2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1210759 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Mertin bu performansı ve abou işi heyecanlandırıyor beni seneler sonra atanla tutan işi tamam gibi hatta muleka cenk performansıda artar abou ile gedson gibi kalite bir orta sahamızda var yanına iyi bir orta saha aldikmi iyide bir kanat Şenol güneşte laz modunu açarsa işler değişir gs top oynamadan lider oldu fenerin defolari var loser moda geçtiler iyi takviyelerle üç beş maç aldikmi işler değişir.
İşallah söylediklerin gerçekleşir, beni de heyecanlandıran tekrar umutlandıran tek adam Abubakar. Umarım yönetim saçma sapan sözleşme yapıp veya ufak pazarlıklara girip adamı kaçırmaz. Gedson yanına elneny konuşuluyor ama biz hala gol ve asist sayısı yüksek bir orta sahaya sahip olamadık, tek beklentimiz ghezzalın sağlıklı dönüşü.

Çevrimdışı Talisca1903

Artık Aboubakar kaçmamalı buradan dönerse çok üzücü olur

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla söz konusu Abou olunca mantıken parayı basana gider ama bir yandan da garip bir adam buradaki ortamı bulamaz.

Şu durumda camianın hala isteyebiliyor olması şampiyonluğun kaçmamış olmasından ve Aboubakar'ın özel bir forvet olmasından dolayı. Bu sene başından beri Abou olsaydı durumumuz farklı olur muydu? Bence olurdu. Aslında bizim gol problemimiz olmadı bence atamadıklarımızdan değil ama yediklerimizden kaybettik puanları. Ama Abou olsaydı o feneri yenerdik ve şimdi üstlerinde olurduk. Aynı şekilde gsden de kuvvetle muhtemel puan alırdık ve zirveye ortaktık.

Çevrimiçi Samet Ç

Weghorst çok iyi futbolcu, bizde de iyi işler yaptı geldiğinden beri. Ancak tüm maçları 90 dakika izleyen biri olarak hiçbir zaman "işte bu" dedirtmedi bana weghorst. Bir kere boyu yüzünden çok yavaş kalıyor, boyuna oranla hava topu kazanma oranı da son derece düşüktü. Hem vi hem de geldikten sonra şenol güneş takımları ona sıkıştığı anda uzun vurdu, o ise kendisine gelen uzun topların bir çoğunda dokunamadı bile açar izler tekrar maçları inanmayan. (bu konuda hayatımda gördüğüm en kötü futbolcu batshuayi'dir, onunla kıyaslarsak baya iyi hava toplarında ama genel anlamda bence yetersizdi)

Weghorst takım için iyi bir bağlantı oyuncusu da olmadı hiçbir zaman, hücumda top tutamamamızın temel sebeplerinden birisi ghezzal'in yokluğu ise diğeri bu adamın bağlantı olamamasıydı bizde bile bu konuda yetersiz kalmışken merak ediyorum manu nasıl kullanacak onu (hoş o bağlantıyı kimle yapacak o da soru isareti ama adı geçen aboubakar mesela bu konunun uzmanıdır larin gökhan töre ile oynarken bile bir şekilde hazılardı onlara topu aldığında pozisyonu)

Ama weghorst'un bir konuda a clas olduğunu kabul edelim adam muhteşem bir ön alan prescisi. Batshuayi gibi 3 maç yapıp bırakmadı oynadığı her maç kasımpaşa maçı 96.dakikasi dahil adam bir kez vazgeçmedi bunu yapmaktan. İşte bu pres gücü ve ortalama üstü bitiriciliği de ona manu yolu açtı umarım orada da başarılı olur kendisi özel bi karakterdi.
Weghorst ligde birinciydi en son hava topu konusunda Weghorst'u ne Valerien düzgün kullanabildi ne de Şenol. Şenol Güneş'ten ümitliydim Weghorst'u kullanma konusunda ama o da hocalığı bırakmış emekli olma zamanı gelmiş bence ama bizde son kez deniyor şansını.

Çevrimiçi Akil Emre

Weghorst ligde birinciydi en son hava topu konusunda Weghorst'u ne Valerien düzgün kullanabildi ne de Şenol. Şenol Güneş'ten ümitliydim Weghorst'u kullanma konusunda ama o da hocalığı bırakmış emekli olma zamanı gelmiş bence ama bizde son kez deniyor şansını.
Şenol hoca beni de çok şaşırttı, daha farklı bir etki bekliyordum kendisinden, yine de bu yönetimin getirebileceği en iyi hocadır yoksa gelsin yeni önder hocalar pinhero hocalar şeklinde giderdik.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol topu gsye bırakmasaydı arenadaki maçta gsyi yenerdik adamlar topa hakim olamadığı her dakika pozisyon görüyor kalesinde fizikli takım olmadığı için hadi topu bıraktın kontradan sonuca gideyim dedin kanatta Cenk santraforda niye Weghorst ile çıkıyorsun o maça çık Redmond - Muleka - N'Koudou ileri üçlüsüyle al ilk yarıdan skoru o maçı alsak bugün için daha ümitli konuşabilirdim.

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım Elneny veya Mendy gibi oyuncular alınmaz orta sahaya bizim daha çok 8.5 numaraya ihtiyacımız var orta sahada Gedson'un temposu yeterli Josef kafa olarak gittiği için oraya Berkay'ı koysan bile kurtarır bir şekilde ki Berkay oynadığı hiçbir maçta kötü oynamadı kısaca orta sahaya gidip Elneny falan alırsak orta sahada yine Salih oynar ve oradan skor katkısı alamayan bir takım olarak devam ederiz.

Çevrimiçi Samet Demir

@can1903 hiç sesin soluğunda çıkmıyor. Özlettin kendini :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

VI nin oyun mantığını ben hala çözemedim. Eldeki kadro ile o taktik uyuşmuyordu. İleri Weghorst veya kanatlara topu diktik, kanatlar topu alamadılar, Weghorst indirebilirse indirdi hepsi rakibe gitti çünkü top kontrolü olan oyuncu yoktu. Weghorst kendi kontrol etse driplingi sürati yok kaleye gidemedi. Nkoudou ve Redmondda bunlar var ama son tercihleri kötüydü. Gene iyi kötü Nkoudou ve Ghezzal sakatlanana kadar bir şekilde skorlar aldık sonra hepten oyun kayboldu. Nkoudou dönünce biraz daha ilerledik sadece 7 puan olmasının sebeplerinden biri bu diğeri de gs de çok bocaladı sezon başında. Sonra hakem ittirmesi derken oturttular biraz. Icardi olmasa gene kafa kafayaydık.

Çevrimiçi Samet Demir

VI nin oyun mantığını ben hala çözemedim. Eldeki kadro ile o taktik uyuşmuyordu. İleri Weghorst veya kanatlara topu diktik, kanatlar topu alamadılar, Weghorst indirebilirse indirdi hepsi rakibe gitti çünkü top kontrolü olan oyuncu yoktu. Weghorst kendi kontrol etse driplingi sürati yok kaleye gidemedi. Nkoudou ve Redmondda bunlar var ama son tercihleri kötüydü. Gene iyi kötü Nkoudou ve Ghezzal sakatlanana kadar bir şekilde skorlar aldık sonra hepten oyun kayboldu. Nkoudou dönünce biraz daha ilerledik sadece 7 puan olmasının sebeplerinden biri bu diğeri de gs de çok bocaladı sezon başında. Sonra hakem ittirmesi derken oturttular biraz. Icardi olmasa gene kafa kafayaydık.
İcardi olmasadan ziyade biz GS maçını alsaydık ligdeki pozisyonlarımız tam tersi olurdu şuan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

İcardi olmasadan ziyade biz GS maçını alsaydık ligdeki pozisyonlarımız tam tersi olurdu şuan.

Icardi olmasa muhtemelen alırdık manasında söyledim ben de. 2 derbide 4 gol katkısı yaptı, bizde de Abou ve Gomez böyle maçlarda fark yaratıyordu.

Çevrimiçi COB

Şenol topu gsye bırakmasaydı arenadaki maçta gsyi yenerdik adamlar topa hakim olamadığı her dakika pozisyon görüyor kalesinde fizikli takım olmadığı için hadi topu bıraktın kontradan sonuca gideyim dedin kanatta Cenk santraforda niye Weghorst ile çıkıyorsun o maça çık Redmond - Muleka - N'Koudou ileri üçlüsüyle al ilk yarıdan skoru o maçı alsak bugün için daha ümitli konuşabilirdim.

VI döneminden kalma alışkanlıklar o maça da yansıdı. Malesef bir oyun inşa etmek ve bunu geliştirmek zaman alıyor ve bunun cezasını Gs maçında çektik. Oyuncular o maçta hiç reaksiyon göstermedi.

Çevrimiçi COB

Devre arasında yapılacak transferler saha içi organizasyon ve uyumu düzeltmeli. N'kodou, Redmond ve Dele kendi kafalarına göre oynayıp takım oyununa hiç katkı vermediler. Orta sahada herşeyi kontrol altında tutacak bir amiral şart. Eskiden Atiba bunu çok iyi yapıyordu.

Çevrimdışı Nazım Ar

Devre arasında yapılacak transferler saha içi organizasyon ve uyumu düzeltmeli. N'kodou, Redmond ve Dele kendi kafalarına göre oynayıp takım oyununa hiç katkı vermediler. Orta sahada herşeyi kontrol altında tutacak bir amiral şart. Eskiden Atiba bunu çok iyi yapıyordu.

Atibadan önce de Ernst yine böyle bir devre arasında gelmiş takımı şampiyon yapmıştı. O şampiyonluğu Yusufa da yazarlar ama bence %60 Ernst'in gelişidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Icardi olmasa muhtemelen alırdık manasında söyledim ben de. 2 derbide 4 gol katkısı yaptı, bizde de Abou ve Gomez böyle maçlarda fark yaratıyordu.
Gs maçını ben hocaya yazdım. Ellerimizle verdik maçı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2023, 14:32:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Talisca1903

Gs maçını ben hocaya yazdım. Ellerimizle verdik maçı.

başına taş düşse hocadan bileceksin :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Saiss'i gönderip Kiki Kouyate'yi alacaksak Saiss gidebilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2023, 16:04:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
Saiss'i gönderip Kiki Kouyate'yi alacaksak Saiss gidebilir.

Görüşmelere başlamışız sanırım iyi bir oyuncu , herkes gelmesini istiyor.  :D

Çevrimiçi Samet Demir

başına taş düşse hocadan bileceksin :icool:
Tekrar sakin kafa izle maçı. O maçda fişi çekemedi. Adamların 11inde sol bek yoktu. Bizde de sağ kanat yoktu. Bu da biz taraftara yazar zaten.

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2023, 18:48:14 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ara transfer dönemi harcama limitleri belli olmuş..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2023, 21:22:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş, forvete Aboubakar'ı, stopere ise Boubakar'ı transfer etmek istiyor. (NTV Spor)

Çevrimdışı mellfred

takımı ciddi bir revizyon bekliyor
kale yıllar sonra güven veriyor
sağ bek uzun zamandır etkisiz
sol beki hoca sanırım beğenmiyor şilili bir oyuncunun adı geçiyor
stoper aranıyor ama her türlü bi stoperi talha oynayacak yerli limitinde saiss kalacaksa neden bakıyorlar anlamış değilim
ortasaha türkiye sınırından beter
gedson dışında ikinci bir oyuncu yok hepsi ağır aksak idare ediyor
ghezaal uzun zamandır oynamıyor nasıl dönecek muallak
nkoduo’yunhiç beğenmiyorum onun vasıfsızlığı üzerine sayfalarca yazabilirim
bi forvette iyiydik o da sıkıntıya girdi şimdi
ww gider de abuyu alamazsak büyük stres
takımın önündeki beş maçın 4’ü deplasman
sıkıntı bir değil maalesef

Çevrimdışı Necmi

takımı ciddi bir revizyon bekliyor
kale yıllar sonra güven veriyor
sağ bek uzun zamandır etkisiz
sol beki hoca sanırım beğenmiyor şilili bir oyuncunun adı geçiyor
stoper aranıyor ama her türlü bi stoperi talha oynayacak yerli limitinde saiss kalacaksa neden bakıyorlar anlamış değilim
ortasaha türkiye sınırından beter
gedson dışında ikinci bir oyuncu yok hepsi ağır aksak idare ediyor
ghezaal uzun zamandır oynamıyor nasıl dönecek muallak
nkoduo’yunhiç beğenmiyorum onun vasıfsızlığı üzerine sayfalarca yazabilirim
bi forvette iyiydik o da sıkıntıya girdi şimdi
ww gider de abuyu alamazsak büyük stres
takımın önündeki beş maçın 4’ü deplasman
sıkıntı bir değil maalesef
Ben ersin kaleci değil dediğimde  millet tepki veriyordu biz geçen seneyide ersin yüzünden kaybettik bu sene de giderse onun yüzünden olacak mert kalede olsaydı yediklerimizin yarısını yemezdik
kalecin kötü olduğunda stoper öğütmeye başlarsın aslında sorun stoperlerde değildi kaleye gelen gol oluyordu yoksa ligin en az pozisyon veren takımıyız

Etiketler: