Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Valerien hocanın artıları,eksileri;

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Genç oyunculara bakış açısı iyi
●Oyuncu gelişimine katkısı iyi
●Duran top organizasyonu iyi
●Takımdaki oyuncuların kendisine saygısı iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ
Oyuncu değişiklikleri iyi değil

Benim aklıma gelenler bunlar.Sizin itiraz edeceğiniz veya katkıda bulunacaklarınızvar mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

kale yerli stoper de weli&emreca nejip&saiss 2 lileriyle bir yerli artı salihle işi çözüyoruz çok takmamak lazım gerekise sol bek meraş felan yapılır

Ayrıca Salih hakikaten utandırdı beni mükemmel oynuyor aferim çocuk helal osun
SALİH müthiş karakter koydu umarım üzerine koya koya devam eder maşallah. Nkoudu konusunda çok haklısın EGO’suna yenik düşüyor malesef bi kaç pozisyonda dele aliyi görebilirdi kendi vurmayı seçti
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

zor maçta bizim için değil rakipler için zor maçlar 😂
Onlar düşünsün 😏

Yani ben ligde herhangi bir takım olsam şu Beşiktaş ile karşılaşacaksam hele ilk yarıyı düşününce altıma ederdim

Çevrimdışı Mehmet57

Solbek meras felan olmaz. Meras futbolcu degil.

Çevrimdışı celiker1

Zemin bu sene çok güzel oldu.Denildiği gibi çimler yerli rulo çimse ve her sene konserler yapıldıktan sonra uygulanıp bu seneki gibi olacaksa çim işini çözdük demektir.Cim demişken Real Madrin uyguladığı sistem nasıl şeydir arkadaş?

https://twitter.com/muhendisIik_/status/1564520380546646018?t=nX5y0oq7ZbGpB1U21DVMcA&s=19
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Solbek meras felan olmaz. Meras futbolcu degil.
Umut'u koyduğun an dün ilk yarı oynadığın oyunu oynayamazsın josef bu saatten sonra yedek kalır maalesef ki bence şu oyunda yeri yok derbilerde koyarsın diğer maçlarda skoru aldıktan sonra oyuna atarsın.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2022, 11:24:28 Samet Ç ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

Benim aklıma gelenler bunlar.Sizin itiraz edeceğiniz veya katkıda bulunacaklarınızvar mı?
Çok güzel bir ilk 11 var ama maalesef yedek kulübesi çok zayıf. Hoca dünkü değişiklikleri biraz mecburiyetten ama daha önemlisi bence yönetime mesaj verme noktasında yaptı. Oyuna başlayanlarla sonradan girenler arasında geceyle gündüz kadar fark vardı gördük. Yönetim o gerekli takviyeleri yapmazsa bu güzel kadroya yazık eder.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi murat

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

oyuncu değişiklikleri evet iyi değil.elindeki malzeme yetersiz olsada eldekinin en iyisini seçemiyor.3 farkı  yakalamışsın.önce bir cenk alman gerekirdi.kenanı takıma hazırlamaya gerek yok maksimumu bu hatta minimumu da bu.çok lazım olduğunda 3 sene oynamasada bunu oynar.vakşt ilerledikçe de teker teker gençleri oyuna atarsın.

Çevrimdışı Savaş

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

Josef Ghezzal Atiba Stoper ve Sağ kanat takıma katılınca doğru değişiklikleri yapar.

Şu an çok takılmamak lazım değişikliklere. Eldeki malzeme bu. Yapacak bisey yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

oyuncu değişiklikleri evet iyi değil.elindeki malzeme yetersiz olsada eldekinin en iyisini seçemiyor.3 farkı  yakalamışsın.önce bir cenk alman gerekirdi.kenanı takıma hazırlamaya gerek yok maksimumu bu hatta minimumu da bu.çok lazım olduğunda 3 sene oynamasada bunu oynar.vakşt ilerledikçe de teker teker gençleri oyuna atarsın.

Dünkü ıslıklardan sonra Kenan'ı bir daha almaz bence.

Çevrimdışı Orhan_

Takımı ulu orta çok övmeyelim. Nazar değecek. 

Çevrimdışı aunt minnie

saiss,masuaku ve rosier’in yedeği yok.Kenan Karaman ve Umut Meraş futbolcu değil.Yabancı kuralı olmasa süperligte oynayamazlar
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2022, 12:03:18 aunt minnie ]

Çevrimiçi murat

Ligin en iyi sağbek solvek ve stoperi bizde kale sağlam okmasada sadece ligde yarıştığımız sezon stoper transferi olmasa da olur gibi.ligin en iyi defansif ortasahası bizde ama henüz oynayamadı.henüz isteniken düzeyde olmasada gedson yine ligin en iyi 3-4 oyuncusundan biri.sakatlanmayan nkudu yine ligin en iyisi.weghorst gomeze benzetiliyor ama ben daha çok himmetçi₁ hakan şükürün 2 gömlek üstü olarak görüyorum.gezzal en iyi sağ açık değil sağ açıkta başka işler yapan bir adam.sadece sağ açıkta oynuyor farklı bir aileri uçta çok değerli  7 adam var ve bu adamları rotasyon yaparak oynatmak lazım hiçbirini küstürmeden mevkisinin ikinci adamı yapmadan.tek fırvet oynarken hep eeghorst ile başlamamak lazım.bazen cenk ile başlamalıyız.sol açık nkudu herzaman dşrek başlamamalı bazen cenk bazen muleka başlamalı.bazen 4231 den vazgeçip delleali yi oradan çıkarıp 2 li forvetle başlamalıyız.

Çevrimiçi murat

Umut'u koyduğun an dün ilk yarı oynadığın oyunu oynayamazsın josef bu saatten sonra yedek kalır maalesef ki bence şu oyunda yeri yok derbilerde koyarsın diğer maçlarda skoru aldıktan sonra oyuna atarsın.
umut ile tayfuru  takas etmeyi becerebilseler iyi olurdu.yedek kulübemiz zayıf sayılmaz sadece delle ali soru işareti?nkudu sakatlanmasa bence kanat transferine de ihtiyaç yok yerine sergen yalın dönemi larini gibi kullanılabilecek cenk ve muleka var.kanat oyuncusu değilde kanatta oynayabilen ofansif 8 güzel olur.hem delle ali ile rekabete girer hemde kanadı yedekler.fashnatt  hala bu tanıma uyuyor.hem orta avrupalı alman ekolü bir oyuncumuz olur.weghorstun biraz daha arkada oynayan tipi.

Çevrimdışı savaş altay

Oley oley oley

Bomba gibi sezon 😜

Çevrimdışı savaş altay

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

Cenk, Ghezzal ve Josef ile güçlü bir 14 mevcut. Oyuncuyu getirmek yönetimin işi. İsmael elinden geleni yapacaktır. Eksik gördüğüm tek yan Beşiktaş skoru aldığında bu denli vites küçültmemeli.

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/alperbah/status/1564538128630775808?t=v8zp7ei1wp5hosS__GAQBg&s=19

Bu kifayetsiz muhterislere yüz verirseniz Beşiktaş taraftarı sağlıklı bir komuoyu oluşturamaz. Günün sonunda bunun gibi vasatlardan nasihat dinleriz.

Şunu sokakta görsen adam yerine koyup selam vermezsin ama sosyal medyada Beşiktaş ihtiyar heyeti gibi takılıyorlar. Ezin, aşağılayın, dalga geçin bunlarla. Başka bir muameleyi hak etmiyorlar.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2022, 13:41:21 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı DieForYou1903

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

Oyuncu değişiklikleri değil bence.Oyuna girenler iyi değil.

Eksileri bana göre oyunu tutma konusunda zayıfız.

Defansı çok iyi yapamıyor takım.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

saiss,masuaku ve rosier’in yedeği yok.Kenan Karaman ve Umut Meraş futbolcu değil.Yabancı kuralı olmasa süperligte oynayamazlar

Saisin nasıl yedeği yok ya en rahat bölge orası :) Montero,Emrecan 2 tane yedek var orda.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

Benim var.

Oyuncu değiştirmesinin iyi olabilmesi için, kenarda adam gibi oyuncun olması lazım.

Hocanın 2 haftadır eleştirilecek hiç bir noktası yok bence. Hazırlık maçlarında siyahın zindanı gibiydi, lig maçlarında beyazın aydınlığı.

Çevrimdışı aunt minnie

Fiziksel üstünlüğüyle oynayan takımlar sık düşüş yaşar.O yüzden klübe çok önemli.Dün oyuna giren oyuncuların hepsi sinirimi bozdu.Berkay daha 19 yaşında paşam ayağına top bekliyor.Gedson 90 dakika kaç tane jog kaç tane sprint attı sayamadım.Gerçekten Valerian’ın yedek oyunculara ayar olduğunu düşünüyorum.Cenk’i ayrı triplerde,Kenan ve Umut zaten ancak top taşıyıcısı olması gereken tipler…

Kerem Atakan’ın da vücut dilini çok beğenmedim.Mücadeleden kaçıyor çoğu.Klübeye ciddi katkı gerekiyor.Defanstaki vazgeçilmez isimler cezalı ve sakat olunca çok zor maçlar geçireceğiz.

Çevrimiçi Necmi

ARTILARI
●Sporcu
●İşine konsantre
●Takımı çalıştırması iyi
●Hakem konuşmuyor

EKSİLERİ

bilemeyiz oyuncu değişikliği kötümü kulübedeki adamların hepsini sokuyor messi varda kulübedemi unuttu cenki sokmadı diye laf ediyoruzda soktuğunda hazır olmadığını gördük uzatmalarla yirmi dakika oynadı tek bir haraketi yoktu kulübedeki oyuncunun durumunu bilemediğimiz için yanlış diyemeyiz dün gelen çocuğu sahaya sürüyorsa cenk yerine neden kenan aldı diyemem ben bunu oturup cenk sorgulayacak bana girdikten sonra hoca haklıymış dedirtti

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu değişiklikleri değil bence.Oyuna girenler iyi değil.

Eksileri bana göre oyunu tutma konusunda zayıfız.

Defansı çok iyi yapamıyor takım.
nasıl iyi yapamıyor daha ne yapacak ligin en az pozisyon veren takımıyız dünyada hiç pozisyon vermeyen takım varmı
Kimse bakmıyor iki maçtır necip oynuyor stoperde bizim elimizde 11 yok geçtim kulübeyi düne kadar berkay necip çıkıyorduk hoca ne yapsın

Etiketler: