2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208199 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Abubakar hala yok. Bu nasıl bir iştir yahu.

Ayrıca Kayserispor Asbaşkanı Tufan Koç: "Beşiktaş fazla heveslenmesin, bu maçı kaybetmeyeceğiz. Biz Beşiktaş'tan daha iyiyiz." [Faruk Aydemir]

Bize bu lafları ettirenleri Allah bildiği gibi yapsın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla çok da haksız diyemeyeceğim. 2 gün önce bir maç izledim, takımların formarını değiştirsek bir tanesi kümede kalma mücadelesi verirdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Valla çok da haksız diyemeyeceğim. 2 gün önce bir maç izledim, takımların formarını değiştirsek bir tanesi kümede kalma mücadelesi verirdi.
Mevzu iyi ve ya kötü oynama değilki abi. Eskiden böyle söylemlere cüret edemezlerdi. Özellikle anadolu takımları bize karşı artık çok cüretkar.

En son bu yönetimin yapması gerekeni Sergen hoca yapmıştı. Kulübümüz sahipsiz kaldı iyice.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1616520549999542280

talisca abi emrecan'ı sevmiyordu şimdi amir'in gelmesini ister :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar geldi sonunda.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1616520549999542280

talisca abi emrecan'ı sevmiyordu şimdi amir'in gelmesini ister :D
emrecan gelsin diyenlerden biri de bendim çok özür dilerim çok yanılttı Amir de gelmesin vallahi korkuyorum artık Anadolu topçularından gelirse inşallah ben yanılırım

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar iyi geceler. Takımda Emirhan,Rıdvan gibi heyecan verici isimler olmalı. Hele wonderkind Glouk’u transfer edersek çok çok iyi olur. Maçlarımızı scoutlar daha çok takip eder,oyuncu satışlarımız artabilir.

Konyalı Ahmedoviç transferi ve Glouk transferi olur ise 4-4-2 oynamalıyız.
              Ahmedoviç Gedson
   Ghezzal                        Glouk
              Aboubakar Cenk
gibi bir hücüm hattı olabilir. Hem kanatlarımız oyun kurucu isimler olur,hem Gedson ve Ahmedoviç’den skor katkısı ihtiyacımız olmaz. Gedson’dan kimse Oğuzhan performansı bekleyemez,ama dinanizm vb yeter. Geriyi sağlam tutsunlar,organizasyonu yapsınlar. Ghezzal ve Glouk gibi maçı değiştirebilecek isimlerimiz de olursa güzel bir takım izleriz. Bu ligde Cenk-Abou ikilisi birlikte 30 maç oynasa ölüleri 30 gol atar zaten,gol yükümüzü çok rahat çekebilirler. O yüzden Abou-Cenk çift forveti önemli

Çevrimdışı almanci

Hedef Şampiyonluksa orta sahaya çok iyi bir transfer gerekli. Hadziahmetovic yetersiz kalabilir ona 4-5 milyon veriyorsan çok paran var demektir

Ayrıca takıma en az 1 tane ilk 11 oynayacak bir yerli lazım. Cenk ile Mert dışında yeterli olan türk yok çünkü.

Çevrimdışı celiker1

İçip içip eski sevgiliye gidiyoruz 😂Hoşgeldin Aboubacar🦅🦅🦅 Özlemişiz

Sadece maç kazanmakta değil olay.Stadyuma gittiğinde maç oynanırken seni heyecanlandıran oyun,sürpriz gollerde olması lazım.Abou her zaman bu iştahlı oyunun sürpriz gollerin hazırlanmasına vesile oyunculardan olmuştur.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2023, 10:34:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Bizi Salih Uçan'dan kurtaracak yerli bir isim lazım orta sahaya.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizi Salih Uçan'dan kurtaracak yerli bir isim lazım orta sahaya.
En iyisi salih uçan :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En iyisi salih uçan :)

Salih lige çok iyi bir giriş yapmıştı. Hatta niye milli takıma seçilmiyor diye tepki de olmuştu. Fakat takımdaki genel -özellikle mental- düşüşten o da payını aldı. Bununla birlikte Souza'nın dönüşü de onu olumsuz yönde etkiledi. Bence Salih mevkisi itibariyle gayet yetenekli ve yeterli bir alternatif. Bu noktada "futbolcu parlatma uzmanı" Şenol hocam ilgilenirse kendine gelir diye düşünüyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi COB

Salih lige çok iyi bir giriş yapmıştı. Hatta niye milli takıma seçilmiyor diye tepki de olmuştu. Fakat takımdaki genel -özellikle mental- düşüşten o da payını aldı. Bununla birlikte Souza'nın dönüşü de onu olumsuz yönde etkiledi. Bence Salih mevkisi itibariyle gayet yetenekli ve yeterli bir alternatif. Bu noktada "futbolcu parlatma uzmanı" Şenol hocam ilgilenirse kendine gelir diye düşünüyorum.

Katılıyorum. Önümüzdeki sezon 3 kulvarda yarışacaksak, Salih yeterli bir rotasyon oyuncusu. Şenol Güneş'in gelmesi Salih için şans.

Çevrimiçi Samet Demir

Lig başı gayet iyi performans gösterdi. Defans konusundada güzel pres yapıyordu fakat A.gücü maçında ortasahada yürüdü hep. Adam kaçıyor arkasından bakıyor. Takımı eksik oynattı. Anca rotasyon oyuncusu olabilir. Kerem atakan mı yoksa Salih mi daha faydalı ona da hoca karar verecek artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadroya okey miyiz?

Çevrimdışı levitate

Bu kadroya okey miyiz?

amir gelecekse önüne gedson vari bir adam alınmalı, zajc iyi ama bu profil biri değil gibi

hem fb 2 milyon istiyormuş, adam 4 aya boşa çıkıyor para harcamak saçma olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

amir gelecekse önüne gedson vari bir adam alınmalı, zajc iyi ama bu profil biri değil gibi

hem fb 2 milyon istiyormuş, adam 4 aya boşa çıkıyor para harcamak saçma olur
İç sahada dediğim düzende, deplasmanda da Josef ile oynarız.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu Zayçın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Rakipten oyuncu alacaksan yedeğini almayacaksın ciğerini sökeceksin. Sanki Alex bana Zayç kim ya.

Çevrimiçi Samet Demir

Abunun lisansı çıkmış. Yarın oynayabilecek

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadroya okey miyiz?

hem amir hem zajh olmaz birinin yerinedaha kratif adam lazım zajch bence ok birde 10

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Zayçın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Rakipten oyuncu alacaksan yedeğini almayacaksın ciğerini sökeceksin. Sanki Alex bana Zayç kim ya.
mecburiyetten beğeniyoruz başka isim çıkmıyor ki zajc amir

Çevrimiçi tolga1903

Böyle bir para yok yalnız. İmza parası vermişler üstüne 3.1 yıllık ücret vermişler üstüne maç başı vermişler herif neredeyse al nassr'daki maaşına gelmiş. 31 yaşına girecek ve 33 34 yaşında euro kuru ne olacağını kimse tahmin edemezken 3.1m euro ödeyeceğiz adama. Bana çok fazla geldi bu bilmiyorum normal diyen var mı bu ücrete.

Çevrimdışı Talisca1903

Böyle bir para yok yalnız. İmza parası vermişler üstüne 3.1 yıllık ücret vermişler üstüne maç başı vermişler herif neredeyse al nassr'daki maaşına gelmiş. 31 yaşına girecek ve 33 34 yaşında euro kuru ne olacağını kimse tahmin edemezken 3.1m euro ödeyeceğiz adama. Bana çok fazla geldi bu bilmiyorum normal diyen var mı bu ücrete.
işini yaptığı sürece sorun yok 1,14 imza parası kerem atakan keskine 6 ay kalmış sözleşmeye 1,5 verdik 3,1 de normal bence yok daha aşağısına alacağın adam sene başı yangın yapılan Kevin Buksa Caicodo mu neydi bunlar 2,1 den aşağı almazdı adamlar bildiğin çöp

Çevrimiçi tolga1903

işini yaptığı sürece sorun yok 1,14 imza parası kerem atakan keskine 6 ay kalmış sözleşmeye 1,5 verdik 3,1 de normal bence yok daha aşağısına alacağın adam sene başı yangın yapılan Kevin Buksa Caicodo mu neydi bunlar 2,1 den aşağı almazdı adamlar bildiğin çöp

Bilmiyorum abi bana fazla geldi rakam bizim takım için. Yönetim stadyum isim anlasmasina güveniyor sanırım konyalı oyuncu için de ciddi miktar para önermişler dediklerine göre

Etiketler: