Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Neysr birakalim feneri azizi de su tablalar ay sonuna biteydi iyiydi :bandit: :bandit:
Araligin ilk haftası ancak  :bandit:
Senin iddia :by2:

Çevrimdışı Deniz

4 tabla var her birine 2 gün harcasalar yine 9 günde bitmez  :D..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Neysr birakalim feneri azizi de su tablalar ay sonuna biteydi iyiydi :bandit: :bandit:

4 aralıkta biter dedi dersin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 tabla var her birine 2 gün harcasalar yine 9 günde bitmez  :D..

3 tanesi ay sonu bitecek o kesinde numaralı birleşimi son tabla 4 aralığa biter belki bi kaç gün daha gecikebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

3 tanesi ay sonu bitecek o kesinde numaralı birleşimi son tabla 4 aralığa biter belki bi kaç gün daha gecikebilir
Son tablaya kadar gelirlerse iyi 9 günde  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Son tablaya kadar gelirlerse iyi 9 günde  :icool:

bugünle beraber 10 gün var deniz 6 günde 3 tabla atıyorlar o hız olursa rahat biter hava şartlarına bağlı birazda ama 7 aralığa kadar tablalar bitecek 1 hafta veridiğim sürede önde olacaklar obitaş tribün kısmını ay sonu kolaylayacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bugünle beraber 10 gün var deniz 6 günde 3 tabla atıyorlar o hız olursa rahat biter hava şartlarına bağlı birazda ama 7 aralığa kadar tablalar bitecek 1 hafta veridiğim sürede önde olacaklar obitaş tribün kısmını ay sonu kolaylayacak :ok:
Hava iyi giderse mümkün ama ekiplerinin tamamı orda çalışmıyor.Başkan yine bir gaz verirse kesin biter  :evillol: .Bence kolonları yapmayı bırakıp tablalara yönelmeliler.Sonra hep beraber kolon ve testere kirişi yapmalılar

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi nerde gördüm hatırlamıyorum obitaş tarafında bu sütunların teki girintiliydi galiba konusuldumu burda bilmiyorum fotoyu arıyom bulamıom resimle sormak daha mantıklıda :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı como07

arkadaşlar mustafanın telefon numarası olan birisi varsa bi mesaj atsında yarın kapalı taraflarını bi kontrol etsin bakalım kamerayla ilgili bişey varmı  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Çok haklısın abi  :tabe: önümüzde Süleyman Seba gibi bir değer bir örnek varken Aziz Yıldırım'ın esamesi bile okunmaz :)
bravo kardeşim . :ok:

Çevrimiçi Necmi

mustafanın sitesi yeni sunucuya geçmedi mi hala ?? :alala: :alala:
şu an geçiyor sabaha hazır olur

Çevrimiçi Necmi

bu forumla filan ilgili bir problem değil ,sadece seninle ilgili bir problem ,ben nasıl herkese tek tek cevap yazıyorsam sen de yazabilirsin .amacın karmaşa ise onu da sen bilirsin ama senden bunu beklemezdim ,daha açıcı ve anlaşılan cevaplarla genç arkadaşlara örnek olabilirdin .
Ahmet abi Fatih ikili tartışmaya girmeyelim lütfen birde en önemlisi renkliler için birbirinizi kırmayın burda renklilerle ilgili mesaj yazılmaz ve hemen silinir size saygımdan müdahale etmiyorum ama sıkıntı oluyor bence birbirinizi kırmadan konuyu tatlıya bağlamanızı rica ediyorum

Çevrimiçi Necmi

aslıda ne olduğunun farkındasındır ,sen çok akıllı bir adamsın kimin  ne demek istediğini anlıyorsundur ortayı bulma duygunu anlıyorum ama beşiktaşlı olduğun iddia eden basın mensuplarının ne halde olduğunu  görüyorsundur umarım .benim kanıma dokunan kim olursa olsun ,bir ispatı yoksa derhal karşı çıkarım .  herkese de bunu tavsiye ederim ne çektiysek bunlardan çektik değerli kardeşim. 
tartışma yeri burası değil bunun için başlık açarız hepsini tek tek teşhir ederiz hatalarını art niyetlerini yazarız ama bunun yanında iyi Beşiktaşlı olanlarıda ayırmak lazım sadece basın değilki taraftarın arasındada bir sürü farklı fikirde olan var fikirlerede saygı göstererek art niyetli olanları düzgün bir şekilde ayırmak gerekiyor

Çevrimdışı baro19

Başkanımızın açıklayacağı konuyu tahmin eden var mı?

obitaş yavaş bitmez  :evillol: :evillol: (obitaş severler vurmayın sakın heee )
Vurmayın evet imha edin @SDemirsoy  :bandit:

Dostumuz @AŞO Kasımpasa maçı öncesi Lukoil Beşiktaş kartı dağıtacak sağolsun. Arabası olan ya da olmayan herkes alsın mesela @anilt sen alıp babana verebilirsin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Dostumuz @AŞO Kasımpasa maçı öncesi Lukoil Beşiktaş kartı dağıtacak sağolsun. Arabası olan ya da olmayan herkes alsın mesela @anilt sen alıp babana verebilirsin.
abi bende kartı aldım ama lukoilin kalitesi nasıl  hiç yakıt almadım daha ben  :alala: @aktar_ismail

Çevrimdışı F1RAt

Arkadaslar, konu disi olacak ama kafama takilan bir konuyu sormak istiyorum, belki bilen birisi aydinlatir.

UEFA nin yeni getirdigi kurallara gore, UEFA ligi kupasini kazanan takim, bir sonraki sezon Sampiyonlar ligi ne direk katilmaya hak kazaniyor.

Diyelim ki biz bu sene UEFA ligi kupasini kazandik ve direk Sampiyonlar ligi biletini aldik.

Peki bu durumda ne olacak?

Ligi sampiyon tamamladiysak yine 2 takim mi gidecek SL ne?

Sampiyon olamazsak 3 takim mi gidecek?

Ilk 2 ye gidemezsek sampiyon olan takim yine direk katilma hakkina sahip olacak mi yoksa 1. ve 2. takim da on eleme mi oynayacak?

Bu durum hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

Çevrimdışı Zafer_Başkan

@aktar_ismail kankacım maça gelememen büyük kayıp ama gözün arkada kalmasın... @AŞO bana emanet  :) 

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaslar, konu disi olacak ama kafama takilan bir konuyu sormak istiyorum, belki bilen birisi aydinlatir.

UEFA nin yeni getirdigi kurallara gore, UEFA ligi kupasini kazanan takim, bir sonraki sezon Sampiyonlar ligi ne direk katilmaya hak kazaniyor.

Diyelim ki biz bu sene UEFA ligi kupasini kazandik ve direk Sampiyonlar ligi biletini aldik.

Peki bu durumda ne olacak?

Ligi sampiyon tamamladiysak yine 2 takim mi gidecek SL ne?

Sampiyon olamazsak 3 takim mi gidecek?

Ilk 2 ye gidemezsek sampiyon olan takim yine direk katilma hakkina sahip olacak mi yoksa 1. ve 2. takim da on eleme mi oynayacak?

Bu durum hakkinda bilgisi olan var mi acaba?
Uefada şampiyon olursak ligdede şampiyon olursak direk gideriz
Ligde şampiyon olursak malum direk gideriz
Sade uefada şampiyon olursak biz ve 1 direk gider 3. Playoff oynar
Biz ligde 3 olsak uefayı alsakta direk gideriz hatta ligden düşsek uefayı alsak yine direk gideriz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı AŞO

Günaydınlar
@Zafer_Başkan şimdi nasıl @aktar_ismail boşluğunu doldurucaz  :bawling:

50 tane kart getiriyorum, Beşiktaşımıza destek olmak isteyen herkesin bir tane alması lazım özellikle bu mali sıkıntı yaşadığımız dönemde. Kasımpaşa maçında dağıtıcam inşallah. :)

Çevrimdışı Başkan

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Beşiktaşın emekçileri
Başkanım Hoş geldiniz bugün zehri verecekmişiniz dün mabet dedi başkan bugün açıklama yapacakmış  :naughty: @Başkan

Çevrimdışı yavvuzz