Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330268 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

...

Yapma bunu yanarsın :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

neyin tepkisini görecek ki bir yıldır büyük çoğunluk şenol güneş istiyor
Tsli muhabbetleri hortlar diye çok korkuyordu. Kafasında sezona Şenol Güneşle başlama hayali vardı hep, olmadı. Şampiyon yapacak ama  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Başkan şenol güneşle sürekli görüşüyor bir de, yaptığı açıklamaları bende anlamlandıramıyorum bence içinde şenol güneşi getirsem tepki görürüm korkusu vardı onu aştı.

Şenol güneş'in adını anmaması yeterdi zaten şenol güneş'i istiyor diye tepki görmemek için. Ama adam ısrarla hocamla şampiyon olcam göndermem mutluyuz falan dedikten tam 1 hafta sonra fesih için oturuyor masaya yahu. Duruma bakacağız gelecek ne gösterir bilinmez falan de bari valerian'a yaptığı da ayıp olmuyor mu şimdi adama daha geçen hafta güven verdin.

Çevrimdışı levitate

Tsli muhabbetleri hortlar diye çok korkuyordu. Kafasında sezona Şenol Güneşle başlama hayali vardı hep, olmadı. Şampiyon yapacak ama  :photo:

hortlasa bile bir şey olmazdı boşuna takmış kafasına

çok garip bir kafa yapısı var anç'yi anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

En başta alacaktı Şenol Güneş.i. O zaman hepimiz söyledik gelecekse FB maçı öncesi gelsin diye. Başkanda karakter koyacaksa orada koyacaktı karakterini herkes biat edecekdi.

İsmael hocanın gelmesine de şu nedenle çok sevindim ve destekledim. Hocanın eğitim cv si çok iyiydi. O akademiden çıkan çok değerli hocalar vardı. Ama tutmadı. Ayrıca geçen hafta Ts maçından sonra direk yolların ayrılması gerekiyordu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Türk futbolun da hocamızın arkasındayız diye açıklama geldi mi bilki o hoca uzatmaları oynuyor. Arkaya geçtiler mi sıkıntı

Klasik bir hocamızın arkasındayız değildi o açıklama ama. "Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël'e güvenimiz tamdır. Güvenimiz sebepsiz değildir. Teknik Direktörümüzün çalışkanlığı, liderlik ruhu, futbolcularımızla kurduğu iletişim, kendisine güvenmemizin başlıca sebepleridir." Ve bugün kovuyorsun. Bu adamın manasız konuşmalarından sıtkım sıyrıldı gerçekten.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada yanlış olmasın sezon bitti. Şu saatten sonra Lucescu, Şenol, Sergen hepsini getirip sırasıyla defansı, hücumu ve motivasyonu emanet etsen de şampiyon olamazsın. Ismaeli 4 maç önce kovacaklardı. Arkasında zaten medya ve federasyon olan fbye puan farkı açtırmayacaklardı.

En azından sezonun kalanında futbola benzer bir şey izleriz diye umuyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

En başta alacaktı Şenol Güneş.i. O zaman hepimiz söyledik gelecekse FB maçı öncesi gelsin diye. Başkanda karakter koyacaksa orada koyacaktı karakterini herkes biat edecekdi.

İsmael hocanın gelmesine de şu nedenle çok sevindim ve destekledim. Hocanın eğitim cv si çok iyiydi. O akademiden çıkan çok değerli hocalar vardı. Ama tutmadı. Ayrıca geçen hafta Ts maçından sonra direk yolların ayrılması gerekiyordu.

İstanbul maçı milattı orada kesecektik bileti hocanın çok geç kaldık.

Çevrimdışı can1903

Bu arada yanlış olmasın sezon bitti. Şu saatten sonra Lucescu, Şenol, Sergen hepsini getirip sırasıyla defansı, hücumu ve motivasyonu emanet etsen de şampiyon olamazsın. Ismaeli 4 maç önce kovacaklardı. Arkasında zaten medya ve federasyon olan fbye puan farkı açtırmayacaklardı.

3 ay falan tek puan kaybetmeyiz  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Benim şahsi olarak son yıllarda en delirdigim maç olabilir. Aha istanbul hocasını gönderdi yetersiz diye ki ptt lideri falan yener o istanbul'u. Oyunu alsak adamları bunaltsak forvetlerimiz gol kaçırsa kazaydı der geçersin takım istanbul'dan az topa sahip oldu o maç ya insan aklını oynatır

Çevrimiçi Samet Demir

Bence sadece hocanın gitmesi yetmez. ANÇ basın işini halledemiyor. Şenol Güneş de gelse Sergen de gelse adamlar tek başına basınla ve çatlak seslerle uğraşacak. Uç örnek olacak belki ama Sinan Engin gibi bir adam da lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Daha biten birşey yok. Herkes herkesten puan kaybedebilir. Bizim biraz daha zorlaştı o kadar.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Doğukan E.

Daha biten birşey yok. Herkes herkesten puan kaybedebilir. Bizim biraz daha zorlaştı o kadar.

Daha çok erken lig bitti diye konuşuyoruz Fener her türlü puan kaybedicek özellikle 2. Devre merakla bekliyorum

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Hocam Muleka'yı gol kralı yapar, bir 58 gol atar kalan maçlarda...

Çevrimiçi tolga1903

Daha çok erken lig bitti diye konuşuyoruz Fener her türlü puan kaybedicek özellikle 2. Devre merakla bekliyorum

Onlar puan kaybedecek ama biz de nal gibi deplasmanlara gideceğiz. Evimizde direk 3 rakibimizden 2 puan aldık fikstür bize de zorlaşacak çok fena yedik avantajı

Çevrimdışı aunt minnie

Bu adamla olmayacağı bu kadar belliylen Gs’li Kazan Ceyhun’a güvenen akılların da yeri yok bu klüpte

Çevrimiçi Samet Ç

Şu aşamada Sergen'den çok Şenol'u isterim kendisini her ne kadar sevmesemde günü kurtarmak için doğru hamle en azından Weghorst, Dele, Ghezzal, Muleka ve Gedson beşlisini doğru kullanacaktır saolsun İsmael son 6 haftada bu saydığım 5 oyuncuyuda dümdüz oyuncu yaptı son 6 haftadaki Weghorst kullanımı zaten adamı dümdüz oyuncu yaptı.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 18:50:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

kimse kusura bakmasın amiyane tabirle içinden geçeriz ligin herkes sevdiği basketbola yönelsin şimdiden en güZeli Eurolig😁

Çevrimdışı Talisca1903

Mulekayı  çiğ 🥩 besler Şenol Güneş şimdi bölüm sonu canavarı gibi çıkacak ortaya ızdırap olacak herkese

NO MERCY

Çevrimdışı caner.eryigit

Bence sadece hocanın gitmesi yetmez. ANÇ basın işini halledemiyor. Şenol Güneş de gelse Sergen de gelse adamlar tek başına basınla ve çatlak seslerle uğraşacak. Uç örnek olacak belki ama Sinan Engin gibi bir adam da lazım.

O olayda şöyle oluyor benim fikrim içerde orası burası oynayan bir adam olmadı mı gayette kamuoyunu yönetebiliyorsun. Sergen Yalçın mesela bunu prime olarak yaptı herkese çat çat çaktı ama arkasından iş çevrildiğini gördü pes etti bıraktı şampiyonluk törenin de belliydi bir sonra ki sezon olacaklar. Sezon başı çocuk sakat doğdu zaten en sonunda da hoca bıraktı gitti.
Şenol hocanın ilk 2 senesi de sıkıntı yok başarı gelince sahiplenme olayı hocanın arkasına dolanmalar yine malum sonuç.
Uzun lafın kısası kahpe içerden olunca kapı kilit tutmaz derler.
Yönetim konusun da seninle hem fikirim Beşiktaş tarihinin en vizyonsuz yönetimi

Çevrimdışı caner.eryigit

Acilen eli ayağı düzgün top tutan bir kaleci almamız şart

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk muleka weghorst gibi golcülerin varken gol sorunu çekmek zeka eksikliğidir Şenol Güneş bunlarla sonuna kadar yarışır şampiyonda yapar

Çevrimdışı Talisca1903

Acilen eli ayağı düzgün top tutan bir kaleci almamız şart
mert geçti bile kaleye

Etiketler: