Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Başakşehir maçı zor geçebilir biraz. Basaksehir fena oynamıyor rotasyon da yapmışlar hafif.

Çevrimiçi Necmi

İnş dediğin gibi olur abi Ankara cezasıyla josef cezası büyük skandal tahkimden dönmezse sıkıntı bu maç çok lazım bize
ankaragücünün uzun ceza alması rakiplere ödül olurdu ben istemedim benim faydalanamayacağım cezayı rakipler faydalansın diyemi isteyeyim gerek yoktu bir maç gayet iyi bence

Çevrimiçi Necmi

Üç maç alsa sivas başak fener maçlarını seyircisiz oynayacaktı bunun bize nasıl bir faydası olacaktı şimdi rıza hocaya kıyağımız olsun sivas maçı seyircisiz oynasın yeterli

Çevrimdışı tuncaboylu

Üç maç alsa sivas başak fener maçlarını seyircisiz oynayacaktı bunun bize nasıl bir faydası olacaktı şimdi rıza hocaya kıyağımız olsun sivas maçı seyircisiz oynasın yeterli
Esas noktayı gözden kaçıyorsun:.

Burada önemli olan kiminle seyircisiz oynayacakları değil, Beşiktaş'a ne yaparsanız yapın cezası yok mesajı vermeleri kötü.

Alanya maçını katleden adam 2 hafta sonra görev alıyor, tarafarı maçı terörize eden takım 1 maç seyircisiz alıyor. Demek ki biz şamar oğlanı olarak görülüyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Burada önemli olan kiminle seyircisiz oynayacakları değil, Beşiktaş'a ne yaparsanız yapın cezası yok mesajı vermeleri kötü.

Alanya maçını katleden adam 2 hafta sonra görev alıyor, tarafarı maçı terörize eden takım 1 maç seyircisiz alıyor. Demek ki biz şamar oğlanı olarak görülüyoruz.
Bende böyle düşünüyorum aynen.
Bize karşı herşey serbest
Bakalım josef cezası dönecek mi tahkimden. Kamu vicdanı diyordu tff başkanı göreceğiz bakalım

Çevrimiçi Necmi

ben menfaatime bakıyorum en az üç maç ceza almalarını en fazla kimler isterdi emin ol fenerliler can atmıştır üç maç alsın diye
Bu olayda dediğinin bir önemi yok futbol kamuoyunu direk arkamıza aldık tek bir aykırı yorum çıkmadı burda neye kime gövde gösterisi yapacaksın haklısın zaten kamuoyu hakkını vermiş bazı şeylerde ısrarcılık seni çirkin gösterir gerektiği kadar müdahale edildi gerektiği kadar tepki verildi fazlası seni değil ankaragücünü yüceltir bu durum renklilerle olsa senin gibi düşünürdüm ankaragücü bu şekilde bile kendimizi mukayese edeceğimiz bir kulüp değil yükselmen onları yüceltir bu bir yetişkinin yolda çocuğa güç gösterisi yapmasına benzer

Çevrimdışı Nazım Ar

Başakşehir maçı zor geçebilir biraz. Basaksehir fena oynamıyor rotasyon da yapmışlar hafif.

Başak iyi oynuyor da karşısındaki takıma biz daha az atmazdık.

Çevrimdışı murat baltacı

Son transferler çok iyi oldu radmond Tayfur Talha cuk oturdu özellikle Tayyip Talha çok işimizi görecek hatta bazı maçlarda hocanın Emrecan sais Tayyip yapıp üçlü deneyeceğini düşünüyorum.

Mert

Tayyip  Sais  Emrecan

Rosie  Josef  Gedson  masuaku

Ghezal  weghorst  Radmond
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BavyeraKartali

Eksinin olmadigi , artinin bol oldugu , kamburlarimizdan kurtuldugumuz  iyi ve basarili bir transfer dönemi gecirdik. Hocamizin hirsi, esnekligi yenilige ve ögrenmeye acikligi oldukca pozitif. Ne var ki degismeyen tek sey masabasi oyunlari. Hep dedigimiz gibi maalesef Besiktassan hakemi de yenmek zorundasin ! Ben takimima ve taraftarimizin gücüne inaniyorum. 11 imiz oldukca iyi kulube daha da güclü  vurdugumuz gol olsun ... Basarilar Besiktasim  :super:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı mstfgz

ankaragücünün uzun ceza alması rakiplere ödül olurdu ben istemedim benim faydalanamayacağım cezayı rakipler faydalansın diyemi isteyeyim gerek yoktu bir maç gayet iyi bence

Birde Ankaragücü'nün aldığı ya da almadığı ceza bizim değil federasyonun problemi. Bizim değil. Bizim problemimiz Josef'in kırmızı kartının iptali. Biz buna odaklanmalıyız.

Çevrimdışı BlackEagle16

Son transferler çok iyi oldu radmond Tayfur Talha cuk oturdu özellikle Tayyip Talha çok işimizi görecek hatta bazı maçlarda hocanın Emrecan sais Tayyip yapıp üçlü deneyeceğini düşünüyorum.

Mert

Tayyip  Sais  Emrecan

Rosie  Josef  Gedson  masuaku

Ghezal  weghorst  Radmond

Çok güzel olur hücümda yerli durumu düşünmeden alternatifli bir kadro olur bencede deneyebilir hoca bir çok maçta bu durumu
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Kaç saat kaldı Başakşehir maçınca ya :) redmond 11 başlar mı ne olur kafamda deli sorular. Kadromuz tam oldu bencede üzerinde çalışarak oluşturulduğu belli. Hakkımızda hayırlısı olsun sakatlığın olmadığı hakemlerin maçlara müdehale etmediği sadece yönettiği bir sezon olması dileğiyle.

Çevrimdışı c3c2k

Başakşehir ile Avrupa deplasmanı dönüşü karşılaşmak avantajımız olabilir. Türk takımlarının genel huyudur.

Çevrimiçi mayguntr

Saka maka mukemmele yakin bir transfer donemi gecirdik. Cok sasirtti yonetim beni. Iki rakibimiz bom bos transferlere para gomduler. Biz cogu kilit noktaya cok yararli olacak fizik gucu yuksek, tempolu, gerekli yerlerde derinligi olan bir kadro kurduk.  Icinden gececez bu ligin, ilk defa bu kadar optimist giriyorum sezona :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Ben V.İsmael'in yerinde olsam gözüm kapalı Talha'yı B.şehir maçında ilk 11 oynatırdım
hiç maceraya girmesine gerek yok Necip'i oynatarak.

Çevrimdışı Nazım Ar

Saka maka mukemmele yakin bir transfer donemi gecirdik. Cok sasirtti yonetim beni. Iki rakibimiz bom bos transferlere para gomduler. Biz cogu kilit noktaya cok yararli olacak fizik gucu yuksek, tempolu, gerekli yerlerde derinligi olan bir kadro kurduk.  Icinden gececez bu ligin, ilk defa bu kadar optimist giriyorum sezona :D

Evet eli belinde yürüyecek kimse yok takımda. Redmond joker olarak çilek oldu her iki kanat, forvet arkası hatta santrafor bile koyarsın son çare olarak. Emirhan, Rıdvan ve Serdar'ı kaybettik belki ama hem daha da artabilecek bir para kazandık hem de 3 tane de pırıl pırıl genç oyuncu transfer ettik. Kerem, Emrecan, Talha kendi yaş kategorilerinin en iyileriydi hepsi 23 yaş altı. Tayfur da geçen sene 30 maçta 13 gole katkı yapmış 4 mevkiyi birden yedekliyor canını dişine takacağı garanti. Yerli transferlerinden çok memnunum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ben V.İsmael'in yerinde olsam gözüm kapalı Talha'yı B.şehir maçında ilk 11 oynatırdım
hiç maceraya girmesine gerek yok Necip'i oynatarak.
Bencede yapması gereken o ama değil Valerian hiç bir antröner direk kesmez necipte nasıl bir sempatiktik varsa :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Güçlü başkan yine masa da kaybetmiş.
Boşboş konuşuyoruz sıfır etkimiz var hiçbir renkliye bu cezayı vermezlerdi.
Çok kritik bir maçta sahaya adam atlasın öyle kritik oyunculara dalsın nasıl olsa 1 maç kapama oluyor adam da müdahele ederse ceza alır.
Muz cumhuriyeti otomatik ceza nedir arkadaş

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mellfred

pazartesi oynadığımız iyi oldu transferler bi kaç antrenmana katılır

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba'nın sakatlığı nedir, sözleşmesi dondurulacak kadar ciddi bir şey mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadroda 4 kiralık oyuncu var ve bunların dışında rotasyonda/ilk 11'de düşünülen 6 oyuncunun sözleşmesi bitiyor.

Seneye yine sıfırdan kadro kurmak istemiyorsak, bunlarla ilgili bir aksiyon alınması lazım.

Kiralıklar + Redmond + Cenk için devre arası beklenebilir ama Josef, Salih, N'koudou ve Ersin ile sözleşme yenilense iyi olur.

Çevrimiçi doganay

Atiba'nın sakatlığı nedir, sözleşmesi dondurulacak kadar ciddi bir şey mi?
Atiba'ya bence hurmeten dunya kupasinda oynayabilsin diye cuzi bir rakamla sozlesme yenilendi. Bir ihtimal son dakikalarda 10-15 dk oyuna girer en fazla diye dusunulmustur.
Dunya kupasindan sonra devre arasinda bile sozlesmesi zaten karsilikli bitirilirdi buyuk ihtimal. 40 yasinda adamdan daha ne beklenir artik  :) verdigi emekler icin tesekkur ederiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pazartesi günkü Başakşehir maçı muhtemelen zor geçecek, çok zor gol yiyen bir takıml oynayacağız.

O yüzden tribündeki taraftar sabırlı olmalı, goy goy yerine destek vermeli ve 1-0 galibiyete tamah etmeli.

Etiketler: