Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/atakankurt2/status/1564351990339084289

ohoooo sizde artık yuh
Bunlar BEşiktaşlı gibi görünen pis ruhlu algıcılar. Bunlara taraftar prim veriyor. Sonra böyle konuşma ehliyetine sahip sanıyorlar kendilerini. Bırakın deli konuşsun. Konuş deli  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/atakankurt2/status/1564351990339084289

ohoooo sizde artık yuh

Hocayı heybetiyle karşısında görse dili bir yerine kaçacak tipler ancak klavyeden sallıyor.
Atakan efendiye soralım bakalım kimler girmeliydi?

Çevrimdışı mellfred

ikinci yarıda giren oyuncular
berkay umut kenan cenk kerem
2. yarılarda oyundan düşmemiz tesadüf değil

Çevrimdışı aunt minnie

Yalnız bizim fikstürte ilk maçlar çok temizmiş gerçekten.Haftaya Ankaragücüyle oynayacağız baya kötüler onlar da.İlk ciddi sınav Başakşehir maçı olacak.

Çevrimdışı levitate

Bunlar BEşiktaşlı gibi görünen pis ruhlu algıcılar. Bunlara taraftar prim veriyor. Sonra böyle konuşma ehliyetine sahip sanıyorlar kendilerini. Bırakın deli konuşsun. Konuş deli  :bandit:

Hocayı heybetiyle karşısında görse dili bir yerine kaçacak tipler ancak klavyeden sallıyor.
Atakan efendiye soralım bakalım kimler girmeliydi?

yerli hoca yok içeriden bilgi vermiyor ya da işlerine yardım etmiyor ya onun kuyruk acısı işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocama tebrikler.  Eleştirilere hatta saldırılara on numara cevabını veriyor.  Maç sonu kendisi de büyük takım olarak bu oyunu 90 dakikaya yaymamız lazım dedi. Bu maçta da çok iyi oynattı,  her rakibi 30 dkda bitiriyoruz valla.  Gerek tempo,  gerek hücum organizasyonları ilk yarı sene sanki 15-16 dedik.  Daha kadroya Josef, Ghezzal, Welinton gelecek.  Kerem Atakan da alışınca rotasyonda elimizi kolaylaştıracaktır.   Yedekten Kenan,  Berkay vs.  atmak zorunda kalmadığında değişiklikler de daha etkili olacaktır.  Bravo takım.

Çevrimdışı Nazım Ar

ikinci yarıda giren oyuncular
berkay umut kenan cenk kerem
2. yarılarda oyundan düşmemiz tesadüf değil

Yanılmıyorsam Kenan, Necip ve Umutun aynı anda sahada olduğu bir maçı ilk defa kazandık. Milat olabilir :)

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/atakankurt2/status/1564351990339084289?s=21&t=JPh5mIMLloTbon6OefJbBA

Bakın bu insanlar leş kargasıdır. Şenol amcası gelse ondan alacağı bilgilerle duyum gazetecisi olacak. Üç beş yolunu bulacak. Bunların taraftarlıkla bir alakası yoktur. Bunları her yerde aşağılayın, takipten çıkın, prim vermeyin. Beşiktaş bu çakalların yuvalanacağı bir yer olamaz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada Dele Alli'nin sosyal medyada ve taraftarlar nezdinde bu kadar önde olması umarim takım motivasyonunu bozmaz.

Şu an performansıyla çok daha önde isimler var. Ilk hafta olduğu içindir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada ben Dele Alliyi gayet beğendim, topları yerinde kullandı fiziken korakor çarpıştı, laubali hareket yapmadı. İstese 2 tane şut denerdi hep daha müsait arkadaşını aradı. Skor üretmese de yaptığı iş çok değerli ve adam daha geleli kaç gün oldu.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/atakankurt2/status/1564351990339084289?s=21&t=JPh5mIMLloTbon6OefJbBA

Bakın bu insanlar leş kargasıdır. Şenol amcası gelse ondan alacağı bilgilerle duyum gazetecisi olacak. Üç beş yolunu bulacak. Bunların taraftarlıkla bir alakası yoktur. Bunları her yerde aşağılayın, takipten çıkın, prim vermeyin. Beşiktaş bu çakalların yuvalanacağı bir yer olamaz.

taraftar mücadele edecek işte, millet daha yeni yeni uyanmaya başladı...
bipbipbupbup

Çevrimdışı annoca

Bu arada ben Dele Alliyi gayet beğendim, topları yerinde kullandı fiziken korakor çarpıştı, laubali hareket yapmadı. İstese 2 tane şut denerdi hep daha müsait arkadaşını aradı. Skor üretmese de yaptığı iş çok değerli ve adam daha geleli kaç gün oldu.
bende beğendim. ilk yarı bize yapılan tosic taktiğini necipte kullandılar. oyunu necibin kurmasını istedi sivas, nkoudou ve weghorst rakibi kendine çekip dele de defans arkasına koşu falan denedi necipte fena uzun toplar çıkarmadı. velhasıl ileriki maçlarda bu şekilde bir gol buluruz diyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/OptaCan/status/1564366122140442626

Rakip topu bıraktığında ne yapacak diyenlerede cevap vermiş oldu.

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı mellfred

Bu arada Dele Alli'nin sosyal medyada ve taraftarlar nezdinde bu kadar önde olması umarim takım motivasyonunu bozmaz.

Şu an performansıyla çok daha önde isimler var. Ilk hafta olduğu içindir diye düşünüyorum.
bilakis bence böyle büyük topçunun adının anılmaması şaşırttı beni
ekşide twitter’da bakıyorum ismini anan olmamış
takımın kendisi herkesi gölgelemiş

Çevrimdışı mellfred

Yalnız bizim fikstürte ilk maçlar çok temizmiş gerçekten.Haftaya Ankaragücüyle oynayacağız baya kötüler onlar da.İlk ciddi sınav Başakşehir maçı olacak.
zor maçlar üst üste bindi  orada kırılmamak lazım
zor maçlar kombine geldi
oraya kadar mario’nun coinleri topladığı gibi pointleri toplamak lazım 3’er 3’er

Çevrimiçi Necmi

İşi sıkı tutarsak onuncu haftada ligi kopartırız
Onuncu haftaya kadar rakipler dayak yiyerek gelecek içerde oynayacağımız başak fener ts maçlarıda avantaj aslında deplasmanda oynasak kopartma şansımız olmazdı
En iyi fikstür bizde zorluk derecesi yüksek maçlarıda hem takım oturduğunda hemde form durumu düşmeden en ideal zamanda oynayacağız rakiplerde daha fazla maç yapmış kondüsyonları düşmeye başlamış olur büyük ihtimal sezonu erken açtılar
Çok büyük şans var biraz dişimizi sıkacağız bu arada bayda olacaklar fark açtıkça psikolojik olarak düşürürüz
Dört maç daha istim üzerinde kalmak gerekiyor sonra herşey çok kolaylaşır

Çevrimiçi Necmi

zor maçlar üst üste bindi  orada kırılmamak lazım
zor maçlar kombine geldi
oraya kadar mario’nun coinleri topladığı gibi pointleri toplamak lazım 3’er 3’er
zor maçta bizim için değil rakipler için zor maçlar 😂
Onlar düşünsün 😏

Çevrimdışı Talisca1903

kale yerli stoper de weli&emreca nejip&saiss 2 lileriyle bir yerli artı salihle işi çözüyoruz çok takmamak lazım gerekise sol bek meraş felan yapılır

Ayrıca Salih hakikaten utandırdı beni mükemmel oynuyor aferim çocuk helal osun

Çevrimdışı Talisca1903

josef reyisde dönünce buldozer gibi ezip geçeceğiz 2. yarılardaki düşüşü tek başına ortadan kaldırır tek kişilik ordu modunu açmış bir Josef :steamed: :steamed:

Etiketler: