Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

ANC , federasyon tarafında gerçekten güçlü mü değil mi şimdi göreceğiz?

Josef, Weghorst, Roiser hepsini kattılar olayın icine ve 3-4 maç cezadan bahsediyorlar.

Çevrimdışı Doğukan E.

gol atıyor işte ne yapacak başka tam leblebici vallahi defans olsan karşılaşmak istemezsin tam bir başbelası
Vermesin başka katkı gerek yok zaten adam süperligde 1 gol ortalaması ile oynuyor daha ne bekleyebiliriz resmen talisca katkısı alıcaz mulekadan. Larinle benzetiliyor ama mulekanın golleri bizim için önemli noktalarda geliyor hep.

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef, Weghorst, Roiser hepsini kattılar olayın icine ve 3-4 maç cezadan bahsediyorlar.
Federasyon Fenerbahçe'nin kuklası olmuş, direkt kırmızı kart gören Valencia'ya 1 maç ceza verdiler.

Çevrimdışı Talisca1903

hiç bir ceza veremezler josefin kartıda iptal olur

Çevrimiçi Necmi

Muleka goller dışında gerçekten çok bir katkı vermiyor, umarım düzelir.
🙄

Çevrimdışı Doğukan E.

🙄
Necmi abi josefin kart iptal olur mu ? Hiç yorumunu görmedim çekincen mi var seninde ?

Çevrimdışı aunt minnie

Basaksehir macinda Salih-Gedson-Kerem Atakan oynayacak herhaldi.Şu takıma iyi bir merkez orta saha lazımdı,4-3-3’te 10 numaraya ihtiyaç duymuyoruz Dele Alli hata oldu.Neyse en azından defansta Welinton-Saiss izleriz.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi josefin kart iptal olur mu ? Hiç yorumunu görmedim çekincen mi var seninde ?
iptal olmaz diye düşünüyorum ederlerse şaşırırım bu olayları başlatan il güvenlik kurulu kararıydı madem maçı riskli görüp beşiktaş taraftarına yasakladılar bu kadar riskli gördükşeri maçta neden önlem almadılar taraftar sahaya girmiş atmış metre koşmuş tek güvenlik görevlisi harakete geçmemiş buda il güvenlik kurulunun yüksek riskli diye karar aldığı maçta oluyor bunun açıklaması yok

Çevrimdışı Egos

iptal olmaz diye düşünüyorum ederlerse şaşırırım bu olayları başlatan il güvenlik kurulu kararıydı madem maçı riskli görüp beşiktaş taraftarına yasakladılar bu kadar riskli gördükşeri maçta neden önlem almadılar taraftar sahaya girmiş atmış metre koşmuş tek güvenlik görevlisi harakete geçmemiş buda il güvenlik kurulunun yüksek riskli diye karar aldığı maçta oluyor bunun açıklaması yok

ben de kesin iptal olur diyorum. en son lyon maçında bize ceza verilmeyeceğine bu kadar emindim.

Çevrimdışı goktasoktay

geçecekler o işleri organize yapılan bir operasyon var ve de alanen ortaya çıktı Josefe verilen kartla kendi ayaklarına sıktılar artık hiç bir şey yapmaya yeltenemezler
O zaman atakan denen arkadaşın maç içinde yaptığı hareketlere de baksınlar. Özellikle mulekaya bilerek çarptığı bir pozisyon var. Kenardan oyuna giriyor, mulekanın arkası dönük, bilerek çarparak geçiyor.

Çevrimdışı goktasoktay

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1566724141440548873
Kaldı ki nefsi müdafaa ama vurma falan da yok. Josef resmen enseden yakalayıp etkisiz gale getirdi. Güvenliğin yapması gerekeni yaptı.
Atibadan sonra bence heykeli dikilesi bir adam Josef. Takımı sahiplenişi gerçekten saygıyı hak ediyor. Çok ama çok büyük karakter..

Çevrimdışı goktasoktay

Delle de hamstring problemi varmış MR bekleniyormuş gedsonun birşeyi yokmuş Sercan dikme yazdı
Maç sonu Salih de söyledi, saha rezaletti diye. Bu tür zeminlere tff nin müsaade etmemesi lazım

Çevrimdışı goktasoktay

Ben beğendim açıklamayı, asıp-kesip sonrasında hiçbirşey yapamamaktan iyidir.
Konya kupa maçı sonra bu sonrasında Bursa'da başımıza gelenler, geçmişe bakınca sert açıklamardan birşey kazanmadık.
Özellikle Anadolu takımlarını Beşiktaş'a karşı müdaafa etmek gibi bir devlet aklıda oluştu, valisinden polisine. Derin bir mevzuu.
Oğuzhan Akgün meselese girmemeleri çok akıllıca. O gerekli cevabı verdi zaten.
Aklı selim bir açıklama olmuş. Ben de bize yakışan budur diyorum. Abartılı atar gider yapıp, bi sonuç alamamaktan iyidir.

Çevrimdışı goktasoktay

Fenerbahceli hesaplar Weghorst, Josef ve Rosiere 3 mac ceza verilmesi için büyük baskı yapıyorlar.
Hepsini korumak lazım. Algıyla bişeyler yapmaya çalışıyorlar, biz sosyal medyada daha güçlüyüz. Kontra yapmak şart

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: Bugün TFF´nin yöneticileriyle yemek yiyeceğiz‚ Josef de gelecek.  :biggrinking:

Çevrimdışı savaş altay

Ahmet Nur Çebi: Bugün TFF´nin yöneticileriyle yemek yiyeceğiz‚ Josef de gelecek.  :biggrinking:
Yemekler josef'den 🤭

Çevrimdışı umutow

atibaya araba falan mı çarptı ?

Çevrimiçi Necmi

Ben beğendim açıklamayı, asıp-kesip sonrasında hiçbirşey yapamamaktan iyidir.
Konya kupa maçı sonra bu sonrasında Bursa'da başımıza gelenler, geçmişe bakınca sert açıklamardan birşey kazanmadık.
Özellikle Anadolu takımlarını Beşiktaş'a karşı müdaafa etmek gibi bir devlet aklıda oluştu, valisinden polisine. Derin bir mevzuu.
Oğuzhan Akgün meselese girmemeleri çok akıllıca. O gerekli cevabı verdi zaten.
sen birde ankaragücünün güvenlik şirketinin açıklamasını oku açıklamayı buraya koyamam egos beni anında forumdan atar ama tam ankaragücüne yakışır bir açıklama olmuş 😂

Çevrimdışı sozkul

sen birde ankaragücünün güvenlik şirketinin açıklamasını oku açıklamayı buraya koyamam egos beni anında forumdan atar ama tam ankaragücüne yakışır bir açıklama olmuş 😂

haha, şimdi okudum, Erman ile Çakar'a saldırıyor, hakaret etmiş, Şimdi Erman ve Ahmet Çakar'ın cevabını bekliyorum. Heyecanlı bir kapışma olacak.
TFF bu güvenlik şirketi hakkında ne yapacak onuda bekliyorum merakla..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Josef tedbirli PFDK'ya sevk edildi.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı goktasoktay

İyi de kararı verecek olan pfdk değil mi? İptali de onlar yapmıyor mu? Ben prosedürü işletiyorlar diye düşündüm.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim başvuru yapmamız için sevk olması lazımdı. Başkan böyle söylemişti. Bizimkiler de iptal için başvuru yaparlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Türk futbol tarihinde tedbirli olarak sevk edilip ceza almayan var mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Türk futbol tarihinde tedbirli olarak sevk edilip ceza almayan var mı?
Denilenlere göre masada güçlüydük, bakalım ne olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim başvuru yapmamız için sevk olması lazımdı. Başkan böyle söylemişti. Bizimkiler de iptal için başvuru yaparlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginç bir prosedürmüş

Cezanın kalkması için de, oyuncunun ilk lig maçında oynamaması gerekiyor olabilir :D

Etiketler: