Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330374 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı almanci

Sırf bu zihniyet yüzünden istemiyorum Şenol Güneşi.

Biz Beşiktaşız. İsimler geçicidir. Başarı için de hiç bir isme ihtiyacımız yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herhangi bir zihniyetten bahsetmedim sen öyle yorumladın. Bunu derken aslında Şenol Güneş'ten daha iyi Teknik Direktör olmadığını, ayrıca zihniyet olarak Camia'ya çok iyi uyduğunu demek istedim. Bu senin kimseye bağımlı olduğunu göstermez. Dünyada çok iyi TD'ler vardır ama Şenol Güneş'in onlardan eksiği yoktur. Bir tarafta varsa da diğer tarafta artısı da vardır yani en iyi Teknik Direktörlerden birisidir.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2023, 02:44:33 almanci ]

Çevrimiçi Samet Demir

Herhangi bir zihniyetten bahsetmedim sen öyle yorumladın. Bunu derken aslında Şenol Güneş'ten daha iyi Teknik Direktör olmadığını, ayrıca zihniyet olarak Camia'ya çok iyi uyduğunu demek istedim. Bu senin kimseye bağımlı olduğunu göstermez. Dünyada çok iyi TD'ler vardır ama Şenol Güneş'in onlardan eksiği yoktur. Bir tarafta varsa da diğer tarafta artısı da vardır yani en iyi Teknik Direktörlerden birisidir.

Kimse bu takımda Şenol hocadan daha başarılı olamaz demek ne demek?

Bende şöyle diyorum Beşiktaş olmasa Şenol Güneş başarısız bir hocadır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı almanci

Kimse bu takımda Şenol hocadan daha başarılı olamaz demek ne demek?

Bende şöyle diyorum Beşiktaş olmasa Şenol Güneş başarısız bir hocadır.

Takımdan hemen hemen maksimum performans alıyor demek. Zaman zaman o da hata yapabilir ama yapı itibariyle örneğin Klopp veya Guardiola gelse Beşiktaş ile o kadar iyi uyuşmazlar ve dolayısıyla o kadar başarılı olmazlar. Hoca'ya haksızlık yapmayalım, kıymetini bilelim.

Çevrimiçi murat

Sezonu ilk 10 içinde bitirebilmek için değerli bir puan aldık hemde deplasmanda.sonraki maçımızda zorlu sivas deplasmanı.rakibimiz avrupa kupalarının gediklisi.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2023, 03:24:53 murat ]

Çevrimiçi Samet Demir

Takımdan hemen hemen maksimum performans alıyor demek. Zaman zaman o da hata yapabilir ama yapı itibariyle örneğin Klopp veya Guardiola gelse Beşiktaş ile o kadar iyi uyuşmazlar ve dolayısıyla o kadar başarılı olmazlar. Hoca'ya haksızlık yapmayalım, kıymetini bilelim.

Takımdan maksimum performansı alıyor diye getirdiler zaten. İsteyenlerde bu nedenle istedi. Bende bir kaç haftadan beri söylüyorum bunu. Ekimden önce oyuncu grubu iyi hoca kötüydü, şimdi ne olduda birden takım kötü hoca iyi oldu.

Ayrıca kıymet bilmelik bir durum yok. Hoca bedavaya yapmıyor bu işi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu saatten sonra bir yandan gelecek sene için transfere odaklanırken (ama rica ederim mevcutta transferi yapanlar odaklanmasın) bir yandan da derbileri kazanıp üstte kalmaya bakmalıyız. Şampiyonluk zaten imkansızdı Ismaeli 3 hafta fazladan tuttuk takımın başında. (Bu arada keşke kalsaydı denmiş kalsaydı şu an ilk 10 da olmazdık hele Weghorst da ayrıldıktan sonra ).

Fenerle aramızda korkunç puan farkı yok feneri yenersen 1 puan. 2.lik imkansız değil enseyi karartmayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu saatten sonra bir yandan gelecek sene için transfere odaklanırken (ama rica ederim mevcutta transferi yapanlar odaklanmasın) bir yandan da derbileri kazanıp üstte kalmaya bakmalıyız. Şampiyonluk zaten imkansızdı Ismaeli 3 hafta fazladan tuttuk takımın başında. (Bu arada keşke kalsaydı denmiş kalsaydı şu an ilk 10 da olmazdık hele Weghorst da ayrıldıktan sonra ).

Fenerle aramızda korkunç puan farkı yok feneri yenersen 1 puan. 2.lik imkansız değil enseyi karartmayalım.
Şu saatten sonra bu yönetimin gitmesi için birşeyler yapılmalı bunlar bu kulübün başında durduğu sürece her sene aynı hikayeyi baştan yaşarız.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra yönetimin gitmesi en hayırlısı olmuyor olmayacak bir Sergen hoca çıktı şampiyonluk aldı onunda tekrarı bu  yönetimle zor. Yonetemeyen transfer yapamayan hakkımızı aramayan bir topluluğun olması zarardan başka birşey değil içlerinde biraz Beşiktaş sevgisi varsa kulübün önünü açarlar.

Yeni gelecek yönetimde ona göre aksiyon alır önümüzdeki sezona hazırlanır yapılanmayamı gider hocayla devammı eder netleştirir. Çirkef camia yaz boyu seçim krizi yaşadı yeni yönetim geldi bir ayda takım yaptı ocakta şampiyon oldu bizimkler beş senede bunların bir ayda yaptığı hamleleri yapamadı artık bizimde böyle olmamız gerekiyor yapamayan gitmeli vefasızlık ve hakemide yeneceksin sözleri yapıştı kaldı üzerimize artık silkinip kendimize gelmemiz oyunu kuralına göre oynamamız gerekiyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetim hala istifa etmedimi? Hocalar başarı getirince çıkıp konuşanlar nerelerdeler sesini duyan varmı ? Gidin artık acilen düşün klubun yakasindan
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı almanci

Takımdan maksimum performansı alıyor diye getirdiler zaten. İsteyenlerde bu nedenle istedi. Bende bir kaç haftadan beri söylüyorum bunu. Ekimden önce oyuncu grubu iyi hoca kötüydü, şimdi ne olduda birden takım kötü hoca iyi oldu.

Ayrıca kıymet bilmelik bir durum yok. Hoca bedavaya yapmıyor bu işi.

Kadro ekimde neyse şimdi de o bi Aboubakar geldi o da çok formsuz yani değişen bir şey yok. Bu Oyuncuların kötü olduğunu söylemiyorum, kadro renklilerin seviyesinde değil ve hakem faktörünü kendin söylüyorsun bu durumda maksimum performans almazsan geriye düşmeme şansin yok ama alamıyoruz çünkü asıl sorun sezon başı kötü kamp geçirdiler ve yanlış hazırlandırıldılar sorumlusu da belli yoksa yine bu kadar geriye düşmezdik. Hoca aldığı paranın hakkını veriyor ama bu sezon ondan kimsenin Şampiyonluk bekleme hakkı yok ikincilik için Fener kadar şansın var en kötü üçüncü olursun bu da bu şartlarda fena sonuç sayılmaz.

Çevrimdışı almanci

Henüz bişey kaybedilmemişken Istanbul maçından sonra yani fener maçından 2 hafta önce gitmeli diye dil döktük ama ozaman gönderilseydi çoğunluk büyük tepki gösterecekti belliydi. Dolayısıyla çoğunluğu karşılarına almak istemediler ve 4 haftada 7 puan daha kaybedilmesini beklediler o arada oyuncuların gardı tamamen düştü ve hala Ismael'i savunanlar var.

Çevrimdışı almanci

Bu saatten sonra yönetimin gitmesi en hayırlısı olmuyor olmayacak bir Sergen hoca çıktı şampiyonluk aldı onunda tekrarı bu  yönetimle zor. Yonetemeyen transfer yapamayan hakkımızı aramayan bir topluluğun olması zarardan başka birşey değil içlerinde biraz Beşiktaş sevgisi varsa kulübün önünü açarlar.

Yeni gelecek yönetimde ona göre aksiyon alır önümüzdeki sezona hazırlanır yapılanmayamı gider hocayla devammı eder netleştirir. Çirkef camia yaz boyu seçim krizi yaşadı yeni yönetim geldi bir ayda takım yaptı ocakta şampiyon oldu bizimkler beş senede bunların bir ayda yaptığı hamleleri yapamadı artık bizimde böyle olmamız gerekiyor yapamayan gitmeli vefasızlık ve hakemide yeneceksin sözleri yapıştı kaldı üzerimize artık silkinip kendimize gelmemiz oyunu kuralına göre oynamamız gerekiyor.

Onların kültürü biraz farklı bizde en önemlisi olan çoğunluğun haddini bilmesi ama görünen o ki bildirmeden bilmeyecekler. Dolayısıyla bu yönetimi de anlamak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Kadro ekimde neyse şimdi de o bi Aboubakar geldi o da çok formsuz yani değişen bir şey yok. Bu Oyuncuların kötü olduğunu söylemiyorum, kadro renklilerin seviyesinde değil ve hakem faktörünü kendin söylüyorsun bu durumda maksimum performans almazsan geriye düşmeme şansin yok ama alamıyoruz çünkü asıl sorun sezon başı kötü kamp geçirdiler ve yanlış hazırlandırıldılar sorumlusu da belli yoksa yine bu kadar geriye düşmezdik. Hoca aldığı paranın hakkını veriyor ama bu sezon ondan kimsenin Şampiyonluk bekleme hakkı yok ikincilik için Fener kadar şansın var en kötü üçüncü olursun bu da bu şartlarda fena sonuç sayılmaz.

Dünya kupası sırasında ek bir hazırlık kampı yaptık. Kondisyon v.s. için gayet güzel ve yeterli bir zamandı. Bu zamanı bile hoca olumlu kullanamadı.

Sene başı defans yapıyordu takım. Artık defans da yapamıyoruz. Maç başına yediğimiz atak sayısı ve şut sayısı 2 katına çıkmış. Şuan hoca olumlu olarak gedsonu iyi kullandı, merti kaleye aldı ve Cenki iyi kullandı onun harici istisnasız her maç takımı çorba yapıyor. Yanlış kadro ile çıkıp maç içerisinde toparlamaya çalışıyor. Velhasıl kelam hoca bence miadını çoktan doldurmuş. Yeni çağ futboluna yenik düşmüş.

Ayrıca Şenol hocanın gelmesini savunanlara hep söyledim takımı bilicden teslim almayacak, başkanda Fikret Orman değil diye. Sonuçları görüyoruz işte. Hocanın vereceği maksimum bu.

Sene sonu seçimle birlikte topyekun revizyona gireceğiz inşallah

Çevrimdışı almanci

Dünya kupası sırasında ek bir hazırlık kampı yaptık. Kondisyon v.s. için gayet güzel ve yeterli bir zamandı. Bu zamanı bile hoca olumlu kullanamadı.

Sene başı defans yapıyordu takım. Artık defans da yapamıyoruz. Maç başına yediğimiz atak sayısı ve şut sayısı 2 katına çıkmış. Şuan hoca olumlu olarak gedsonu iyi kullandı, merti kaleye aldı ve Cenki iyi kullandı onun harici istisnasız her maç takımı çorba yapıyor. Yanlış kadro ile çıkıp maç içerisinde toparlamaya çalışıyor. Velhasıl kelam hoca bence miadını çoktan doldurmuş. Yeni çağ futboluna yenik düşmüş.

Ayrıca Şenol hocanın gelmesini savunanlara hep söyledim takımı bilicden teslim almayacak, başkanda Fikret Orman değil diye. Sonuçları görüyoruz işte. Hocanın vereceği maksimum bu.

Sene sonu seçimle birlikte topyekun revizyona gireceğiz inşallah

Niye olumlu kullanamadı kardeşim o tarihten beri oyun düzelmeye başladı ve 5 galibiyet 2 beraberlik aldın. Ne defansından bahsediyorsun Valerien ile olumlu olan bir şey yoktu deli dana gibi bilinçsizce koşuyorlardı. Istatistikleri veri olarak alıyorsan büyük pençereden bakacaksın attığın yediğin ve aldığın puandır önemli olan veri. Herşeyi cımbızla çekerek bağlamdan çıkarırsan büyük resmi göremezsin. Yeni çağ futbolu çok boş bir söylem futbol o kadar değişen bir oyun değil 10 sene önce geçerli olan bugün de geçerli ayrıca  hoca'yı küçümsüyorsun genel olarak yaptıklarında bir bildiği var bunu futboldan anlayan herkes görüyor aldığı sonuçlar da gösteriyor öte yandan övdüğün Bilic ve Valerien'in istatistikleri de ortada. TD olarak bir baltaya sap olamayanları öne çıkarıyorsun dediğin hiçbir şeyin altını dolduramıyorsun sunduğun argümanlar oldukca saçma.

Çevrimdışı Talisca1903

Avukat mulekanın oynadığını tek bacağıyla oynardı bedava yerli akıl gitti bizde acayip saçmalıyoruz dursaydı işte ne zararı vardı

Çevrimiçi Samet Demir

Avukat mulekanın oynadığını tek bacağıyla oynardı bedava yerli akıl gitti bizde acayip saçmalıyoruz dursaydı işte ne zararı vardı
Onu oynatanda Şenol Güneş. Madem kötü adam oynatmasın. Alt yapıda miss gibi semih var onu oynatsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Onu oynatanda Şenol Güneş. Madem kötü adam oynatmasın. Alt yapıda miss gibi semih var onu oynatsın.

kaç maçını izledin semihin A takım oynayabileceğine dair

Çevrimiçi Samet Demir

kaç maçını izledin semihin A takım oynayabileceğine dair
Benim izleyip izlememem çok önemli değil Şenol Güneşin hiç izlemediği ortada.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim izleyip izlememem çok önemli değil Şenol Güneşin hiç izlemediği ortada.

boş argüman bunlar delibaş uçuyordu göztepede hiç oynamadı altyapıdaki çocık karacabeye gitti oynyacak durumdysa oynatır zaten hoca sen rahat ol

Çevrimiçi Samet Demir

boş argüman bunlar delibaş uçuyordu göztepede hiç oynamadı altyapıdaki çocık karacabeye gitti oynyacak durumdysa oynatır zaten hoca sen rahat ol
Yav boş argumansa bende sana diyorum. Muleka diye dert yanma o zaman. Onuda oynatan senin hocan. Az gözünü açda hocaya bak. Her maç takımı çorba yapıyor. Yani sert konuşmak istemiyorum da. Bu kadarda olmaz.

Sana göre Şenol Güneş mi daha büyük yoksa Beşiktaş mı?

Çevrimdışı Talisca1903

Yav boş argumansa bende sana diyorum. Muleka diye dert yanma o zaman. Onuda oynatan senin hocan. Az gözünü açda hocaya bak. Her maç takımı çorba yapıyor. Yani sert konuşmak istemiyorum da. Bu kadarda olmaz.

Sana göre Şenol Güneş mi daha büyük yoksa Beşiktaş mı?

hocanın fubol mantaltei sana uymuyor boş yerlerden yürüyorsun Şenol Güneş en iyisi şu an

Çevrimiçi Samet Demir

hocanın fubol mantaltei sana uymuyor boş yerlerden yürüyorsun Şenol Güneş en iyisi şu an
Senin mantaliten bana uymuyor asıl. Hocalık bir durum yok. (...) Mulekaya laf ediyorsun. Diyorum semih var semih oynasın. Hoca oynatmıyorsa bir bildiği vardır diyorsun. Eee semihi oynatmayan ile mulekayı oynatan ben miyim. Laf etsene o zaman Şenol Güneşe neden oynatıyor Mulekayı diye. Ama yok. (...)

Çevrimdışı Talisca1903

Senin mantaliten bana uymuyor asıl. Hocalık bir durum yok. (...). Mulekaya laf ediyorsun. Diyorum semih var semih oynasın. Hoca oynatmıyorsa bir bildiği vardır diyorsun. Eee semihi oynatmayan ile mulekayı oynatan ben miyim. Laf etsene o zaman Şenol Güneşe neden oynatıyor Mulekayı diye. Ama yok. (...)

sana kalsa pinerio süper 1,95 ortlaması var diye hocnın 2,20 ne anlatıyorsun kabul et işte vasat valerienini gönderdik klüpten bir daha da böyle vasatlıkla sınanmayacağız takımda puan ve oyun olarak düzelme var görmüyormusun

Çevrimiçi levitate

Senin mantaliten bana uymuyor asıl. Hocalık bir durum yok. (...) Mulekaya laf ediyorsun. Diyorum semih var semih oynasın. Hoca oynatmıyorsa bir bildiği vardır diyorsun. Eee semihi oynatmayan ile mulekayı oynatan ben miyim. Laf etsene o zaman Şenol Güneşe neden oynatıyor Mulekayı diye. Ama yok. (...)

sezon yansın semih'i falan oynatır, hoca genç konusunda kıt adam ama beğendiğinde oynatıyor bir şekilde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

sezon yansın semih'i falan oynatır, hoca genç konusunda kıt adam ama beğendiğinde oynatıyor bir şekilde
Ben Semihi ille oynasın diye örnek vermedim. Sürekli Muleka'ya laf ediliyor. Haklılarda. İyide onu oynatanın hiç mi suçu yok?

Semih neden oynamıyor diye soruyorum. Hocanın bildiği vardır diyorlar. Eyvallah o zaman Muleka oynuyorsada ya adama laf etmeyeceksin ya da oynatanı eleştireceksin. Mulela Şenol hocanın alnına silah dayamıyor sonuçta zorla beni oynat diye.

Yemin ederim Şenol hoca geldiğinden beri akıl tutulması yaşıyoruz.

Yönetim, mhk, tff, hakemler, yetersiz kadro v.s. sene başında neyse şimdide o. Şimdi bunlara tepki verilmesi benim zoruma gidiyor. Sene başında Alanya maçında hakkımız yenirken neredeydiniz. Söyleyim o zaman dertleri takımın başına Şenol hocayı geçirmekti.

VI varken ben hakemlerin kötü olduğunu söylediğimde, yönetime laf ettiğimde karşımda olanlar şimdi yönetime, hakemlere v.s laf ediyor.

Alın işte Şenol hoca geldi ne değişti? Hakemler yine doğruyor bizi, yönetim hala aynı yönetim 3 haftadan beri 1 orta saha alamadılar. Sais'i satmışlar evrakları yetiştirememişler. Rezillik diz boyu yemin ederim. Olan bizim 2 puana oldu.

Etiketler: