Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Kulüp hocaya değil, lidere ihtiyaç duyuyordu. Başkan orayı dolduramadığı için Şenol hocanın açıklamaları şu an dikkat çekti. İyi ki gelmiş, hayırlı olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Bugüne dek herkes giriyor muydu diyorsun? bilmediğim için soruyorum.
2-3 gün önceden ilk 11 i yazıyorlardı. Girmek ne ki çıkmıyorlardı bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

saçma foto
Kenetlenmişler iyi iyi beğendim :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu doğruysa tahminimde doğru. Umarım Şenol Güneş'in az para alıyorum kırgınlığı uzun sürmez. Ve bu ilişkiyi zehirlemez
onun şaka olduğunu herkes anladı bir Başkan anlamadı

Çevrimdışı can1903

Bugüne dek herkes giriyor muydu diyorsun? bilmediğim için soruyorum.
Evet
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

:D

https://twitter.com/belalcaggins/status/1585951744701263872
Valla takım falan iyi kenetlendi. Hadi bakalım Gs maçı herşeyi belli edecek.

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/MightyEagle1903/status/1586069214666059777?t=kCtaHofz97TqUE478dCOSg&s=19

Bende böyle düşünüyorum

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı BlackEagle16

Kulüp hocaya değil, lidere ihtiyaç duyuyordu. Başkan orayı dolduramadığı için Şenol hocanın açıklamaları şu an dikkat çekti. İyi ki gelmiş, hayırlı olsun.
Hah işte tamda bu. Ayrıca hoca takımı iyi çalışmış gibi duruyor josefteki sıkıntının da farkında.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hocamızı kötülemeye gerek yok
Okadar olsun açıklamasında da söylediği gibi başarısız olan gider derken kendini de kastetmiştir
Kimse kendisini dev aynasında görmez burası Beşiktaş kişilerin ego tatmin etme yeri olamaz
Şenol hocanın kıymeti bilinmeli tabiki eleştirilecek ama kötülemeden ezmeden incitmeden
Kötüleme veya incitme yok. Hatta gayet yumuşak ifade ettim gördüklerimi. Ağzından çıkan ifade ile tavır ve davranışlarından çıkan anlam birbirini tutmayan insanları sevmiyorum.  Bu kadar basit.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübü Hocayı o raddeye getirip, aboubakar taliscayı almayıp her sene yeni oyuncu getirip hocanın dengesini şaşırtanlar suçludur aslında
 kulübü borç batağına sokanların hiç mi suçu yok ?
Herşeyden önce kendine özgüvenli istekli tuttuğunu koparan bi tip şenol hocamız
Abu ve talisca olduğu zamanda tüm başarı yönetimin o zaman. Bu nasıl bir bakış açısı. Tamda yönetimin istediği tarzda. Başarı yönetimin başarısızlık hocanın.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1586084503499702272

vay be 10 yıl olmuş
Fore kazıklarını tek tek kendimiz koyduk sanki. Gün gün hatırlıyorum. Tarihe tanıklık ettik forum sayesinde. Güzel günlerdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Necmi abi nerelerde ya

Çevrimdışı ardiles

onun burnu sürtsün bunun canın sıkılsın sonuç Beşiktaş 20 yıl sonra Avrupa’ya gidemesin ligde geri düşsün
Valeriene para Önder Hocaya para Avcıya tazminat ne güzel pazarlık aynı Aboubakar olayı gibi 3-5 hesabı yap milyonlar aksın gitsin
Hoca işime karştırmamın mesajını net verdi hakemlere medyayada ben buradayım muhatabınız benim dedi adam full konsantre gelmiş daha ne yapacak
İyi o zaman kazanınca çıksın konuşulsun mağlubiyetlerde piyasamdan kaybolsun bu lige uygun konuşma tarzı Burdur bence adam başarı istiyor

Önder hocanın yakasını bıraksanız? Geçen gün yıllık 1 milyon euro aldığını yazmıştın, yine hocanın kazandığı paradan bahsediyorsun. Altyapıdayken aylık 8.000 tl kazandığı basına sızdı. Td olduktan sonra yıl sonuna kadar 1.7 milyon tl aldı. Bu paraya Haziran ayı fiyatıyla 3 adet Toyota Corolla alabiliyordun Ekim ayı fiyatıyla 2 tane alabiliyorsun. Daha iyi kıyas yapasın diye yazıyorum. Önder hocanın geçen yıl kazandığı para Dele Alliyi getiren özel uçağın kiralama bedeli kadar. Ve o çok istediğin Taliscanın kulübüne olan 2 günlük maliyeti kadar. Kiralamak istesek özel uçağıydı eşiydi dostuydu derken 2 gün kiralamaya paramız yetmez ama çok istiyorsan Talisca günlük kiralık yapabiliriz.

Çevrimdışı celiker1

Özellikle Dolmabahçe’de rakibi kendi sahasına hapseden,keyif veren,güven veren, taraftarın eğlendiği,stadyumdan mutlu ayrıldığı  oyun ilk beklentimiz.Sonrasında şampiyonluk rakiplerininde ne yaptığına bağlı şekillenir.Benim için başarı kriteri güzel oyunla beraber her beş maçta minumum 10 puandır.Rakibin daha iyisini yapar bir şey diyemezsin.Tekrar edecek olursam 1)Taraftarına keyif veren oyun 2)Her 5 maçta minumum 10 puan

Güzel günler göreceğiz GÜNEŞ’li günler ☀️
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2022, 10:40:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Necmi abi nerelerde ya

Hazır Necmi ağabey yokkken arada şenor hocamızı açıklamak iyi oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Hazır Necmi ağabey yokkken arada şenor hocamızı açıklamak iyi oldu
Necmi abi ağzınıza ağzınıza vururdu kürekle valla :)

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Kenan Karamanı Türk futboluna ve bize musallat edende Şenol Güneşti :)

Dediğim gibi inşallah ilk senesini yaşarız beraber

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzal böyle devamlı sakatlanmaya devam edicekse zor yani nolcak böyle

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Ç

Mert, Tayfur ve Umut yarın ilk 11'de.

Çevrimdışı celiker1

Mert

Rosier        Talha          Saiss       Muleka

Gedson      Salih           Josef         Tayfur

Muleka      Weghorts

İle tempolu orta saha ve 4-4-2 tercihi yapar mı acaba hoca?Şu takım topu çok kısada sürede kazanır+rakibi bunaltır ama top çevirebilir mi sizce?Ben çevirebilir diyorum.Zaten ideal 11 de bence buraya bir tek Ghazzal eklenir.Ben hocanın Tayfur’u solda oynatacağını düşünüyorum

Hayatta Beşiktaş

Etiketler: