7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş
7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş Tarih : 17.09.2022 Saat : 20:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Erdem Bayık - Candaş Elbil - Gamze Durmuş

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 20683 defa] 7. Hafta İstanbulspor 2-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Bir tsmım 1 ya da 2 vasat adamlla iş yapabilir ama rakibi durdursak kendi içimizdekilerin hangisini durduracağız? Ersini mi Emreyi mi Necipi mi Wellintonu mu Hocayı mı? Gedson falan da farklı değil bunlardan da neyse.

Çevrimiçi sEuL

Ersin neler yapiyorsun be Neur (Küfür Yasak)₆

Çevrimdışı İsmail Özyurt

La adam hareketi yapmadan ne kartı

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

çıktın bari topu uzaklaştır
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Takim her hafta git gide kötüye gidiyor

Çevrimdışı Savaş

Bu lakayt oyunun hesabini kim verecek?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Şu maçı alamadiktan sonra şampiyonlukdan bahsedemezin hoca elveda yeter artık sacmalamaniz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ferdi1903

Yaziklar olsun, lig bitti

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hakem de yalnız sevgi ve saygıyı fazlasıyla hakediyor.

Çevrimdışı Talisca1903

rezil bir oyun kaleci zaten yok bu kaleci sergen hocadada yoktu şampiyon oldu

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu oyun sisteminin bizim takıma, lige ve hakemlere uygun olmadığı belliydi, en pasif hakem bile sadece kaptığımız toplara faul çalarak bizi durdurabilir demiştik öyle de oluyor. Şu topu sivas bize karşı oynasa izin verirler Beşiktaş'ı böyle oynatmazlar.

Çevrimiçi tolga1903

Ulan ligin açık ara en kotu takımıyla oynuyorsun. Pas sayıları 320'ye 280. Aldığın her topu ileri vuruyorsun böyle leş futbol böyle takım olmaz olsun ben sürekli topu havaya diken takım izlemek istemiyorum artık kimse kusura bakmasın bu adam bizim hocamız değil inanmak istedim kendisine 5 paralık futbol oynatmadigi gibi ingiltere ulusal lig takımına döndürdü allah kahretsin emeği geçenlere şu maçta.

Çevrimiçi sEuL

Ligin en kotu takimindan 2 gol yiyip bir 2 puan biraktik.

Rakiplerin dedigine geliyoruz, karsilastigimiz ilk zorlu macta Basaksehir'e yenildik.

Bu arada bu yonetim acilen gonderilmeli, bu takimin hakki her hafta yeniyor - bu boyle gitmez.

(...)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar yoğun tempoyla oynayan takımı birde saha dışıyla muhatap edersen olacağı bu enerjisi bitmeyen Weghorst bile sahada yürür böyle.

Çevrimdışı murat baltacı

Son atakta kullanılan kornere bak gedson şişirilmiş balon Josef bitik takım kötü Ersin wenilton Allah'ın bize cezası cenk bitik hakem (Hakaret Yasak)₅ evladı boşuna umutlandık bu maçın telafisi yok hoca ceza istiyordu yollayın yol yakınken kurtulalım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı worns

kalecisiz şampiyon olma fantezisinin bu sene tutmayacağı belliydi. ortalama futbol seyircisinin bile böyle olmaz deyip itiraz edeceği bir gerçek yüzünden acı çekiyoruz. kötü oynasan bile iki gol atmışsın. doğru düzgün pozisyon da vermemişsin. bu maçta ekstrem kötü bir kaleci performansı dışında puan kaybı ihtimalimiz yoktu. boşuna sorunu başka yerde aramayın. biz en temel şeyi çözememişiz ki başka yerleri tartışalım. iyi oynasak da en fazla 2-3 gol atabileceğimiz bir sürü maç olacak. her maç 5 gol mü atacağız. pozisyon olmayan yerden iki gol yiyoruz. dünyada böyle bir yükün altında hangi takım oynuyor??

Çevrimdışı Talisca1903

hocayı yarın gönderelim yazık günah alanya karakümrük ankara gücü maçlarının 2. yarıları şu maç rezil oyun var görebilene

Çevrimdışı mellfred

bu maçı zaten hak etmedik ama bu nedir aga
kaleye gelen her top gol olur mu lan ! bu neyin büyüsü
olacak iş değil

Çevrimiçi Necmi

Kalecisiz oynasak 2-1 kazanacaktık maçın özeti

Çevrimiçi levitate

tuttuğu köşeden yedi bir de ya inanılmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

kesinlikle sözleşme verilmemesi gerekir. saçmalık derecesinde bir performans.

Çevrimdışı murat baltacı

(Küfür Yasak)₆ wenilton oyuna alacağım diye iki adam değiştiriyorsun al Emrecanı berkayı gordunmu weniltonu hoca Ersini cenki gordunmu git₁ şampiyon falan yapamazsın sen bu takımı
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu kaleyle de olmaz bu hakemlere de olmaz. Redmonda çıkan kart Beşiktaş'a karşı olan düşmanlığın açık bir göstergesidir.

Çevrimiçi tolga1903

Takım bir anadolu takimi kadar bile pas yapmaktan aciz. Welinton denen zeka özürlü girdi oyuna aldığı her topu adamlara uzun vurdu niye ulan niye? Salih sen niye her topu havaya kaldırıyorsun böyle orta saha olur mu? Bu takım ilk 5'i bırak ilk 10'a girerken zorlanır iğrenç derecede ingiltere alt lig takımına döndürdü takımı şu istanbul'u yenememek utanç verici utanıyorum ben bu takımdan

Çevrimiçi Necmi

Şuraya bak kaleye giden topu seyrediyor yalandan adım at el kaldırda çaba gösterdi kurtaramadı desin kaç yıldır seni savunanlar

Etiketler: