Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330332 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi levitate

haydi hayırlı olsun, istiyor/istemiyor mevzusu biter böylece

aslolan beşiktaş gerisi fuzuli
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hoca 4-3-1-2 döner diyorum, dele 10 numara ileride wego-muleka

nkoudou ve redmond'u beğeneceğini sanmıyorum, ghezzal sakat dönene kadar bunu oynatır, hem salih ve gedson'u kesmek zorunda kalmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903 senin de gözün aydın abi valla sonunda getirttin adamı inşallah sen haklı çıkarsın sezon sonunda da hep beraber seviniriz:)
inşallah kardeşim şu kadroya şu aşamada en uygun hoca Şenol Güneş
Fenerin kimyasını bozacaktır gelişi kesinlikle ha keza ts de artık havlu attı sayabiliriz Hunter zaten çuvallayacaktı bu hızlanır bınlar dış etkenler

Ben bizdeki bir çok oyuncuya dokanacağını düşünüyorum muleka ve delle Ali’den çok farklı bir şey çıkacakmış gibi bir his var içimde
Umuduz tazelendi sonuna kadar varız  yarışta artık renklilerde Eurolige geçiş yapabilirler

Çevrimiçi murat

Hayırlı olsun. Buradan alır da ilk iki yapar seneye de bir şampiyonluk daha getirirse artık heykeli dikilir bu adamın. Ümraniye gs maçları öncesi kabul etmesi değerli, bekleyebilirdi gs maçı sonrasını en azından. Kadroyu iyi analiz ettirdiğini düşünüyorum son senesinde oynattığı oyun bu kadroda fiyasko olacaktır umuyorum farklı bir planı vardır bu kadroyla ilgili. Hoşgeldin şenol güneş risk aldın inşallah karşılığını olumlu görürsün.
Muhtemel bir ümraniye galibiyeti değilde direk gs ile başlasa muhtemelen gs maçı sonrasını tercih ederdi.birde şöyle birşey var altyapı hocası çıktı ümraniyeyi iyi bir oyunla yendi sonrası gs maçı ve onu da kazandı kim git diyebilir.her iki tarafta ümraniye maçı öncesine mantıklı bakar.

Çevrimiçi murat

hoca 4-3-1-2 döner diyorum, dele 10 numara ileride wego-muleka

nkoudou ve redmond'u beğeneceğini sanmıyorum, ghezzal sakat dönene kadar bunu oynatır, hem salih ve gedson'u kesmek zorunda kalmaz
şenol güneş 4231 sever .nkudu burada mulekanın önüne geçer ama muleka tercih ederse 4132 de yapabilir.nkuduyu tercih etmezsa 4312 yapabilir.bence bu 3. Seçenek olur.nkudu ve cenki sol kanatta kullanmak ister.şenol hocanın istediği tipte tek santrafor var zaten.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Talisca1903

Kendi adıma teşekkür ederim hocaya şu zor zamanda aldı riski taşın altına soktu elini Allah utandırmasın inşallah yolun açık  olsun Beşiktaş ım

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu gsyi affetmez hoca  :eyes

3te3 le gidersek dünya kupasına şampiyon oluruz. Bu sene için valerienin yediği güzel fikstür dolayısıyla şampiyonluk beklemem. İlk 2 yeterli.

Çevrimdışı Liquidator

Bu gsyi affetmez hoca  :eyes
Of of of bunlari bi tokatlarsa var yaaa, uçuşa geçeriz

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hocamiza basarilar. Besiktas'a tekrar hosgeldin Senol hocam :)

Çevrimiçi Samet Demir

Of of of bunlari bi tokatlarsa var yaaa, uçuşa geçeriz

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
Gs maçından çok korkmuyorum ben. VI varken de çok büyük aptallık yapmadığı sürece alırız diyordum. Şuan içim çok daha rahat..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

şenol güneş 4231 sever .nkudu burada mulekanın önüne geçer ama muleka tercih ederse 4132 de yapabilir.nkuduyu tercih etmezsa 4312 yapabilir.bence bu 3. Seçenek olur.nkudu ve cenki sol kanatta kullanmak ister.şenol hocanın istediği tipte tek santrafor var zaten.

ümraniye maçına üçlüyle çıkar hepimizi yamultur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı aunt minnie

Valla şöyle iştahlı rakibi boğduğumuz vasat takımlara en az 4-5 tane salladığımız maçları özledim.Rize’ye ve Antalya’ya son senesinde 7 tane atmıştı Şenol Hoca.Şampiyonluk beklentim yok ama görsel şölen istiyorum.Ghezzal uçsun,Weghorst indirsin,Muleka çaksın istiyorum.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kenan karaman gittiğine ne üzülüyordur şimdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya şu hamleyi İstanbul maçı sonrası yapacaktık her zaman ki gibi geç kaldık.
Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaşıma.

Çevrimdışı DieForYou1903

Ya şu hamleyi İstanbul maçı sonrası yapacaktık her zaman ki gibi geç kaldık.
Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaşıma.

En doğru zaman o zamandı biz çok istedikte valorant ismael fan boyları bizi baskıladı.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi şeyciler de çıkacak.
İsmael çok iyi iskelet kurdu Şenol Güneş ekmeğini yedi.
2 gündür en çok dikkatimi çeken şey ise fb muhabirlerinin yüzü beş karış öyle böyle değil

Çevrimdışı Kursad_Duran

2 gündür en çok dikkatimi çeken şey ise fb muhabirlerinin yüzü beş karış öyle böyle değil
Ne güzel işte. Böyle kişilerinin çıkmasının sonucu bizim şampiyon olmamamız anlamına geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk zamanlar VI bilic profili çizme yolundaydı ama beceremedi. Volkan Demirel'in maç sonu açıklaması en büyük cevap bu yazdığına.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: