2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207175 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

GS 1 günde 5 yabancı alıp 4 yerli gönderdi. Kesin yabancı sınırında birşeyler olacak başka izahı yok

Renkli forumlarında ve sosyal medyada bu yazılıyor ama transfer kapandıktan sonra nasıl kalkacak ki.
Çok saçma bir zamanlama olur.  15 yabancı var bizde de bize yararlı mı olur faydalı mı karar veremedim .

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu saatten sonra alabileceğimiz tek oyuncu Tayyip Talha olurdu onu da kaptıracağız gibi.  Necipin yeterliliğini geçtik sakatlanırsa ya da kırmızı görürse işler iyice sarpa sarabilir.

Kalede de bir daha rotasyon olmaz inşallah Emre tercihi yüzünden bitik Ankaragücü ne puan veriyorduk az daha.O golleri yemesek maç oralara gelmeden rahat rahat biterdi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Transferi kapattık herhalde. Şu ön tarafa iyi bir sağ stoper yakışırdı...

Çevrimdışı underworld

Anadoludan yerli geleceğine alt yapıdan gelen oyuncu oynatılması tarafındayım.

Mevcut ön kadro ile pozisyon(gol yeme) vermemizin stoperle çözülecek yanı yok.

Çevrimdışı c3c2k

Anadoludan yerli geleceğine alt yapıdan gelen oyuncu oynatılması tarafındayım.

Mevcut ön kadro ile pozisyon(gol yeme) vermemizin stoperle çözülecek yanı yok.
POzisyon verme ve gol yeme problemimiz daha çok orta saha ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Salih hücum anlamında iyi fakat sonuçta bir Josef değil. Tabi bu durumda 3 yerli kuralı elimizi daraltıyor. 3 yerli kuralı olmasa Josef'i Atiba bile yedeklerdi cezalı ya da sakat olduğu zaman. 

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sanırım 9+2 geliyor. Keske yabancı stoper alaydık dicez sanırım.  :s20:

Çevrimdışı can1903

Ekstrem bir durum olmazsa kapattık transferi.

Bu saatten sonra olacaksa Çağlar tarzı üst seviye yerli ya da denayer olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben ikisini de beklemiyorum :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Gerekirse Masuaku’yu keser Tayfur’u oynatirsin, ama sag stopper almadan sampiyonluk hayal. Necip’in pozisyon hatalari daha guclu takimlar karsisinda puan kaybina yol acacak.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@can1903 Çağlar için bir girişim var mı ?  :)

Çevrimdışı underworld

POzisyon verme ve gol yeme problemimiz daha çok orta saha ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Salih hücum anlamında iyi fakat sonuçta bir Josef değil. Tabi bu durumda 3 yerli kuralı elimizi daraltıyor. 3 yerli kuralı olmasa Josef'i Atiba bile yedeklerdi cezalı ya da sakat olduğu zaman.
Cedsonun da bu konuda yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Cosef - Salih
Daha uygun gibi

Çevrimdışı DieForYou1903

Gerekirse Masuaku’yu keser Tayfur’u oynatirsin, ama sag stopper almadan sampiyonluk hayal. Necip’in pozisyon hatalari daha guclu takimlar karsisinda puan kaybina yol acacak.

Welinton oynar.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hem Masuaku hem de Rosier ara ara kesilebilir ki çokta iyi olur.
Ancak tandem ikili sağlam olmalı ve kimle başlarsa onunla devam etmesi gerekir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Welinton oynar.

Wellinton aslında baskı zamanlaması açısından hocanın en ideal oyuncularından biri olabilir.
Savunma hattını kaleye ne kadar yaklaştırırsan Wellinton'un defoları da o oranda ortaya çıkmaya başlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/UniverseZvezda/status/1567850185782398976  Bu tip haberler cikio ama cok da ciddi gelmedi .. Caglar i  tercih ederdim sahsen...
Yorgo

Çevrimdışı umutow

ya düşünüyorum çağların yerinde ben olsam atm den iyi bir sözleşme ile anlaşmışsam beklerim yani 1 sene veya 6 ay. neden kendimi 1 sene kiralık takımda riske atayım ki ? zaten onun için dünya kupasıda yok oynayayımda kendimi hazır tutayım durumu yok yani. bence çağlar işi olmaz. yerli sayılıyor mu bilmiyorum ama bize dortmunddaki emre can cuk diye otururdu. sağ bek,stoper,6 numara oynayabiliyor tam bizim joker oyuncumuz olurdu.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/UniverseZvezda/status/1567850185782398976  Bu tip haberler cikio ama cok da ciddi gelmedi .. Caglar i  tercih ederdim sahsen...
Caglar bizi tercih eder mi asil soru o

Caglar’in suan forma giyemiyor olmasi tamamen sozlesme imzalamiyor olmasindan. Bence Liverpool’da Gomez/Matic yerine cok rahat oynar - dun Napoli’dende 4 yemisler zaten ama Atl. Madrid’le anlastigi konusuluyor. Ben sozlesme uzatmamasina ragmen Leicester City’nin zorunlu olarak Caglar’a formayi vereceklerini dusunuyorum 1-2 haftaya cunku savunma hatlari lig basindan beri facia oynuyor.

Çevrimdışı mstfgz

ya düşünüyorum çağların yerinde ben olsam atm den iyi bir sözleşme ile anlaşmışsam beklerim yani 1 sene veya 6 ay. neden kendimi 1 sene kiralık takımda riske atayım ki ? zaten onun için dünya kupasıda yok oynayayımda kendimi hazır tutayım durumu yok yani. bence çağlar işi olmaz. yerli sayılıyor mu bilmiyorum ama bize dortmunddaki emre can cuk diye otururdu. sağ bek,stoper,6 numara oynayabiliyor tam bizim joker oyuncumuz olurdu.
yerli sayılıyor, benim de aklımdan geçmişti.

Çevrimiçi sEuL

Yabanci stoper alacaksaydik eger keske Hien’i alabilseydik.

Çevrimdışı umutow

yerli sayılıyor, benim de aklımdan geçmişti.
keşke alabilme şansımız olsa cidden cok büyük katkı sağlar.

Çevrimdışı aunt minnie

9+2’ye çekecekler kuralı büyük ihtimal.Yabancı stoper şart

Çevrimdışı Kursad_Duran

9+2’ye çekecekler kuralı büyük ihtimal.Yabancı stoper şart
Denayeri alıp kapatırız transfer sezonunu.

Etiketler: