Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ucanlaz

Fulya davası Beşiktaş'ın namus davasıdır.Eğer bu davayı kazanırsak 5 sene içinde emin olun Türkiyenin en zengin avrupanın sayılı zengin kulüplerinden birisi oluruz.

Deniz kardesime kesinlikle katiliyorum

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker ve @Coşkun Mevsim dedelerim, kulübün satılması meselesinde bir serin durmak lazım. Kulüpler yasası çıkmadan evvel bir şey yapılmalı mı yapılmamalı mı? Bilemedim. Gene hükümranlar gizliden gizliden bir şeyler sarıyor mu sarmıyor mu?  :alala: @Fatih Fenerbahçe altyapısından 16 yıldır oynamış 5 tane adam sayamazsın. Alt yapının özelliği şu olmalı, bir sana ıvır zıvır adamlara para harcatmazlar, iki satışından para kazanırsın. Başkan geçen sene dedi ya büyüklerden futbolcu alanlar bedavaya alışmış. Sen alırsan deve yüküyle para istiyorlar. Kıyaslama yaparak dersen bşzden iyiler ama olması gereken yerde değiller onlarda.
klübün satılması yada satılmaması yönünde bir görüş belirtmediğimden serin durmaya ihtiyacım olmadığını düşünüyorum ,bu konuda uzman olanlara ihtiyaç var .her zaman söylüyorum lütfen yazılarımı dikkatle okuyun üstün körü okuyup da hemen hükümde bulunmayın ,ayrıca beşiktaş o kadar da zor bir durumda değil ,öyle bir algı oluştu ki sanki hemen bir şey yapmassak kötü bir şeyler olacak .böyle bir şey söz konusu bile değil.

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten onay almadan satılamaz o konuda birsey diyemeyiz ama neyle sen kredi çekiceksin?? neyle yeni kaynak yaratacaksın?? yani hayli zor bir durumdayız.... borc ödemeyi geçelim zaten o konuda kimse birsey demiyor ama işi zordan da öteye tasımamak lazım artık ne kaldı sponsorluk alınmayan onlara bakmak lazım :alala: :ok:
20 Milyon taraftarın var çok güzel bir uygulama yaparak 20 milyondan yararlanabilirsin...! sen istanbul tarafatarı için yapmasan türkiyeye yayılsan sağlam iş yaparsın...! en büyük işi kartal yuvaları açmak sağlam bir iş oldu iyide oldu sen sezon sonunda takımı kartal yuvası gezdir imza günleri yap... Ayrıca pazarlama ekibi yapacaksın Dünya turları çıkacaksın BJK uzak doğuya ABD çekeceksin alanını genişletip uluslararası pazarlamada etkili olmaya gideceksin bölgesel pazar çıkacaksın...! Şu an en büyük iş su an stat yapılması sonra vodafone den gelen para...! o para bakmayacaksın stat içinde reklam işi daha çok iş yapacak vodafone sistemi muhteşem olacak ve o sistem reklam verecekler...! Lig tv yeni yayın anlaşması yapılmalı tff havuz sistemi değiştirilmeli...! Gelirini artıracak işler yapacaksın...!

Çevrimdışı ahmet türker

Benim de anlamadığım şey şu, taraftar kazanmak isteyen kim? Ben daha 22 yaşındayım, Beşiktaş değerlerini çok çok daha iyi bilen 40'lı 50'li yaşlarda abilerimiz var burada onların yanında çokta söz düşmez bize ama, ben bir Beşiktaş taraftarı olarak şuna inanıyorum; nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kulüp zaten hiç bir zaman kalıcı başarı görmedi ki -10 yıl, 15 yıl şampiyon olmadan geçirdi- ve hala çok sayıda taraftarı var. Beşiktaş taraftarını özel kılan zaten buna rağmen Beşiktaş'lı olmaları. Başarı için illa populist olmaya gerek yok, doğru yönetim yeter, biz sadece YD gibi çok büyük bir başarısızlık geçirdik. O kadar. Yani Aziz Yıldırım'ımı burada rol model olarak sunarsanız, benim diyecek birşeyim kalmaz. Ayrıca populist olmak ile ilgili herkese şu kısa videoyu izlemelerini tavsiye ederim;
bu yazını çok beğendim değerli kardeşim aziz yıldırım benim en sevmediğim klüp başkanıdır ayrıca hiç beğenmiyorum ,tesis yapmanın dışında fb ye hiç bir şey katmadığı gibi taraftarınıda diktatör başkan modeline alıştırdı .dünya nereye fb nereye...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

20 Milyon taraftarın var çok güzel bir uygulama yaparak 20 milyondan yararlanabilirsin...! sen istanbul tarafatarı için yapmasan türkiyeye yayılsan sağlam iş yaparsın...! en büyük işi kartal yuvaları açmak sağlam bir iş oldu iyide oldu sen sezon sonunda takımı kartal yuvası gezdir imza günleri yap... Ayrıca pazarlama ekibi yapacaksın Dünya turları çıkacaksın BJK uzak doğuya ABD çekeceksin alanını genişletip uluslararası pazarlamada etkili olmaya gideceksin bölgesel pazar çıkacaksın...! Şu an en büyük iş su an stat yapılması sonra vodafone den gelen para...! o para bakmayacaksın stat içinde reklam işi daha çok iş yapacak vodafone sistemi muhteşem olacak ve o sistem reklam verecekler...! Lig tv yeni yayın anlaşması yapılmalı tff havuz sistemi değiştirilmeli...! Gelirini artıracak işler yapacaksın...!
Ali Rıza bu sene  en büyük şanssızlığımız bu pasolig muhabbeti oldu.Yanısıra stad belirsizliği.Devamında kartalyuvalarındaki olası artışın haliyle  azalması.

Çevrimdışı bjk_mabet

Hos geldin abi :).zehri ver de buralar hareketlensin :)
zehri yarın statda basın açıklaması yapıcak olan başkanımız verecek:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı WarrChief

altına imzamı atarım,, bu sezonun daha planlaması yapılmadan tugrul yenidogana lucescu doneminden sinan kaloglu donemlerinden çine cıkarma yaptıgımız zamanları ornekleyyen bircok atese bircok yetkili olan besiktaslılıgıyla bilinen yurt dısı ayaklarının oldugu bir email attım fakat noldu?:)) sonuc yine hüsran yani ben biliyorum onlarda bunları isterler ama yapılması için neyi bekliyorlar onuda bilemiyorum

en basit bircok ürün cıkarıyoruz ama herkes alamıyor yani surekli eksik geliyor kartal yuvalarına bununla zaten belli bir yere kadar kazanırsın sürekliliğin onunu tıkıyorsun buda güveni zedeler dahasıda var:((( tutarsızlıklar cokca insanlar bunların duzeldiğini gorse dediğin gibi ucusa geceriz
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 00:17:33 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmet türker

Ali Rıza bu sene  en büyük şanssızlığımız bu pasolig muhabbeti oldu.Yanısıra stad belirsizliği.Devamında kartalyuvalarındaki olası artışın haliyle  azalması.
kartal yuvalarında olası artışın azalmadığını aksine stad yapıldığından artığını düşünüyorum ,sezon sonunda açıklanacak rakamlara hayret edileceğini düşünüyorum ,tarihimizdeki en büyük satışın bu yıl olduğunu göreceksiniz .değerli arkadaşım.

Çevrimdışı Deniz

zehri yarın statda basın açıklaması yapıcak olan başkanımız verecek:)
Oo o zaman güzel şeyler bizi bekliyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu seneye Olumlu yönde etki olacak passo lig durdurulursa Kombine artacak...! ayrıca yeni transferler ile Kartal yuvaları çoşacak...!
bizim Sosa ve Demba ba imza günü yapılması lazım forma satışı diğer ürünlerde + yöne çıkartılması lazım...! elimizdeki stokları çıkartıp eritiyor tekrar devamı çıkartamıyoruz...! sirkülasyonu tam sağlayamıyoruz bizim kartal yuvaları e- ticaret mantığı ile çalışmıyor bakıyorsun forma yok diyor 81 ilin 15 tane ilinde kartal yuvası var...! kur bir sistem istanbulda bitti mi diğer illerde elinde olanlar ile irtibata geç forma adreslere yolla...! bayi sistemi ile düzgün çalışması lazım 300 bin satıldı 500 bin hayal değil...!
bu sene aslında tam bizim eksik yönlerimizi giderilmesi için ekip çalışması yapılacak bir sene gelirini başka alanlara çekmen lazım ekip sistemi uyu kurmak lazım...! sene sonunda kartal yuvaları e ticaret sistemi daha gelişmeli...! diğer iller yuvalarla kordineli çalışılmalı merkezi stok sistemi sayımı düzgün yapılmalı...!

Çevrimdışı ALI RIZA

altına imzamı atarım,, bu sezonun daha planlaması yapılmadan tugrul yenidogana lucescu doneminden sinan kaloglu donemlerinden çine cıkarma yaptıgımız zamanları ornekleyyen bircok atese bircok yetkili olan besiktaslılıgıyla bilinen yurt dısı ayaklarının oldugu bir email attım fakat noldu?:)) sonuc yine hüsran yani ben biliyorum onlarda bunları isterler ama yapılması için neyi bekliyorlar onuda bilemiyorum

en basit bircok ürün cıkarıyoruz ama herkes alamıyor yani surekli eksik geliyor kartal yuvalarına bununla zaten belli bir yere kadar kazanırsın sürekliliğin onunu tıkıyorsun buda güveni zedeler dahasıda var:((( tutarsızlıklar cokca insanlar bunların duzeldiğini gorse dediğin gibi ucusa geceriz
İzmir kartal yuvasında hala Nobre baskılı tisörtler var ekip yok ki kontrol etsin...! Pazarlama birimimiz değişti ama sistem aynı...!

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah minecraft nerde ? :alala:
@Deniz kusura bakma ya misafirim geldi çalışmayı bırakmak zorunda kaldım yarın staddaki organizasyona kadar bitirmeye çalışacağım olmadı akşam üzeri atarım :) saygılar ... :bandit:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kartal yuvalarında olası artışın azalmadığını aksine stad yapıldığından artığını düşünüyorum ,sezon sonunda açıklanacak rakamlara hayret edileceğini düşünüyorum ,tarihimizdeki en büyük satışın bu yıl olduğunu göreceksiniz .değerli arkadaşım.
Arttığını  biliyorum Ahmet  kardeşim.Ama çok daha  fazla  artabilirdi.Demek  istedim aslında.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kusura bakma ya misafirim geldi çalışmayı bırakmak zorunda kaldım yarın staddaki organizasyona kadar bitirmeye çalışacağım olmadı akşam üzeri atarım :) saygılar ... :bandit:
Yurda ne misafiri hayırdır  :naughty:

Çevrimdışı Abdullah

Bu seneye Olumlu yönde etki olacak passo lig durdurulursa Kombine artacak...! ayrıca yeni transferler ile Kartal yuvaları çoşacak...!
bizim Sosa ve Demba ba imza günü yapılması lazım forma satışı diğer ürünlerde + yöne çıkartılması lazım...! elimizdeki stokları çıkartıp eritiyor tekrar devamı çıkartamıyoruz...! sirkülasyonu tam sağlayamıyoruz bizim kartal yuvaları e- ticaret mantığı ile çalışmıyor bakıyorsun forma yok diyor 81 ilin 15 tane ilinde kartal yuvası var...! kur bir sistem istanbulda bitti mi diğer illerde elinde olanlar ile irtibata geç forma adreslere yolla...! bayi sistemi ile düzgün çalışması lazım 300 bin satıldı 500 bin hayal değil...!
bu sene aslında tam bizim eksik yönlerimizi giderilmesi için ekip çalışması yapılacak bir sene gelirini başka alanlara çekmen lazım ekip sistemi uyu kurmak lazım...! sene sonunda kartal yuvaları e ticaret sistemi daha gelişmeli...! diğer iller yuvalarla kordineli çalışılmalı merkezi stok sistemi sayımı düzgün yapılmalı...!
@ALI RIZA yeni ekip güzel daha sistemli çalışıyorlar gibi taraftar fikirlerine daha çok önem veriyorlar. Bu sene ürün stoklama konusundaki hatalarını eksikliklerini fark ettiler. Gelecek seneye hazirlanirken bu eksiklikler giderilerek Vodafone Arena'nın ilk yılında Türkiye çapında bir satış rekoru kirilabilir ve kirilacaktir.

Çevrimiçi Necmi

Ne zaman yayına başlar?
sabah yayında olacak ama dnslerinizi sıfırlayın bazı dns lerle bağlanmak zor olacaktır @websaim

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet abi vodafone arena twitter hesabı bugün yeni reklam filmiyle ilgili bir twit atmıştı. Yarınki organizasyonla eş zamanlı olarak reklam da yayınlanacak mı? Ve reklamda çaycı da var mı? :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Deniz

Ne var la ne var :D Ankara'da değilim. Aksaray'a geldim.  :bandit:
ben de bişe sandım...

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga bak burda ne var  :naughty:
3800 olmuşsun hayırlı olsun :) bakalım sen 4000 olduğunda Obitaş yeni açık tribün tablalarini bitirebilecek mi  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

ben de bişe sandım...
Hayır yani bir erkek yurdunda ne olabilir ne sandın sen  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

benim çevremdeki bütün beşiktaşlılar artık bu konuda çok duyarlı çocuklarına torunlarına daha 2 yaşında iken beşiktaş formasını giydiriyor ,çocukluktan şartlandırılmış insanı hiç bir popilarite geriye döndüremez ama bu demek değildir ki benim çevrem böyle diye her çevre de böyle .sana katıldığım nokta reklam her zaman insanların bilincini etkiler .ve ayrıca fenerbahçenin alt yapısının kat be kat bizden iyi olduğuna inanmıyorum .bunu her zaman şuna benzetirim.... komşunun tavuğu komşuya kaz ,karısı da kız gibi gelirmiş .
@ahmet türker Abi benim demek istedigim de o zaten.. Reklam olmadigi zaman anca amca, dayi, baba cocuguna BJK'yi sevdirebilir... Sen kulup olarak aldigin sampiyonluk ve transferlerle goz boyayarak insanlari bu takima cekebilirsin... Bunun en guzel ornegi 2008 senesinde ki sampiyonluktur... Q7 geldikten sonra cocuklarin Q7 hayrani olmasidir, onun formasini almasidir...

@ahmet türker ve @Coşkun Mevsim dedelerim, kulübün satılması meselesinde bir serin durmak lazım. Kulüpler yasası çıkmadan evvel bir şey yapılmalı mı yapılmamalı mı? Bilemedim. Gene hükümranlar gizliden gizliden bir şeyler sarıyor mu sarmıyor mu?  :alala: @Fatih Fenerbahçe altyapısından 16 yıldır oynamış 5 tane adam sayamazsın. Alt yapının özelliği şu olmalı, bir sana ıvır zıvır adamlara para harcatmazlar, iki satışından para kazanırsın. Başkan geçen sene dedi ya büyüklerden futbolcu alanlar bedavaya alışmış. Sen alırsan deve yüküyle para istiyorlar. Kıyaslama yaparak dersen bşzden iyiler ama olması gereken yerde değiller onlarda.

@ahmet türker abi de alt yapiyla ilgili mesaj atmis, birlestirip mesaji yazmak istedim... Altyapiyisi daha iyi derken sadece paf takim ve ondan once ki cocuklarin oldugu takimlari kast etmemistim...  :D Kulubun maddi manevi altyapisini kast etmek istemistim.. Yanlis anlatmisim ozur dilerim... Lakin 1 sene de fb altyapidan yetistirdigi 2 okuyuncuyu avrupaya transfer etti..Onu da gormezden gelmemek lazim...

Benim de anlamadığım şey şu, taraftar kazanmak isteyen kim? Ben daha 22 yaşındayım, Beşiktaş değerlerini çok çok daha iyi bilen 40'lı 50'li yaşlarda abilerimiz var burada onların yanında çokta söz düşmez bize ama, ben bir Beşiktaş taraftarı olarak şuna inanıyorum; nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kulüp zaten hiç bir zaman kalıcı başarı görmedi ki -10 yıl, 15 yıl şampiyon olmadan geçirdi- ve hala çok sayıda taraftarı var. Beşiktaş taraftarını özel kılan zaten buna rağmen Beşiktaş'lı olmaları. Başarı için illa populist olmaya gerek yok, doğru yönetim yeter, biz sadece YD gibi çok büyük bir başarısızlık geçirdik. O kadar. Yani Aziz Yıldırım'ımı burada rol model olarak sunarsanız, benim diyecek birşeyim kalmaz. Ayrıca populist olmak ile ilgili herkese şu kısa videoyu izlemelerini tavsiye ederim;

ilk cumlene istinaden ileride bir cocugun oldugunda neden BJK'li yapacaksin/yapmayacaksin?

Gonderdigin videoyu biliyorum... Mutevazilik ornegi... Suleyman Seba devlet terbiyesi almis bir beyefendi... Lakinnn... Turk futbolu oyle degil... Video da masaya yumruk vurulmamasindan bahsediyor ilk saniyelerde... Masaya yumruk vurmadigi icin 'serefli sampiyonluk' geldi... Turk futbol tarihine damga vurmus bir soz... O zamanlar bizim haneminden alinan 1 sampiyonluk gsye gecti... Peki yumruk vurulmadigi icin sadece 1 tanecik mi sampiyonluk gitti?

Arkadaslar, abiler... Suan Turkiye'de 2 buyukten soz ediliyor... BJK - bursa maclari derbi diye geciyor artik... Siz bunlari duyupta irkiliyorsaniz, kiziyorsaniz bunun sebebi BJK'nin iyi bir sekilde reklamini yapamamasindan... Bu zamana kadar masaya yumruk degil elini bile koyamamasindan...

Aziz Yildirim modeli bu soyledigim seye cuk diye oturuyor arkadasim... Sev sevme, begen begenme... Sana kalmis birsey...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...