4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor Tarih : 29.08.2022 Saat : 21:45 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Mustafa Emre Eyisoy - Volkan Ahmet Narinç - Ali Şansalan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor  [Okunma sayısı 19923 defa] 4. Hafta Beşiktaş 3-1 Sivasspor

Çevrimiçi kahyaoglueren

Berkay 2. kritik hata yaptı yine.

Çevrimiçi sEuL

Kenan girdi, umarım moralimiz bozulmaz.

Sanirim bu degisikliler oyunculari mutlu tutmak ve mac basi paralarini toplamalari icin sanirim.

Çevrimdışı beno1903

Yerliler girince takım çöktü. Hiç bir takımın yerlileri iyi değil. Çok saçma kural

Çevrimdışı murat baltacı

Kenani cenki oyuna alıp rosieyi dinlendirecek diye umuyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı aunt minnie

Yedekler efsane yalnız.As oyuncu ferrari yedek oyuncu şahin

Çevrimiçi sEuL

N'Koudu gecen haftanin etkisinde kalmis sanirim, topla gereksiz cok fazla oynuyor gibi geldi bana. Basit oynaya Wout kendisini rahat pozisyona sokabilir ama biraz fazla zorluyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Hoca Kenanı çok erken aldı, Cenk girseydi keşke. Umut Kenan iyi niyetli ama son hareketlerde hep yetersizler.

Çevrimdışı 38life

Nkoudou gibi oyuncular çok övmeye gelmez. Sırtından sopayı eksik tutmucan.

Çevrimdışı aunt minnie

Dele şaşırtmadı beni ya.Olaydan kopmuş gibi bir hali var

Çevrimdışı XiaoHan

VAR + hakem sorunsalı her maç devam.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi sEuL

VAR + hakem sorunsalı her maç devam.

Wout'un pozisyonuna diyorsan eger cok agir olurdu o pozisyonda penalti verilmesi. Adam elini sakliyor belinin arkasinda - ama sezon genelinde baska takimlara calinip bize calinmayan bircok pozisyon var ona katiliyorum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Solda boş koşu yapan adama topu bırakmazsa Cenk'ten olmaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Talisca1903

kerem atakan hiç aktif değil ersinde maşallah ilk geleni yedi

Çevrimdışı Nazım Ar

Rosier ile Nkoudou az ciddi oynasalar 7 olmuştu maç. Şimdi saçma sapan geçecek.

Çevrimiçi mayguntr

ilk kim yazacak dedim, o topu kimse cikaramaz dunyada kusura bakmayin ama

Çevrimdışı Nazım Ar

Ersin değil Kahn olsa girerdi o.

Çevrimiçi Necmi

Top kendisine çarparda gol olmaz diye eyiliyot herhalde

Çevrimdışı aunt minnie

Saiss hangi birine yetişsin

Çevrimdışı XiaoHan

Wout'un pozisyonuna diyorsan eger cok agir olurdu o pozisyonda penalti verilmesi. Adam elini sakliyor belinin arkasinda - ama sezon genelinde baska takimlara calinip bize calinmayan bircok pozisyon var ona katiliyorum.

Bizim maçlarda var hiç kullanılmıyor aleyhimize pozisyon olmadıkça yani yalandanda olsa o kadar ititraz varsa bi git seyret pozisyonu gazını al insanların
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

ilk kim yazacak dedim, o topu kimse cikaramaz dunyada kusura bakmayin ama
1.90 boyla otuz metreden atılan topu yemeyeceksin

Çevrimdışı levent14

O topu çıkarmak çok zor tamam ama Ersinin bu tarz her topu aval aval seyretmesi çok sinirimi bozuyor 90a değilde 30 cm daha ortaya gelse yine seyrederdi

Çevrimdışı 38life

Valerien Ismael geçen hafta neden değişiklik yapmadığını bu hafta uygulamalı şekilde gösteriyor. Yapılan saçma eleştirilere her hafta sahada eylemleriyle cevap veriyor kral.

Çevrimiçi sEuL

Bir Gedson'a bakiyorum birde yeni giren oyunculara. Dakika 90 olmus Gedson deliler gibi kosup pres yaparken yeni giren oyuncular sahada jog atiyor. Cok can sikici bir durum

Çevrimdışı aunt minnie

Takımda 3-0 fobisi gelişti.4’ü atacaktınız

Etiketler: