Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329985 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı aunt minnie

Golden sonra maçı kapamıştım.Tayfur’un şutunu şimdi gördüm,o şutu bizim ligte 10 kaleciden en az 6-7’si çıkaramaz.Adam hayvan gibi kurtarmış.Ersin izlerdi o topu,Emre uzanır ama çıkaramazdı.Ligin en kötü kalecileri bizde.Koy bunları ligin altındaki 10 takıma hepsini düşme adayı yaparlar.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1571407306868285441?t=N5UGZ6LJpNY6ySragGoLdQ&s=19
Şu tabloda hocaya sarmakda ne bileyim yani.

Kalede kaleci olmuş olsa geçen hafta başakşehir maçında en kötü ihtimal 1 puan bu hafta da 3 puan alacaktık. 17 puan ile 1. sırada olarak hocaya methiyeler düzmeye devam edecektik. Haklısınız kral çıplak. Getirin takımın başına Şenolu da görün.

Bu konuyu eleştirmek istemiyorum ama futboldan anladığını söyleyip hocaya saldıranlar yönetime gelince geçiştiriyor. HAKKIMIZ YENİYOR ARKADAŞLAR, HAKKIMIZ YENİYOR... Aynı güc diğer takımları potada tutuyor. Bu gücü de kalecimiz tetikliyor...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı aunt minnie

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1571400087871389701?s=20&t=bkmPQ6vWErzcpYSFSZNYbA

Ersin’in maaşına haksızlık demiştim.Lafımı geri alıyorum aldığı para bile fazla.Her maç sonu haftalık mutfak ihtiyacını ve arabasına benzin parasını verin yollayın.Gitsin menajerinden harçlık alsın.

Çevrimdışı DieForYou1903

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1571407306868285441?t=N5UGZ6LJpNY6ySragGoLdQ&s=19

kalen zayıfsa ona göre bir oyun planı sergilersin defansı ilerde kurarsın önde karşılarsın sergen yalçın bu ersinle şampiyon oldu Şenol güneş tolga zengin ile ayakları yoktu kaleye dönmüyorduk o yüzden bunları hep düşündüler o zamanda kalemiz zayıftı ayrıca kale zayıfta hücum niye zayıf ? Dele,Ghezzal,N'Koudou,Weghorst,Redmond,Souza,Gedson,Salih,Muleka,Cenk tosun hücum hattı ateş ediyor ama pozisyonumuz yok ? İlk yarı duran toptan frikikten şansa gol N'Koudou direk vurdu kaleci sektirdi gol oldu ikinci yarı bir isabetli şut rakip istanbulspor geçiniz hoca yetersiz çok net belli.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 12:23:20 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı aunt minnie

Fb maçında İrfancan gördüğü yerden kaleye vursa en az 2 golü var zaten.Kaliteli ayakları olan takımlara karşı şansımız olduğunu düşünmüyorum.İstanbulspor 2 tane uzaktan gülle attı 2 gol oldu

Çevrimiçi Samet Demir

kalen zayıfsa ona göre bir oyun planı sergilersin defansı ilerde kurarsın önde karşılarsın sergen yalçın bu ersinle şampiyon oldu Şenol güneş tolga zengin ile ayakları yoktu kaleye dönmüyorduk o yüzden bunları hep düşündüler o zamanda kalemiz zayıftı ayrıca kale zayıfta hücum niye zayıf ? Dele,Ghezzal,N'Koudou,Weghorst,Redmond,Souza,Gedson,Salih,Muleka,Cenk tosun hücum hattı ateş ediyor ama pozisyonumuz yok ? İlk yarı duran toptan frikikten şansa gol N'Koudou direk vurdu kaleci sektirdi gol oldu ikinci yarı bir isabetli şut rakip istanbulspor geçiniz hoca yetersiz çok net belli.

Galatasaray: Kaleye gelen şut sayısı: 29 Yenen gol: 5 Fenerbahçe: Kaleye gelen şut sayısı: 22 Yenen gol: 6 Trabzonspor: Kaleye gelen şut sayısı: 23 Yenen Gol: 7 Başakşehir: Kaleye gelen şut sayısı: 13 Yenen gol: 0 Beşiktaş: Kaleye gelen şut sayısı: 15 Yenen gol: 10

Haklısın kardeş, kale zayıf olduğu için bu duruma önlem alınmamış. Şu istatistiği okuyamamak...

Siz hoca değiştiği zaman şampiyon olacağımızı düşünüyorsunuz ya körsünüz. Kusura bakmayın durum bu. İlk olarak yönetim, sonra kaleci daha sonra gerekirse hoca değilmeli. Sadece hoca ile birşey değişmez. Kim gelirse gelsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

Galatasaray: Kaleye gelen şut sayısı: 29 Yenen gol: 5 Fenerbahçe: Kaleye gelen şut sayısı: 22 Yenen gol: 6 Trabzonspor: Kaleye gelen şut sayısı: 23 Yenen Gol: 7 Başakşehir: Kaleye gelen şut sayısı: 13 Yenen gol: 0 Beşiktaş: Kaleye gelen şut sayısı: 15 Yenen gol: 10

Haklısın kardeş, kale zayıf olduğu için bu duruma önlem alınmamış. Şu istatistiği okuyamamak...

Siz hoca değiştiği zaman şampiyon olacağımızı düşünüyorsunuz ya körsünüz. Kusura bakmayın durum bu. İlk olarak yönetim, sonra kaleci daha sonra gerekirse hoca değilmeli. Sadece hoca ile birşey değişmez. Kim gelirse gelsin.

Biz Sergen Yalçın ile şampiyon olduğumuzda da Ersine rağmen şampiyon olduk kaleye bulan isabetli şut gol oluyordu ligin son sırasındaydı istatistiklerde ersin şampiyon olduğumuz senede de ama nasıl şampiyon olduk güçlü oyunla! 12-13 oyuncu ile şampiyon oldu.Şenol güneş ilede aynı kalemiz boştu yine şampiyon olduk nasıl olduk güçlü oyunla! Senin kalen boşta hücum hattında mı boş! Dele,Ghezzal,N'Koudou,Redmond,Weghorst,Muleka,Cenk,Salih,Souza,Gedson,Kerem bir sürü iyi oyuncun var ne oynuyoruz hücumda ? Karşımızda istanbulspor var tek bildiğimiz N'Koudouya uzun top koca 2.yarı tek isabetli şut herhangi bir oyun planı yok.Kalen boşsa takımı geri çekmezsin alanya maçında 3-0 dan sanki karşımızda real madrid var gibi takımı geri çekti 3-3 bitti.Dün ki maç 2-1 olmuş takımı geri çekti saçma oyuncu değişiklikleri durdu durdu çift santrafora döndü 2-2 oldu.

Hoca değişince çok şey değişir.Avcı gidip Sergen Yalçın 2-3 maç daha erken gelse şampiyon olacaktık az daha dendi bu hoca ile devam edelim rüyamızda görürüz başarıyı.!
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 13:13:20 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Sırf kaleci ile açıklayamazsın abi büyük problem katılıyorum da oyunumuz da sorun var.
Bu adam açık ve net söylim hoca moca fln değil bir adamın yaptığı her hamlemi kötü olur.
Bana Rosier çıkmasını hiç bir türlü açıklayamaz.
Ceyhunun hocanın kararlarında etkili olduğunu düşünüyorum tamamen sosyal medya etkisiyle takım yönetiyorlar.
Akşamdan beri sinirden yazıp yazıp sildim.
Önümüzde 15 gün ara var şimdi yaptılar yaptılar ne yapıp edip giderim lucescu alır gelirim bu hocayla fln olmaz testi kırıldıktan snr yapsalar da birşry olmaz.
Kalecimize gelirsek sorun arşa çıktı artık ya kardeşim barajı kurdun sen neden baraj arkasın da duruyorsun git diğer tarafta dur orada dursan o topu çıkarırsın zaten
Adam baraj üstümü vurdu oradan baraj üstü topu sert vuracak adam kainatta yok yaparsa da adamı tebrik ederiz.
20 yaşında bebelerle uğraşıyoruz.
Bu kaybedilen 2 puanı çok ararız yol yakın iken yapılacak belli hemen luce alır gelirim bu hocayla olmaz.
Beşiktaş deli dana gibi ne idi belirsiz koşmaz rakibi koşturur.
Biri valerien nereye geldiğini hatırlatsın

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi gelelim yönetime her maç hakem skandalları. Ya arkadaş ilk golde el var top gol oldu. 2. Golde adam 5 m ileride frikiği attılar. Josef verilen sarı.
Başkan kapalı kapılar ardında yapıyormuş bir de yapmasa neler gelecek başımıza.
Kimsenin bizi iplediği fln yok hiç bir sarışınlara böyle düdük çalamazlar

Çevrimdışı DieForYou1903

Mert günoğun menejeri değiştirilsin onu oynatalım en azından kaleci.

Çevrimdışı Akil Emre

Kalecilerimize söylenecek laf kalmadı birde Merti deneyeceğiz, ancak hoca direk sınıfta kaldı bu kadar kötü değişiklik yapabilen, öne geçilen her maçta takımı geriye çeken, uzun top oyunuyla kendi orta sahamızı basit gösteren, hucumda bu kadar opsiyon varken takımı kaleye götüremeyen , sadece kenarda görüntü veren biriyle koca sezon heba edilemez. Ben ısrarla Şenol hocanın gelmesi gerektiğini düşünüyorum, bu kadar iyi oyuncu grubu ( kale ve defans hariç ) bu tarz hocaları haketmiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kalecilerimize söylenecek laf kalmadı birde Merti deneyeceğiz, ancak hoca direk sınıfta kaldı bu kadar kötü değişiklik yapabilen, öne geçilen her maçta takımı geriye çeken, uzun top oyunuyla kendi orta sahamızı basit gösteren, hucumda bu kadar opsiyon varken takımı kaleye götüremeyen , sadece kenarda görüntü veren biriyle koca sezon heba edilemez. Ben ısrarla Şenol hocanın gelmesi gerektiğini düşünüyorum, bu kadar iyi oyuncu grubu ( kale ve defans hariç ) bu tarz hocaları haketmiyor.

Luce alırım gelirim başkasıyla da uğraşmam.
Sampiyonluk sonrası ertaç fln alacaktık kaleye.

Çevrimdışı Talisca1903

Luce alırım gelirim başkasıyla da uğraşmam.
Sampiyonluk sonrası ertaç fln alacaktık kaleye.
ben Ertaç alınsın en azından diye yazdığımda yemediğimiz laf kalmadı Şenol Güneş de gelmeli çok çabuk geç kalıyoruz
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 16:46:17 Talisca1903 ]

Çevrimdışı beno1903

Kaleye bi kütük koyalım, ersin topun geldiği yöne doğru devirsin daha çok top çıkarır

Çevrimdışı 38life

Mert son oynadığı maçta sedyeyle sahadan çıkartılırken ıslıklanmamış miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Şimdi kurtarıcı gözüyle bakılması nasıl bir kafa? Aynı tutarsız kitlenin "hoca gitsin"ci tayfa olması peki? Bu da mı tesadüf? Yoksa akıl yürütemeyen insanların sesi çok mu çıkıyor?

Çevrimdışı 38life

Son şampiyon olduğumuz sene 7. hafta sonunda (1 maç eksikle) 10 puanımız vardı. Şuan puanımız 14.

Çevrimdışı Mehmet57

Hocayi elestirebilirsin, oyunu elestirebilirsin ve yeridir. Ama bunun akabinde “Senol gelsin” diyen biri ile ben asla futbol konusmam.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayi elestirebilirsin, oyunu elestirebilirsin ve yeridir. Ama bunun akabinde “Senol gelsin” diyen biri ile ben asla futbol konusmam.
Öyle deme onlar Şenolu kaleci olarak düşünüyor.

Çevrimdışı 38life

İlk fırsatta hoca ve oyuncuların üstünü çizen bir camia sürdürülebilir bir başarıyı asla yakalayamaz.

Çevrimiçi murat

İlk fırsatta hoca ve oyuncuların üstünü çizen bir camia sürdürülebilir bir başarıyı asla yakalayamaz.
daha hocayı çizmedim.Beşiktaş başkanı ile görmek lazım hocayı.

Çevrimdışı aunt minnie

Takımın merkez orta saha oyuncuları arasında Salih dışında Valerien’in istediğini yapabilecek kimse yok.En az stoper ve kale kadar sıkıntılı mevki merkez orta saha.Saçma sapan Dele Alli,Kerem Atakan falan aldılar.Şu transfer dönemini iyi geçirdik diyenler hayal görüyor

Çevrimdışı Egos

ilk olarak taraftar; sonra gerekiyorsa yönetim, kaleci, hoca, malzemeci değiştirirsin.

taraftarın amacı devre arasına kadar bu yönetimle, bu kadro ve teknik heyetle ve tabii ki hakemler ve malzemeciler ile takımı nasıl potada tutabileceğini bulmak olmalı. mağlubiyet alacağını fark edince reset tuşuna basmak yok.

takım lider olacak, her hafta puan farkını açacak, şubat'ta şampiyonluk ilan edecek ve tüm bunların yanında maç başına topla oynama oranı yüzde 60'ı geçecek ki tribünde "musalla taşı" söylenebilsin... beşiktaş yüzde 10 topla oynuyorsa büyük takımın topla oynaması gereken oran yüzde 10'dur. teknik heyetin hedefi takımı bunun handikaplarından arındırmak. 7 haftada kaleni bulan 15 şut oynanan oyunun -en azından bu lig için- yeterli olduğunu gösterir.

bize 40 bin kişi lazım, son şampiyonlukta bu sayı sıfırdı ve takım hocasız, forvetsiz, kanatsız, kalecisiz sezonu iki artı bir kupayla bitirdi. 40 bin kişi dışında kalan beşiktaş taraftarı için en büyük ihsan bu sene de gölge etmemek olacak gibi.

Çevrimiçi levitate

bjk ve gs taraftarları, fb taraftarının aptallıkları ile dalga geçe geçe her geçen gün onlara dönüşmeye başladılar

haftalardır tüm platformlarda okuduğumuz her şeyi fenerliler yıllardır söylüyor ve nereye geldikleri ortada

bundan 2.5 hafta önce okan çöp ismael kraldı, şimdi okan kral ismael çöp :D ortada 5 mağlubiyetlik seri olsa bir şey demem de o da yok, hala potadayız

geçiniz bunları, camiaya kalsa 15 maçta 12 mağlubiyet alan kamp yaptırmamış sergen kovulmamalıydı, hatta 6-7 kez üst üste kaybederken avcı düzeltir diyenler bile vardı. tarihimizde yüzlerce kez başımıza gelmiş bir şekilde laubalilik ve çok hazırlanılmayan bir maçta puan kaybı oldu ama hemen hoca istifa

hoca önerin kim desen yabancı burada tutmaz, yerli desen palut amatör, nuri genç, rıza olmaz, okan gs'li, emre malum zaten, ee kim kaldı? dertler başka maalesef
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergen hocanın şampiyonluğunda tribünler açık olsa küme falan düşerdik herhalde, bizim için büyük bir şans olmuş
bipbipbupbup

Etiketler: