Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 331693 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Fikret

Nasıl bir sezon başlangıcı oldu hiç anlamadım hocayı destekleyenlerdendim. Destekledim. Bunu Beşiktaş için yaptım ben demiştimciler gibi kötü senaryoda burada boy göstermek için değil. Beşiktaş'ın başında kim olursa olsun destekleyecegim. Çalışanların çalışkan olanların kazanacağını düşündüm. Hocanin almış olduğu eğitimlerin Beşiktaş'ta değerlenecegini düşündüm. Olmadı. Çalışkan ama cesaretsizmis. Umarım kayıp bir sezon olmaz. İnşallah gelen hocanın ardında tek vücut bir Beşiktaş olur. Kaybedilmiş bı şey yok hatta zamanında olan bir değişiklik var. Öncelikle hocanın gonderilmesinin ardından CK ninda istifasını bekliyorum. Üzerine basa basa kaybedilmiş bir sezon değil henüz yol uzun ama sezon sonu yönetiminde devri şart.
CK'nin istifasini istediginiz icin tebrik ediyorum.
Ama bu vasifsiz Ceyhun'un getirdigi on senedir ikinci liglerde surunmus, para karsiligi kurs almis birine kanmaniz sizin hataniz. Her kosulda desteklenir diye birsey yok. Demiroren'i de her kosulda desteklemedik. Tepe yoneticiler, antrenorler liyakatsizse desteklemek hatadir.

Ismael'i degil Besiktas'a getirmek, Karagumruk'e bile getirilmeyecek bir profili vardi. On sene boyunca ikinci liglerdeki takimlar tek tek sepetlemis bu vasat stoper eskisini. Ceyhun Kazanci sadece kendisinden de vasifsiz biri olsun ki yonetebileyim istedi. Ozguveni olmayan CK ve onun piyonu VI'yi destekleyenler bundan sonra romantikligi biraksin, modern futbol ulemaligini da biraksinlar. KANMAYIN artik sunlara.
Senol Gunes nefretinde olanlar, acin gozlerinizi bakmayin sasi. 4 senede iki sampiyonluk iki tane de Bulent Yildirim'in caldigi sampiyonluk. CL'de basari, transfer satisinda basari.
Yonetim Senol Hoca gitsin istedi. En iyi adamlarini sattilar, istemedigi pahali Umut Guner, cebe indirme transferlerini yaptilar. Hakemlere karsi korumadilar. Siyaset - F.Orman elele hocayi milli takima yolladi.

Çevrimdışı Fikret

1,3 valerien+1 de önder karaveli daha mı ucuz oldu abi şimdi çok sevdiğim bir söz vardır ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

a. 'Yere yatsana A.Avci yere yatsana' isimli yetersizi₁ alirsin 4.5milyon euro'yu 8 ay icin odersin.

b. Valerien dedikleri ikinci liglerde bile basarisiz vasifsizi alirsin, milyonlarca euro'luk kadro cop olur. Tum altyapi oyunculariyla papaz olunur.

c. Senol Gunes dedigin ise Ersan'i, Tosic'i bile satilacak deger haline getirir. Cenk'ten 20m euro yaptirir. Senol Hocanin sampiyonluklari, her mac dolu stad, CL primleri...

Ben 'c' yi seciyorum. Senol Gunes'e 2m euro verip, sampiyonluklar gorup, full stada oynayip, oyunculari yuksek degerden satmak her turlu 1m euro'yu Ismael capulcusuna vermekten iyidir.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2022, 20:39:39 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

https://twitter.com/HaberKartali/status/1585213067457331200

senin de zamanın gelecek hocam, hak ediyorsun bu görevi
Denizlispor falan sonrasi umut vaat ettigi yillarda geldi. Cok da aman aman bir performansini goremedik. Buyuk takim oynatmayi bilmiyor. Oyun felsefesi yetersiz, ve Besiktas'a uyumsuz. Medya karsisinda durusu zayif, taraftarda heyecan yaratamiyor. 20 yil once basarisiz olup gonderildigi yere geri gelmesi icin bir gelisim gerekiyordu ama olmadi. Her eski futbolcu buyuk antrenor olmuyor.

Sozun ozu hak etmiyor gorevi. Sergen Yalcin, Senol Gunes net daha iyi. Tamer Tuna-Cagdas Atan daha genc ve oynattiklari oyunda bir potansiyel var. FEDA donemi falan olursa Samet Aybaba - Sifo Mehmet ile beraber Riza hoca gecici olarak dusunulebilir.

Çevrimdışı BlackEagle16

CK'nin istifasini istediginiz icin tebrik ediyorum.
Ama bu vasifsiz Ceyhun'un getirdigi on senedir ikinci liglerde surunmus, para karsiligi kurs almis birine kanmaniz sizin hataniz. Her kosulda desteklenir diye birsey yok. Demiroren'i de her kosulda desteklemedik. Tepe yoneticiler, antrenorler liyakatsizse desteklemek hatadir.

Ismael'i degil Besiktas'a getirmek, Karagumruk'e bile getirilmeyecek bir profili vardi. On sene boyunca ikinci liglerdeki takimlar tek tek sepetlemis bu vasat stoper eskisini. Ceyhun Kazanci sadece kendisinden de vasifsiz biri olsun ki yonetebileyim istedi. Ozguveni olmayan CK ve onun piyonu VI'yi destekleyenler bundan sonra romantikligi biraksin, modern futbol ulemaligini da biraksinlar. KANMAYIN artik sunlara.
Senol Gunes nefretinde olanlar, acin gozlerinizi bakmayin sasi. 4 senede iki sampiyonluk iki tane de Bulent Yildirim'in caldigi sampiyonluk. CL'de basari, transfer satisinda basari.
Yonetim Senol Hoca gitsin istedi. En iyi adamlarini sattilar, istemedigi pahali Umut Guner, cebe indirme transferlerini yaptilar. Hakemlere karsi korumadilar. Siyaset - F.Orman elele hocayi milli takima yolladi.
Cevaplara tersten başlayayım. Şenol güneşe asla karşı değilim gitmesinin üzdüğü ve bıraktığı kızgınlık oldu şahsımda ama hocayi severim desteklerim. Güçlü yönetim ve büyük taraftar desteği ile başarılı olacağına süphem yok. Beşiktaş markasının yükseldiğinde verdiği katkılar iyi bilirim.

CK ya kanım hiç ısınmamıştı zaten aynı şeyi Vl için söylemeyeceğim. Çalışkan bir adamdi bildiği istediği bir sistem vardı sene başı ilk evvel onu degistirdik el birliği ile sonrada kendisinin yetersizliği gün gibi ortaya çıktı. Umarım başarılı bir antrenörluk hayatı olur. Ama Beşiktaş için çok toy ve yetersiz olduğunu gördük.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Fikret

Cevaplara tersten başlayayım. Şenol güneşe asla karşı değilim gitmesinin üzdüğü ve bıraktığı kızgınlık oldu şahsımda ama hocayi severim desteklerim. Güçlü yönetim ve büyük taraftar desteği ile başarılı olacağına süphem yok. Beşiktaş markasının yükseldiğinde verdiği katkılar iyi bilirim.

CK ya kanım hiç ısınmamıştı zaten aynı şeyi Vl için söylemeyeceğim. Çalışkan bir adamdi bildiği istediği bir sistem vardı sene başı ilk evvel onu degistirdik el birliği ile sonrada kendisinin yetersizliği gün gibi ortaya çıktı. Umarım başarılı bir antrenörluk hayatı olur. Ama Beşiktaş için çok toy ve yetersiz olduğunu gördük.
O mesajin Gunes bolumu sizin icin degildi. Ama destek verdiginiz icin tesekkurler. Besiktas markasini yukselttigi tespiti de cok dogru. Buyuk ve degisilmez olan Besiktas'tir ama bu buyukluge katkiyi veren Nur Cebi, F.Orman dan cok Senol Gunes, Sergen, yeri gelir Gomez, Atiba, Aboubakar vsdir. Bunu iyi olcmek lazim

Ismael'in caliskan oldugunu nasil olctunuz? Romantikler, modern futbol ulemalari dedi bir kursa gitti falan bir hikaye yarattilar size tatli geldi. Cok caliskan olsa biraz Turkce ogrenirdi taraftara laf atmazdi kestane. Ayriyeten caliskan diye aliniyorsa beni yapsinlar teknik direktor.

Antrenor olacak zekasi yok, kabiliyeti yok, konusmayi bilmez, kimseyi motive edemez bu kestane. Kendisinin mental olarak da kotu oldugu ortada. Ezik bir karakteri var ama guclu gostermeye calisiyor. Takimin en az para kazanan, gitmesine kesin gozuyle bakilan, yonetimle kavgali altyapi stoperini hazirlik macinda yem etti. Utanmaz herifin yaptigi ucuz hareket zaten ne kadar cig oldugunu gosterdi.

Bu adam genc falan degil beyler. On senelik antrenorluk kariyeri hep ikinci ligler. Bakin son 5 senesine her sene sepetlenmis. Kimse de bir sene daha calisalim diye israr etmemis. Egitim, sabir, tecrube ile boyle tenekelerden adam olmaz. Futbolculuk kariyerini fizigine borclu biri bu. Teknik direktorluk zeka istiyor, mental kapasite istiyor. Daha ilk gunden belliydi bundan bir yol olmayacagi. Cagdas Atan'i da cok sevmem ama hangisinin genc ve potansiyeli oldugunu konusacaksak, Cagdas kendini daha cok kanitlamis durumda. Futbol ulemalari yabanci sever tabi. Sarri-Pep falan Senol Gunes'e saygi duyar ama lazkopat der bizim modern futbolcu tayfa.

Romantikler gene bickinligina, bagirip cagirmasina, modern futbol ulemalarina kandi. Bunlardan olmayin. Bunlar Besiktas'a beladir.
Bilic'in Besiktas'i sattigi, 8de 0 derbi yaptigi sezon sonrasi manifesto yazmisti bu zihniyet. Tavsiyem uzak durulmasi, hesap sorulmasi.

Çevrimdışı Talisca1903

O mesajin Gunes bolumu sizin icin degildi. Ama destek verdiginiz icin tesekkurler. Besiktas markasini yukselttigi tespiti de cok dogru. Buyuk ve degisilmez olan Besiktas'tir ama bu buyukluge katkiyi veren Nur Cebi, F.Orman dan cok Senol Gunes, Sergen, yeri gelir Gomez, Atiba, Aboubakar vsdir. Bunu iyi olcmek lazim

Ismael'in caliskan oldugunu nasil olctunuz? Romantikler, modern futbol ulemalari dedi bir kursa gitti falan bir hikaye yarattilar size tatli geldi. Cok caliskan olsa biraz Turkce ogrenirdi taraftara laf atmazdi kestane. Ayriyeten caliskan diye aliniyorsa beni yapsinlar teknik direktor.

Antrenor olacak zekasi yok, kabiliyeti yok, konusmayi bilmez, kimseyi motive edemez bu kestane. Kendisinin mental olarak da kotu oldugu ortada. Ezik bir karakteri var ama guclu gostermeye calisiyor. Takimin en az para kazanan, gitmesine kesin gozuyle bakilan, yonetimle kavgali altyapi stoperini hazirlik macinda yem etti. Utanmaz herifin yaptigi ucuz hareket zaten ne kadar cig oldugunu gosterdi.

Bu adam genc falan degil beyler. On senelik antrenorluk kariyeri hep ikinci ligler. Bakin son 5 senesine her sene sepetlenmis. Kimse de bir sene daha calisalim diye israr etmemis. Egitim, sabir, tecrube ile boyle tenekelerden adam olmaz. Futbolculuk kariyerini fizigine borclu biri bu. Teknik direktorluk zeka istiyor, mental kapasite istiyor. Daha ilk gunden belliydi bundan bir yol olmayacagi. Cagdas Atan'i da cok sevmem ama hangisinin genc ve potansiyeli oldugunu konusacaksak, Cagdas kendini daha cok kanitlamis durumda. Futbol ulemalari yabanci sever tabi. Sarri-Pep falan Senol Gunes'e saygi duyar ama lazkopat der bizim modern futbolcu tayfa.

Romantikler gene bickinligina, bagirip cagirmasina, modern futbol ulemalarina kandi. Bunlardan olmayin. Bunlar Besiktas'a beladir.
Bilic'in Besiktas'i sattigi, 8de 0 derbi yaptigi sezon sonrasi manifesto yazmisti bu zihniyet. Tavsiyem uzak durulmasi, hesap sorulmasi.
kardeşim sen şimdiye kadar nerelerdeydin yahu Ben,autopsy,can ,underworld böyle birkaç kişi uğraştık durduk modern futbol ulemalarıyla sene başından bu tarafa
Hatta ben ilk geldiğinden beri karşı çıktım VI gibi çalıştığı hiç bir takımıda senesini dolduramayan kovulmuş vasata
Şükür doğru yola giriyoruz artık büyük takım Büyük Hoca vasata yer yok

Çevrimdışı Talisca1903

Neden açıklanmadı Şenol Güneş pazara maç var hemen çıksın antrenmana kaybedecek saniyemiz yok bir işide uzatmayın be kardeşim

Çevrimdışı DieForYou1903

Neden açıklanmadı Şenol Güneş pazara maç var hemen çıksın antrenmana kaybedecek saniyemiz yok bir işide uzatmayın be kardeşim

Resmi olarak olmasada açıklandı :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı can1903

hocam duygulandık be, hayırlı olsun
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Hayırlı olsun. Buradan alır da ilk iki yapar seneye de bir şampiyonluk daha getirirse artık heykeli dikilir bu adamın. Ümraniye gs maçları öncesi kabul etmesi değerli, bekleyebilirdi gs maçı sonrasını en azından. Kadroyu iyi analiz ettirdiğini düşünüyorum son senesinde oynattığı oyun bu kadroda fiyasko olacaktır umuyorum farklı bir planı vardır bu kadroyla ilgili. Hoşgeldin şenol güneş risk aldın inşallah karşılığını olumlu görürsün.

Çevrimiçi tolga1903

@Talisca1903 senin de gözün aydın abi valla sonunda getirttin adamı inşallah sen haklı çıkarsın sezon sonunda da hep beraber seviniriz:)

Çevrimdışı Liquidator

Hayırlı uğurlu olsun. En doğru karar verildi. Şenol hocayı gercekden cox seviyorum. İnşAllah çoook başarılı olur.

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Akil Emre

Sonunda hocamıza kavuşuyoruz umarım hocada motivasyonu en yüksek şekilde başlar. Hayırlı olsun

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burada Şenol hoca gittiği sene herkes adama yardrırken hep yapmayın etmeyin hoca bize başarı kazandırdı gidişi hoş olmadı ama yine de saygı duyalım falan dedim. Yalan yok milli takımda Beşiktaş'a karşı aldığı tavır falan hoş değildi bizi küçük görmeler falan başlamıştı. Fakat yine de öyle hain düşman vs gözüyle hiç bir zaman bakmadım sadece antipatikleşmişti. Onu istemememin sebebi "şaklaban" takıntısıydı. Orta kafa golden sıkılmıştım. Ha 2015-2016 şampiyonluğu benim için en özelidir. O seneki tikitakayı 2022 yılına kadar şampiyon olduğumuz seneler dahil yapabilen olmadı.

Neyse konumuza gelelim valeriana daha alanya maçında skorunu verdim. Böyle sistem taktik vs işlerini severim ama büyük takımın büyük sistemi olur. Korkak hocadan hoca olmaz. Şuan yerliler içerisinde Rıza - Palut'ta şu valerien kafası. Defans hocaları. Bunlar bize uymazlar. Sergen'in de yeri ayrı ama o da uzun süre adamı değil. Çabuk sıkılıyor. Yani şenolun şöyle 4 yılı gibi Sergen'in olsa en az 3 şampiyonluk 1-2 TK ve 1-2 süper kupa araya sıkıştırırdı. Ama adam motiveyi kaybettikten sonra yapamıyor.

Şenol'da bu yok. 4 senenin son iki senesi ilk yarıları çöpe atmasına rağmen şampiyonluk kovalatmıştı. O yüzden yerliler içerisinde ne kadar istemesem de (yaşı artık yenilikçi böyle valerienin genç oynatan hücum oynatan hali gibi birini istesem de) en iyi tercih Sergen'in sıkılma huyundan dolayı Şenoldur.

Bana sorucak olursanız tek tercihim LUCESCUDUR. İnanılmaz memnun olacağım tek adam Lucescu olur. O olmuyorsa da Şenol hoca da okey nabalım. En azından MULEKA'dan bambaşka bir oyuncu yaratır. Weghorts ve ghezzalden de verim alır.

Çevrimdışı ferdi1903

Hayirli olsun, senol hoca yeni heycan getirecektir insallah tekrardam sampiyonluk potasina sokacaktir takimi

Çevrimiçi Samet Demir

Portekizli süper star Cristiano Ronaldo: "Kariyer planımda Türkiye yoktu ancak Beşiktaş'ın Şenol Güneş hamlesi kafamı epey karıştırdı. Şenol Hoca bir marka. Onunla çalışmak her yıldız futbolcunun hayalidir. Artık benim için Beşiktaş seçeneği de ciddi anlamda masada." (Record)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hayırlı olsun. Buradan alır da ilk iki yapar seneye de bir şampiyonluk daha getirirse artık heykeli dikilir bu adamın. Ümraniye gs maçları öncesi kabul etmesi değerli, bekleyebilirdi gs maçı sonrasını en azından. Kadroyu iyi analiz ettirdiğini düşünüyorum son senesinde oynattığı oyun bu kadroda fiyasko olacaktır umuyorum farklı bir planı vardır bu kadroyla ilgili. Hoşgeldin şenol güneş risk aldın inşallah karşılığını olumlu görürsün.
Hocanın dünya kupası arasından önce kabul etmesi bencede değerli ancaak kadro bence hocanın tamda istediği bir kadro olduğunu düşünüyorum. Bence bu kadroda fiyasko olacak bir oyun oynayacağını sanmiyroum takımın. Bu takım biraz kendine gelse motivasyonunu bulsa şu milli araya kendimizi en kotu 7 puanla atarız ondan sonrasi hocanın maharetlerinde. İnşallah başarılı olur. İnşallah. Hedef ikincilik değil hocanın arkasında koca bir taraftar ile birlikte hedef şampiyonluk. Umraniye maçının içeride olmasida hoca ve takım icin güzel bir prova olur inşallah.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: