7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş
7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş Tarih : 17.09.2022 Saat : 20:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Erdem Bayık - Candaş Elbil - Gamze Durmuş

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 20684 defa] 7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş

Çevrimdışı DieForYou1903

Ulan ligin açık ara en kotu takımıyla oynuyorsun. Pas sayıları 320'ye 280. Aldığın her topu ileri vuruyorsun böyle leş futbol böyle takım olmaz olsun ben sürekli topu havaya diken takım izlemek istemiyorum artık kimse kusura bakmasın bu adam bizim hocamız değil inanmak istedim kendisine 5 paralık futbol oynatmadigi gibi ingiltere ulusal lig takımına döndürdü allah kahretsin emeği geçenlere şu maçta.

Biz size sezon başı dedik inandıramadık.Set hücumu,pas oyunu yapmazsan deli danalar gibi koşarak oynayamazsın her maç dedik kaldı ki onu bile yapmıyoruz artık pressi bile kaldırdık tek uzun top bulduğun yerden orta.Ligin sonuncusuna fark atamamız gerekirken şimdiye kadar 2 gole olan takıma 2 golde biz attırdık.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

ligin en kötü takımına karşı oyun olarak hiç birşey yapamadın orta sahayı kullanmıyorsun sonra gedson kötü josef kötü hadi abicim işinize at sahibine göre kişner

Çevrimiçi COB

Şu Istanbulspor'a pozisyon vermeden 2 gol yemek ancak Ersin gibi kötü kalecin varsa mümkün.

Kaleci antrenörleri sorguya çekilmeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersini Mert'in sol eldiveni olamaz. Nefret ettirdi artık kendinden.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Şuraya bak kaleye giden topu seyrediyor yalandan adım at el kaldırda çaba gösterdi kurtaramadı desin kaç yıldır seni savunanlar

bunu hep yapıyor uzanamayacağı yere gitti sansınlar diye. hatalı görünmeyeyim diye uçmayan kaleci de yeni model bunu arasan bulamazsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Beşktaşı az biraz seven insan şu hocayı yarın kovar kim bu yahu oynattığı topa bak ayıp yazık

Çevrimdışı 38life

Valerien İsmael dönemindeki açık ara en kötü maçımızdı. Kağıt üstünde kaybedilen hiçbir şey yok. Ama benim şampiyonluk adına pek umudum yok açıkçası. Hem hakemler, hem TFF, takımda ciddi bir çökmüşlük var. Ruh hali tamamen değişmiş, bambaşka bir takıma dönüşmüş. Rakipler şanslılık konusunda tarih yazıp puanları bir bir toplarken. Biz pozisyon vermeyip 2 gol attığımız maçta puan kaybediyoruz. Bu psikolojik olarak yıpratır. Bu sene yok kaderimizde şampiyonluk, belli.

Çevrimiçi COB

Ali Şaşal kadar kalecimiz yok. Yazıklar olsun.

Çevrimiçi tolga1903

Hadi ersin yüzünden kaybettik bu maçı suçlu ersin. Biri allah kitap aşkına açıklasın maç boyu istanbulspor takımından sadece 40 fazla pas yapan bir takım olur mu? Ayağına kim alırsa sadece ileri uzun vuran takım olur mu? Ersin gitsin mert gelsin bu takımın oynadığı futbol ne?

Çevrimdışı worns

günay güvencin de yıllardir performansı her metrikte ersin'den iyidir. ortalama anadolu takımı kalecisi gelse kalemiz seviye atladı filan diye yorumlar yapılır.

Çevrimdışı solar

İki haftada, hatta bir maçta çünkü gözüyle izleyen için Başakşehir maçının ne olduğu belliydi, herkes istifa seviyesine geleceksek zaten bu iş zor. Evet bugün takım iyi değildi. Teknik ekibin buna nasıl bir tepki vereceğini göreceğiz. Herhafta 5 topçuyla ilişkiyi kesip şenor getirerek takım yürütülmez.

Çevrimdışı Okan1903

kaleyi bulan sutu birak, ilk yedigimiz gol kaleyi bile bulmamis. onu bile yiyor bunlar.

bu hoca ile olmayacagi cok asikar, iyice fark acilmadan degisim yapmamiz gerekiyor ama kim olmali hic bir fikrim yok.

Çevrimdışı aunt minnie

6 maçta 15 şut çektirmişsin,arkandaki kaleciler(?) 10 tanesini yemiş.Bu takımda nasıl motive olacaksın.

Çevrimdışı solar

[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2022, 22:16:17 solar ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bir de Merte bakalım haftaya  son ümit.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

iki yıldır ikinci ligde bile ger hangi bir takımın birinci kalecisi olamaz demiştim fikrimi değiştirdim yedek bile olamaz

Çevrimdışı mellfred

yazık gerçekten  son 3 maçta 5 şut 5 gol
akıl alır değil
mert ne durumda acaba

Çevrimdışı DieForYou1903

Milli ara geldi radikal değişim şart İsmael gitmeli.

Çevrimdışı aunt minnie

Rosier niye çıktı,
Wel niye girdi
Josef niye devam etti?

Korkunç tercihler

Çevrimiçi Necmi

Bir de Merte bakalım haftaya  son ümit.
mert kötüde olsa kaleci gelen her topu yemez

Çevrimdışı DieForYou1903

yazık gerçekten  son 3 maçta 5 şut 5 gol
akıl alır değil
mert ne durumda acaba

Mert oynatmazlar menejeri emirhanın menejeri ile aynı.

Çevrimiçi COB

Redmond'u beğenmedim. Hayalet gibi gezip, ne top istiyor ne inisiyatif alıyor. Kazara top kendisine gelecek ve birşey yapacak. Uyum sorunu olmasına bağlamak istiyorum.

Çevrimdışı worns

İki haftada, hatta bir maçta çünkü gözüyle izleyen için Başakşehir maçının ne olduğu belliydi, herkes istifa seviyesine geleceksek zaten bu iş zor. Evet bugün takım iyi değildi. Teknik ekibin buna nasıl bir tepki vereceğini göreceğiz. Herhafta 5 topçuyla ilişkiyi kesip şenor getirerek takım yürütülmez.

ya şenol fc ayrı kafa zaten onlar ismael uçaktan inmeden gönderip 70lik imparatorlarını getirme peşindelerdi polemiğe bile değmez :)

bizim takım iyi olmasa bile kazanabileceğimiz bir maçtı. takım 5 dakika tempo yaptı maçı getirecek golleri attı. bizim en iyi sezonumuzda bile böyle 6-7 maçımız olur. ama kalecisiz bu maçların hiç birini kazanamayız. sadece ağır domine ettiğimiz maçları kazanabiliriz. bu şekilde yarışılmaz. sakat ve bin yıldır formsuz mert günok'tan mucizevi bir şeyler çıkmazsa işimiz çok zor. doğru olan yönlerimizi de koruyamayacağız bu puan kayıplarının yarattığı rüzgar yüzünden.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çok kötü oynadık. Hoca kenarda değildi ve yerine bakan İngiliz maçı resmen seyretti. Adam bir kere bile bağırmadı. Kalecimiz yok. Mert geçsin artık kaleye.

Çevrimdışı aunt minnie

İstanbulspor kesin düşecek bu arada.Çok kötü takım.Bu kadar çaresiz oyun kabul edilemez.

Etiketler: