4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor Tarih : 29.08.2022 Saat : 21:45 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Mustafa Emre Eyisoy - Volkan Ahmet Narinç - Ali Şansalan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor  [Okunma sayısı 19936 defa] 4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor

Çevrimdışı aunt minnie

Bir Gedson'a bakiyorum birde yeni giren oyunculara. Dakika 90 olmus Gedson deliler gibi kosup pres yaparken yeni giren oyuncular sahada jog atiyor. Cok can sikici bir durum
Aynen öyle…

Çevrimdışı XiaoHan

Ersin öğretmedimi hocaların seyredersen YErsin
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı levent14

Hocanın oyuncu değiştirme performansı ve tercihler çok kötü gerçekten..bu sadece yedek oyuncularla açıklanamaz..Çok garip ve takimi geriye götüren değişiklikler yapıyor

Çevrimdışı aunt minnie

Neyse ki Sousa dönecek.

Kanat ve Stoper şart oğlu şart

Çevrimiçi kahyaoglueren

Cenk bitmiş. Jog atıyor yine de nefes nefese.
Keremi de ilk defa oynamasına rağmen hic istekli görmedim.
Yedigimiz golde pozisyonu yanlış bence.

Çevrimiçi tolga1903

Bu nkudu denilen arkadaşa sağlıklı olsa bile güvenilmeyeceğini umarım benim gibi ismael de görüyordur. Oyun zekası yerlere olan bu arkadaş ancak yorulan takıma kontraya girer karagümrügün çer çöp sağ bekleri yanıltıyor bizleri.

Çevrimdışı murat baltacı

ilk kim yazacak dedim, o topu kimse cikaramaz dunyada kusura bakmayin ama
Çıkarır yada çıkaramaz Ersinin refleksi zayıf işte ucamadi bile öylece izledi o topa Uğurcan Altay Muslera uçardı gol olur olmaz yapacak bişey yok
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı aunt minnie

Bu nkudu denilen arkadaşa sağlıklı olsa bile güvenilmeyeceğini umarım benim gibi ismael de görüyordur. Oyun zekası yerlere olan bu arkadaş ancak yorulan takıma kontraya girer karagümrügün çer çöp sağ bekleri yanıltıyor bizleri.
Hiç Nkodou’luk bir maç değildi.Zaten 2 kişi bastı her pozisyonda.Fena oynamadı yine

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yedeğimiz yok demek istedi Valerian hocamız. Bunlar hep planlı :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1564352344430714883

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

1.90 boyla otuz metreden atılan topu yemeyeceksin
90a atmış neuer olsa çıkaramaz.  Boyla ne alakası var herif inanılmaz yere vurdu.

Çevrimdışı beno1903

Dele şaşırtmadı beni ya.Olaydan kopmuş gibi bir hali var

Öyle taraftar sevgisi fln oynatmaz bu adamı. Sene sonu döner ingiltereye gibi. Kritik maçlarda kilidi açsın yeter

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkinci yarı şunu gösterdi ki yedeklerimizin kalitesi çok düşük.
Ben stoperden vazgeçtim, bir tane daha uçak gibi kanat oyuncusu lazım.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Cenk son dakikada girecek oyuncu degil diye bütün hafta bidi bidi yaptılar. Hoca saygısızlık yaptı falan diyenler oldu hatta.
Bence de haklilar. Cenk son dakika bile girmemeli. Kanata gidip sadece yürüdu girdiğinden beri.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mükemmel işleyen bir diş, çark vb.. birşey var. Onun tam ortasına sert dikenli bir çelik, demir sokup makinenin/bisikletin tıkanması için birşeyler yaptığınızı düşünün. Türk oyuncular girince işte tam böyle oluyoruz

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2022, 23:46:27 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı aunt minnie

Son anlarda Gedson’un topu kenanın ağzına kadar getirişi ve Kenan’ın ayağını uzatıp topu almaması…

Gerçekten yedek yok takımda

Çevrimiçi tolga1903

Hiç Nkodou’luk bir maç değildi.Zaten 2 kişi bastı her pozisyonda.Fena oynamadı yine

Anadolu maçlarının yüzde 90'ı nkuduluk maç değil. Ancak alanya karagumruk gibi salak manchester city olmaya çalışan 5 milyon euro'luk takımlar nkudu'nun ekmeğine yağ sürer. 3 4 yıldır bizde bu adam banko 11'e yazılıyor yazılmamalı, bunu yedekleyecek oyuncu bulamazsak çok ağlarız 2 ay sonra şu transfer sezonu bitmeden almalılar bir kanat oyuncusu mümkünse oyun zekası olan ve sürekli her topu çizgiye doğru sürmeyen cinsten.

Çevrimdışı Nazım Ar

Maça başlayan takım eplde sırıtmaz bitiren takım tslde 10. Sıra takımıydı. 7 yerli oyuncumuzla bitirdik.

Josef, Atiba, Ghezzal, Wellinton gelince yedek kulübesinin façası bir nebze düzelir.

Kenan belki bir asist yapabilirdi Rosiere onun dışında yine sahanın en kötüsüydü. Ya o boyla top indir bari top sakla.

Çevrimdışı Talisca1903

ersin hareket bile etmiyor tek top geldi gol oldu ne yazalım

Çevrimiçi sefaköykartali

Ilk yari sene sanki 15-16 dedirtti,  ama yedekler zayıf.  Tabii ghezzal da kadroya girdikten sonra yedekten Muleka atacaksın veya Nkoudou o da elimizi güçlendirecek.  Kerem Atakan biraz pasifti ama zamanla o da ozguven bulur.  Sakatlanmadan önce çok potansiyelliydi o günlerine dönerse yedekten o da çok katkı verir.  Kenandan bi cacık olmaz,  onu alacağına altyapıdan birini al koy en azindan hevesle hırsla falan daha çok mücadele eder.  Hocaya da helal olsun rakipleri yarım saatte çökertiyor.  Takımın kondisyonu da acayip yüksek 90da bile 5 kisi baskı yapabiliyoruz. 

Çevrimdışı Talisca1903

insan gedsondan utanır berkay ve kerem çok laubali oynadılar genç oyuncu yırtacak o sahayı

Çevrimiçi tolga1903

ersin hareket bile etmiyor tek top geldi gol oldu ne yazalım

Ya😀 hareket etmemesinin sebebi herifin inanılmaz noktaya vurmuş olması olabilir mi? Abi gerçekten üzülüyorum artık fazla bir şey diyemiyorum sizin fikriniz ama üzülüyorum gerçekten.

Çevrimiçi Samet Ç

Valerien Ismael geçen hafta neden değişiklik yapmadığını bu hafta uygulamalı şekilde gösteriyor. Yapılan saçma eleştirilere her hafta sahada eylemleriyle cevap veriyor kral.
Alanya maçında Kenan'ı falan aldı oyuncu değişikliği yapmayacaksın gerekirse dediler ertesi hafta yapmadı niye oyuncu değişikliği yapmadın dediler bugün yaptı şimdide hocanın değişiklikleri takımı düşürüyor diyorlar eleştirmeye yer arıyorlar şu adam tüm bunlara rağmen şampiyon olursa helal olsun vallahi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2022, 23:53:09 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

nejip sürekli gömülüyor ama gayet iyi oynadı Koray günter felan gelse bu kadar oynayamaz

Çevrimdışı DieForYou1903

Ersin her zaman ki gibi kaleye gelen bütün  topları en iyi yerden seyrediyor.
N'koudou fabrika ayarlarına döndü yine basit oynamama garip çalımlar top tutma vs.
Hocanın salihi çıkartması hataydı.
Hocanın 90+ cenk tosunu almasını eleştirenlere hoca tokat gibi göstermiş oldu sahada girdi yüyecek hali yok dili dışarda pres yok.
Giren yerliler batırdı oyunu fizik kaliteleri kötü.Berkay(Çok kötü),kerem(vasat)Kenan(vasat),Cenk(vasat),Umut(vasat)
Gedsonda çok kötü pasları filan.

Ghezzal,Souza dönecek haftaya allahtan yedek klübemiz çok zayıf halen.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

nejip sürekli gömülüyor ama gayet iyi oynadı Koray günter felan gelse bu kadar oynayamaz

Necibe baskı yapan yok abi baskı anında eli ayağına dolaşıyor necibin.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Etiketler: