Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685690 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

obitaşın arkadaki tablasıda baya büyüdü şuan 2 tabla üzerinde çalışıyorlar ama 5.tabla içinde iskele kurulumu başlamış ay sonuna kadar 3 tabla atacaklar gibi görünüyor yeni açıkta son tribün tablası aralık ilk haftası bitecek gibi sonra ki 1.5 ay testere imaltlarını izleyeceğiz otoparkla beraber :icool:
sanki biraz arka tarafa tekrardan yoğunlaşmaya başladılar gibi geldi bana ön tarafa ağırlık verip tribün ve çatı kısımlarının bitirileceği söyleniyordu :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Fatihçim iyide bu yol da  doğru  değilki  bana göre.Popülizm gözboyar ama asla kalıcı  değildir.Hatta günlük bile olmayabilir.Aslolan kalıcılıktır.Oda doğru yöntemler kullanıp doğru yolda  ilerleyip sürekli başarılar  kazanmaktan  geçmez mi??
Gecen gun boslukta 360 tv'de bir spor programini izledim... 1 saatlik program da BJK 3 dakika konusuldu... Konusulan kisim da IBB macin da Bilic ile Sureyya abinin galibiyet sonunda birbirine sarilmasi... Programda ki 4 kisi de ne guzel tablo dedi... O kadar... Sen programlar da BJK'nin bu kadar konusulmasina goz yumuyorsan ben senin fikirlerini degistiremem Coskun abi...

Populer olup goz boyayip kendini tepe de tutacaksin abi... fb gs benim 20 milyon taraftarim varken biz ayni seyi soyleyemiyoruz... Istedigimiz baskiyi ne federasyon da ne de mhk'da kuramiyoruz... Guclu bir lobimiz yok hicbir yer de... Hatirlayin gs ve fb istemedi diye gecen seneler de hakem atanmiyordu maclara... Boyle bir guce kim sahip olabilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

sanki biraz arka tarafa tekrardan yoğunlaşmaya başladılar gibi geldi bana ön tarafa ağırlık verip tribün ve çatı kısımlarının bitirileceği söyleniyordu :alala:

öyle zaten şuanki tablayı saymazsak 2 tabla kaldı  15 günlük iş var tabla işi olarak en fazla sonrası kiriş işi zaten otoparka yavaştan geçiyorlar onlar için tamamının bitmesi önemli tribün bölümünde tablalar bitince bir çok emekçiye iş kalmayacak onlarda otoparka geçecekler üst testerelerde 25-30 kişilik bi grup çalışır ancak diğerleri otoparkta işleri sürdürürler :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Gecen gun boslukta 360 tv'de bir spor programini izledim... 1 saatlik program da BJK 3 dakika konusuldu... Konusulan kisim da IBB macin da Bilic ile Sureyya abinin galibiyet sonunda birbirine sarilmasi... Programda ki 4 kisi de ne guzel tablo dedi... O kadar... Sen programlar da BJK'nin bu kadar konusulmasina goz yumuyorsan ben senin fikirlerini degistiremem Coskun abi...

Populer olup goz boyayip kendini tepe de tutacaksin abi... fb gs benim 20 milyon taraftarim varken biz ayni seyi soyleyemiyoruz... Istedigimiz baskiyi ne federasyon da ne de mhk'da kuramiyoruz... Guclu bir lobimiz yok hicbir yer de... Hatirlayin gs ve fb istemedi diye gecen seneler de hakem atanmiyordu maclara... Boyle bir guce kim sahip olabilir...
genelde ben de aynı şeyleri söylüyorum hislerime tercüman olmuşsun  :)

Çevrimdışı Tolga

öyle zaten şuanki tablayı saymazsak 2 tabla kaldı  15 günlük iş var tabla işi olarak en fazla sonrası kiriş işi zaten otoparka yavaştan geçiyorlar onlar için tamamının bitmesi önemli tribün bölümünde tablalar bitince bir çok emekçiye iş kalmayacak onlarda otoparka geçecekler üst testerelerde 25-30 kişilik bi grup çalışır ancak diğerleri otoparkta işleri sürdürürler :eyes
anladım hocam   :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Algı  yönetimi???   Mi  acaba.Bekleyip görmek lazım.Camia hassastır böyle konulara.Okadar da kolay değil.
coşkun arkadaşim yanlış anlaşılmayı asla istemem klübün satılmasına yada satılmamasına öyle ya da böyle ne karşıyım ne de karşı değilim . her hangi bir konuya karşı olmak ya da olmamak için o konu hakkında ya uzman ya da teferruatlı bilgi sahibi olmak lazım . ben bu  iki niteliği de taşımıyorum ama aklımı hep şöyle bir düşünce de kurcalamıyor değil ,ingiltere ve fransa gibi klüplerin patronlarının olduğu ülkelerde klüplerin daha sağlam ve hesap bilirlik içinde oldukları da kesin gibi ,yani bir klübün sahibi olduğunda işler daha şaibesiz ve düzgün işlediği aşikar sanki  ve ayrıca kulüp bir patronun elinde olduğunda o klübün taraftarının sevgisi ve ilgisi eksilmiyor ,aksine sanki taraftar kendini daha sağlam hissediyor gibi bir görüntü var ,yanlış bir görüşüm varsa bütün arkadaşlardan rica düzeltmeleridir bundan asla alınmam tersine sevinirim ve bilgi sahibi olurum .

Çevrimdışı Fatih

genelde ben de aynı şeyleri söylüyorum hislerime tercüman olmuşsun  :)
Ya bu konu da insanlar ikiye bolunmus... Biri benim soyledigim gibi birisi de Coskun abinin dedigi gibi mutevazi takim yonetim profili.. Ortasi olmadigi icin iki tarafta bulusamiyor bi yer de :D

Çevrimdışı ahmet türker

Ya bu konu da insanlar ikiye bolunmus... Biri benim soyledigim gibi birisi de Coskun abinin dedigi gibi mutevazi takim yonetim profili.. Ortasi olmadigi icin iki tarafta bulusamiyor bi yer de :D
bu normal değil mi sence ,kesin doğruların bile karşıtlarının olduğu bir ülkede, böyle konularda birlik olunmamasını yadırgamaman lazım ,ayrıca insanların fikirlerinin tamda beraber olmamasına basından olduğuna göre alışkın olman lazım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Fatih

bu normal değil mi sence ,kesin doğruların bile karşıtlarının olduğu bir ülkede, böyle konularda birlik olunmamasını yadırgamaman lazım ,ayrıca insanların fikirlerinin tamda beraber olmamasına basından olduğuna göre alışkın olman lazım değerli kardeşim. :)
Demokrasi heryer de olmali abi.. Buna karsi hic bir sozum yok... Yanlis anlasilmak istemem:)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fatih o tvlerde,medyada uzun süre yer almak için ne yeterli medya gücüne,nede lobiye sahibiz.Hepimiz biliyoruz bunu.Hakem atamaları için kurullardada etkin değiliz.Ama tüm bunlar düzgün ve doğru mali yapılanma,doğru adımlar atma,akıllı idari ve sportif yapılanma yollarında  bize  engel değil.Bunların yanına alt yapıya önemi de  ekledinmi rahmetli Seba dönemi gii başarıları yakalama şansın var demektir.Biz o sarışın rakipler gibi popüler ataklarla gündemde kalmak yerine (ki böyle  yapma  şansımız  yok gibi) akıl ve mantığımızı kullanıp,düzgün yapılanıp ardarda sportif başarılarla büyüme yolunu seçmeliyiz.Zaten başka  şansımız da  yok.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Demokrasi heryer de olmali abi.. Buna karsi hic bir sozum yok... Yanlis anlasilmak istemem:)
Fatihçim tartışmadan doğru  yolu  bulmak?????  Evet  belki vardır  ama %  dersen  milyonda  bir  gibi.Konuşacağız,tartışacağız.Bellibir  platformda  uzlaşacağız.Gerektiğinde  geri  adımlar  atacağız.Ama doğruyu  eninde  sonunda  bulacağız.

Çevrimdışı Fatih

Aziz Yildirim derim ben de sana o zaman @Coşkun Mevsim 16 yil da kulubu nereden nerelere getirdi... 153 milyon borclari var sanirim, alt yapisi bizden kat be kat daha iyi, tesislesme ayni sekilde... Statlarini 10 sene once yaptilar... Her sene ilk 2'ye oynuyorlar... Demek ki bu sekilde de kazanabiliyorsun...

Ben birseyi diyorum ve israrciyim populer olmadigin surece taraftar kazanamazsin... Anca babadan dayidan amcadan gelir...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Aziz Yildirim derim ben de sana o zaman @Coşkun Mevsim 16 yil da kulubu nereden nerelere getirdi... 153 milyon borclari var sanirim, alt yapisi bizden kat be kat daha iyi, tesislesme ayni sekilde... Statlarini 10 sene once yaptilar... Her sene ilk 2'ye oynuyorlar... Demek ki bu sekilde de kazanabiliyorsun...

Ben birseyi diyorum ve israrciyim populer olmadigin surece taraftar kazanamazsin... Anca babadan dayidan amcadan gelir...
Bende  sana  5 yıl  sonra  bir  daha  karşılaştır iki takımı  derim  Fatihçim.

Çevrimdışı ahmet türker

benim çevremdeki bütün beşiktaşlılar artık bu konuda çok duyarlı çocuklarına torunlarına daha 2 yaşında iken beşiktaş formasını giydiriyor ,çocukluktan şartlandırılmış insanı hiç bir popilarite geriye döndüremez ama bu demek değildir ki benim çevrem böyle diye her çevre de böyle .sana katıldığım nokta reklam her zaman insanların bilincini etkiler .ve ayrıca fenerbahçenin alt yapısının kat be kat bizden iyi olduğuna inanmıyorum .bunu her zaman şuna benzetirim.... komşunun tavuğu komşuya kaz ,karısı da kız gibi gelirmiş .

Çevrimdışı TØLGA

benim çevremdeki bütün beşiktaşlılar artık bu konuda çok duyarlı çocuklarına torunlarına daha 2 yaşında iken beşiktaş formasını giydiriyor ,çocukluktan şartlandırılmış insanı hiç bir popilarite geriye döndüremez ama bu demek değildir ki benim çevrem böyle diye her çevre de böyle .sana katıldığım nokta reklam her zaman insanların bilincini etkiler .ve ayrıca fenerbahçenin alt yapısının kat be kat bizden iyi olduğuna inanmıyorum .bunu her zaman şuna benzetirim.... komşunun tavuğu komşuya kaz ,karısı da kız gibi gelirmiş .
evet ahmet dede katılıyorum buna benim çocuğumun başka bir takımı tutma gibi bir ihtimali yok
stadyumda 1 2 maç izlemesi bile yeter   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

@ahmet türker ve @Coşkun Mevsim dedelerim, kulübün satılması meselesinde bir serin durmak lazım. Kulüpler yasası çıkmadan evvel bir şey yapılmalı mı yapılmamalı mı? Bilemedim. Gene hükümranlar gizliden gizliden bir şeyler sarıyor mu sarmıyor mu?  :alala: @Fatih Fenerbahçe altyapısından 16 yıldır oynamış 5 tane adam sayamazsın. Alt yapının özelliği şu olmalı, bir sana ıvır zıvır adamlara para harcatmazlar, iki satışından para kazanırsın. Başkan geçen sene dedi ya büyüklerden futbolcu alanlar bedavaya alışmış. Sen alırsan deve yüküyle para istiyorlar. Kıyaslama yaparak dersen bşzden iyiler ama olması gereken yerde değiller onlarda.

Çevrimdışı ahmet türker

evet ahmet dede katılıyorum buna benim çocuğumun başka bir takımı tutma gibi bir ihtimali yok
stadyumda 1 2 maç izlemesi bile yeter   :bandit:
her karşılaştığım beşiktaşlıya çocuklarını renklilere kaptırmamaları söylüyorum .bunu söylerken de liverpool ü örnek gösteriyorum 24 yıldır şampiyon olamıyorlar ama liverpoollülüğü aile geleneği yaptıklarından asla bir taraftar eksikliği yaşamıyorlar değerli tolga kardeşim .

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı WarrChief

00 a az kalmısken su zehiride salalım:))

emre güllünün cok onemle belirttiği bir husus

Varlık satışı lafı bile tedirginlik yaratıyor. BJK Derneği'nin borcu 407 milyon TL, varlıklarının değeri de 481 milyon TL. Tedirginlik doğal

Çevrimdışı ALI RIZA

00 a az kalmısken su zehiride salalım:))

emre güllünün cok onemle belirttiği bir husus

Varlık satışı lafı bile tedirginlik yaratıyor. BJK Derneği'nin borcu 407 milyon TL, varlıklarının değeri de 481 milyon TL. Tedirginlik doğal

varlıklar satılmaz...! 500 m tl için mi satacagız büyük para değil borcu rahatlıkla kapabitliriz...! Taraftar kombine kartal yuvası ürünler alırsa 1 sezon değil düzenli sezonlarla itibaren ayrıca yayın gelirleri bjk tv gelirleri pazarlama iyi yapılırsa 3-5 yıl içinde kapatılabilecek bir durum...!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sunucu değişikliği sebebiyle sitem bu gece kapalı arkadaşlar bilginize

Çevrimdışı WarrChief

varlıklar satılmaz...! 500 m tl için mi satacagız büyük para değil borcu rahatlıkla kapabitliriz...! Taraftar kombine kartal yuvası ürünler alırsa 1 sezon değil düzenli sezonlarla itibaren ayrıca yayın gelirleri bjk tv gelirleri pazarlama iyi yapılırsa 3-5 yıl içinde kapatılabilecek bir durum...!

zaten onay almadan satılamaz o konuda birsey diyemeyiz ama neyle sen kredi çekiceksin?? neyle yeni kaynak yaratacaksın?? yani hayli zor bir durumdayız.... borc ödemeyi geçelim zaten o konuda kimse birsey demiyor ama işi zordan da öteye tasımamak lazım artık ne kaldı sponsorluk alınmayan onlara bakmak lazım :alala: :ok:

Çevrimdışı TØLGA

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg100632#msg100632 date=1416520071]
Sunucu değişikliği sebebiyle sitem bu gece kapalı arkadaşlar bilginize
[/quote]emeklerine sağlık sabah göremiyorum geç uyandığım için şimdi teşekkürümü edeyim  :)
profil resmide 10 numara olmuş  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

Benim de anlamadığım şey şu, taraftar kazanmak isteyen kim? Ben daha 22 yaşındayım, Beşiktaş değerlerini çok çok daha iyi bilen 40'lı 50'li yaşlarda abilerimiz var burada onların yanında çokta söz düşmez bize ama, ben bir Beşiktaş taraftarı olarak şuna inanıyorum; nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kulüp zaten hiç bir zaman kalıcı başarı görmedi ki -10 yıl, 15 yıl şampiyon olmadan geçirdi- ve hala çok sayıda taraftarı var. Beşiktaş taraftarını özel kılan zaten buna rağmen Beşiktaş'lı olmaları. Başarı için illa populist olmaya gerek yok, doğru yönetim yeter, biz sadece YD gibi çok büyük bir başarısızlık geçirdik. O kadar. Yani Aziz Yıldırım'ımı burada rol model olarak sunarsanız, benim diyecek birşeyim kalmaz. Ayrıca populist olmak ile ilgili herkese şu kısa videoyu izlemelerini tavsiye ederim;