2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208150 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uzun zamandır yazıyorum tam bizim solun oyuncusu keşke gündeme gelse.

Bununla birlikte Porto' dan kiralık Galeno yazmıştım 2-3 hafta önce ama adam Porto' da girdiği her maçta gol veya asist yaptı.
Artık çok zor. Şu an Chelsea' dan Kenedy en kolay hedef olur ve sola cuk oturur.

Çevrimdışı murat baltacı

Yerli stoper alınamıyorsa ben yabancı stopere karşıyım weli işimizi fazlasıyla görür necipde onu yedekler
Yabancı stoper zaten oyunumuzu bozuyor zorlamanın manası yok
Stoper olarak neciple devam ederek zaten bir risk alıyoruz Necip yerine wenilton oynatarak ikinci riski almayalım bence montero wenilton yollayıp yedek kalmayı sorun etmeyecek geleceğe yatırım bir stoper almalıyız maçına göre cenk yada umut oynar stoper ikilisini yabancı yapabiliriz en azından sağlam ikili olursa iyi olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AEmre

Vaduz’da Gabriel Işık vardı. Transfermarkt’da Alman pasaportlu yazıyor, ancak site bazen yanıltıcı olabiliyor. Konyaspor maçında çok beğenmiştim hatta izleyenler olmuştur muhteşem de bir asist yapmıştı. O da düşünülebilir. Mainz altyapısı olan bir oyuncu.

Çevrimdışı beno1903

3 yerli yerine ilk 18 de altyapıdan 3 tane oyuncu bulundurma kuralı olsa daha faydalı olur ama bu mankafalar ne anlar. Kesin menejerlerden para alıyolardır

Çevrimdışı underworld

Fabrisyo umarım yanılmaz

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

gerceklesirse bu senenin formasini alip arkasina kenan yazdiricam
şimdi tuncaboylu dan gelecek mesaj schalke nin istediği oyuncuyu beğenmiyorsunuz onların teknik kadrosundan dahamı iyi biliyorsunuz futbolu olur 😂

Çevrimdışı Mehmet57

Bu günden itibaren her sene 1 Eylul Kenan Karaman bayrami
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 11:47:38 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

şimdi tuncaboylu dan gelecek mesaj schalke nin istediği oyuncuyu beğenmiyorsunuz onların teknik kadrosundan dahamı iyi biliyorsunuz futbolu olur 😂

Valla ben mrred hariç Kenan'ı izledikten sonra da övmeye devam eden görmedim. 🙂

Çevrimdışı sozkul

Islık yüzünden mi gidiyor Kenan Karaman?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Islık yüzünden mi gidiyor Kenan Karaman?

İstenmediği yerde kalır mı adam ? Kaç defa ıslıkladılar adamı . Ayıptır.
Beşiktaş oyuncusu değildi Allah yolunu acık etsin.

Çevrimdışı DieForYou1903

Kenan karaman gitmiş. :halay:

Her sene 1 eylülü Beşiktaşın kenan karamandan kurtuluş bayramı olarak kutlayalım :ishock:
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada Kenan karakterli adam, takıma faydalı olamıyordu hatta zarar veriyordu bence, alacağını bırakıp gitmiş istese 3 sene daha yatardı burada. Yolu açık olsun inşallah çok başarılı olur.

Çevrimdışı KadirA

Güzel işler yapılmaya devam ediliyor.

Kenan’dan kurtulduk. Bana göre kalsa da olurdu malum yerli kuralı. Ama yerine altyapıdan oyuncu oynasın çok daha iyi.

Serdarı satabildik. 1.5 milyon euro bonservis 1 milyon euro bonus bildiğin yoktan var oldu.

Sadece 3 altyapı oyuncusundan yaklaşık 250m TL gelir elde edildi.

Çevrimiçi COB

Kenan geldiğinde açıkçası aşağı yukarı Olcay kadar katkı vermesini umuyordum, çok büyük hayal kırıklığı oldu.

Taraftarın da onu sürekli ıslıklaması kimbilir nasil bir psikolojiye itti kendisini. Bizde olduğu süre içersinde ayıp bir hareketine rastlamadım. Yolu açık olsun, vermeye çalıştığı ama veremediği katki içinde taraftar olarak hakkımı helal ediyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güzel işler yapılmaya devam ediliyor.

Kenan’dan kurtulduk. Bana göre kalsa da olurdu malum yerli kuralı. Ama yerine altyapıdan oyuncu oynasın çok daha iyi.

Serdarı satabildik. 1.5 milyon euro bonservis 1 milyon euro bonus bildiğin yoktan var oldu.

Sadece 3 altyapı oyuncusundan yaklaşık 250m TL gelir elde edildi.

Yeni oyuncu satabilmek için altyapıdan oyuncu oynatmamız lazım.

Çevrimdışı mellfred

Yeni oyuncu satabilmek için altyapıdan oyuncu oynatmamız lazım.

tarihimizde böyle bir dönemimiz var mı bilmiyorum
burada ekonomik sorunları fırsata çevirdik
şimdi yeni rıdvanlar yetiştirip ağır ağır kadroya atmak lazım
kenan yerine mesela oyuncu bakmak yerine kendi çocuğumuzu yetiştirelim

Çevrimdışı Nazım Ar

tarihimizde böyle bir dönemimiz var mı bilmiyorum
burada ekonomik sorunları fırsata çevirdik
şimdi yeni rıdvanlar yetiştirip ağır ağır kadroya atmak lazım
kenan yerine mesela oyuncu bakmak yerine kendi çocuğumuzu yetiştirelim

Emirhan Delibaş var gözüm kapalı koyarım çocukta dripling var ayağı düzgün frikik atıyor Alanya maçında Kenan yerine girse puan kaybetmezdik.

Çevrimdışı XiaoHan

kenan gidişiyle maaş bütçesinde 1m euro kardayız boyd + umut ta gitse + 2,5m eura daha demek.

toplam 3.5m euro ya 1 kaliteli yabancı + 1 yerli ile kadroyu güçlendirebilirz.

montero satışıda gündemde eğer bize katkı verebilecek, açık kapatabilecek kalitede 1 yabancı defans bulunursa welinton bile gönderilmeli hazır arap taliplisi varken. Necip + Berkay lig için yeterli olur yedekte.

5 oyuncu yükünden kurtulup 2-3 yeni oyuncu takviyesiyle çok daha kaliteli kadromuz olmuş olur.
🦅🤍🖤🦅

Etiketler: