Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330680 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

geçecekler o işleri organize yapılan bir operasyon var ve de alanen ortaya çıktı Josefe verilen kartla kendi ayaklarına sıktılar artık hiç bir şey yapmaya yeltenemezler
Önceki yaptıklarını görünce Caner’e bir gecede hazırlanan ceza bir çok topçumuzu önemli maçlar öncesi saf dışı bırakmalarını gördüğümüz için ne b*k yiyeceklerini kestiremiyorum. Kararlar ne zaman açıklanır ?

Çevrimiçi sEuL

Dun Umut’tan olmayacagini bir kez daha gormus olduk. Sonradan Cenk ile beraber oyuna girmelerine ragmen her ikili mucadeleyi kaybedip cok kolay kendilerini yere biraktilar.

Bu arada Cenk’e ayri bir parantez acmaliyiz. Beyefendi son dakikada oyuna girince teknik ekibe tepki koymustu. Dun oyuna girdikten sonra sahada resmen yurudu ve takima yararindan cok zarari oldu. Hele macin son dakikalarinda rakip korner diregi etrafinda Weghorst 3 kisi ile bogusup topu cikardi oradan, ardindan Cenk topu alip direkt rakibe teslim edip jog atmaya basladi ve cildirtti beni.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1566724141440548873
olacağı buydu resmen kendi ayaklarına sıktılar maç başından beri organize şeklide wegorstun üzerine gidildi kart görmesi için fırsat bulamadılar gaza gelip Josef  üzerinde deneyince kabak gibi ortaya çıktılar

Çevrimdışı Doğukan E.

Delle de hamstring problemi varmış MR bekleniyormuş gedsonun birşeyi yokmuş Sercan dikme yazdı

Çevrimiçi sEuL

Delle de hamstring problemi varmış MR bekleniyormuş gedsonun birşeyi yokmuş Sercan dikme yazdı
Delle pek hazir gozukmedi, daha cok erken yorum yapabilmek icin ama dun gol disindada sahada pek yoktu. Umarim sakatligi ciddi degildir ve beklentileri karsilayan Delle’yi yakin zamanda goruruz sahada.

Çevrimdışı Talisca1903

Dun Umut’tan olmayacagini bir kez daha gormus olduk. Sonradan Cenk ile beraber oyuna girmelerine ragmen her ikili mucadeleyi kaybedip cok kolay kendilerini yere biraktilar.

Bu arada Cenk’e ayri bir parantez acmaliyiz. Beyefendi son dakikada oyuna girince teknik ekibe tepki koymustu. Dun oyuna girdikten sonra sahada resmen yurudu ve takima yararindan cok zarari oldu. Hele macin son dakikalarinda rakip korner diregi etrafinda Weghorst 3 kisi ile bogusup topu cikardi oradan, ardindan Cenk topu alip direkt rakibe teslim edip jog atmaya basladi ve cildirtti beni.
Cenk evet ama Umut gayet iyi oynadı ve rahatlattı takımı bir pozisyonda tolga dirsek attı vermedi hakemsi çocuk ne yapsın Umut her zaman iş yapar çok çabuk gömüyoruz oyuncuları ha keza Welinton yarın oynamaya başlar ve çok faydalı olur her futbolcuya ihtiyaç var Cenkte illa ki b,r yerde devreye girecek

Çevrimdışı savaş altay

Josef kart'dan kurtulursa tertemiz üç puan.. Zemin kötü, a.gücü'ne değinmeye bile luzum yok. Bu şartlarda performansları konuşup keyif yapmak lazım.

Çevrimdışı Doğukan E.

Josef kart'dan kurtulursa tertemiz üç puan.. Zemin kötü, a.gücü'ne değinmeye bile luzum yok. Bu şartlarda performansları konuşup keyif yapmak lazım.
Ah şu kararlar bi açıklansada rahatça performansları konuşsak

Çevrimdışı savaş altay

Ah şu kararlar bi açıklansada rahatça performansları konuşsak
Bilginin kesinliği hakkında beklemek lazım fakat sahaya giren saldırgan serbest bırakıldı deniliyor. Josefi de bırakırlar 🤭 Josef sadece saldırganı durdurdu neyseki, yıllar önce fernandes'e k.paşa maçında saldırmışlardı ya almedia ve motta kramponları tattırmıştı adama, buna benzer bir durum yok ortada. Görüntüler net ve ortada, bu karar dönecek diye bekiyorum. Kamuoyu da bu konuda hem fikir.

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı aunt minnie

O değil de Sergen hocam nasıl tokatladıysa bunu adam halen kendine gelememiş 1.5 senedir.Genç oyuncuyu suçlamalar,rakibin üstüne yürümeler.

Çevrimiçi sefaköykartali

haklısın kardeşim bende ersin yerine emre geçsin demiştim ama çok yanılttı beni pis deplasman olmasına bağlamak istiyorum bir iki maç daha denenmeli
Emre kötü kaleci anlamı çıkmasın, bence onda da müthiş bir yetenek var. Bahsettiğim şey golü kaleciler yüzünden yemiyoruz, savunmamız sorunlu olduğu için yiyoruz. Emre de dünkü kafa gölüne bişey yapamazdı orada iyi bir sağ stoper kademe hatası yapmaz o kafayı vurdurmazdı. 2. Golde belki daha iyi kapatabilirdi ama orada da asıl pay savunmanın. Kalecilerimiz yetenekli, ikisi de kendi yaş grubunda avrupada sayılı oyunculardan. Gereksiz yere gömmemize gerek yok.

Çevrimdışı DieForYou1903

tamda form tutmaya başlamıştı kötü oldu neyse josef ve Raşit döndü

Josefe ceza verirler.

kaldık mı başakşehir maçında Necip-Gedson-Salihe.

Yada Berkay-Gedson-Salih.

Bu arada başakşehir maçını atlatırsak istanbul sonra milli ara var bütün sakatlar cezalılar bitmiş olur tam kadro gireriz terkrardan.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2022, 19:15:27 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı sozkul

https://twitter.com/Besiktas/status/1566769052739145729

Ben beğendim açıklamayı, asıp-kesip sonrasında hiçbirşey yapamamaktan iyidir.
Konya kupa maçı sonra bu sonrasında Bursa'da başımıza gelenler, geçmişe bakınca sert açıklamardan birşey kazanmadık.
Özellikle Anadolu takımlarını Beşiktaş'a karşı müdaafa etmek gibi bir devlet aklıda oluştu, valisinden polisine. Derin bir mevzuu.
Oğuzhan Akgün meselese girmemeleri çok akıllıca. O gerekli cevabı verdi zaten.

Çevrimdışı sozkul

Emre kötü kaleci anlamı çıkmasın, bence onda da müthiş bir yetenek var. Bahsettiğim şey golü kaleciler yüzünden yemiyoruz, savunmamız sorunlu olduğu için yiyoruz. Emre de dünkü kafa gölüne bişey yapamazdı orada iyi bir sağ stoper kademe hatası yapmaz o kafayı vurdurmazdı. 2. Golde belki daha iyi kapatabilirdi ama orada da asıl pay savunmanın. Kalecilerimiz yetenekli, ikisi de kendi yaş grubunda avrupada sayılı oyunculardan. Gereksiz yere gömmemize gerek yok.

Maçta çok gergindi. Öyle hissettim.

Çevrimiçi Necmi

Maçta çok gergindi. Öyle hissettim.
o sahada oyuncuların durabilmesi bile başarı üç puan almak müthiş olay 90 dakika üzerlerine madde yağdı kimseye laf söylenmez kanat oyuncuları koşarken üstlerine madde yağıyordu bırak futbol oynayıp doğru işler yapmayı üstüne madde yağarken koşamazsın bile sadece buda değil ankaragücü oyuncular sürekli pozisyonlara tekme atarak girdi rakip teknik drektör bile oyuncuna saldırıyor bu maçı kazanmak emin ol şampiyonluk yolunda en önemli adımlardan biriydi emreyide eleştiremem gencecik bir çocuk bu kadar düşmanca ortamda gerçek oyununu oynayamaz
Yönetimin yerli bir stoper almazsa bu kurulan kadronun içine eder ortalama bir stoper bile yeter 
Weghors a hayran kaldım bu kadar gerilimli oyunda dik durdu sahada futbol içi veya dışı yaptığı herşey beşiktaşın oyunda kalmasını sağladı 

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fenerbahceli hesaplar Weghorst, Josef ve Rosiere 3 mac ceza verilmesi için büyük baskı yapıyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Fenerbahceli hesaplar Weghorst, Josef ve Rosiere 3 mac ceza verilmesi için büyük baskı yapıyorlar.
onlara başka birşey versek muleka mesela malum fener zenci sever

Çevrimiçi sEuL

Hepsi yusuf yusuf tabi haha

Bence dun sahada olan 11 futbolcuda 5 mac direkt ceza almali. 90 dakika kufur, yabanci madde, tahrik altinda oynayip bu kadar soguk kanli davranabildikleri icin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muleka leblebi gibi tamamlıyor ancak defansa yardım 0.Rosier’in anası ağladı dün.Muleka defansa destek vermezse attığı gollere rağmen kesilebilir.
Muleka goller dışında gerçekten çok bir katkı vermiyor, umarım düzelir.

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka goller dışında gerçekten çok bir katkı vermiyor, umarım düzelir.
gol atıyor işte ne yapacak başka tam leblebici vallahi defans olsan karşılaşmak istemezsin tam bir başbelası

Etiketler: