Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330094 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Hocamız gelmiş hoşgelmiş
Özledik fazlasıyla

Çevrimdışı Türkay

Açıkcası Ismaël hoca başarısız oldu ve gitmesi isabetli hatta geç kalınmış bir karar fakat kendisinin bir Beşiktaş taraftarı olarak kalmasını isterim bundan sonra da. Sonuçta başarılı olmak için hırslı şekilde çabaladı uğraştı ama olmadı. Emekleri için teşekkürler.

Şimdi Şenol Güneş'i açıklayın  :)   
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı caner.eryigit

İlk zamanlar VI bilic profili çizme yolundaydı ama beceremedi. Volkan Demirel'in maç sonu açıklaması en büyük cevap bu yazdığına.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence fiziki olarak bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Hocanın mentalitesiyle alakalı birşry Di. Çok geniş alanda oynuyorduk dünyanın hiçbir takımı buna dayanamaz zaten.
Jesusun alameti farikası fb çok dar alanda oynamaya çalışıyor ama oyuncu kaliteliri buna müsait değil bence çok defoları var biraz mesafeleri açıldı mı kevgire dönüyorlar zaten deli gibi pozisyon veriyorlar.

Çevrimiçi COB

Ismael'den ümitliydim. Ne olduysa Sampdoria maçıyla 3'lü oyundan vazgeçmesiyle oldu. Baskıya boyun eğip kendi bildiği oyundan vazgeçti ve olanlar oldu. Gitmesi bizim açımızdan iyi, onun kariyeri açısından kötü oldu.

Şenol Güneş bu kadroya kimlik kazandırabilecek ve yapacağı dokunuşlarla birçok oyuncunun performansını yukarıya çıkaracaktır. Mevcut durumda gelebilecek en iyisi geldi.

Çevrimdışı Fikret

Ismael'den ümitliydim. Ne olduysa Sampdoria maçıyla 3'lü oyundan vazgeçmesiyle oldu. Baskıya boyun eğip kendi bildiği oyundan vazgeçti ve olanlar oldu. Gitmesi bizim açımızdan iyi, onun kariyeri açısından kötü oldu.

Şenol Güneş bu kadroya kimlik kazandırabilecek ve yapacağı dokunuşlarla birçok oyuncunun performansını yukarıya çıkaracaktır. Mevcut durumda gelebilecek en iyisi geldi.

Ya kusura bakmayin ama sizde bu romantik tayfa, modern futbol ulemalarinin yalanlarina kanmissiniz. En guldugum, sinirlendigim konu Valerien konusurken 'ilke' kelimesinin kullanilmasi.
Arkadaslar bu adamin ilkesi falan yok. Hayati basarisizlik. Son 5 kulubu de herifi 1 seneden az tutmus.
Basarisizlik uzerine basarisizlik yasamis birinin 'dogru bildigi oyun' olabilir mi? Yani bu herifin 3luyle harikalar yaratip dondugunu mu saniyorsunuz? Her sistemle basarisizdi, gene basarisiz oldu.

Lucescu'nun 3luden, 4luye donmesini konusurken diyebilirsin ilkeden dondu falan. Cunku adam Lucescu.
Ismael dedigin her yerde basarisiz olmus. Ne ilkesi? Ne dogrusu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmi olarak da işler sonuçlanmış. Darısı diğer branşlarımızın başına. Umarım Beşiktaş için en hayırlısı olur.  Şenol Güneş ile takım iyi olacaktır. Umarım tahminimizden daha iyi bir sezon geçiririz. Zira hata lüksümüz bu saatten sonra düşük.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

Şenol hocanın eğitimci olmasının hatrına kazma küreği sakladım. Şimdilik gömmüyorum. Hocanın futbol mantalitesi kötü olsa da futbolcuları eğitmeye çalışması saygıya değer.

Çevrimdışı ardiles

Şenol hocayla çalışma rehberi;

1- Sahada net duruşun yoksa formayı unut. Kelebekler gibi oradan oraya uçuşan adamı sevmez.
2- Top sana geldiğinde eğer aklına ilk gelen ilk kararı uyguluyorsan kesiği yersin. İlk kararın popülerdir, hoca popülairiteyi sevmez. İkinci üçüncü karar daha nettir.
3- Net pas veremiyorsan maç kadrosuna giremezsin. Topun hedefe gitmesi yetmez, pas verirken duruşunu bile bozmamalısın.
4- Ya tutarsa pası atma. Araya adam kaçırayım koşu yoluna aceleyle pas atayım falan unut bunları. Arkadaşının pozisyonu net değilse asla pas verme. Pozisyonun devamı gol olsa bile önümüzdeki maçta forma yüzü göremezsin.

Kısaca; Net duruş, net karar, net pas, net pozisyon.
Bu 4 adımı uygularsan Kenan Karaman olsan bile formayı kaparsın.

Çevrimdışı mellfred

güneş gelmiş hoş gelmiş, evde bir bayram havası…
umarım başarılarına sahip çıkan egoist idarecilerin hışmına uğramaz
umarım bizzat parlatıp 0’dan bar ettiği oyuncular satılıp da yerine yeni bitik topçular konmaz
umarım bülent y. gibi namusunu şerefini haysiyetini satan düdükler  yeniden bir şampiyonluğumuzu  daha çalmaz
ben umutluyum
umarım hepimiz için iyi olur

Çevrimdışı zafkan

Hoş geldin Şenol Hocam. Bir kez daha tüm renklilere saplaman dileğiyle.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/guty14haz/status/1585409759993266180?s=46&t=Dnh6UK6qUUu4UhXTMDX4EQ

Gutiyle anlaşamıyor diyorlardı, adam gecenin yarısı hoşgeldin tweeti atmış. Ozzyi yedi dediler ozzy şenol hoca likelamaktan bi hal olmuş instagramda. Lense mobbing yapıyo dediler, üçüncü ligde forma bulamıyor. Cidden sahada ne yaptıysa haklı çıktı adam. Bu saatten sonra hocaya tam destek, yedirmememiz lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kulübün kaderini değiştiren adam, bu takımın büyük kulüp genlerini canlandıran büyük hoca, allah utandırmasın. Eldeki kadroya ve puan durumuna bakınca çok güzel zamanda geldi, inşallah bundan sonra da başarılarla devam eder. Özlemiştim şahsen, inşallah bu döneminde bir avrupa kupası kaldırdığını görmek nasip olur.

Çevrimiçi gokhans

Şenol Güneş, yakın çevresine; "Son yılların en iyi kadrosu. Mario Gomezli kadrodan bile daha iyi. Çok iyi işler yapacağız." demiş. Bakalım utandırır inşallah bizi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Şenol hoca Delle Ali'ye dokunabilirse, işte ozaman dosta güven düşmana korku salarız.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şenol hoca Delle Ali'ye dokunabilirse, işte ozaman dosta güven düşmana korku salarız.

Dele alliyi Talisca gibi kaleye yakın kullanacaktır, tabii oyuncunun da istemesi önemli ama ben kendisinde istek sorunu görmedim, ortasahaya gömüp adamı ileri ve kanatlara uzun top diktik, yalnız kalıp baskı yiyip bol top kaybetti. Adamın ceza sahası çevresinde ve içinde kendini unutturup skora yönelik oynaması halinde faydalı olabileceğini düşünüyorum. Topa sahip olup tempoya hükmedebilirsek tabela yapar. Tabela yaptıkça da kendine güveni gelir.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı aunt minnie

İstanbulspor maçından sonra kovsalar Ts ya da Fb’den en az birini paketler yollardık içerde.Hatay’ı saymıyorum bile.

Çevrimiçi Samet Ç

Weghorst'a yakın oynatırsa dokunmasına pek fazla gerek kalmaz Dele'de oyunu oynama konusunda istek sorunu yok bence sadece yanlış kullanılıyordu aynı durum Weghorst, Muleka ve Gedson içinde geçerli adam son 6 haftada Weghorst'u orta sıra Epl forveti gibi oynattı sürekli uzun dikerek halbuki yerden pas oyununda daha iyi Weghorst.

Çevrimdışı o2bucak

Bence Şuan elimizdeki en güçlü kadro 4-2-4 şekli için uygun.

Ersin
Rosier-Talha-Sais-Masuaku
Salih-Gedson
Ghezzal-Muleka-Weghorst-Cenk

Yedeklerde- Emrecan - Tayfur - Redmond - NKoudou

Çevrimdışı Talisca1903

tüm rakip takım arkadaşlarım şimdiye kadar oynadığımız maçlara bakıp Şenol Güneş gelse ne olacak diye kafa yapmaya çalışıyorlar

özellikle fbliler JJ bulunmaz hint kumaşına çevirdiler. Görelim bakalım el mi yaman bey mi ?
Ben çok umutluyum an itibari ile Şampiyonluk koşumuz başladı ve en güçlü adayda biziz

Çevrimiçi Samet Demir

SICAK BİLGİ

Beşiktaş kaptanı Rachid Ghezzal, Şenol Güneş'i arayarak Ayasofya'da cuma namazına davet etti. İkili birlikte cumayı kıldıktan sonra Eyüp Sultan'a geçip adakta bulunacak. Bambaşka bir kenetlenme yaşanıyor...

Birde Şenol Güneş an itibariyle milli takımı bıraktım derse ben tamamım...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

hoca 4-3-1-2 döner diyorum, dele 10 numara ileride wego-muleka

nkoudou ve redmond'u beğeneceğini sanmıyorum, ghezzal sakat dönene kadar bunu oynatır, hem salih ve gedson'u kesmek zorunda kalmaz
Dele'yi beğeniyorsa, ben de şansımı denemek isterim.

İlk keseceği adam Dele Alli olur, sözleşmesinde oynatma zorunluluğu yoksa, devre arası gönderir.

Çevrimiçi Samet Ç

Mert
Rosier Tayyip Saiss Masuaku
Salih
Ghezzal Gedson Dele Muleka
Weghorst

Hocanın ideal kadro hemen hemen bu olur bence

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Rosier Tayyip Saiss Masuaku
Salih
Ghezzal Gedson Dele Muleka
Weghorst

Hocanın ideal kadro hemen hemen bu olur bence

Hoca bu kadro ile çıkarsa ilk seneki futbolu izletir. Josefli oynarsa son 2 seneki futbolu izleriz.

Sol kanat bence hocaya göre Tayfur ya da Cenk olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: