15. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
15. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|15. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 25.12.2022 Saat : 16:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Cevdet Kömürcüoğlu - Serkan Ok - Tugay Kaan

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 14857 defa] 15. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

herkes başlamış tekrardan Şenol Güneş sallamaya takım kötü oynamıyor ikinci yarı kevin çıkıp redmond girerbu maç çözülür sıkıntı yok
......

Çevrimdışı Karabay

gerek yok ben gördüğüm doğruları yazmaya devam ederim sizin savunduğunuz hocanın çapı yetmez benim hayalimdeki takıma
İşte doğru sandığın şeyler ezberden öte değil. Çünkü benim valerini savunduğum tek bir mesajım yok. Ha şenol gelecekse valerin niye gidiyor demişimdir, bunda da haklı olduğumu hep beraber izliyoruz. Geldin 3 mesajından 2si şenol güzellemesi yapmaktı bütün forumu esir aldın seni izliyoruz yazmayı bıraktık. Bari kabul et kardeşim. Bakıyorum yine mağdur olan sensin.

Çevrimiçi gokhans

......
dalgamı geçiyorsun? Vi beşiktaşı , bu beşiktaşın içinden geçer.. vi beşiktaş’ı kafasında bitirdiği son maçında bile, bugünkü beşiktaş’dan 2, 3 gömlek daha iyi oynadı. Bundan daha kötü bir beşiktaş maçı izlemedim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

dalgamı geçiyorsun? Vi beşiktaşı , bu beşiktaşın içinden geçer.. vi beşiktaş’ı kafasında bitirdiği son maçında bile, bugünkü beşiktaş’dan 2, 3 gömlek daha iyi oynadı. Bundan daha kötü bir beşiktaş maçı izlemedim.
aç istanbul maçını izle hatayı izle

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben de zaten benzer düşüncedeyim.
Arkadaşın bir dediği bir dedigini tutmadığı için önune devre arasındaki mesajini alıntıladım.

Çevrimdışı Talisca1903

İşte doğru sandığın şeyler ezberden öte değil. Çünkü benim valerini savunduğum tek bir mesajım yok. Ha şenol gelecekse valerin niye gidiyor demişimdir, bunda da haklı olduğumu hep beraber izliyoruz. Geldin 3 mesajından 2si şenol güzellemesi yapmaktı bütün forumu esir aldın seni izliyoruz yazmayı bıraktık. Bari kabul et kardeşim. Bakıyorum yine mağdur olan sensin.
yazın kardeşim elinizi tutan mı var hepmizn ortak derdi Beşiktaş

ben bayan basket erkek basket hepsni takip ediyorum oralarada yazıyorum yaz sende yazacak argümanın mı yok yoksa pusuda bekleyip beni mi iğnelemeye çalışıyorsun
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2022, 18:45:35 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

aklı başında bir insan şu yönetim başımızdayken elle tutulacak tek dalın Şenol Güneş olduğunu bilir

Çevrimdışı Karabay

yazın kardeşim elinizi tutan mı var hepmizn ortak derdi Beşiktaş

ben bayan basket erkek basket hepsni takip ediyorum oralarada yazıyorum yaz sende yazacak argümanın mı yok yoksa pusuda bekleyip beni mi iğnelemeye çalışıyorsun
Manipülasyondan başka yaptığın bir şey yok. O kadar yazdığımın tekine cevap veremeyip son dönemin moda söylemi "argüman"dan başka ortaya bir şey koyamıyorsun. Şenol hocan geldi ve takım eskisinden daha geriye gitti çünkü hazır olmayan bir takım yönetmeye alışık değildi. Şimdi git istediğin sayfada istediğin kadar hocanın güzellemesini yapmaya devam et.

Çevrimdışı Talisca1903

madem herkes burada ne yazdığımızı soruyor söyleyelim o zaman

sene başında buradan bize yürüyen arkadaşların tamamı yapılanma modern futbol diyerek CK güzellerken ben hiçbir başarısı olmayan adamın neyin yapılanmasını yapacağını
bunun bizim takıma uygul olmadığını
zaten halihazırda bir sistemimizn olduğunu ve bunun bize 6 yılda 3 şampiyonluk getirdiğini yazdım
çok ama no name isimleri transfer edeceğimize talisca aboubakar kovalayalım diye talisca çok pahalı diye yangın yapanlar bakın bakalım kaç para gitti transfere
her gittiği yerden senesini dolduramadankovulmuş adam koca Beşiktaşa hoca olamaz dedik
kendi kadrosunu kursun öule bakalım dediniz al kurdu

bakın bakalım sonuçları ne oluyor ben söylediklerimin arkasındayım hepside çıktı keşke çıkmasaydı

Çevrimdışı Talisca1903

Manipülasyondan başka yaptığın bir şey yok. O kadar yazdığımın tekine cevap veremeyip son dönemin moda söylemi "argüman"dan başka ortaya bir şey koyamıyorsun. Şenol hocan geldi ve takım eskisinden daha geriye gitti çünkü hazır olmayan bir takım yönetmeye alışık değildi. Şimdi git istediğin sayfada istediğin kadar hocanın güzellemesini yapmaya devam et.
daha kötüyemi gitti görmek istediğni gerçek gibi yazma sen öyle söyledin diye olmuyor tarzına da dikkat et git gel bu tarz hoş değil

Çevrimdışı Talisca1903

hoca bu maç kötüydü diyoruz hocaya laf kondurmuyorsun diyorlar hoca geldiğinde sanki bu takım uçup kaçıyordu benim umudum var düzeleceğiz

Çevrimiçi gokhans

daha kötüyemi gitti görmek istediğni gerçek gibi yazma sen öyle söyledin diye olmuyor tarzına da dikkat et git gel bu tarz hoş değil
geri gitti demek yetersiz kalır. Dibe batmış desek daha uygun olur. Daha hazırlık maçlarında başlayan medya&taraftar ortak yapımı organize saldırılar, baskı, lobi faaliyetleri ve eleştrilerle önce sezona taktik değiştirtildi, maçı katleden hakemler umursanmayıp sürekli hocaya saldırtıldı. Israrla takım hunharca taraftar ve medya ayağı ile sabote edildi. Bu olaylara karışan taraftarı kim mamaladı? Mamalama yoksa, bilgisizlik ve cahillikten mi medya lobicilerine uyup beşiktaş’ın bu yılının çalınmasına katkıda bulundular?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

saiss josef ve ghezzalın dönüşüne kadar ağır aksak iki ileri bit geri döner dururuz
bu takımdan yol olmaz
salih necip umut resmond nkodu wellington maalesef artık atiba
bunlar yedek bile olmazlar

Çevrimdışı Talisca1903

geri gitti demek yetersiz kalır. Dibe batmış desek daha uygun olur. Daha hazırlık maçlarında başlayan medya&taraftar ortak yapımı organize saldırılar, baskı, lobi faaliyetleri ve eleştrilerle önce sezona taktik değiştirtildi, maçı katleden hakemler umursanmayıp sürekli hocaya saldırtıldı. Israrla takım hunharca taraftar ve medya ayağı ile sabote edildi. Bu olaylara karışan taraftarı kim mamaladı? Mamalama yoksa, bilgisizlik ve cahillikten mi medya lobicilerine uyup beşiktaş’ın bu yılının çalınmasına katkıda bulundular?
yahu bu takım kurulurken takımın başında kim vardı geçen yıl son 8 maç kim vardı yaptıkları iş bu işte şimdi taraftar neden suçlu oluyor yönetim CK VI üçlüsü kurdu suç varsa bu üçlüde biri gitti sırada diğer ikisi var

Çevrimdışı Unnamed

he tokatlar derby kazanamadık onun zamanında
Hakem facilarına baksaydın derbileri neden kazanamadığını anlardın. Yazık sana. Adam Mustafa Pektemek Veli Kavlak İsmail Köybaşı lar ile Liverpool u tokatladı Arsenal'e kafa tuttu. Bunlar köy takımlarını yenemedi.

Çevrimdışı Unnamed

burada bize yürüyenler sene başı Ck ve Vı ortaklığında bize daha fascnaht kenny rize stoperi getirecekti redmond masuaku felanda öyle aman aman topçu değil kimse kendini kandırmasın

siz çok biliyorsunuz ondan böyle oluyor Şenol Güneş sizin enkazınızı düzeltiyor bencede gayet iyi gidiyor görmek isteyene

Şenol Güneş zamanında alınan Jeremain Lens, Vagner Love ve Loris Karius'u da ekle istersen.

Çevrimdışı Unnamed

Hafta içi Adana Demirspor rahat tokatlar bizi.

Çevrimdışı Nazım Ar

VI güzellemesi yapmak mı? Bu maçın böyle ölüm kalım meselesi haline gelmesi Valerien'in suçu değil mi? Şut atmadan bitirdiğimiz %30 topa sahip olarak geçirdiğmiz maçları hayal mi ettik, 3 ünü evimizde oynadığımız son 5 maçında 10 puan bırakmadı mı bu adam? Ghezzal, Josef onun anlamsız sisteminde sakatlanmadılar mı? Bizden önce buzdolabı yoktu diyen kafayla aynı kafa bu nerde olsa tanırım. Siz 40 kere söyleyince yakın tarih değişmiyor.

1 senedir jimnastik yaptırılan takıma Şenol Güneş gelince hiç puan vermeyecek mi sanıyordunuz? Hele hele bu kadar eksikler varken. Isterseniz Guardiola gelsin öyle bir dünya yok. Şu futbola bakıp memnun olmamayı anlarım da VI in oynattığı daha iyi demeyi anlayamam.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş zamanında alınan Jeremain Lens, Vagner Love ve Loris Karius'u da ekle istersen.
alma dedi sana lens Love ; B17 istedi daha ucuza onu alsaydın adamın tek istediği adam yahu sanki transfere karışıyormuş gibi konuşmayın
Geldi Mert’i koydu direk kaleye Cenk gedson bunlar forma yüzü göremiyordu
Atıp tutmak kolay büyük takım gibi oynamaya başladık bazı dişlilerde eksiklik var bir orta saha gerek Josef iyileşse bayağı bir sorunu çözer

Çevrimdışı Talisca1903

Hakem facilarına baksaydın derbileri neden kazanamadığını anlardın. Yazık sana. Adam Mustafa Pektemek Veli Kavlak İsmail Köybaşı lar ile Liverpool u tokatladı Arsenal'e kafa tuttu. Bunlar köy takımlarını yenemedi.
pekmemeli sevdasına Cenk’i oynatmıyordu adam sayesinde son 5 maçta verdik şampiyonluğu
Seviyeye bak yazık sana bilmem ne forumun bir seviyesi yok mu yoksa seviye burada mı bizde mi böyle konuşalım

Çevrimdışı Talisca1903

Adanademirspor rahat tokatlarmış yok yahu bu ne şimdi Adanademirspor kim ya insan şunu yazarken utanır tokatlarmış insan takımına şunu yazabilir mi taraftarız biz yanlıyız yanlı konuşuruz yanlı konuşmak zorundayız
Göreceğiz bakalım kim kimi tokatlıyor
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2022, 21:49:24 Talisca1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

'Şenol Güneş gelince şu hücum kadrosunu taş gibi yarıştıracağını herkes biliyor da nedense bir kuru inat uğruna şu saçma sapan topu rakibe verip defanstan uzun oynama saçmalığına katlanmak zorunda kalıyoruz'
Bir arkadasin 19 eylulde yazdigi mesaj.

Senol Gunesle bir seyin duzelmeyecegi belliydi, bi 2 sene de onla kaybedelim.

Çevrimiçi COB

Maçı parça parça izleyebildim.

Gözlemlediğim kadarıyla maça hatalı kadro ile çıktık ve koca bir ilk yarı  hiçbirşey oynamadık. Topsuz oyunda Atiba takımın saha içi koordinasyon merkezi gibi oynadı ama top ayağına geldiğinde hiç verimli olamadı. Necip hamlesi oraya biraz dirilik katmak için düşünülmüş ve bu ikilinin önünde Gedson zoraki 10 numara gibi oynadı. Şenol hocanın elinde ne Prime time Atiba nede Sosa var. Gedson biraz daha sakin ve basit oynarsa zaten Oğuzhan'dan kat kat iyi oyuncu ve onun yanına ve önüne kendisi ile uyumlu transfer şart. Salih fazla statik, Josef yeteri kadar kaliteli değil, 10 numara pozisyonyu da boş. Kapanan takımlara karşı ortasaha etkisiz ise, beklerin devreye girip fark yaratması lazımdı ama ne Rosier nede Umut ilk 11'i hakedecek performans göstermiyorlar. Bukadar olumsuzlukların içinde sadece Mert'in vasat performansı gözümüze iyi gözüktü. Nkodou'nun yeteneğine rağmen takım oyununa gram faydası yok, kendi halinde oynuyor ve günündeyse pozisyona girebiliyor.

Neresinden tutarsan elinde kalan bir durumdan geçiyoruz, kısacası hiçbirşey çok iyi yada iyi çalışmıyor, sadece vasat altı ve kötü durumlar var. Yönetim çok kötü, teknik heyet vasatın altında performans gösteriyor ve futbolcu grubu da lakayt ve motive olmamış şekilde sahaya çıkıyor. Hatayı tek birisine yüklemek zor ve haksızlık ama bu çark böyle dönmez.

Sezon başında Premier Lig'den kaliteli oyuncular aldık ama sanırım ülke futbol kültürüne ayak uyduramadılar. Redmond olsun, Dele olsun birçok maçta vasat savunma oyuncularına karşı cılız ve zayıf kaldılar. Transferde kağıt üstünde iyi oyuncular almamız bize pozitif katkı olarak dönmedi. Mecburen devre arasında gelen-gidenlere bakacağız.

Çevrimiçi Necmi

Daha hazirlik maclarinda bile hocayi gonderme derdinde olan, hocasina olusturulabilecek en toxic ortami olusturup oyun sistemine dahi karisan, medyadaki saksakcilari ile “kotu hoca” algisi yaratan, yapilan bariz oyuncu hatalari ve hakem hatalarini gormezden gelip hocaya yazan ve bunlari sirf takim basina gecmek isteyen eski hocasinin menfaati icin yapan taraftara MUSTAHAK.
çok iyi yorum

Etiketler: