10. Hafta Beşiktaş 2-2 Trabzonspor
10. Hafta Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|10. Hafta Beşiktaş 2-2 Trabzonspor Tarih : 16.10.2022 Saat : 20:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Ali Şansalan - Cevdet Kömürcüoğlu - Süleyman Özay - Mustafa Kürşad

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Beşiktaş 2-2 Trabzonspor  [Okunma sayısı 15752 defa] 10. Hafta Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetimle beraber tez zamanda inş
2 ileri bir geri böyle devam edecek sanıyorsunuz yani he
Bütün rakiplerini içerde kazanamadın.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2022, 22:11:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şenol Güneş mi, Rıza hocamı, Çağdaş Hocam mi kim gelirse gelsin artık valla billa yorulduk ya !!! Su kadro JJ elinde olsa en az 10 puan farkımız vardı.

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş mi, Rıza hocamı, Çağdaş Hocam mi kim gelirse gelsin artık valla billa yorulduk ya !!! Su kadro JJ elinde olsa en az 10 puan farkımız vardı.

herkes şenol diyor ben de rıza diyorum adam 16 yıldır sıra bekliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hoca üzüyon valla ya, ağustos-eylül zamanları ne güzeldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Hocanın hiç bir hücum planı olmadığını yazdığımda daha ilk maç oynanmıştı. Yazık edildi güzelim kadroya. Bir inat uğruna anadolu takımı seviyesi yetersizlerle imtihan ediliyor Beşiktaş'ım. Fizik kalite hariç tek bir argüman sunmadan savundunuz bu adamı boş yere.   Umarım artık uyanmışsınızdır. Proje ve sabır doğru adamlarla uygulanır. Vasıfsızlarla değil.

Çevrimiçi COB

Valerian hoca hakkında 10 hafta sonunda daha net yorum yapabiliriz demiştim. 10'cu hafta itibari ile kesin olarak başarılı yada başarısız diyemiyorum, ancak eleştirilerim var.

Sezon başında prese dayalı oyundan neden vazgeçildi? Acaba bu oyunun bug'u Delle Alli mi? Yoksa bu oyuna artık oyuncu grubu inanmadı mı? Bir oyuncuyu kazanayım derken efektif oynayan takım bozulmamalıydı. Bu sistemde bireysel yetenekli oyuncuların ayağına bakalım derken, bireysel yeteneksizler yüzünden asgari 7 puanımız gitti.

Prese dayalı oyunla Valerian hoca'ya destek verip sabretmeye razıyım ama bu oyunla ve bu değişen futbol mantalitesiyle başarılı olması çok zor. Işin kötü tarafı, bu kadroya uygun oyun sistemi oynatan hoca bulmak çok zor.

Çevrimdışı ferdi1903

Ikinci yarı iyiymiş falan hiç avutmaya gerek yok. Sen doğrudan rakibin olabilecek 3 takıma iç sahada 2 puan alıyorsan gideceksin başka çaresi yok.
Okadar basit fikstür avantajini hiç etti

Çevrimdışı ferdi1903

Yilmaz vural bile daha ekstra iş yapar

Çevrimdışı Talisca1903

İsmael hocam ile modern futbola devam.Yan pas geri pas hop ileri şişir.Sahada Beşiktaştan eser yok.Gittiği günü her sene bayram olarak kutlayacağım.
Hücum nagmına hiç bir şey bildiği yok ben bu kadar bilinçsiz hücum yapmaya çalışan daha doğrusu yapamayan takım görmedim

Çevrimdışı Talisca1903

Atiba yönetsin şu takımı bundan 100 kat iyi oynar 2. yarı muleka delle değiştirse bitmişti maç ama hoca sağolsun mulekayı bitirecek sonra gedsonu sonra weghorst böyle devam edecek modern futbolunuz batsın

Çevrimdışı Talisca1903

biraz daha istatistik felan paylaşın

Çevrimiçi Samet Demir

Atiba yönetsin şu takımı bundan 100 kat iyi oynar 2. yarı muleka delle değiştirse bitmişti maç ama hoca sağolsun mulekayı bitirecek sonra gedsonu sonra weghorst böyle devam edecek modern futbolunuz batsın
Bence 2. Yarı Cenk - muleka yapıp wego ve delle çıkmalıydı. Hatta gedson da 2. Yarı direk josefle değişmeliydi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

biraz daha istatistik felan paylaşın
İstatistiklere bakarsan maç tam sizin istediğiniz tempoda oldu. %60 topla oynama. Bilmem kaç şut çekme v.s.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İstatistiklere bakarsan maç tam sizin istediğiniz tempoda oldu. %60 topla oynama. Bilmem kaç şut çekme v.s.

ya bırak kardeşim biz diyoruz takım hücum yapmayı bilmiyor set oyunundan haberi yok neymiş lidermiş az şut yemiş saçma sapan argümanlarla şu vasatı savundunuz bunu savunduğunuz kadar takımı savunun yok gedson kötü josef kötü cenk bilmem ne al bak Cenk kurtardı seni

Çevrimdışı aunt minnie

Bu adam teknik direktör değil.Uzun top ve duran top antrenörü.

Takımdaki hiçbir oyuncunun hocayı istemediği söyleniyor.

Çevrimdışı Talisca1903

her hafta her maç bir oyuncu yenmeye çalışılıyor şu vasatı savunmak için görmüyormuyuz ne oldu şimdi mutlumusunuz ?

Çevrimiçi Samet Demir

her hafta her maç bir oyuncu yenmeye çalışılıyor şu vasatı savunmak için görmüyormuyuz ne oldu şimdi mutlumusunuz ?
Hala anlamamakda ısrar ediyorsun. Ben Beşiktaşın hocasını savundum. Sen elin Trabzonlusunu.

Benim için eşik Trabzon maçıydı. Hoca eşiği geçemedi. Hala da Şenolun gelmesini istemiyorum. Ayrıca Hocadan önce ilk gitmesi gereken yönetim.

Çevrimdışı Talisca1903

Hala anlamamakda ısrar ediyorsun. Ben Beşiktaşın hocasını savundum. Sen elin Trabzonlusunu.

Benim için eşik Trabzon maçıydı. Hoca eşiği geçemedi. Hala da Şenolun gelmesini istemiyorum. Hocadan önce ilk gitmesi gereken yönetim çünkü.

aldığı kupaları ts müzesine mi götürdü? Bu nasıl bir mantık o zaman tüm yerli hocaları semtten çıkaralım nüfus kağıdında istanbul yazmayan gelmesin bu mu yani?

Elin yetersizini savunmak için bu mu argümanın ts 'li değil
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2022, 22:58:45 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

aldığı kupaları ts müzesine mi götürdü? Bu nasıl bir mantık o zaman tüm yerli hocaları semtten çıkaralım nüfus kağıdında istanbul yazmayan gelmesin bu mu yani?
Getirdiyse babasının hayrına getirmedi. Parası aldı. Ben diyorum ki hoca giderse başka birisi gelebilir sıkıntı yok. Yeterki o filozof bozuntusunu sokmasınlar tekrar kulubün içine. Neden anlamada zorluk çıkarıyorsun. Dünyada başka hoca mı kalmadı.

Sergen de şampiyon yaptı o olur, Rıza hoca olur, Çağdaş Hoca bile olur. Nedir bu gs de Fatih aşkı sizde de Şenol aşkı. Bunaklardan kurtarın şu Türk futbolunu.

Çevrimdışı levent14

Getirdiyse babasının hayrına getirmedi. Parası aldı. Ben diyorum ki hoca giderse başka birisi gelebilir sıkıntı yok. Yeterki o filozof bozuntusunu sokmasınlar tekrar kulubün içine. Neden anlamada zorluk çıkarıyorsun. Dünyada başka hoca mı kalmadı.

Sergen de şampiyon yaptı o olur, Rıza hoca olur, Çağdaş Hoca bile olur. Nedir bu gs de Fatih aşkı sizde de Şenol aşkı. Bunaklardan kurtarın şu Türk futbolunu.

Seversin yada sevmezsin ama kulube avrupa tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış üst-üste 2 kez şampiyon yapmış bir insana daha saygılı olmalısın..Üstelik saygısızlık yapılacakta birşey yapmadı beşiktaşa Şenol hoca..

Çevrimdışı Talisca1903

kimseyi dinleyecek sabır kalmadı şu takımı şu anda oynatacak tek hoca Şenol Güneş gelir gelmez bilmiyorum ha gelir başaramazsa o da gider körü körüne savunmayız

Çevrimdışı Talisca1903

istifa sesleri sorulunca Türkçe bilmiyorum  taraftar bağırınca oyuncu değiştiriyorsun ama onu nasıl anladın?

Çevrimiçi Samet Demir

Seversin yada sevmezsin ama kulube avrupa tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış üst-üste 2 kez şampiyon yapmış bir insana daha saygılı olmalısın..Üstelik saygısızlık yapılacakta birşey yapmadı beşiktaşa Şenol hoca..
Nasıl yapmadı ya. Bak bizdeyken çok severdim ben Şenol Güneşi. Ama milli takıma gittiği süreç ve milli takım zamanındaki demeçleri durumu değiştirdi. Ona bakarsan Fatih Terim daha başarılıydı Gs için. Bence onlar içinde durum aynı. Şu adamlar futboldan elini ayağını çeksin artık.

En basiti 3 yerli oynatma işini bile başımıza tekrar musallat eden Şenol güneşdir. Gittiği zaman bize ters gelen spor muhabebiri diye geçinen insanlarla boy boy resim çektirdi. Beşiktaşın adını unuttu herif. Valla bizim başımızda ki hocanın fener maçına bordo mavi kravatla çıkmasını ben sindiremiyorum. Siz başarı için sindirebiliyorsunuz ona diyecek sözüm yok.

Ben sevmiyorum o herifi.

Çevrimdışı Talisca1903

Nasıl yapmadı ya. Bak bizdeyken çok severdim ben Şenol Güneşi. Ama milli takıma gittiği süreç ve milli takım zamanındaki demeçleri durumu değiştirdi. Ona bakarsan Fatih Terim daha başarılıydı Gs için. Bence onlar içinde durum aynı. Şu adamlar futboldan elini ayağını çeksin artık.

En basiti 3 yerli oynatma işini bile başımıza tekrar musallat eden Şenol güneşdir. Gittiği zaman bize ters gelen spor muhabebiri diye geçinen insanlarla boy boy resim çektirdi. Beşiktaşın adını unuttu herif. Valla bizim başımızda ki hocanın fener maçına bordo mavi kravatla çıkmasını ben sindiremiyorum. Siz başarı için sindirebiliyorsunuz ona diyecek sözüm yok.

Ben sevmiyorum o herifi.

Şenol Güneş sevme başarsın yeter hep beraber seviniriz

Etiketler: