Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Opsiyon kısmı. Istersen o 5 yillik kosullarla devam ediyorsun istemezsen baska sponsorla anlasiyorsun. Yada daha iyi bir teklif de sunabilir vodafone.
yanlış hatırlamıyorsam bir de günün şartlarına göre artış yapılabilir diye bir madde vardı sanki .

Çevrimdışı Olimpos1903

Opsiyon kısmı. Istersen o 5 yillik kosullarla devam ediyorsun istemezsen baska sponsorla anlasiyorsun. Yada daha iyi bir teklif de sunabilir vodafone.
bu çok güzelmiş  :claps:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı rubi_tobin

@Serkan7738 Yıkıldım bu neydi, of off    :D

Kamera için 4. günün akşamında kuzeye bakın derim.  :busted_cop:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Melekcik

herkese iyi akşamlar. sohbet almış başını gitmiş. inşaat işi ilgisini çeken varsa ki burada fazla dır eminim birde oyun oynamayı sevenler     Construction Simulator 2015 öneririm.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

vay gandalff reis bizler aragon olarak bekliycez :red_bandana:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

herkese iyi akşamlar. sohbet almış başını gitmiş. inşaat işi ilgisini çeken varsa ki burada fazla dır eminim birde oyun oynamayı sevenler     Construction Simulator 2015 öneririm.

haydaaa bu taş kime acaba :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Barış Hoca

bir sonrakine daha iyisini yaparız hem her şey para değildir vodafone bize tam sponsorluk yapıyor hep Beşiktaş imajına dönük ve ön plana çıkaran türde bize katkısı büyük olacak

Necmi abiye katılıyorum. Alınan para miktarı elbette önemli ama bu parayı misal bir peynir firması verse (Tahsildaroğlu Arena gibi) Vodafone'nun verdiği hissi verecek miydi? Vodafone gerçekten iyi sponsorluk hatta ortaklık ediyor. Toyota'dan sonra yine bir dünya deviyle anlaşabilmek renkliler bu durumdayken gurur verici.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Melekcik

Harika bir oyun bu @Oktay tam bize göre  :D
bizim çalışanlar oynuyor boş zamanların da çok güzel gördüm aklıma siz geldiniz.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Serkan7738

4 gün sonra akşam kuzey tribününden yayınamı başlıyoruz doğrumu anladım @rubi_tobin

Çevrimdışı Serkan7738

bizim çalışanlar oynuyor boş zamanların da çok güzel gördüm aklıma siz geldiniz.

Boş zamanların adamları mıyız biz @Oktay:lol:

Çevrimiçi murat

Genel sohbet muhabbet ka
ne oldu ya ben geldim millet kaçtı  :by2: :by2: :by2: :by2:
Genel sohbet muhabbet kafe de olabilirler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2014, 19:40:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu Dışı : http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60316/ Arkadaşlar kulübün futbol şubesinin satılması tamamen yalanmış Aşşağılıksın fanatik bence bu kez fazla ileri gidiyorlar sosyal medyadan tepkimizi dile getirmeliyiz...

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı quentine83

beyler 4 gün falan dönüyor kamera için.  bak 4 gün sayarım olmazsa ağır konuşurum ona göre :s20:....yada küserim :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Melekcik

Genel sohbet muhabbet kaGenel sohbet muhabbet kafe de olabilirler

Bilemedim bir suskunluk olduda

Çevrimiçi murat

Ben zaten kendi adıma hiç ciddiye almamıştım.dernekler yasasına göre yönetilen bir kulüp satılamaz.heberin orhan yıldırım haberi olduğunu bilseydim .İsmail er ile bunların kafasını tokuşturacaksın.içeride beyin varmı merak ediyorum.

Çevrimdışı Efe

:sevinc :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

iyi akşamlar herkese,
bugün bursa stadı videosunu izledim forumda paylaşılan, çatı 75 mtl maliyetliymiş ne gereksiz bi masraf arkadaş yazık o paralara. birde bmw nin linkteki araba konsepti kumaş kaplama bizim çatıda böyle yapılabilirmiydi acaba http://www.diseno-art.com/encyclopedia/concept_cars/bmw_gina.html