Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330569 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Hocam hızlı başladı oyuncuların motivasyonu özgüveni açısından iyi galibiyet oldu. Cenki bu kadar zorlamadan muleka ile değiştirse daha güzel olurdu. Josef beklenen tempoda değil delalide öyle Tayfur sol beki alacaktır muhtemelen tokiden üç puanla dönersek rüzgarı arkamıza alırız fener bu oyunla çok gidemez yakında takımlar analiz eder ofsayt taktiği falan patlar en olmadı Trabzon'da takılırlar ah şu değişiklik İstanbul maçından sonra olsaydı bedava puanlar bıraktık olmadık takımlara.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

En güzeli foruma biraz ara vermek.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç gerek yok Samet

Çevrimdışı Akil Emre

Keşke hoca daha erken gelebilseydi, bence ligin en zayıf defans ve kaleci hattına sahibiz. Çok fazla bireysel hata yapıyoruz, valeriandan kalma şişirme hastalığından da uzun süre kurtulamayacağız gibi, isim olarak iyi gibi görünsekte oyun içinde kopukluklar fazla, gs maçını alırsak şampiyonluk adayı olabiliriz yoksa bu sene fb ligi götürecek gibi duruyor.

Çevrimdışı aunt minnie

Şenol Güneş hoşgelmiş beşgelmiş de Ceyhun Kazancı’yı her ne kadar sevmesem de adamı basın önünde rencide etme hakkı yok.Gerçekten üzücü.Kapalı kapılar ardında konuşulması ve çözülmesi gereken problemleri basının gözünün içine sokuyor.

Çevrimdışı mellfred

Şenol Güneş hoşgelmiş beşgelmiş de Ceyhun Kazancı’yı her ne kadar sevmesem de adamı basın önünde rencide etme hakkı yok.Gerçekten üzücü.Kapalı kapılar ardında konuşulması ve çözülmesi gereken problemleri basının gözünün içine sokuyor.
bahsettiğin nedir hocam ? bilmiyorum gerçekten

Çevrimdışı mellfred

Keşke hoca daha erken gelebilseydi, bence ligin en zayıf defans ve kaleci hattına sahibiz. Çok fazla bireysel hata yapıyoruz, valeriandan kalma şişirme hastalığından da uzun süre kurtulamayacağız gibi, isim olarak iyi gibi görünsekte oyun içinde kopukluklar fazla, gs maçını alırsak şampiyonluk adayı olabiliriz yoksa bu sene fb ligi götürecek gibi duruyor.
handikapımız fener ts ve başak mallarını ya da maçlarını içerde oynamış olmamız
işimiz çok zor

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı can1903

Ceyhun Bey de sağda solda şenol güneş gelirse giderim demeyecekti 6 ay önce, haddini bilmek her zaman güzeldir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ERAY G

demiş mi ? duyduk, gördük mü ?

Çevrimdışı Fikret

Şenol hocanın en sıkınıtılı yanı, kendini filozof gibi gördüğünden herkese basın toplantılarında ayar vermekten çekinmiyor. Yahu dur yeni geldin, CK'ya arkada ayar ver ama sonra gelip ne yaptığını basın toplantısında söyleme, ayıp oluyor.
Çocuksu tavırlar bunlar, sıkıntılı. bence verilen parayı az bulmuş, gerildiği bişey var Şenol hocanın. Hızlı girdi bu defa..
Milli takımda yıllık 3 milyon alıyordu o aklında kalmış olabilir.
Başkan sana kibarlık etmiş, ne diye gelip bunu açık ediyorsun. Özel konuşma hem. Dilim varmıyor bu tavrın karşılığı olan kelimeyi kullanmaya.

Bu sürecin sorumlusu CK, VI'yı getirdi ve bu sürecin sorumlusu oldu. Bak nasıl geçirdi lafı, adam kadronun hakkı verilmedi diye transferlerini savunmaya çalışmış. Neymiş transfere çok takılıyormuş, gerçekten ayıp.

Az laf geçirmedi zamanında FO'ya o iyi dayanmıştı. Bakalım şimdi ne olacak.
Gene bastan asagi bir Senol Gunes dusmanligi dolu bir yazi. Zamaninda bolcana vardi Senol Gunes dusmanlarindan hala daha da varlar. Erman Toroglu'nun kisisel nefreti var anladik da bu arkadaslara hoca ne etmis? 3.luklere abone, derbi kazanamayan kulubu sampiyonluklara, sampiyonlar ligi basarilarina getirmesi midir sucu? 25milyon'a Cenk'i sezon ortasi satin mi demis hoca? Yonetime paralari cukkalayin mi demis?

Laflara bak hocaya alttan alta paragoz demeler... Daha ilk gunden boyle nefret kusulur mu? Cocuksu tavirlar, sikintili falan. Daha ilk gunden bu kadar nefret?

Baskan kibarlik etmismis. Yahu baskan iki kere hocayi bekletti ve yerine Valerien - Ceyhun isimli iki vasifsizi getirmedi mi? Ahmet Nur Cebi son sansi olarak Senol Hocayi getirdi. Hoca ozel hicbir konusmayi acik etmedi. Dedi ki Valerien gorevindeyken biz baskanla konusmadik, ilk gorusmemiz su gun oldu. Valerien'in arkasindan is cevirmedi, iceriye haber yollamadi Senol Gunes.

Skor iyi giderken bile bunlari bulurlar. 27 yasindayken Aras Ozbiliz'i oynatmiyor hoca genc dusmani, Ermeni dusmani demisti bu kafalar. Arkadasinda cop oglu cop Lens varken neden Q7 oynuyor derler. Yani daha ilk gununde boyle nefret kusanlar, her gun acik arayacaktir. Bu kisiler Valerien, Bilic gibilerle mutlu olur. Muzmin 3.luk, basarisizlik ama hayran olunacak bickin yabanci gelsin yeterli.

Neyse Senol Gunes hater'larinin asil ozelligi futbola degil, saga-sola takilmalaridir. Buluttan nem kapmaya hazirlardir. Medyayi takip ettim, A Spor, TRT Spor'u, Serdar Ali Celikler, Onder Ozen vs bir suru isimler... Senol Gunes geldi mi futbol konusamaz hale geliyorlar. Senol Gunes'in takimi takir takir top oynayinca, konusacak drama yaratacak konu kalmiyor. Halbuki ne guzeldi Valerien varken sistem konusmak, oyuncu mu hatali hoca mi hatali demek. Anadolu takimi neyi dogru yapti da Besiktas'tan puan aldi konusuyorlardi. E simdi Senol Gunes geldi takim takir takir topunu oynadi, zevk verdi. Bu spor medyasi tabi ovgu ile futbol gercekleriyle calismaz. Bunlar guclu Besiktas'i da sevmez. Fenerliyi Basketbola yonlendirecek Senol Gunes'i hicbiri sevmez.

Hemen baslandi gozunun ustunde kasi var muhabbetleri. Ceyhun Kazanci'ya ayip edilmismis. Onder Ozen isimli rezil arkadas soyluyor bunlari. Kendisinin kufurlu ses kayitlarini da biliyoruz, karaktersizliklerini de. Zico yaninda ezildigi gibi Senol Gunes ismi altinda eziliyor.
1- Ceyhun Kazanci haksiz, liyakatsiz bir sekilde siyasi tanidik, yegen kontenjanindan Besiktas'a gelmistir.
2- Bu vasifsiz CK utanmadan 'ben varken Senol, Samet, Riza bu kapidan giremez' demistir.
3- Vasifsiz CK, sezon basinda muhabirlere acik acik demistir 'Senol gelirse istifa ederim'.

Evet bu Ceyhun Kazanci, haksiz bir koltukta, tecrubesiz biri. Utanmadan ben varken kapidan giremez diye kendince 'racon kesti'. Normal sartlarda Senol Gunes geldigi zaman kendisinin sutlanmasi lazimdi. Ha bunu sepetlemediler, imzaya da cikardilar. Bu vasifsiz utanmadan kendi transferlerini ovdu orada. Senol Gunes buna hakettigi muameleyi gosterdi. Az konus cok calis diyerek itin bir tarafina soktu. Dunyanin baska her yerinde bunu kovarlardi, Senol hoca buyukluk gosterdi kalsin dedi. Basin onunde ettigi lafin altinda kalacak hali yoktu patronu da gosterdi. 'Ben varken gelemez (Mart 2022), gelirse istifa ederim(Eylul 2022)' diyen birinin bir gram haysiyeti olsa soz verdigi gibi istifa ederdi.

Serdar Ali Celikler mutamadiyen Senol Gunes dusmani tetikcilik yazilari yazmistir. 2015-16 acin bakin ne kepazelikleri var kose yazilarinda. Bu utanmaz diyor ki 'Laz muteahhit egitimliyi eziyor'
- Bu bir yalandir. Senol Gunes burada hem egitimli olan hem de tecrubesiyle pozisyonunu %100 hak eden taraftir.
- Ceyhun denen arkadas Rizespor'da rezil olmasinin disinda sifir tecrubesi olan bir vasifsizdir.

Vasat seviciligi birakin. Bu ulkenin en buyuk problemi basarili, egitimli, isinin hakkiyla yapan insana yeterli saygiyi-sevgiyi gostermemisidir. Umraniye tesisinin caycisi dahi Ceyhun Kazanci'dan daha cok isini hakeden biridir. Dunya'nin bir cok yerinde CK gibi ise giren torpilliler ayiplanir ve zorla istifa ettirilir. TRde burada, medyada hemen 'bir ah canim vah vah' edebiyati baslamis.

Ornekle de aciklayalim: yarin Man City sahibi seyh vs Ceyhun Kazanci'yi getirdi diyelim City'e. Guardiola-takim-guvenlik-temizlikci falan bu CK'ya oyle bir muamele yapar ki, CK Senol Gunes'i mumla arar.

Acin gozunuzu Senol Gunes'in futbol icin anlamina bakin. Bu sezon takimi illa sampiyon yapar demiyorum, ama verim alir, oyunculari yukari cikarir. Senol Gunes'le Valerien kredi ayni degildir. Senol Gunes arkasinda durulmasi icin 10larca basari sergilemis, cok onemli bir antrenordur. Boyle basarili, isinin ehli insanlar hadsizlere haddini bildirir, bildirmelidir. Torpille geleni kulube koymazsaniz bu goruntuleri de yasamazsiniz.

Çevrimdışı Fikret

demiş mi ? duyduk, gördük mü ?

dedi tabi her gazete ve TVde Valerien oncesi bu konusuldu. 1 tane yalanlama gelmedi. O muhabirlerin hepsini taniyor. Ceyhun isteseydi aman yanlis anlasildi, Senol Gunes, Samet Aybaba ve Riza Hocaya ayip oldu diyip duzelttirirdi.

3 gun once Atakan Kurt soyledi, Agustos ayinda sozlu olarak tekrarlamis bunu Ceyhun Kazanci. Uzerine de eklemis eger Senol hoca gelirse istifa ederim.

E istifa etti mi Ceyhun Kazanci? Oyle bir karakter mi? Haksiz gelen adam istifa eder mi? Rizespor'da bile kepaze olup buyuk takima gelmek...

Çevrimdışı Fikret

Biz Beşiktaşın hocasını savunuyorduk da sen neyi savunuyordun?

Samet bey size tavsiyem hatanizi gormeniz, israr etmemeniz.

Besiktas'in hocasi boyle dogustan gelen bir kavram degil. Yillarca Besiktas'in baskani Yildirim Demiroren'e kufredilmedi mi? Git artik denmedi mi? Bu gorevlerin bir kutsalligi olmasi icin hak edenin oturmasi lazim.

Valerien 10 senelik kariyerinde her sene 2.liglerde basarisiz olmus. Ceyhun Kazanci kendisi kadar vasifsiz birini soz dinlesin diye getirmis. Simdi bu adami koru korune savunmak nedir? Hadi bir hatadir yaptiniz, artik birakin bence. Gercekleri gorun. CV'si de kotuydu, performansi da kotuydu, karakteri de cig idi Turkce bilmiyen Ismail'in...

Çevrimdışı Fikret

Ilk mac icin gayet iyi performans verdi takim. Futbol anlaminda taraftari tatmin etti kesinlikle. Su an kombinesi olanin kombinesi en az 3 kat degerlendi. Valerien Konyaspor'unu izlemektense Senol Gunes'li Besiktas'i izlemek cok daha iyi. Tabi oyun daha istenen seviyede degil.

Ben Mart ayinda cok itiraz ettim Valerien isimli tescilli basarisizi getirmelerine. Daha ilk maclardan uzun top vurma oyununu gordum dedim onumuzdeki senelere bile zarar bu. Transferler de bu ortasira 2.lig takimi taktigine gore yapildi. Masuaku atletizmi falan iyi ama pas yapamiyor. Tayyip Sanuc-Saiss begeniyorum ama ayaklar?? Delle Ali gene biraz Talisca familyasindan. Q7ye kizarlardi pas oyununu bozuyor diye, Nkoudou cok daha beteri. Q7'nin bal yapmayan, bol sakatlanan versiyonu.

Senol Gunes'ten 15-16 futbolu beklemek hayal olur bu kadroyla. Oraya gidilmek isteniyorsa Marcelo gibi bir stoper, Atiba gibi 6 numara lazim. Hoca Gedson-Salih falan her turlu parlatir ama 10 numarada Sosa olmasiyla Delle Ali arasi fark var. Talisca da mesela pas oyununu bozmustu.
Atiba-Ozzy -> Medel
Marcelo -> Pepe
Sosa -> Talisca gibi bir degisim yasanmisti. Daha direkt oynamistik.
2. sezon sampiyonlugu, 3.sezon CL'de 14 puana ulasmistik. Ligin ikinci yarisi Cenk Tosun satilmasa, yada Bulent Yildirim gelmese gene sampiyonduk.

16-17, 17-18 sezonlarini andiran bir oyun daha makul bir beklenti olacak. Sezon basindan beri Ersin'e cok laf ediliyor, puan kayiplari sanssizliga baglaniyordu. Ben buna tam katilmiyorum. Besiktas'in verdigi pozisyonlar cok hizli ve bos oluyor. Yani oyuncular hep net vurus imkani yakaliyor. Rosier top kaptirdi, adamlar kafa vurdu altipasin hemen oradan. O top kaleye gitse Mert napsin? Ilk gelen top gol oldu ama Masauku'nun top kaybindan, Saiss'in feyk'e ucmasindan sonra cok net vurus oldu. Senol Gunes ve ekibinin teknik, taktik bilgisi de mental hazirligi da Valerien'den iyidr. Bu tarz hatada uyararak, oyundan cikararak, dizilis degiserek yani zorla ogretecek. Bu kadar kolay gol yeme hadisesinin duzelmesi 7-8 mac alir gibime geliyor. Bundan kurtulmadan sampiyonluk zor. Hoca zaten hucumu halletti. Top tutma, pas yapma, tempolu pas yapmayi daha hizli halleder diye dusunuyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet bey size tavsiyem hatanizi gormeniz, israr etmemeniz.

Besiktas'in hocasi boyle dogustan gelen bir kavram degil. Yillarca Besiktas'in baskani Yildirim Demiroren'e kufredilmedi mi? Git artik denmedi mi? Bu gorevlerin bir kutsalligi olmasi icin hak edenin oturmasi lazim.

Valerien 10 senelik kariyerinde her sene 2.liglerde basarisiz olmus. Ceyhun Kazanci kendisi kadar vasifsiz birini soz dinlesin diye getirmis. Simdi bu adami koru korune savunmak nedir? Hadi bir hatadir yaptiniz, artik birakin bence. Gercekleri gorun. CV'si de kotuydu, performansi da kotuydu, karakteri de cig idi Turkce bilmiyen Ismail'in...
Önce VI geldiğinden beri yazdığım mesajlara bak bakalım hangisinde ben demişim bu hoca ile şampiyon olacağız diye. Misal şuan Şenol Güneş varken diyebiliyorum. Ne düşündüğümü buradan bile çıkarabilirsin.

Sizin gibi düşünenlere karşı ben hocayı neden savundum. Siz bütün olumsuzlukları hocaya ve sistemine bağladınız. Hoca başarısız olsada diye gün saydınız resmen. Ki takımın başına Şenol Güneş gelsin. Biraz takım tökezlesin sizlerden bu seferde Sergen Yalçın sesleri çıkar, bizde ŞGci oluruz. Takımın başındaki hocayı koruyup birlik düzenin bozulmaması için.

Sen yazmamış olabilirsin fakat sosyal medyada genel olarak hocaya eleştiriden ziyade hakaret edilmeye başlandı. Ben bu durumu hiç bir zaman onaylamam. Desteklemem. Beşiktaş'da görevli kim olursa olsun, görevini iyi bir şekilde icra edebilirde etmeyebilirde, Bu durumu eleştirebilirsiniz, hatta şahıs v.s. kim varsa istifa etmesini bile dileyebilirsiniz. Fakat kimse kimseye hakaret edemez.

Gelelim işin diğer kısmına ilk 3 hafta takım güzel oyun sergiledi bu nedenle sabır gösterdim hocaya karşı. İstanbulspor maçına kadar puan kaybetmemiz eksiklere, Ersinin neredeyse her maç ilk şutu yemesine, hakemlerin fahiş hatalarına bağladım. Kendimde hocaya TS maçına kadar şans tanıdım. Hatta çok kez yazdım o maçda kaybeden Şenol Güneş'i alır diye. Bu süreçde sizin gibi düşünenler bütün olumsuzlukları hocaya bağladı. Hakem hataları hoca yüzündendi, kalecinin ilk topu içeri alması hoca yüzündendi. Bütün maçlar hakemler göz göre doğradı bizi ya hiç ses etmediniz Şenol Güneş sevdası yüzünden kimsenin sesi çıkmadı. Ben buna karşı çıktım.

Şimdi Şenol hoca varken (dilerim yaşanmaz) aynı bu sorunlar (kaleci ve hakem hataları) tekrar oluşurda siz bu sefer hakeme ve kaleciye tepki gösterirseniz benim gözümde samimi olmaktan çıkarsınız.

(Son kez yazayım bunuda siz VI varken gerek yönetimsel sıkıntıları, gerek kaleci problemini, gerekse fahiş hakem hatalarını yazsaydınız aynı zamanda hocayı da hakaret etmeden eleştirseydiniz o zamanda sesim Çıkmazdı.)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tepki de koyulur, eleştiride yapılır fakat birlik hiç bir zaman bozulmamalı. Birlik bozulursa en büyük zararı biz vermiş oluyoruz.

Beşiktaşımız şampiyon olsun, gerisi hallolur

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Doğum günün kutlu olsun kral. Birgün yolumuz tekrar kesişir inşallah

Çevrimiçi gokhans

Ben valerian ismael’in başarılı olacağına çok emindim ama ülkenin futbol iklimini hesaba katamadım. Daha hazırlık maçlarında, 3’lü olmaz diye medya baskısı oluşturuldu, muhtemelen yönetim isteği ile hiç bilmediği 4’lü sisteme zorlandı hoca. Adım gibi eminim hocayı yemek isteyen oyuncu gruplarınında etkisi oldu. Sezona bomba gibi giren takıma yapılan hakem katliamları, o el pozisyonları hiç basında dillenmedi, buna rağmen kazanmalıydı denildi hep. Taraftar olarak birlik olamadık, yönetimde, biz taraftarda takımın hakkını savunamadık. Belki bildiği 3lü sistemde, baskısız bir ortamda başarı gelecekti ama hıcanında tanınmamış ve tecrubesiz olması kolay lokma olmasını sağladı. Buarada hoca zaten son bir kaç maç önce iyice koptu ve kontrolü kaybetmişti. Lucescu yada bielsa gibi bir hoca gerekliydi ama şenol hoca’da doğru bir tercih olduğunu gösterdi. Kenetlenip başarıya yürümemiz dileğiyle…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Oh cezaları da indirdiler. Adamların derdi adalet fln değil ayrıcalık istiyorlar ve hemen karşılığını da alıyorlar. Ulan bizim yaşadığımızın çeyreğini yaşasalar bir daha futbol maçı izlemezler.
Bizim yönetim de uyusun dursun yabancı hakem diye ağlıyorlardı atmış pası adamlar Biz de istiyoruz desene.
Saha dışında ilk golü yedik bu daha fragman hafta sonu bir de melek yüzlü şeytan meler de geldimi yeni bir Bülent Yıldırım izleriz.
GS den fln korktuğumdan değil adamlar hiç şansa bırakmıyor iş artık hoca ile futbolcular da bizim yönetimden birşey olmayacağı için boşa konuşuyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

Oh cezaları da indirdiler. Adamların derdi adalet fln değil ayrıcalık istiyorlar ve hemen karşılığını da alıyorlar. Ulan bizim yaşadığımızın çeyreğini yaşasalar bir daha futbol maçı izlemezler.
Bizim yönetim de uyusun dursun yabancı hakem diye ağlıyorlardı atmış pası adamlar Biz de istiyoruz desene.
Saha dışında ilk golü yedik bu daha fragman hafta sonu bir de melek yüzlü şeytan meler de geldimi yeni bir Bülent Yıldırım izleriz.
GS den fln korktuğumdan değil adamlar hiç şansa bırakmıyor iş artık hoca ile futbolcular da bizim yönetimden birşey olmayacağı için boşa konuşuyoruz
Bence biz Gs yi bu hafta yeneceğiz. Onlarda F.terim kozunu oynayacaklar :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben valerian ismael’in başarılı olacağına çok emindim ama ülkenin futbol iklimini hesaba katamadım. Daha hazırlık maçlarında, 3’lü olmaz diye medya baskısı oluşturuldu, muhtemelen yönetim isteği ile hiç bilmediği 4’lü sisteme zorlandı hoca. Adım gibi eminim hocayı yemek isteyen oyuncu gruplarınında etkisi oldu. Sezona bomba gibi giren takıma yapılan hakem katliamları, o el pozisyonları hiç basında dillenmedi, buna rağmen kazanmalıydı denildi hep. Taraftar olarak birlik olamadık, yönetimde, biz taraftarda takımın hakkını savunamadık. Belki bildiği 3lü sistemde, baskısız bir ortamda başarı gelecekti ama hıcanında tanınmamış ve tecrubesiz olması kolay lokma olmasını sağladı. Buarada hoca zaten son bir kaç maç önce iyice koptu ve kontrolü kaybetmişti. Lucescu yada bielsa gibi bir hoca gerekliydi ama şenol hoca’da doğru bir tercih olduğunu gösterdi. Kenetlenip başarıya yürümemiz dileğiyle…

Hazırlık maçlarında da 3'lü sistemle iğrenç bir top oynuyorduk, iklimle miklimle ilgisi yok yani.

Takımın tek hücum planı, rakibe baskı yapıp top kazanmaktı. Top bizdeyken bir tane organize atak yapamıyor ve top şişiriyorduk.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bence biz Gs yi bu hafta yeneceğiz. Onlarda F.terim kozunu oynayacaklar :)

Ya valla zerre oyun olarak fln korkmuyorum da saha dışı faktörlerden tırsıyorum.yabancı hakem istemeliydik maçtan sonra konuşsan ne yazar.
Buraya da yazıyorum yolunu yaptılar sarı gelinlerin maçı yabancı hakem olur

Çevrimiçi Samet Demir

Ya valla zerre oyun olarak fln korkmuyorum da saha dışı faktörlerden tırsıyorum.yabancı hakem istemeliydik maçtan sonra konuşsan ne yazar.
Buraya da yazıyorum yolunu yaptılar sarı gelinlerin maçı yabancı hakem olur
Sene başından beri benim dilimde tüy bitti. Neyse Şenol Güneş geldikten sonra taraftar da fark etmeye başlayacak bu durumu.

Bak Josefe hakem kart verdi iptal oldu mu olmadı. Hakem verdi bir kere dediler. Onlara gelince neden hakem verdi olmuyor. Bir güzel iptal ediyorlar verdikleri cezayı.

Şimdide sizin hakemi bahane etmeye hakkınız yok. Tek sorun olarak hocayı gördünüz çünkü. Hoca gitti. İstediğiniz hoca geldi.

Bana gelince ben hakem dedim, kaleci dedim, yönetici sorunu var dedim. VI'ci olduk.

Maçda hakem de olsa fark etmez. Vurur geçeriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Sene başından beri benim dilimde tüy bitti. Neyse Şenol Güneş geldikten sonra taraftar da fark etmeye başlayacak bu durumu.

Bak Josefe hakem kart verdi iptal oldu mu olmadı. Hakem verdi bir kere dediler. Onlara gelince neden hakem verdi olmuyor. Bir güzel iptal ediyorlar verdikleri cezayı.

Şimdide sizin hakemi bahane etmeye hakkınız yok. Tek sorun olarak hocayı gördünüz çünkü. Hoca gitti. İstediğiniz hoca geldi.

Bana gelince ben hakem dedim, kaleci dedim, yönetici sorunu var dedim. VI'ci olduk.

Maçda hakem de olsa fark etmez. Vurur geçeriz.

hatayı istanbuluda yeneceksin bir zahmet gs işini yapacaktı yaptı serin ol sen bizde gerekeni yapıp tokatlar geçeriz Allah’ın adaleti büyük Sen cezasını kaldırırsın Abdülkerimde. Maçın en kritik hatasını yapar

Çevrimiçi gokhans

Hazırlık maçlarında da 3'lü sistemle iğrenç bir top oynuyorduk, iklimle miklimle ilgisi yok yani.

Takımın tek hücum planı, rakibe baskı yapıp top kazanmaktı. Top bizdeyken bir tane organize atak yapamıyor ve top şişiriyorduk.
adı üstünde hazırlık maçları!!! 3’lü savunma anlayışında oyunu stoper(saiss) kurar ve top takımdayken komple rakip sahaya yerleşilir ve rakip boğulur. Bu anlayışın oturması için zamana ihtiyaç var ama biz ilk lig maçında, medya, taraftar ve yönetim baskısıyla 4’lü sisteme döndük zaten. Hoca tecrubesiz ve toydu. 4lü anlayışı bilmiyor, b planları hatalı, baskı altında kontrolü kaybeden, 2li ilişkileri ve iletişimi iyi olmayan biriydi, bunların en büyük sebebide tecrube eksikliğiydi. Ama üstüne basa basa söylüyorum, inandığı 3lü sistemi ligde uygulamasına müsade edilseydi, talha daha erken gelmiş olsa saiss ve emre ile bir savunma hattı ile, hakem katliamı ve engellemeleri olmasa takım şu an liderdi. Neyse geçti gitti, şenol hocaya güvenip destek olucaz artık. Hakkımızda hayırlısı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı autopsy

adı üstünde hazırlık maçları!!! 3’lü savunma anlayışında oyunu stoper(saiss) kurar ve top takımdayken komple rakip sahaya yerleşilir ve rakip boğulur. Bu anlayışın oturması için zamana ihtiyaç var ama biz ilk lig maçında, medya, taraftar ve yönetim baskısıyla 4’lü sisteme döndük zaten. Hoca tecrubesiz ve toydu. 4lü anlayışı bilmiyor, b planları hatalı, baskı altında kontrolü kaybeden, 2li ilişkileri ve iletişimi iyi olmayan biriydi, bunların en büyük sebebide tecrube eksikliğiydi. Ama üstüne basa basa söylüyorum, inandığı 3lü sistemi ligde uygulamasına müsade edilseydi, talha daha erken gelmiş olsa saiss ve emre ile bir savunma hattı ile, hakem katliamı ve engellemeleri olmasa takım şu an liderdi. Neyse geçti gitti, şenol hocaya güvenip destek olucaz artık. Hakkımızda hayırlısı..

3'lüyle devam etseydi çok daha erken kovulurdu. Ama asıl konu bu değil. Farz edelim ben yanılıyorum.

4'lü sistemi bilmediğini, baskıyı kaldıramadığını, iletişiminin iyi olmadığını düşündüğünüz birini Beşiktaş'a nasıl yakıştırdığınızı anlamakta güçlük çekiyorum.
Bütün camia oturacak saydığınız defoların üstünü örtmek için ona olabilecek en güzel ortamı oluşturacak ve yıllarca bekleyecek öyle mi ? Sebep ? Yahu bizden yetişmiş, Beşiktaş'a mal olmuş birisi olsa bir yere kadar buna bile eyvallah diyeceğim.

Neden liyakat kavramına önem verip her sistemi oynatabilen, iletişimi iyi olan ve baskıyı kaldırabilen hocaya gitmiyoruz biz baştan ? Sonra da oturup şöyle olsaydı böyle olurduyu falan tartışıyoruz ? Beşiktaş yetersiz hocaların işe alınacağı bir kulüp müdür sizce ?

Ayrıca deneyimsiz dediğiniz adam 2009'da bıraktı futbolu. Ne deneyimsizliği yahu ? Net şekilde kötü hoca işte.

Etiketler: