sezon yansın semih'i falan oynatır, hoca genç konusunda kıt adam ama beğendiğinde oynatıyor bir şekilde
Ben Semihi ille oynasın diye örnek vermedim. Sürekli Muleka'ya laf ediliyor. Haklılarda. İyide onu oynatanın hiç mi suçu yok?
Semih neden oynamıyor diye soruyorum. Hocanın bildiği vardır diyorlar. Eyvallah o zaman Muleka oynuyorsada ya adama laf etmeyeceksin ya da oynatanı eleştireceksin. Mulela Şenol hocanın alnına silah dayamıyor sonuçta zorla beni oynat diye.
Yemin ederim Şenol hoca geldiğinden beri akıl tutulması yaşıyoruz.
Yönetim, mhk, tff, hakemler, yetersiz kadro v.s. sene başında neyse şimdide o. Şimdi bunlara tepki verilmesi benim zoruma gidiyor. Sene başında Alanya maçında hakkımız yenirken neredeydiniz. Söyleyim o zaman dertleri takımın başına Şenol hocayı geçirmekti.
VI varken ben hakemlerin kötü olduğunu söylediğimde, yönetime laf ettiğimde karşımda olanlar şimdi yönetime, hakemlere v.s laf ediyor.
Alın işte Şenol hoca geldi ne değişti? Hakemler yine doğruyor bizi, yönetim hala aynı yönetim 3 haftadan beri 1 orta saha alamadılar. Sais'i satmışlar evrakları yetiştirememişler. Rezillik diz boyu yemin ederim. Olan bizim 2 puana oldu.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi