Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Muleka’yı ilerde, tayfur’u geride kullanabilir hoca.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu doğruysa tahminimde doğru. Umarım Şenol Güneş'in az para alıyorum kırgınlığı uzun sürmez. Ve bu ilişkiyi zehirlemez
Şu başkan Beşiktaş'ın parasını harcamama geyiğiyle kaç sene uyutacak milleti bakalım.

Geçen sene Pjanic, Batshuayi, Alex Teixeira 3'lüsüne 10 milyon Euro'yu babam verdi çünkü.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2022, 00:46:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş bence şu anda getirilebilecek en doğru isimdi, kadro da onun oyun tarzına son derece uygun.

Umarım çok başarılı olur.

Çevrimiçi levitate

Fore kazıklarını tek tek kendimiz koyduk sanki. Gün gün hatırlıyorum. Tarihe tanıklık ettik forum sayesinde. Güzel günlerdi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umutlu ve heyecanlı olduğumuz zamanlardı :D stat cidden iyi geldi camiaya
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

umutlu ve heyecanlı olduğumuz zamanlardı :D stat cidden iyi geldi camiaya
oğlumun göbek bağını, yalvar yakar eski açık mevkiine gömdürmüştüm kazıklama sonrası.. vay bee.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı aunt minnie

Hatay 4 tane yedi ankaragücünden.Şu rezil herifi savunanlar vardı burda.120 yıllık klübün en rezil antrenörüydü ismael.Antrenör diyorum teknik direktör bile değildi

Çevrimiçi Samet Demir

Hatay 4 tane yedi ankaragücünden.Şu rezil herifi savunanlar vardı burda.120 yıllık klübün en rezil antrenörüydü ismael.Antrenör diyorum teknik direktör bile değildi
Biz Beşiktaşın hocasını savunuyorduk da sen neyi savunuyordun?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Artık Beşiktaş'ta modern futbol, stajyer hoca dönemi kapanmıştır.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1586738134414491652
Biri 23 digeri 26 yasinda - $35M -$40M arasi veren varsa buyursun gelsin.

Edit: $50M-$60M arasi - Gedson %50’’si Benfica’da unutmusum
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2022, 19:10:47 sEuL ]

Çevrimiçi levitate

hoca ghezzal dünya kupası arasına kadar dönmez dedi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı aunt minnie

Hoca Atiba’yı hazırlar milli aradan sonrasına.

Çevrimdışı Talisca1903

JJ li fener bu akşam takılabilir farozlu effect

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Önder hocanın yakasını bıraksanız? Geçen gün yıllık 1 milyon euro aldığını yazmıştın, yine hocanın kazandığı paradan bahsediyorsun. Altyapıdayken aylık 8.000 tl kazandığı basına sızdı. Td olduktan sonra yıl sonuna kadar 1.7 milyon tl aldı. Bu paraya Haziran ayı fiyatıyla 3 adet Toyota Corolla alabiliyordun Ekim ayı fiyatıyla 2 tane alabiliyorsun. Daha iyi kıyas yapasın diye yazıyorum. Önder hocanın geçen yıl kazandığı para Dele Alliyi getiren özel uçağın kiralama bedeli kadar. Ve o çok istediğin Taliscanın kulübüne olan 2 günlük maliyeti kadar. Kiralamak istesek özel uçağıydı eşiydi dostuydu derken 2 gün kiralamaya paramız yetmez ama çok istiyorsan Talisca günlük kiralık yapabiliriz.
weghorst delle felan da çakıltaşına oynuyor zaten bırakın bu fakir edebiyatını Beşiktaş istesin kralını alır ben devre arası duruma göre bir Talisca operayonu bekliyorum

Çevrimdışı aunt minnie

Potansiyel 7 puan fark var fenerle.Ayrıca ikinci yarı kadıköye gideceğiz.Adam gitmeden fişimizi çekti.Bu herifi kim getirdiyse aklını seveyim.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Hoca Mulekayı beğenmiş, Bakambuya benzetmis. Daha güçlüsü diyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Potansiyel 7 puan fark var fenerle.Ayrıca ikinci yarı kadıköye gideceğiz.Adam gitmeden fişimizi çekti.Bu herifi kim getirdiyse aklını seveyim.
sıkıntı yok geçeceğiz feneri

Çevrimdışı aunt minnie

sıkıntı yok geçeceğiz feneri
tek umudumuz ali koç’un bir şekilde şu takıma zarar vermesi.Yoksa Fener’in çok iyi hocası var,çok iyi takım olduklarını düşünmüyorum ama buralardan bırakmaz Jesus.Geçen sene Ts’nin yaptığı gibi farkı açarlar

Çevrimiçi Samet Demir

En güzeli foruma biraz ara vermek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Sebep ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Egos

bir haftalığına nazlarını çekiver. yakında galatasaray maçına odaklanacağız, kimsenin kayıkçı kavgası için fırsatı olmayacak.

Çevrimdışı Unnamed

Taraftarlarında yönetiminde şu FETÖ'cü AK-İT lere SESSİZ kalmaması gerek.

https://twitter.com/yeniakit/status/1586804439536783361

Etiketler: