Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709342 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

iddalı bir yaklaşım :D konuda yapılan tartışmalara göre 80 uygun görüldü :)
Üstad ben oyumu 80'den aza kullanacağım ve açılırsa memnun olurum. Öteki türlü oy yok :d

Çevrimdışı ahmetx

Ziyaretçi Arkadaşlarımızı da Anketimize katılımını ve yorumları için üye olmaya davet ediyoruz  :)
an itibariyle 86 ziyaretçi var,bana öyle geliyor ki fb ve gs taraftarı bizi çok iyi takip ediyor.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

120-180 dedim bende kendmi kötüye hazırlıyorm :P

Çevrimdışı SDemirsoy

Üstad ben oyumu 80'den aza kullanacağım ve açılırsa memnun olurum. Öteki türlü oy yok :d
peki açtık :)

Çevrimdışı SDemirsoy

an itibariyle 86 ziyaretçi var,bana öyle geliyor ki fb ve gs taraftarı bizi çok iyi takip ediyor.  :D
evet abi bencede :D

Çevrimdışı ahmetx

ahahaha o da ayıp olur abi ronaldo bize fazla ,ama varsa bir dal sağ beke linnes alırız  :D
Bak şimdi bu olmadı  :boxin:,stad bitsin,takımve kulüp iyi yönetilsin bize fazlamı az mı o zaman görürüm.İstanbulun 3 büyük kulübünde dünya kulübü olma potansiyeli mevcut ama başta söylediklerim gerçekleşirse  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

80-120 dedim iyi düşünelim iyi olsun  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

peki açtık :)

Eywallah ben eminim ki bu iş 80 günden az sürede bitecek Allahın izniyle.

Çevrimdışı SDemirsoy

80 günden az diyen bir abimiz için açtık o bile kullanmadı :D trolledi bizi :D
edit: Kullanmış Yavuz Abi :)

Çevrimdışı ahmetx

120 güne biter yahu,bitmezse zaten gelecek sezonun 2. yarıya kalır stad.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

120 güne biter yahu,bitmezse zaten gelecek sezonun 2. yarıya kalır stad.
120 güne bitmezse zaten bu forumu yakarız (Necmi abi duymasın)  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

@SDemirsoy seda hanımı foruma üye yapsan :D oda bu ankete bir oy kullansa bizim için aydınlatıcı olur gibi  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

180 gün fazlası diye totem yapan arkadaş kim :D

Çevrimdışı GPekcan

Herkese selam,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Üye olmak bugüne nasipmiş, üye no:1008:)

Çevrimdışı Yakup

Herkese selam,

:hosgeldin iz
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

gs kongre üyesi bir arkadaş  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy seda hanımı foruma üye yapsan :D oda bu ankete bir oy kullansa bizim için aydınlatıcı olur gibi  :alala: :alala:
:D Seda Hanım FBli ona göre 2015 sonuymuş :D

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese selam,

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese selam,

:hosgeldin

Çevrimdışı pascal26

cati 2 ayda havaya kalkar 2 ay civarinda kaplamasi biter 4 ay suresi var bu hava sartlarina bagli olarak 1 ay daha atabilir ocakta baslarsak mayista cati hazir hale gelir sıkıntı olmaz ama mayista mac oynanmasi cok zayif bir ihtimal suan icin
@Efe içimden bi ses en çok bu 2 ay + 2 ay dan 4 ay çatı süresinde yanılacağımızı söylüyor. Bana daha kısa sürecek gibi geliyor nedense. Tamamen his.

Çevrimdışı SDemirsoy

Aziz yıldıvım olduğu söyleniyor :D

Çevrimdışı Deniz

Sırp polisinden Beşiktaşlılara; "Sizin kadar kimse gelmedi buraya bir dedeleriniz bir de siz"

Beşiktaş adama kendi evinde deplasman yaşatır  :super: :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

@Efe içimden bi ses en çok bu 2 ay + 2 ay dan 4 ay çatı süresinde yanılacağımızı söylüyor. Bana daha kısa sürecek gibi geliyor nedense. Tamamen his.
Fikri Işık beyden sonra çok hisli bir millet olduk. :lol: