2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208961 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimdışı murat baltacı

Ersin satılır Tayfur Bingöl alınır yerli stoper işi çözülür birde sol kanat alınırsa bana göre kusursuz bir transfer dönemi geçirmiş olacağız. Şu Emrecan sais tandemini hazırlık maçlarında deneyip oturtabilseydik çok iyi olacaktı.

Ben ısrarla montero wenilton vedalaşıp yatırımlık kaliteli bir yabancı stoper almalıyız diyorum bu hakemler bu algılar olduğu sürece saise olmadık kartlar çıkar yumuşak tarafımızı bulurlar weniltonun oynadığı hiçbir maçta doğru düzgün defans yapamayız adam sakar heleki derbilerde falan oynarsa geçmiş olsun.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sefaköykartali

Yerli stoper, Nkoudou gibi bir sol kanat, bir tane de avrupada transfer tahtası kapandıktan sonra sürpriz bir transfer yapacağımızı düşünüyorum. Umarım pjanic gibi saç ektirmeye gelecek kafada birisi olmaz.

Çevrimdışı alimm

o işi denedik olmadı, bu başka  :evillol:
Geçen söyldğin premier ligdeki kanat oyuncusudur umarım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen söyldğin premier ligdeki kanat oyuncusudur umarım...
Bence Paulinho...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

3 yerli yerine ilk 18 de altyapıdan 3 tane oyuncu bulundurma kuralı olsa daha faydalı olur ama bu mankafalar ne anlar. Kesin menejerlerden para alıyolardır
Her zaman aynısını diyorum.Kadroda bulundurmakta değil 2 tane 21 yaşına gün almamış ve minimum üç sene alt yapıda bulunmuş oyuncu+3 tane aynı şartlarda kulübede olmak üzere toplam 5 oyuncu olmalıdır bence.Öyle olunca takımlar arasında adaletsizlik olmayacak,Türk oyuncu kalitesini arttırmak için oyuncunun ederinin 2-3 katı maliyete girilmeyecek,takım oluşturma maliyetleri oldukça düşecek,mecburen alt yapılar çalışmaya başlayıp sürekli alttan oyuncu yetisecek
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 18:14:38 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Çok iyi sağ stoper almamak bize çok pahalıya patlayabilir.Saiss'e bir şey olduğu an kral çıplak!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Başkanın bire bir görüştüğü çok önemli bir isim var, son günler de gelme ihtimali doğabilir. Ama öncelik stoper.
Önemli isim en sevdiğim🤭
Can biraz açarsan perdeyi😗

Çevrimdışı savaş altay

Yerli stoper, Nkoudou gibi bir sol kanat, bir tane de avrupada transfer tahtası kapandıktan sonra sürpriz bir transfer yapacağımızı düşünüyorum. Umarım pjanic gibi saç ektirmeye gelecek kafada birisi olmaz.
Pjanic çok karışık bir adamdı gerçekten.

Çevrimdışı savaş altay

Yeri değil ama bu arada yasin kol mac almis bu hafta. Yazık topu topu 2 hafta dinlendirildi.
Reis sen de duyumlar nasıl 🤗

Çevrimdışı MaDJeR

Başkanın bire bir görüştüğü çok önemli bir isim var, son günler de gelme ihtimali doğabilir. Ama öncelik stoper.

Başkanım bu kadar abartmasa mı acaba  :D :D :D
https://twitter.com/Orhan_Uluca/status/1565295443231342592

Çevrimdışı mellfred

Bir ara Sercan Saraer diye bir oyuncu vardı. Belki hatırlayanlar olur.
Pat diye miili takıma girmiş epey bir maçta süre almıştı. Kenan' da ona benziyor. Başlangıcı da sonu da...
hatırlıyorum bodur yuvarlak bir tipi vardı
menajerler bi büyüğe kitleyemeyince söndü gitti

Çevrimdışı mellfred

kartal kenan serdar rıdvan emirhan paso yerli yuvarlıyoruz
umarım bildikleri vardır

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bir duyum aldım. Depay ile anlaşmışız. Rahmi Koç sponsor olmuş. Depayi Weghorst ve Pjanic ikna etmiş.

Çevrimiçi sEuL

Bir duyum aldım. Depay ile anlaşmışız. Rahmi Koç sponsor olmuş. Depayi Weghorst ve Pjanic ikna etmiş.

Buyursun gelsin de, bize bir stoper alalim yaaa  :D

Kenan'da gitmis yolu acik olsun Kenan'imin.  :halay:

Çevrimiçi sEuL

Ya biraz dusununce ama hemen dank ediyor, ne Depay'i  :lol:

Adam daha 27 falan sanirim ve hazirlik maclarinda Barca ile ucuyordu. Barca'dan ayrilsa bile cok rahat PL takimlarina gider diye dusunuyorum. Daha bu yaslarda Tr'ye gelip Umraniyespor'a falan karsi ne diey oynamak istersin. Ihtimal vermiyorum boyle bir transfere

Çevrimdışı Kursad_Duran

Ya biraz dusununce ama hemen dank ediyor, ne Depay'i  :lol:

Adam daha 27 falan sanirim ve hazirlik maclarinda Barca ile ucuyordu. Barca'dan ayrilsa bile cok rahat PL takimlarina gider diye dusunuyorum. Daha bu yaslarda Tr'ye gelip Umraniyespor'a falan karsi ne diey oynamak istersin. Ihtimal vermiyorum boyle bir transfere
Doğrusu banada yalan haber gibi geldi. Sonuçta sadede bir duyum.

Çevrimiçi Necmi

Buyursun gelsin de, bize bir stoper alalim yaaa  :D

Kenan'da gitmis yolu acik olsun Kenan'imin.  :halay:
depay gelsin stoperde necip oynasın 🤔

Çevrimdışı Nazım Ar

Tek kulvardayız Muleka formda, Nkoudou yanıyor, Weghorst kesilmesi teklif dahi edilemez, Salih hem şov yapıyor hem yerli, Ghezzal dönecek, Josef dönecek, Dele Alli fena başlamadı ileriye büyük isim gelmez artık diye düşünüyorum.

Çevrimiçi sEuL

depay gelsin stoperde necip oynasın 🤔

Depay geliyorsa buyursunda, stoperede iyi bir stoper alalim olmaz mi 🤔  :tabe:

Çevrimdışı mellfred

depay gelirse nkodu yedek olur ki zaten nkdou kaç sezon oldu ona güvenilmeyeceğini gösterdi
depay olur şu olur bilemem bizim net kanat eksiğimiz var
stoper kanaatimce o kadar elzem değil
neco emircan götürür iyi kötü

Çevrimiçi Necmi

Tek kulvardayız Muleka formda, Nkoudou yanıyor, Weghorst kesilmesi teklif dahi edilemez, Salih hem şov yapıyor hem yerli, Ghezzal dönecek, Josef dönecek, Dele Alli fena başlamadı ileriye büyük isim gelmez artık diye düşünüyorum.
tr kupasında oynatırız depayı

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi tuncaboylu dan gelecek mesaj schalke nin istediği oyuncuyu beğenmiyorsunuz onların teknik kadrosundan dahamı iyi biliyorsunuz futbolu olur
Bir şey dememe gerek yok, kim bilir ne kadarını ödedik kalan maaşının

Çevrimdışı murat

Bir şey dememe gerek yok, kim bilir ne kadarını ödedik kalan maaşının
zararın nerrsinden dönersek kardır.

Etiketler: