2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208804 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KAP

Kenan nasıl milli takıma girdi, nasıl bize transfer oldu ve hatta Schalke nasıl bu adamın transferine ikna oldu çözemedim; çok garip, gizemli birisi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Samet Demir

kenan gidişiyle maaş bütçesinde 1m euro kardayız boyd + umut ta gitse + 2,5m eura daha demek.

toplam 3.5m euro ya 1 kaliteli yabancı + 1 yerli ile kadroyu güçlendirebilirz.

montero satışıda gündemde eğer bize katkı verebilecek, açık kapatabilecek kalitede 1 yabancı defans bulunursa welinton bile gönderilmeli hazır arap taliplisi varken. Necip + Berkay lig için yeterli olur yedekte.

5 oyuncu yükünden kurtulup 2-3 yeni oyuncu takviyesiyle çok daha kaliteli kadromuz olmuş olur.
Umut giderse sol bek yedeği kim olacak?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ben hala transfer sezonu bitmeden Tayfur Bingöl'ün alınacağını düşünüyorum.

Hem sağ hem sol beki yedekler. Geçen sezon ligde 30 maçta 3 gol 10 asistle oynamış.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı DieForYou1903

Hem sağ hem sol beki yedekler. Geçen sezon ligde 30 maçta 3 gol 10 asistle oynamış.

30 yaşında gereksiz bizim seviyemizde değil bir de ondan kurtulmak için uğraşırız sonra.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

Rosierin yedeğide yok

Tayfur aslında tam aradığımız profilde yedek hem sağ hem sol bek oynayabilen kondisyonu yüksek joker oyuncu.

Tek sıkıntı geçen sezon daha bitmeden transferi ve iyide bir Beşiktaşlı olduğu konuşulmaya başlamıştı fakat sözleşme yeniledi kendi ayağına sıktı.

Tabiki bulunduğu kulübe aidiyeti sorgulanamaz aslında doğrusunuda yapmış olabilir ama gönül verdiğin takımdan teklif olasılığı varken transfer kolaylığı sağlanması konusunda kendinide garantiye almalıydı.

Uygun bonservisle takıma kazandırılmalı o kadar altyapı oyuncusunu verdik alanyaya.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kenan nasıl milli takıma girdi, nasıl bize transfer oldu ve hatta Schalke nasıl bu adamın transferine ikna oldu çözemedim; çok garip, gizemli birisi

Bir ara Sercan Saraer diye bir oyuncu vardı. Belki hatırlayanlar olur.
Pat diye miili takıma girmiş epey bir maçta süre almıştı. Kenan' da ona benziyor. Başlangıcı da sonu da...

Çevrimdışı DieForYou1903

Depay ile ilgilenmişiz ama maaş konusunda anlaşamamışız.(Yağız sabuncuoğlu)Barcelona depaya klüp bul sözleşmeni fesih ederiz demiş sıkıntı yok demiş.(fabrizio romano)Bu akşam transfer tahtası kapanıyor orda tekrardan bir yoklama çekebiliriz 3-3.5 milyon € maaşla gelir belki bize gerçi orda 9 milyon € alıyor vergileri düşünce ne kalıyor bilmiyorum ama.Orda kadro dışı kalıp futbol hayatı bitsin istemeyebilir.Hem santrafor hem sol kanat yedeklenir :) Keşke gerçekleşse şu olay.

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla yeri değilse kusura bakmayın ama fb kala kala Batsman'e kalmış. Böylece rakiplerden birinin daha şampiyonluk ümitleri başlamadan bitiyor. 🤗

Bu arada genç yabancı sol açık falan arıyoruz da bu Beşar solda oynamaz mı Enkidu'ya yedek olarak?

Çevrimdışı DieForYou1903

Braga Serdar Saatçiyi açıklıyor altında bizim taraftarlar oyuncuyu kötülüyor adamlar vazgeçmez inşallah.

https://twitter.com/SCBragaOficial/status/1565297510775767042

Çevrimdışı murat baltacı

Emirhan Delibaş var gözüm kapalı koyarım çocukta dripling var ayağı düzgün frikik atıyor Alanya maçında Kenan yerine girse puan kaybetmezdik.
Emirhandan çok umutluyum bir anda şişirilen Arda gülerden şuan bile farkı yok gelişim sağlarsa tozu dumana katabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı DieForYou1903

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 14:37:57 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Schalke batık, su an kimi bedava versen havada kapacaklar.
Böyle cok gurbetci topcular var, bundesligada a takima ciktiklari an sonra tr'deki yabanci siniri kuralindan dolay kendilerini  pat diye Bjk, gs, fb ve ts de buluyorlar. Bide salih özcan var, bi ara onunla ilgileniyorduk, gelecek diye cok korkmustum. Halbuki türkiyede hatta kendi alt yapinda bile daha iyi topcular var belki, ama bu yurtdisi sevdasi inanilmaz bir hastalik türkiyede.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Schalke batık, su an kimi bedava versen havada kapacaklar.
Böyle cok gurbetci topcular var, bundesligada a takima ciktiklari an sonra tr'deki yabanci siniri kuralindan dolay kendilerini  pat diye Bjk, gs, fb ve ts de buluyorlar. Bide salih özcan var, bi ara onunla ilgileniyorduk, gelecek diye cok korkmustum. Halbuki türkiyede hatta kendi alt yapinda bile daha iyi topcular var belki, ama bu yurtdisi sevdasi inanilmaz bir hastalik türkiyede.
salih şu an dortmund'da
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Allah herkese Kenan karaman şansı versin adamın vurduğu top kaleye zor gidiyor milli takım Beşiktaş Schalke yaptı mesele şut cekememesi değil diğer özellikleride aynı nasıl bir piyasa bu aklım almıyor bazen. En azından karakterli çıktı yolu açık olsun
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Gidenler iyide geleceklerde gelse güzel olacak şahsen Kaan Koray gibi orta ayar oyunculara yerli kuralı yüzünden para sacmaktansa şu Samsun'da geleceği olan bi çocuğun ismi geçti Emrecan gibi biri diyorlar onu alalım isterim tutarsa iki iyi yerli stoperimiz olur
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sezgin1903

Kenan karaman Beşiktaş seviyesinde olmayabilir ama Douglas lens lajic isliklanmadigi gibi yata yata parasını aldılar.Biz Beşiktaşlılar a yakışan kendinin ne verebileceğini bilen ve üstüne düşeni yapana biraz hoşgörülü olmak Kenan inşallah başarılı olur.

Çevrimdışı can1903

Başkanın bire bir görüştüğü çok önemli bir isim var, son günler de gelme ihtimali doğabilir. Ama öncelik stoper.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Kenan güzel bir vedayı hak ediyor bencede. Başkası olsa yata yata parasını alırdı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı matias_27

Yeri değil ama bu arada yasin kol mac almis bu hafta. Yazık topu topu 2 hafta dinlendirildi.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı AvrupaKartalı

salih şu an dortmund'da
Emre morda dortmunda transfer olmustu, ve daha kimler kimler.
Böyle adamlarin kafalari futbol haric heryerde, disiplinsiz ve menejerin kuklalari olmus bunlar. Özcan salih ucanin sol ayagindaki kirli corabi olamaz, gelseydi belki salih ucani yolluyacaktik. Fc köln taraftarin özcan hakkindaki yazilarini bi okumalisin, sonra ne demek istedigimi anlarsin
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kenan'a yapılan terbiyesizlikten başka bir şey değildi.

Kendisinin yaptığını da uzun zamandır başka bir futbolcudan görmedim. Sağlam karakteri varmış.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Başkanın bire bir görüştüğü çok önemli bir isim var, son günler de gelme ihtimali doğabilir. Ama öncelik stoper.

Depay olmadığını söyle lütfen.

Çevrimdışı can1903

Depay olmadığını söyle lütfen.
o işi denedik olmadı, bu başka  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle16

Depay olabilirmi ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

o işi denedik olmadı, bu başka  :evillol:
Kim bu can alacağımızı aldık bundan sonrası ekstra olur ver ismi 😂
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: