2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1206630 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Benim anlamadığım gurbetçi gençlerde bir Kaan Ayhan katkısı verecek başka Uygun maliyetli oyuncu yokmu sanki Semihi çağları alıyoruz bu neyin zorluğu bide koca ülkede Emrecan gibi potansiyel bir sağ stoper yokmu arkadaş Tayyip Talha dan başka samsundaki Yunus Emre'yi falan zorlayalim en azından para kazandırma ihtimali var Kaan yada Talha bize ne kazandıracak işimizi görecekleri bile muamma al necipi köy Adana'ya puyol olur
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1567606016237309952
bu şekildeyse iyi çünkü seneye yine oyuncu arardık. nkoudou da söleşmesi bitiyor tek transfer döneminde 2 adet sol kanat zor olurdu.

Çevrimiçi annoca

Keşke yarın sabah kalksa çekeriz bir stoper taş gibi 11 olur son transferlerden sonra yedektede elimiz güçlendi zaten.
öyle bir şey olsa denayer çekilir çok güzel olur. kamp yapmadı ama 4-5 haftaya toplar

Çevrimiçi sefaköykartali

Rakipleri boşverin, bir tane kaliteli sağ stopere hepsinden iyi takım oluruz. Bu kadar papaz topçuyu Okan yönetemez, muslera da kendi kafasına göre antrenmanda takılan adam öyle kesmek kolay değil. Fenerin kadroda da bence kaliteli isimler var ama hoca acayip kadrolar yapıyor, gereksiz puanlar bırakıyor. Bir sağ stopere, belki welinton ve boyd u yollayıp gayet güzel, aşırı kalabalık olmayan kaliteli bir kadromuz olur.

Çevrimdışı KadirA

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu Çağlar gelecek galiba.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Çağlar gelecek galiba.
Nerede yazıyor ki, birisi imada mı bulundu

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KadirA

Nerede yazıyor ki, birisi imada mı bulundu

Gürler Akgün. Murat Özene yazdı. Boşnak böreği mi yesek diye.

Çevrimiçi Samet Demir

Gürler Akgün. Murat Özene yazdı. Boşnak böreği mi yesek diye.
Allah Allah öyle birşey olsa renkliler ağlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KadirA

Öyle imkansız bir transfer ki, kimse o topa girmiyor galiba. Olursa ama, son yılların net en başarılı transferi olur.

Çok kötü derin bir sessizlik var. Normal değil. Sercan bile sustu.

Çevrimdışı Mehmet57

Stopper alinmazsa yonetim basarisizligi olur, ve bence alinmayacak ve donemi redmond-tayfur ile kapattik.

Çevrimdışı mellfred

Stopper alinmazsa yonetim basarisizligi olur, ve bence alinmayacak ve donemi redmond-tayfur ile kapattik.
neden yönetim başarısızlığı olsun  kim var mesela alınabilir olup da alınmayan ?

Çevrimiçi Necmi

bu başarısızlık olarak adlandırılmaz çok iyi bir transfer dönemi geçirdik stoper alınamıyorsa bu kadronun üzerine mümkün olmuyor demek başarısızlık denmez ama bu kurulan kadroda eksik yer bırakılmış oluyor bekleyelim bakalım transfer dönemi bitmedi daha

Çevrimiçi Necmi

öyle bir dedikodu var masadalar diye ama bana inandırıcı gelmedi
Transfer dönemi bitince yabancı kontenjanının kaldırılacağına dair bir dedikoduda var

Çevrimiçi Samet Demir

öyle bir dedikodu var masadalar diye ama bana inandırıcı gelmedi
Transfer dönemi bitince yabancı kontenjanının kaldırılacağına dair bir dedikoduda var
Atletico ya gittiği için kendi takımında kesik yemiş. Bence başka takıma da kiralamazlar.. İnşallah olur.

Son dakika 4-6 arası Kaanı alacağız diye korkuyorum.

Çevrimiçi murat

Benim anlamadığım gurbetçi gençlerde bir Kaan Ayhan katkısı verecek başka Uygun maliyetli oyuncu yokmu sanki Semihi çağları alıyoruz bu neyin zorluğu bide koca ülkede Emrecan gibi potansiyel bir sağ stoper yokmu arkadaş Tayyip Talha dan başka samsundaki Yunus Emre'yi falan zorlayalim en azından para kazandırma ihtimali var Kaan yada Talha bize ne kazandıracak işimizi görecekleri bile muamma al necipi köy Adana'ya puyol olur
gençlerbirliğinde var bir stoper.

Çevrimdışı Nazım Ar

Tayyip Talha geçen seneden beri göze batan bir oyuncu. Madem bu paralara (az buz olmasa da nispeten cüzi yerli piyasasında) transfer olabiliyordu son güne kadar neden beklendi? Şu an öyle bir ortam var ki Necipi serbest bırakıp geri transfer etmek istesek Ali Koç araya girer 😂

Çevrimdışı Talisca1903

bir sağ stoper yüzünden yerli kuralına okey vermeyelim kalkmasın bence gs ve fb daha çok zorlanır bizim ilerisi fişek gibi salihte tam oturdu bir şekil idare ederiz heleki çağlar gelirse değmeyin keyfimize

Çevrimiçi tolga1903

bir sağ stoper yüzünden yerli kuralına okey vermeyelim kalkmasın bence gs ve fb daha çok zorlanır bizim ilerisi fişek gibi salihte tam oturdu bir şekil idare ederiz heleki çağlar gelirse değmeyin keyfimize

Abi niye gelsin çağlar?

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra kural değişmez bizde karşı gelmeliyiz bir hafta önce değişse olurdu sağlam bir stoper ceker kafalarına vura vura şampiyon olurduk ama biz orayı Emrecanla götürürüz Necip idare eder hiç olmadı tayfuru beke atar wenilton koyarız keşke bir yerli stoper bide wenilton montero yerine yatırımlık bir yabancı stoper daha alsaydık ama nazarlık olsun onlarda son dk Çağlar falan gelirse yıkılır buralar
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Stoper alınmazsa şampiyonluğu unutun. Sene sonu görüşürüz.

Çevrimdışı aunt minnie

Stoper alınmazsa şampiyonluğu unutun. Sene sonu görüşürüz.
Aynen öyle.
Şuan kaleye gelen 2 toptan biri gol oluyor.Ya kalecilerimiz kötü ya da rakibe net şut imkanları tanıyoruz.Başka bir açıklaması yok bunun.

Kaleci alamayacağımıza göre defansı düzeltmek zorundayız.Son günün içerisindeyiz ve halen sağ stoper Necip,Sol stoper alternatifsiz Saiss.Bana kalsa 2 stoper gerekiyordu.Ancak birine de razıyım şuan.

Çevrimdışı caner.eryigit

GS 1 günde 5 yabancı alıp 4 yerli gönderdi. Kesin yabancı sınırında birşeyler olacak başka izahı yok

Etiketler: