salih A.

4. faz ne ki :D  :ebebe: :ebebe:
@dogu1903 asıl bomba 4. de statın açılışı ve açılıştan sonra yapılacak olan organizasyonları içeriyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@dogu1903 asıl bomba 4. de statın açılışı ve açılıştan sonra yapılacak olan organizasyonları içeriyor
o organizasyon mükemmel olacak abi :) @Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

Allah'ım sana geliyoruz reklam harika olmuş biliç'in baba ya attığı bakış :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tedd

Yeni reklam filmi tek kelimeyle harika olmuş! Bravo Vodafone!

Çevrimdışı WarrChief

hahahahaha reklam efsane bizim bilicler ucuyorD

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler yapmayın izleyemiyoruz heyecanlandım :D

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Yakup

@Necmi abi @ALI RIZA @Altuğ

özellikle mentions atarak yazmak istedim ki mesaj atlanmasın geri sayfalarda kalacak malum başlık stadyum başlığı ama stadyumdan başka her şey konuşuluyor. ve bu bazen abartmanında ötesinde oluyor. dün akşam en son okuduğumdan bu yana 35 sayfa civarı ilerlemiş ilk 2 sayfayı okuyayım dedim tek bir bilgi yok stadyumla alakalı. son 2-3 sayfaya bakayım dedim orada da bir bilgi yok stadyumla alakalı  :akuma: sadece benim durumumda olanlar için yazıyorum çok kötü bir durum. zaten zamanımızı işlerimizden dolayı pek fazla foruma ayırarak geçiremiyoruz o geçireceğimiz zamanda da başlıkta bilgi bulamıyoruz.İnanın bana çok kötü bir durum bu yaşadığımız. hani bu @ALI RIZA  nın silmesiyle olacak şeyde değil. Kısacası başlık başlıktan başka her şey benziyor en tepeye koyduğunuz muhabbet cafe linki bile buna çare olamıyorsa sizinde belki yapacağınız bir şey yok ama bende içimde kalmasın hissettiklerimi yazmak adına bu satırları karaladım. hani bir lukoildir bir vodafone karakartaldır bunların bile sayfası varken bu başlıkta yazılması bence hiç hoş değil.

dip not: benim gibi arkadaşlar diğer arkadaşlara diyoruz ki: TAKİP EDEMİYORUZ!!!!
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı WarrChief

700 büyük ekran 2000 kucuk ekran birkaç tanede dev ekran olacakmıs:))

Çevrimdışı tedd

Birkaç tane video wall olacak dedi.
Yani çatının ortasında 360 derece ekran olmayacak.

Başkan: "1 milyon kişinin Vodafone Karakartal'a geçmesi demek Beşiktaşımızın yıllık 20 milyon eur civarı gelir elde etmesi demek."

Vodafone hattınız olmayabilir fakat imkanınız varsa gidin bir kontörlü vodafone hattı alıp kampanyaya destek mesajı atın.
BJK5 YAZ 1903 'e gönder.  Üstelik maç günleri bedava konuşma bedava internet bedava sms. Daha ne duruyorsunuz?  :D