Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|UEFA 2016 Grup Elemeleri Uefa 2016 elemleri maclari dun basladi burdan maclari, sonuclari tartisabiliriz.
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ulan faul yok muydu orada Neyse GOOOOOOOOOOOOOOOOL
Bu arada Burak ayısı Olcay'a topukla bırakması gerekirdi orada.
Artık 1 galibiyet 1 beraberlik bizi playoffa atıyor ikili averajda çaktık Hollanda'ya.Ya Çekleri orada Ya İzlanda'yı burada yenmek
Şu Letonya'yı yenseydik bu iş bitmişti gel de hayıflanma şimdi.Neyse 1 galibiyet 1 beraberlik yetiyor sanırım.Artık bu kadarını da yapmamız lazım diyeceğim de Letonya'yı 2 maçta yenemeyen bir takım bunu yapabilir mi işte emin olamıyorum.
Yalnız genel averaja bakılıyormuş ikili averaja değil.O yüzden 2 maçı da kazanmamız lazım.
O zaman sıkıntı. Ama oynayacağımız iki takımda gruptan çıkmayı garantilemiş olacak 2 saat sonra bu bakımdan şans.
F.T denen Zat şimdi gene Efsane olur
Play off da hiç kolay rakipler yok bu arada.İsrail - Ukrayna - İrlanda - Estonya - Macaristan - Rusya - Hırvatistan - ArnavutlukBizi öpebilecek en az 4 takım var aralarında.
Play-off a kalamayacağımızdan korkuyorum. Çek Cumhuriyeti ve İzlanda daha zor rakipler play-off takilere göre 2 tanesi hariç. Ukrayna en iyi 3 kontenjanından gidecek gibi. Gs li biri giderse kuraya israil Beşiktaş'lı giderse Rusya çekeriz
Çeklerle orada berabere kalırsak İzlanda'yı burada son maçın gazıyla hallederiz Hollanda maçı gibi diyorum ama emin de olamıyorum tabi
@Tolga ikili averaj varmış