Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330114 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sercan dikme: ghezzal bireysel çalışmış ankaragücünde kadroda yok demiş
hoca beklenenden yavaş iyileşiyor demiş oynatmayalım zaten şu an için ihtiyaç yok

Çevrimdışı Doğukan E.

hoca beklenenden yavaş iyileşiyor demiş oynatmayalım zaten şu an için ihtiyaç yok
Ben satılma mevzularına istinaden bir çekincem vardı ki neyse ki sanırım alakası yok bu haftada dinlensin uzun maratonda onun kilit açılışlarına ihtiyacımız olucak

Çevrimiçi Necmi

Bizim fikstür gerçekten çok iyi form durumu aşağıya ineceği dönemde dünya kupası devreye giriyor birde bay geçeceğimiz sürede çok iyi üçer gün arayla millet maç yapacak birde avrupa maçlarıyla sıkışacak biz bay olacağız olası rakipler rahat dönemde bay oluyor ve bizim o haftalar kazanıp puan farkı arttırma şansımız var bunu başarırsak psikolojik düşüşe geçirir rakipleri
Cidden on yıldır böyle iyi fikstür görmedim ben ligin başınıda hırpalanmadan atlatacak rakipler vardı tam pik seviyemize geldiğimizde başak fener ts oynuyoruz tek gs maçı hafif sıkıntı olur o dönem düşüşe geçebiliriz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı sozkul

Bu FFP anlaşması nereden çıktı, beklenen bir şey miydi , şaşırdım ben.

Çevrimiçi murat

Bu FFP anlaşması nereden çıktı, beklenen bir şey miydi , şaşırdım ben.
3 senede borç  2 ye katlandı.eski yönetimin borçlarını ödüyorlar.covid salgını oldu.gelen futbolcular yönetimi kandırdı meğerse 3 er milyon euro maaş alıyorlarmış ve tooa vurmayı da bilmiyorlarmış.eldeki lens doğlas layiç vs yetmiyormuş gibi  birde daha beterlerine para  ödedij.belki sene başı teknik direktör işe erken başlasa futbolcular kampa yetişse kampta  verimli geçseydi bu duruma düşmezdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 senede borç  2 ye katlandı.eski yönetimin borçlarını ödüyorlar.covid salgını oldu.gelen futbolcular yönetimi kandırdı meğerse 3 er milyon euro maaş alıyorlarmış ve tooa vurmayı da bilmiyorlarmış.eldeki lens doğlas layiç vs yetmiyormuş gibi  birde daha beterlerine para  ödedij.belki sene başı teknik direktör işe erken başlasa futbolcular kampa yetişse kampta  verimli geçseydi bu duruma düşmezdik.
Geldiklerinde borçlar TL'ye dönüştürülmüş ve faiz ödemesi durmuştu.

Üstüne Acun'un kanalında televizyonda taraftardan para topladılar.
Transferlerde 50 bin Euro için haftalarca pazarlık yaptılar.
Şampiyon olup 35 milyon Euro aldılar.
Süresi biten locaları tekrar sattılar, hatta güya kendi evlerini bile sattılar.
Internette Excel'ler dolaşıyor, ona baksan takımın yarısı 400-500 bin Euro maaş alıyor, 1.5 üstü alan oyuncu sayısı 2.
2 senedir kombineler saniyesinde bitiyor.

Gel gör ki, 3 senedir ekonomik durum felakete doğru gidiyor, men yememek için FFP anlaşması imzalanıyor.

Ama çok enteresan, kimse de sormuyor paralar nerede diye.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2022, 11:28:09 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Geldiklerinde borçlar TL'ye dönüştürülmüş ve faiz ödemesi durmuştu.

Üstüne Acun'un kanalında televizyonda taraftardan para topladılar.
Transferlerde 50 bin Euro için haftalarca pazarlık yaptılar.
Şampiyon olup 35 milyon Euro aldılar.
Süresi biten locaları tekrar sattılar, hatta güya kendi evlerini bile sattılar.
Internette Excel'ler dolaşıyor, ona baksan takımın yarısı 400-500 bin Euro maaş alıyor, 1.5 üstü alan oyuncu sayısı 2.
2 senedir kombineler saniyesinde bitiyor.

Gel gör ki, 3 senedir ekonomik durum felakete doğru gidiyor, men yememek için FFP anlaşması imzalanıyor.

Ama çok enteresan, kimse de sormuyor paralar nerede diye.
700 m kredi çekip buna kefil olmalarını artı 100 m borç vermeyi başarı gibi sundular ya gerçi son raporda yönetici borcu görünmüyordu
Bizi allah korumuşda fo gider ayak bankalar birliği anlaşmasını yapıp borcu tl ye çevirip faizi dondurmuş yoksa o borç üçe katlayacak birde üstüne bunların yaptığı borç eklenecekti

Çevrimdışı celiker1

Çok üzüldüm.Şu an en gözde gencimiz.Çalışmak mı,zemin mi,şanssızlık mı?Nedir bu alt yapıdaki çocukların sorunu?10 tane çocuktan 7-8 tanesi kesin böyle sakatlık süreci yaşıyor.

https://twitter.com/scopfive/status/1566396872331124737?t=VK-gx_Jv1Dt7ESu498WNdg&s=19
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

700 m kredi çekip buna kefil olmalarını artı 100 m borç vermeyi başarı gibi sundular ya gerçi son raporda yönetici borcu görünmüyordu
Bizi allah korumuşda fo gider ayak bankalar birliği anlaşmasını yapıp borcu tl ye çevirip faizi dondurmuş yoksa o borç üçe katlayacak birde üstüne bunların yaptığı borç eklenecekti

Bunlar iyi yönetememiş olabilir ama keşke maddi olarak duvara tosladığımız için FO kaçıp gitmeseydide bugün ne halde olduğumuzu görebilseydik.  Belki bir iki eleştiri yapardın o zaman Onuniçinde Necmi. FO o anlaşmayı yaptığı için bırakıp gitti zaten. Harcama marjı bitmişti.
Kulüp ekonomik açıdan bitik olmasaydı FO bırakır mıydı  sanıyorsun, taraftar tezahüratı nedeniyle bırakacak birisi değil o.

Fenere Ali Koç inanılmaz paralar koydu, GS ye devlet arsa verip sattırıp ayakta tutuyor.
Anladığım kadarıyla bizim teker patlak, Biz kendi yağımızla dönüyoruz, para koyan yok, yapabildikleri tek şey tasarruf yapıp durumu idare etmeye çalışmak.

Çevrimiçi sEuL

Çok üzüldüm.Şu an en gözde gencimiz.Çalışmak mı,zemin mi,şanssızlık mı?Nedir bu alt yapıdaki çocukların sorunu?10 tane çocuktan 7-8 tanesi kesin böyle sakatlık süreci yaşıyor.

https://twitter.com/scopfive/status/1566396872331124737?t=VK-gx_Jv1Dt7ESu498WNdg&s=19
Demir Ege Tiknaz’da capraz baglari koparmisti. Dedigin gibi bu tur sakatliklari cok fazla yasiyor alt yapidaki oyuncularimiz. Bunun sebebinin arastirilip bulunmasi ve ona gore acil onlemler alinmasi gerekiyor.

Berkay’a da gecmis olsun, en kisa zamanda iyilesip daha guclu donmesi dilegi ile.

Çevrimiçi Necmi

bizim alt yapı sahası suni çim değilmi

Çevrimiçi Necmi

Bunlar iyi yönetememiş olabilir ama keşke maddi olarak duvara tosladığımız için FO kaçıp gitmeseydide bugün ne halde olduğumuzu görebilseydik.  Belki bir iki eleştiri yapardın o zaman Onuniçinde Necmi. FO o anlaşmayı yaptığı için bırakıp gitti zaten. Harcama marjı bitmişti.
Kulüp ekonomik açıdan bitik olmasaydı FO bırakır mıydı  sanıyorsun, taraftar tezahüratı nedeniyle bırakacak birisi değil o.

Fenere Ali Koç inanılmaz paralar koydu, GS ye devlet arsa verip sattırıp ayakta tutuyor.
Anladığım kadarıyla bizim teker patlak, Biz kendi yağımızla dönüyoruz, para koyan yok, yapabildikleri tek şey tasarruf yapıp durumu idare etmeye çalışmak.
geçmiş geçmişdir geçmişi yadetmek için söylemedim kimse doların böyle patlayacağını tahmin edemezdi fo da bilemezdi bunu ama o anlaşma beşiktaş için ciddi şans olmuş gelir gelmez bunlar yapmış olsaydı aynı şeyi bunlar içinde söylerdim en düşük boktada döviz borcunu tlye çevirip faizi dondurup borcu sabitlemek akıllıca bir işdi ödemeler gelirin tamamı falanda değildi sorun bunların geldikleri iki yıl dertlerinin beşiktaş olmamasıydı kin kusmaya gelmişler iki yıl sadece kin kustular tek kuruş koydukları gelir yoktu ödenen taksit harcadıkları paranın yanında devede kulak değil görmediğiniz bu 35 m euro şl geliri var 630 milyon eder havadan geldi bu iki yılda ödediğimiz geri ödeme 500 milyon borcumuz 500 eksilmesi gerekirken faizler donmuş tlye çevrilmiş borç iki katına nasıl çıktı iki senede geçen yıl 630 m şl 700 m kredi 100 m çebi borç verdi bak diğer gelirleri saymıyorum bile üç kalemle giren nakit 1.430 milyar tl ve bütçede açık verdik bu parayla borç ödenmedi borcu ipotek ettiğimiz fo gelirleri ödedi ipotekli olmayan gelirlerde vardı ben eleştirirken fo destekçisi dediniz ama alakası yoktu o yönetim beşiktaş tarihinde gördüğüm en kötü yönetimdi şimdi yeni gelenleri eleştirmiyorum çebiyide eleştirmiyorum çebiyide pis kullandıklarını düşünüyorum kinlerini kusup har vurup harman savurum gittiler çebi kaldı verdiği borç ve kefil olduğu 700 m kredi ve ikiye katlanmış borçla çebiyi severim ben ama o yönetim beşiktaşın başına gelmiş en büyük felaketti çebiyide zamanında fo ya yaptıkları gibi alttan oydular şimdi yeni yönetime bakacağız en azından bir yönetim var diyebiliyoruz artık sponsor buluyorlar gelir yaratıyorlar transfer aklıda var gibi duruyor bu yönetimi eleştirmiyorum çebiyede üzülüyorum bunları hak etmemişti şu giden gençlerin sorumlusuda onların menejer düşmanlığı oldu neymiş efendim menejere para vermeyeceklermiş sonuç tek oyuncu satama alt yapını kaybet
Ben bunları eleştirdim iki yıldır siz fo ya saplanıp kaldınız fo yu onun dönemine bakar değerlendiririm gördüğümde yen yapılan stad tesislerin yenilenmesi iki şampiyonluk ve bunların hepsinden daha önemli olan beşiktaşın itibarını geri kazanmadı oldu on yıldır üçüncü büyük lafını duyuyormusunuz ben duymuyorum eskiden spor programlarının son birkaç dakikasına oda lütfederlerse beşiktaşı konuşurlardı ama çoğunlukla beşiktaşı konuşmaya zaman kalmadı derlerdi insanlar bunları unuttu evet ekonomik olarak fo yönetimini alkışlayamayız ama başka ne suçu vardı bu kadar lanetle anılacak beşiktaşa ihanetmi etti itibarınımı yerle bir etti beşiktaşa koyduğu artılar o kadar fazlaki ben borcu büyük suç olarak göremiyorum beşiktaşı tekrar beşiktaş yaptı sadece renklilere değil beşiktaşlışarada ne kadar büyük kulüp olduğumuzu tekrar öğretti fetönün o kadar güçlü olduğu dönemde fetönün çökmeye çalıştığı stadı yenilemek kolaymıydı sanıyorsunuz neler yaşandığını birlikte gördük yaşadık
Ben fo düşmanlığının anlamsız yanlış olduğunu düşünüyorum bu muameleyi hak etmedi sorun sadece borçsa bu yönetim fo nun yedi yılda yaptığı borcun 1.5 katını iki senede yaptı gelir yoktu deniyor ama giren nakit ortalamadı fo dönemine göre çok daha yüksek fo dönemindeki gibi stad gideri yok üstelik gerçeklere bakmak gerekiyor ama eleştirilerimin hiç biri mevcut yönetime değil bunlar yeni geldi bundan sonraki icraatlarına bakacağız ona göre konuşacağız şimdi konuşmak haksızlık olur bence iyide gidiyorlar şu an

Çevrimdışı sozkul

Covid döneminde bir gelir yoktu arkadaşlar,  Beşiktaş ve türk futbolunun  aşağı çizgisi başlamıştı, bu dönem  Ali Koç dışında kimse yeni sponsor yaratamadı, ya başımıza ömer koç geçip 200 miyın avro oda bize koyqcaktı ya da böyle olacaktı, FO, adalı, ANÇ, hangisi gelse bunlar olacaktı, daha kötüsüde olabilirdi tabii, şu kpmg raporunun detayını görebilseydik keşke.

Futbolcu satamadılar diye eleştirebilirsiniz, Ruiz meselesini yeniden açabilirsiniz, haklısınız, fakat bu hataların borca etkisi ne oldu acaba bilmek lazım. Bunların satamadığı kontratı biten futbolcularımızın nerede  oynadıklarını biliyorsunuz değil mi?

Çevrimiçi Necmi

Covid döneminde bir gelir yoktu arkadaşlar,  Beşiktaş ve türk futbolunun  aşağı çizgisi başlamıştı, bu dönem  Ali Koç dışında kimse yeni sponsor yaratamadı, ya başımıza ömer koç geçip 200 miyın avro oda bize koyqcaktı ya da böyle olacaktı, FO, adalı, ANÇ, hangisi gelse bunlar olacaktı, daha kötüsüde olabilirdi tabii, şu kpmg raporunun detayını görebilseydik keşke.

Futbolcu satamadılar diye eleştirebilirsiniz, Ruiz meselesini yeniden açabilirsiniz, haklısınız, fakat bu hataların borca etkisi ne oldu acaba bilmek lazım. Bunların satamadığı kontratı biten futbolcularımızın nerede  oynadıklarını biliyorsunuz değil mi?
alınan 700 m kredinin zaten sorun çıkartmaması pandemi bedeniyle sponsor bulamamak anlaşılır ama kartal yuvasına bir tşort yaptırıp koymamak anlaşılmaz geçen sene bandırma kartal yuvasına gittim lig başlamıştı yuvada forma yoktu büyük beden forma göndermişler o kadar başkada birşey yoktu eskiden kalmış birkaç ürün vardı sordum neden yok diye göndermiyorlar dediler bir sürü kartal yuvası kapanmak zorunda kaldı yinede iyi kötü sponsor bulurlardı bunların hepsi iş adamı pandemi sadece bahane oldu en fazla bütçe açığı veren biziz en az geliri olanda biziz bu pandemiyle açıklanıyorsa diğer kulüpler pandemi yaşamadımı üstelik bizim şl gelirimiz vardı şl geliri koyup 700 m kredi artı yüz m borç verdiği dönemde bütçe açığı verdik fo ya sövmeleri dışında yöneticilerin adını duymadık mazeret yaratmak istersen kamyon dolusu yaratabilirsin önemli değilki 1.5 m nakit koyuyorsun 2.5 m borç ekliyorsun üstüne bütçe açığı veriyorsun verdikleri zarar 4 milyar bunu fo banka yapılanmasına ödedikleri 250 m la açıklayamazlar faiz artışı diyemezler kur farkı diyemezler borç tl alacaklar dolar olunca kur farkı lehimize işliyor üstelik
Gerçekler bu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Helal olsun Ahmet Çakar adalet dağıtıyor.
Bugünleri de gördük.

Çevrimdışı DieForYou1903

Helal olsun Ahmet Çakar adalet dağıtıyor.
Bugünleri de gördük.

Beşiktaş yönetimi uyuyor hakkımızı Ahmet çakar savunuyor.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

https://twitter.com/Besiktas/status/1566541277977579522
Abi bu nedir ya? Bu kadar saçma bir açıklama olabilir mi ? Kim yazdı bunu ? Pollyana mı? Yaz en sert açıklamayı, döşe gitsin bu kanı bozuklara.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: