Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330295 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın Mert Günok ile oynayacağını düşünüyorum 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

Hocam gelince devre arasında da Talisca çekeriz ohh misss :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı beno1903

Maziyi çabuk unuttuk 2 maç kazanınca milli takıma kaçar filozof reis.

Çevrimdışı Talisca1903

çok beklersiniz Şampiyonluk kupasını kaldıracağız biz sonrasına sonra bakarız
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2022, 11:17:29 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2022, 11:30:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şenol Güneş geldiyse ki geldi gibi bize düşen sonuna kadar desteklemek.
En azından VI gibi basit hatalar yapmaz , ligi bilen kurt bir hoca, kimi nerede kullanacagını bilir.

Eksik maç ile 10 puan fark var lider ile, buradan döndürüp şampiyon yaparsa adına kurban kestircem, fakir fukaraya dagıtcam  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

Sezonu bitirelim sonra omuzlarda milli takıma taşırız

Çevrimiçi Samet Demir

En azından VI gibi basit hatalar yapmaz , ligi bilen kurt bir hoca, kimi nerede kullanacagını bilir.

Eksik maç ile 10 puan fark var lider ile, buradan döndürüp şampiyon yaparsa adına kurban kestircem, fakir fukaraya dagıtcam  :biggrinking:

Bu yönetim ile Şenol hoca çok yıpranacak. İnşallah her zaman olduğu gibi yalnız bırakmazlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu yönetim ile Şenol hoca çok yıpranacak. İnşallah her zaman olduğu gibi yalnız bırakmazlar.

farketmez GÜNEŞ yalnızdır ama etrafa ışık saçar

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş hocam geldiği gün ck nın görevinede son vereceksin tüm vasat kalıntıları temizleyeceksin klüpten

Çevrimdışı Nazım Ar

10 puan drğil maç eksiğiyle 4 puan var, fb o maçı da kazanırsa 7.

Ben gene de umutlu değilim hocanın etki etmesi zaman alacağı gibi Valerien o kadar takımın genleriyle oynadı ki Ghezzal hariç kimse kendi futbolunu oynayamıyor. Nkoudou bile içeri girip şut atmalarını, pas çıkarmalarını bıraktı bel hizasından top kesiyor sürekli 1.97 lik forvetimize. Yine puan kaybedeceğiz yani dediğim gibi futbola benzer bir şeyler oynamamız tesellimiz olur.

Şuradan fbnin şampiyon olamaması için aklıma bir senaryo gelmiyor. Anca gsnin şampiyonluk ihtimali doğarsa fbnin rüzgarı kesebilirler.

Çevrimiçi Samet Demir

Birde Şenol Güneş ile sözleşmeye şu maddeyi ekletsinler.

Şenol Güneş: An itibari ile milli takımı bıraktım..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İsmail Er Şenol Güneş geliş haberlerinin üzerine aklınca laf sokup gelmesini engelleyecek yok öyle yağma
giremeyeceksiniz o tesislere o kadar rahat at oynatamayacaksınız zamanında boş yere tokatlamamış seni rahmetli SEBA

Çevrimdışı Talisca1903

10 puan drğil maç eksiğiyle 4 puan var, fb o maçı da kazanırsa 7.

Ben gene de umutlu değilim hocanın etki etmesi zaman alacağı gibi Valerien o kadar takımın genleriyle oynadı ki Ghezzal hariç kimse kendi futbolunu oynayamıyor. Nkoudou bile içeri girip şut atmalarını, pas çıkarmalarını bıraktı bel hizasından top kesiyor sürekli 1.97 lik forvetimize. Yine puan kaybedeceğiz yani dediğim gibi futbola benzer bir şeyler oynamamız tesellimiz olur.

Şuradan fbnin şampiyon olamaması için aklıma bir senaryo gelmiyor. Anca gsnin şampiyonluk ihtimali doğarsa fbnin rüzgarı kesebilirler.
iyi fikstürü yedi valerian ama ben çok ümitliyim sonuna kadar yarışacağız fbnin kimyasını bozacaktır Şenol Güneş gelişi bence gs daha tehlikeli
Büyük takım nasıl onaması gerekiyorsa öylede oyanatacakdır özellikle delle ali muleka ve cenk performanslarında artış bekliyorum

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Kaç para alacakmış? aza gelmez parayı sever Şenol hocam?
Sergen hoca zaten kapıyı 3 milyondan açar.  Palut hoca 1 milyona gelir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

sevimli_laz_61@hotmail.com  <3
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Talisca1903

Kaç para alacakmış? aza gelmez parayı sever Şenol hocam?
Sergen hoca zaten kapıyı 3 milyondan açar.  Palut hoca 1 milyona gelir.
1,3 valerien+1 de önder karaveli daha mı ucuz oldu abi şimdi çok sevdiğim bir söz vardır ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

Çevrimdışı murat baltacı

Bu satten sonra kim gelirse tam destek olmalıyız. Şenol Güneş Sergen Yalçın ikiside kabulüm ama bu girdaptan Şenol hoca daha kolay çıkarır bizi Sergen hocanın daha uzun yılları var iyi bir yönetim sağlam bir ekiple yine gelir. Bu sene çok kritik şu havaya girmiş fenerden bir şampiyonluk daha alırsak silinir gider bunlar dahada toparlayamaz on senede iki kere toparlanma fırsatları oldu ilkinde ağlattık bundada ağlatırız bir kıvılcıma bakar herşey.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı can1903

Para konuşmayı reddetmiş, başkanın yazdığı rakam olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle16

Nasıl bir sezon başlangıcı oldu hiç anlamadım hocayı destekleyenlerdendim. Destekledim. Bunu Beşiktaş için yaptım ben demiştimciler gibi kötü senaryoda burada boy göstermek için değil. Beşiktaş'ın başında kim olursa olsun destekleyecegim. Çalışanların çalışkan olanların kazanacağını düşündüm. Hocanin almış olduğu eğitimlerin Beşiktaş'ta değerlenecegini düşündüm. Olmadı. Çalışkan ama cesaretsizmis. Umarım kayıp bir sezon olmaz. İnşallah gelen hocanın ardında tek vücut bir Beşiktaş olur. Kaybedilmiş bı şey yok hatta zamanında olan bir değişiklik var. Öncelikle hocanın gonderilmesinin ardından CK ninda istifasını bekliyorum. Üzerine basa basa kaybedilmiş bir sezon değil henüz yol uzun ama sezon sonu yönetiminde devri şart.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu akşam kesin olarak açıklanacak mı ? Umarım açıklanır yarın takımın başında olur. Bizi bu girdaptan gerek tecrübe gerek Türk medyasına verdiği ayarlar ile Şenol güneşin çıkaracağına inanıyorum

Çevrimdışı can1903

Bu akşam kesin olarak açıklanacak mı ? Umarım açıklanır yarın takımın başında olur. Bizi bu girdaptan gerek tecrübe gerek Türk medyasına verdiği ayarlar ile Şenol güneşin çıkaracağına inanıyorum
Cuma kesin dendi, bu akşam ana akım medya klipleri döndürmeye başlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetimin tümü hem fikirmiw? CK hakkında gelişme varmı ? Hocanın istek ve arzusu heyacani vvarmi acaba

Çevrimiçi levitate

yol yemek yeterli ya da ft usülü 1903 tl
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

belli tipler hala ck yabancı bakıyor diyorlar doğru mu yoksa ortalığı karıştırma maksatlı haberler mi
bipbipbupbup

Etiketler: