Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bir sürü blok ceza yemis doğal olarak. Devam edin daha küfürlü bestelere.

Bu sene gerçekten insanlari stadyumdan sogutacaklar büyük ihtimalle.

Çevrimiçi Necmi

Kaç senedir oynuyoruz ?

2015-16
Rhodolfo-marcelo(Sağ ayak)-Tosic(sol ayak)

2016-17
Marcelo(sağ ayak)-tosic(sol ayak)

2017-18
Pepe-(sağ ayak)-Tosic(Sol ayak)

2018-19
Pepe-(Sağ ayak)-Vida(Sağ ayak)

2019-20
Vida(sağ ayak)-Ruiz(Sol ayak)

2020-21
Vida-Welinton(Sağ ayak)-Montero(Sol ayak)

2021-22
Vida-Welinton(Sağ ayak)-Montero(sol ayak)

2022-23
Necip(sağ ayak) -Saiss(Sol ayak)

2 tane sol ayaklı stoper 2 tane sağ ayaklı stoper aynı anda olmaz.Sebebini kendin araştırsın bulursun.Geçmiş maçlarımızı açıp 2 tane sağ ayaklı stoperimizin oynadığı maçlarada bakabilirsin.
yanlış bu iki sağ ayaklı veya iki sol ayaklı stoper olur ama her sol ayaklı her sağ ayaklı olmaz o yüzden bazı stoperlerin cv si sağ sol stoper oynar derken bazılarıda sağ stoper sağ bek sol stoper sol bek gibi ayrılıyor emrecan sağ stoper oynayamaz sol stoper sol bek ve libero olarak oynayabilir çocuk sağ ayağını sadece ayakta durmak için kullanıyor alanya maçı hataydı bence sol oynaması lazımdı saiss sağ oynamalıydı hoca iki stoperi sakata bırakmayayım bir tarafımız güçlü olsun dedi sanırım

Çevrimiçi Necmi

Bir sürü blok ceza yemis doğal olarak. Devam edin daha küfürlü bestelere.

Bu sene gerçekten insanlari stadyumdan sogutacaklar büyük ihtimalle.
hakemlere mhk ya sövdüler bu cezaya laf edilmez en etkili protesto tirbünde olandır

Çevrimiçi murat

Delle alli sanki 3 yılda 10 yaş yaşlanmış gibi  geliyor bana.bu 3 senede ne oldu da bu kadar genç kimliğinden hızla uzaklaştı.26 değil de 32 yaşında gibi görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Delle alli sanki 3 yılda 10 yaş yaşlanmış gibi  geliyor bana.bu 3 senede ne oldu da bu kadar genç kimliğinden hızla uzaklaştı.26 değil de 32 yaşında gibi görünüyor.
buraya kadar kaçtığına göre ciddi sorunlar yaşadı ama duruşuna bakılırsa çıkışa geçmeye ihtiyacı var ve o amaçla gelmiş kazanırsak büyük iş yapmış oluruz

Çevrimiçi murat

Bende inanıyorum çıkışa geçeceğine.bizim takımın havası ,arkadaşlığı kendine getirir.

Çevrimiçi kahyaoglueren

hakemlere mhk ya sövdüler bu cezaya laf edilmez en etkili protesto tirbünde olandır
Ilk maçtada küfür edildi. Beşiktaşim benim bestesinin sonuna bile kufur ekleyerek söylüyorlar.Zaten her mac ceza ödediğimiz koy şu tezahüratı da israrla devam ediyor. Karagumrugu de baya kufur edildi.

Bu arada Karagümrük macinda kavga vardı. Daha sonra görüşmek için oturmuşlar ve öldürülmüş amigolardan biri.

"Beşiktaş'ın tribün lideri Seyit Subaşı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti."
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2022, 22:07:38 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı sozkul

Aynısını düşündüm, yaşlı gösteriyor diye yazdım sonra sildim dün. Başına çok kötü birşey gelmiş ve yıpranmış adam görüntüsü var.

Çevrimdışı DieForYou1903

Bu sene yarış bizle fener arasında geçer sene sanki 2015/16 :) Sonu belli.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı goktasoktay

15/16 vay vay vay. Ne sezondu, ne takımdı. İnşallah öyle olur. Biz gomezi yeniden bulduk sanki bu sene, neden olmasın…

Çevrimdışı DieForYou1903

15/16 vay vay vay. Ne sezondu, ne takımdı. İnşallah öyle olur. Biz gomezi yeniden bulduk sanki bu sene, neden olmasın…

Fener yine pahalı kadro kurdu uçuyor kaçıyor diyorlar basında.Hollandalı gomez(Weghorst) var bizde de :) Dejavu.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi COB

Fener'in 3-5 hafta sonra lastiğinin patlayacağını düşünüyorum. Looserlık okadar içlerine işlemiş ki Jesus bile zor kurtarır.

Çevrimiçi Necmi

Fener'in 3-5 hafta sonra lastiğinin patlayacağını düşünüyorum. Looserlık okadar içlerine işlemiş ki Jesus bile zor kurtarır.
yanlış 3-5 değil dört hafta sonra patlar balon 😀

Çevrimdışı mellfred

onlar her 8. haftada takımı şampiyon diye havaalanında karşılarlar

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada Beşiktaş deli gibi koşuyor diyenleri haksiz çıkaracak bir istatistik bulunmakta.

Donen toplari pres sonrasi cabuk topladığımız için ve bazen takımı kısaltıp savunmada kaldığımız için abartıldığı kadar koşmuyoruz.

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1562380493445808128?s=19

Çevrimdışı annoca

bizle hakemler arasında geçecek gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

fener adam akıllı bir santrafor almaması lazım.
Valencia ile koca sezon gitmez. Mutlaka biyerlerde takılacaklar.

Çevrimdışı Talisca1903

fener adam akıllı bir santrafor almaması lazım.
Valencia ile koca sezon gitmez. Mutlaka biyerlerde takılacaklar.
valencia mis gibi santrafor ne gerek var yenisine eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme :)

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/gurlerakgun/status/1564267050134126598

umarım bugün gol falan atmaz

adam gol atarsa fortnite dansı yapacak, kolunda rick and morty family guy dövmesi var ama arkada delalım delalım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/gurlerakgun/status/1564267050134126598

umarım bugün gol falan atmaz

adam gol atarsa fortnite dansı yapacak, kolunda rick and morty family guy dövmesi var ama arkada delalım delalım :D
inşallah sezonu 0 gol 40 asistle tamamlarda, bu şarkıyı, bu kulaklar, bu mabedde işitmez…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

inşallah sezonu 0 gol 40 asistle tamamlarda, bu şarkıyı, bu kulaklar, bu mabedde işitmez…
10 gol 12 asist (gollerin hepsini deplasmanda attı)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

deplasmandadamı atmasın 😳

Çevrimiçi Gökhan Kurt

2022-2023 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu: BEŞİKTAŞ 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: